• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
من دوشنبه باید بیام جلسه مردمی میدون ****. فقط سوالی که دارم اینه که اونجا طبیعتا **** وظیفه هست که باید بری دیگه؟ کجاش هست؟ بعد من از شهرستان میام تا ساعت چند میمونن؟

-------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز ملاقات مردمی دوشنبه از صبح هست تا ساعت 2 ظهر
بعد تو خود **** وظیفه مردم وایستادن ؟؟؟
اگه میخواهی سردار رو ببینی باید مدرکی چیزی ببری که بهت اجازه دیدن سردارو بدن اونجا برگه ای نشون میدن از تو اون باید یک قانونی در بیاری که شامل حال تو بشه به سردار نشون بدی؟؟؟
من تا اینجا اطلاعات دارم
خوش باشید:wacko::wacko:

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من هنوز دفترچه پست نكردم و ميخوام دي پست كنم. پدرم حالا بره براي كسري خدمت ميتونه نامه كسريمو بگيره؟؟؟

من شيرازم و يگان پدرم مشهده. اگر بره حتما بهش ميدن؟؟ يه وقت الكي بلند نشه بره اين همه راهو؟؟:wacko:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. بچه ها من هنوز دفترچه پست نكردم و ميخوام دي پست كنم. پدرم حالا
بره براي كسري خدمت ميتونه نامه كسريمو بگيره؟؟؟

من شيرازم و يگان پدرم مشهده. اگر بره حتما بهش ميدن؟؟ يه وقت الكي بلند نشه بره اين همه راهو؟؟:wacko:

من امروز پدرم رفته بود برای کسر خدمت گفته بودن این مدارک رو میخواد:
1-کپی کارت ملی رزمنده و همه پسران
2-کپی شناسنامه رزمنده و همه پسران
3- گواهی خدمت از محل خدمت سریاز
4-سه قطعه عکس سرباز با لباس نظامی
حضور رزمنده الزامیست

با این حساب تا زمانی که سرباز نشیم نمیتونیم دنبال کاراش رو بگیریم

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان میگن **** 3ماه دفترچه ای سال 89 رو عفو کرد درسته ؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
من میخوام واسه امریه اعزامم رو به برج 2 سال دیگه انتقال بدم. با آشنا حل شد فقط یه چیزی بهم گفت. گفت که سال دیگه اگه بندازی خدمت میشه 24 ماه و مثلا من که لیسانسم برام میشه 18 ماه که یعنی 1 ماه بیشتر

بعدش تازه معلوم نیست قانون امریه همچنان ادامه داشته باشه یا زده باشن زیرش! من تجربه ام فقط همین امساله. به نظرتون احتمالش هست؟

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
هنوز نه

اگه بخواد بشيده شه 22 بهمن اعلام ميشه

من دوستم سربازه گفت ماله تهران و قم رو عفو کرد ! منم اخه 3ماه اضافه خرده بودم و اسفند اعزام هستم اما انداختم دی برم بهم که یه برگ سبز جدید داد دیگه توی اون ننوشته بود 3ماه اضافه !

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
یه کاره فوری دارم ممنون میشم سری جواب بدین :rolleyes:
من سرباز نیرو زمینی ارتش هستم
من توی پرندک دارم خدمت میکنم خیــلی جای بدی هست با درجه گروهبان یکم ( یگان )
یک آشنا دارم که میتونه من رو بیاره داخل شهر تهران
کجا از لحاظ مرخصی و اینکه پست هم کمتر داره مناسب هست چون جایی مشغول به کارم و کمک خرج هم هستم جوری باشه که بعد از ظهر ها هم خونه باشم که سر کار هم برم . در اولویت هم جایی غیر از پادگان هم باشه خوب هست .و بهد پادگان.
میشه راهنمایی کنید ممنون میشم :rolleyes::blush:

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
من دوستم سربازه گفت ماله تهران و قم رو عفو کرد ! منم اخه 3ماه اضافه خرده بودم و اسفند اعزام هستم اما انداختم دی برم بهم که یه برگ سبز جدید داد دیگه توی اون ننوشته بود 3ماه اضافه !

-----------------------------------------------
اقا سلام من خیلی خوشحال شدم که **** عفو کرده همین الان زنگ زدم **** وظیفه گفت اصلا همچین خبرای نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
حالا شما از کجا میگی من نمیدونم لطفا راهنمایی کنید
ممنون

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز، بخشش سنوات شایعه ای بیش نیست! همه دوستای من الان توی اضافن و حتی نتونستن یه روز از اضافشون رو هم کم کنن. شکم به صابون نزنید، از **** وظیفه به کسی خیری نرسیده!

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز، بخشش سنوات شایعه ای بیش نیست! همه دوستای من الان توی اضافن و حتی نتونستن یه روز از اضافشون رو هم کم کنن. شکم به صابون نزنید، از **** وظیفه به کسی خیری نرسیده!

پس چرا واسه منم زده بود اما 2ماه که انداختم زودتر برم یه برگ سبزه جدید بهم دادن دیگه توی اون ننوشته بود ! یه سوال دیگه هم داشتم واکسن مننژیت که میگن اجباریه اگه بزنیم چند روز خونه باید بخوابیم ؟ یعنی ول مدت مریضیش زیاده ؟ یا نه یکی دو روزه ؟

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان سرباز و غیر سرباز

ما که رفتیم و الان دارم آخراشو می گذرونم و هیچ خیری از این **** ندیدیم

من اعزامی 89/2/1 بودم آموزشی رو تو شرایط سخت تو مشکین شهر اردبیل گذروندم ( دهن ما فوق دیپلم و لیسانسارو آسفالت کردن) بعد از اتمام آموزشی واقعا تقسیماتش جالب بود من ( بچه گیلان هستم) کد آذربایجان غربی قسمت مرزبانی خوردم واقعا دیگه از این جالبتر نمیشه بلاخره افتادیم شهرستان شوط (اسلام آباد) و الان دارم اونجا خدمت می کنم

از نظر من می خواین خدمت راحت کنین در درجه اول ، اول **** بعد ارتش
نیروی انتظامی رو بنداز دور (ببین مارو چجور بدبخت کرد)

راستی من کسری آوردم و 27 آذر خدمتم تموم میشه یعنی 20 روز دیگه
اما دارای سنواتی ( 90 روز اضافه خدمت دفترچه ای هستم) الکی الکی خودمو گرفتار کردم

تا میتونید بعد از فرجه 6 ماهه دفتر چه رو زودتر ارسال کنید تا بابت چند روز تاخیر اضاف نخورید

راستی میگن 22 بهمن معمولا عفو می خوره اضافه ها راسته یا نه ؟؟؟؟

موفق باشید

فعلا

یا حق

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت دوستان

یک سوال داشتم،این برگه سفید من هنوز نیامده ،من 18 اذر اعزامم بود حال می خواستم ببینم این برگه سفید کی میاد و اگر احیانا نیاد باید چی کار کنم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا من را راهنمایی کنه.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان

یک سوال داشتم،این برگه سفید من هنوز نیامده ،من 18 اذر اعزامم بود حال می خواستم ببینم این برگه سفید کی میاد و اگر احیانا نیاد باید چی کار کنم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا من را راهنمایی کنه.

دوست عزیز الان زوده برای برگ سفید حدود 10-12 آذر برگ شما میاد در خونتون ولی باید تا 2-3 روز مونده به اعزام هم صبر کنید
نهایتاً اگه باز نیومد یکی دو روز قبل اعزام برید از معاونت وظیفه عمومی استانتون سوال کنید اینم نشد روز اعزام بهتون میدن

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز الان زوده برای برگ سفید حدود 10-12 آذر برگ شما میاد در خونتون ولی باید تا 2-3 روز مونده به اعزام هم صبر کنید
نهایتاً اگه باز نیومد یکی دو روز قبل اعزام برید از معاونت وظیفه عمومی استانتون سوال کنید اینم نشد روز اعزام بهتون میدن

دوست عزیز همین امروز اومد منتهی دقیقا نمی دونم کجاست چون یکی از بچه های این سایت گفت که کد ها تغییر کرده و کد ماله من 105 است اگر طبق گفته بچه های سایت های دیگر باشه کد 105 : هتل ولیک بابل پادگان المهدی بابل نیروی زمینی **** است کسی اطلاعاتی اگر در مورد این پادگان داره لطفا به من بگه. ممنون میشم.

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقا برگه سفیدمن اومد کد 76 خورده نیروی انتظامی تبریز :blink::blink::blink::blink::blink::blink:
حالا من اگه یک ماه عقب بندازم دوباره کد عوض میشه؟ یا فرقی نمیکنه؟
ممنونم

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو تا داداش دارم که یکیشون موقعی که می فروختن سربازیشو خریده و اون یکی رفته خدمت تموم کرده. خودم وسطی هستم تازه درسم تموم شده لیسانس دارم. سن پدرم بالای 60 سال.
ایا شرایطی برای معاف شدن دارم؟

behnam-sg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

واقعا كلي اطلاعات از اين تاپيك به دست آوردم.ممنون

من امروز برگه سفيدم اومد تاريخ اعزام 21 آذر 89 هستش و كد مركز آموزش هم 75 خورده
اونجور كه من سرچ كردم وزارت دفاع قزوين پادگان جوادنيا افتادم

حالا چند سوال دارم كه ممنون ميشم كسي ميدونه جواب بده:

- اگه دوستان اطلاعات مفيدي دارند از اين پادگان بدن

-من قبلا كپي دفترچه خودم رو به يه آشنا دادم كه بعد آموزشي به قولي مارو تو پادگان تهران پذيرش كنه بندازه **** تهران اما امروز ديدم افتادم وزارت دفاع ميخواستم ببينم يعني كلا اون بنده خدا نتونسته كاري كنه يا بعد از آموزشي احتمال داره برم اونجا؟

-وزارت دفاع جاي خوبيه ؟ اگه خوبه كلا بيخيال **** بشم. و اگه جاي بديه بخوام ميتونم پيگير بشم عوض كنم كه برم ****؟

- آيا روز 21 كه بايد برم ميدون **** همون موقع ميفرستن قزوين؟يا ممكنه چند روز بعد باشه ؟

-چه وسايلي با خودم به پادگان ببرم؟

- من به خاطر غيبت 90 روز اضافه خدمت تو برگه سبز بهم خورد.اما امروز تو برگه سفيد چيزي ار اضافه خدمت نزده!احتمال داره بخشيده باشند؟
و در آخر كسي هست روز 21 آذر بخواد بره پادگان جوادنيا قزوين؟ آشنايي بده اونجا آشنا بشيم :happy:

Last edited:

mahyar_111

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

واقعا كلي اطلاعات از اين تاپيك به دست آوردم.ممنون

من امروز برگه سفيدم اومد تاريخ اعزام 21 آذر 89 هستش و كد مركز آموزش هم 75 خورده
اونجور كه من سرچ كردم وزارت دفاع قزوين پادگان جوادنيا افتادم

حالا چند سوال دارم كه ممنون ميشم كسي ميدونه جواب بده:

- اگه دوستان اطلاعات مفيدي دارند از اين پادگان بدن

-من قبلا كپي دفترچه خودم رو به يه آشنا دادم كه بعد آموزشي به قولي مارو تو پادگان تهران پذيرش كنه بندازه **** تهران اما امروز ديدم افتادم وزارت دفاع ميخواستم ببينم يعني كلا اون بنده خدا نتونسته كاري كنه يا بعد از آموزشي احتمال داره برم اونجا؟

-وزارت دفاع جاي خوبيه ؟ اگه خوبه كلا بيخيال **** بشم. و اگه جاي بديه بخوام ميتونم پيگير بشم عوض كنم كه برم ****؟

- آيا روز 21 كه بايد برم ميدون **** همون موقع ميفرستن قزوين؟يا ممكنه چند روز بعد باشه ؟

-چه وسايلي با خودم به پادگان ببرم؟

- من به خاطر غيبت 90 روز اضافه خدمت تو برگه سبز بهم خورد.اما امروز تو برگه سفيد چيزي ار اضافه خدمت نزده!احتمال داره بخشيده باشند؟
و در آخر كسي هست روز 21 آذر بخواد بره پادگان جوادنيا قزوين؟ آشنايي بده اونجا آشنا بشيم :happy:

من هم کپی برگه سبزم رو دادم به یه آشنایی که منو بندازه **** تهران.
تاریخ اعزامم 1 اسفنده.
می تونم بپرسم آشنای شما کدوم قسمته مربوطه بوده؟
اگه این طوری باشه احتمالا من هم اون چیزی که می خوام نمیشه که !!!
(اون فردی که کپی برگه رو دادم بهش تو قسمت پذیرش یکی از پادگان های **** کار می کنه)
من شنیدم آموزشی هر جا باشی یگان هم همون ارگان و نهادی. پس احتمالا تا آخر باید وزات دفاع باشی.

بالا