• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
استقلال به دنبال فتح انزلی پس از 1501 روز

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، از آخرین برد تیم فوتبال استقلال در شهر انزلی 1501 روز میگذرد. تیم فوتبال استقلال در 26 مهرماه سال 1385 موفق شد با تک گل علی انصاریان از روی نقطه پنالتی تیم ملوان را در انزلی شکست دهد. پس از این مسابقه استقلال 3 بار دیگر در انزلی به میدان رفت که حاصل آن دو تساوی و یک شکست بود. البته تیم فوتبال استقلال طی این سالها در تهران همواره در برابر ملوان نتایج خوبی کسب کرده و این تیم را با شکست بدرقه کرده است.

به امید برد امروز شیرهای آبی

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خوب ، خدارو شکر که تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم ، واقعا بهش نیاز داشتیم

اما یه مشکلی که بود اینه که ، وقتی وحید طالب لو اومد تو دروازه ، فقط یک توپ به سمت دروازه اومد که اونم گل شد !
127fs1982754.gif

درسته که قبلش کمک پرچم زده بود ، ولی داور سوت نزده بود ، و وظیفه دروازه بان هم فقط گرفتن توپه ! نه نگاه کردن اون و به امید اینکه داور کمکش رو ببینه و سوت بزنه وایسه !
127fs1982754.gif

محمد محمدی فوق العاده بود :)
دوست ندارم به هیچ عنوان جاشو به طالب لو بده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این ساشا دیگه کدوم خری بود !!!
حالم گرفته شد !
:(
دم داش فرهاد گرم کراوات ابی و پیراهن ابی !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام / خوب شد که بردیم
اما براش حسابی تاوان دادیم/// حنیف رو محرومی دادیم و میلاد هم که معلوم نشد چی شد

حنیف خیلی خوب بود و متاسفانه برای بازی بعد از دست دادیمش. داره برمیگرده به حنیف آماده فصل پیش.
دیگه چیز خاصی نداشت. نه ما نه اونها.
مبعلی کلا مرخص بود. در غیاب مجتبی حالا میفهمیم که ما سه تا بازیه بازی ساز نداریم و شکل بازیمون اینطوری شده. و برای همین بود که هافبک طراح میخواهیم.
خدا رو شکر که لوئیس نبود.
------------
بهر حال اگرچه چشم نواز نبود ولی باید اذعان داشت که نتیجه گرفتن تو روزهایی که تیم خوب نیست خیلی مهم هست.
-------------------------------

پرويز مظلومي:
زمين بازي خيلي خراب و نامناسب بود
كيفيت بازي پايين بود؛ فوتبال بهتري به نمايش گذاشتيم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پیروزی شیرین با چاشنی مصدومیت

image_gallery

بازی قشنگی نبود ! ولی نتیجه ای بسیار عالی حاصل شد ، اونهم با یک گل از رو 2 موقعیت تا حدودی جدی .

نکته مثبت اس اس تحکیم خط دفاعی استقلال هست که چند بازی یه گلی دریافت نکرده البته سه اخطاره شدن حنیف امیدوارم باعث برهم خوردن این نظم و استحکام نشه

مصدومیت میلاد و محمدی هم خیلی نگران کننده س میلاد که ظاهرا یکسره به بیمارستان منتقل شده ، در کل امیدوارم مصدومیت هاشون جدی نباشه که در اون صورت تو چیدن یک تیم کامل هم به مشکل برمیخوریم برای بازی بعد ..

خلاصه که تبریک میگم و امیدوارم با انجام بازیهای فردا هم صدرنشینی مون حفظ شه .. ;)

عکسهای بازی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام / خوب شد که بردیم
اما براش حسابی تاوان دادیم/// حنیف رو محرومی دادیم و میلاد هم که معلوم نشد چی شد

حنیف خیلی خوب بود و متاسفانه برای بازی بعد از دست دادیمش. داره برمیگرده به حنیف آماده فصل پیش.
دیگه چیز خاصی نداشت. نه ما نه اونها.
مبعلی کلا مرخص بود. در غیاب مجتبی حالا میفهمیم که ما سه تا بازیه بازی ساز نداریم و شکل بازیمون اینطوری شده. و برای همین بود که هافبک طراح میخواهیم.
خدا رو شکر که لوئیس نبود.
------------
بهر حال اگرچه چشم نواز نبود ولی باید اذعان داشت که نتیجه گرفتن تو روزهایی که تیم خوب نیست خیلی مهم هست.

پرويز مظلومي:
زمين بازي خيلي خراب و نامناسب بود
كيفيت بازي پايين بود؛ فوتبال بهتري به نمايش گذاشتيم

سلام به همه دوستای آبی نخسوزن آقا جواد گل
تبریک بابت صدرنشینی هر چند کوتاه
جواد جان ایمان از اول هم بازیساز نبود و نیست بلکه یه پاسور کامل و عالیه و در عوض مجتبی یه بازیساز و پاسور کامل که این دو تا کاملا فرق داره یعنی برای مثال ژاوی یه بازیسازه عالیه و هم یه پاسور عالی واینیستا یه پاسور کار درسته ولی بازیساز نیست یا مثلا پیرلو یه بازیساز کامله ولی کاکا یه پاسور و تموم کننده کامله و بازیساز نیست.
و اگر پرویز ز اول فکر کرده که ایمان میتونه بازیساز باشه کاملا در اشتباه بوده.
این دسوزا خوب بازی میکنه خیلی ازش خوشم میاد - البته امروز زیاد خوب نبود ولی جزو خوبای اس اس بود.
هر جوری فکر میکنم تاکتیک درست درمونی نداریم - بازیکن ها هم نمیدونم چشون شده یه استپ ساده میتونن بکنن - حالا توپا بد شدن؟ تمرین درست نمیکنن ؟ چی شده نمیدونم.
واقعا استقلال فیروز کریمی تاکتیکی ترین استقلال 15 سال اخیر بود و بعدشم استقلال ا-ق ( اسم نیاوردم که دوباره بحث راه نیافته)
بازیم تبریک بابت برد و صدر

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وضعیت مصدومان استقلال امروز مشخص می‌شود

15-10-1388%5CIMAGE633982988938906250.jpg
milad-meydavoodi.jpg

عکسبرداری از محمد محمدی و میلاد میداودی
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال وضعیت دو بازیکن تیم که در جریان بازی با ملوان دچار مصدومیت شدند امروز مشخص می‌شود.محمد محمدی که از ناحیه کتف دچار مصدومیت شده، فردا مورد عکسبرداری قرار می‌گیرد تا شدت آسیب‌دیدگی‌اش مشخص شود.
شدت مصدومیت مچ‌ پای میلاد میداودی هم با عکسبرداری و MRI مشخص می‌شود. جواب آزمایشات این دو بازیکن امروز از سوی کادر پزشکی استقلال اعلام می‌شود تا نحوه معالجات با توجه به شدت مصدومیت محمدی و میداودی معلوم شود.

ایشالله که مصدومیتشون شدید نباشه ..

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
فریادهای میداوودی در اتوبوس استقلال

مهاجم مصدوم استقلال تهران حداقل تا یک ماه دور از میادین خواهد بود.

به گزارش سرویس ورزشی برنا، میلاد میداوودی مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران که در بازی با ملوان انزلی از ناحیه مچ پا دچار آسیب دیدگی شد حداقل تا یک ماه دور از میادین خواهد بود.

شدت آسیب دیدگی میداوودی در بازی با ملوان تا اندازه ای بود که در مسیر حرکت اتوبوس استقلال از ورزشگاه به سمت فرودگاه فریادهای مهاجم مصدوم آبی پوشان از شدت درد توجه تمام بازیکنان را به خود جلب کرده بود

در مورد محمد محمدی هم ، مثل اینکه با وجود اینکه از قبل یه مصدومیت ای داشت ، ولی باز ازش استفاده شد ... واقعا اگه محمدی نبود دیروز عمرن نمیبردیم !

نمیدونم چه سایه شومی رواستقلاله که این مصدومیت ها تمومی نداره و بدشانس تراز پرویزخان تاحالا تو اس اس ندیدم اما واقعا باید بهش دست مریزاد گفت که با این همه مشکلات تیم رومدعی نگه داشته . تیمی که اول فصل خوشبین ترین هوادارو کارشناس فوتبال فکرنمیکرد اینطورپیش بره و همه میگفتن نتیجه نمیگیره وباید فاتحه اس اسو خوند.خیلی مخلصیم پرویزخان هرکس دیگه جای شمابود الان توجدول حول وحوش دهم بودیم

--------------
سعي مي‌كنيم او را به پاس برسانيم"/" نوروزي: محمدي بايد 10 جلسه فيزيوتراپي كند
www.farsnews.com
به گزارش خبرگزاري فارس،‌ محمد محمدي دروازه‌بان مصدوم تيم فوتبال استقلال صبح امروز (دوشنبه) در مركز تخصصي توانبخشي فدراسيون پزشكي ورزشي حضور پيدا كرد و توسط دكتر امين نوروزي تحت مداوا قرار گرفت.

دكتر نوروزي رئيس كميته توانبخشي فدراسيون پزشكي ورزشي و رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال در اين‌باره گفت: محمدي از ناحيه كپسول مفصل شانه چپ خود دچار كشيدگي شده و بايد 10 جلسه فيزيوتراپي را پشت سر بگذارد تا بهبود يابد.

وي افزود: سعي ما اين است كه محمدي را به ديدار بعدي استقلال كه روز جمعه 12 آذر برگزار خواهد شد برسانيم، اما بايد تا روز چهارشنبه صبر كرد و پس از انجام معاينه مجدد در اين‌باره نظر قطعي داد. مسلم است چنانچه تا روز چهارشنبه محمدي همچنان از ناحيه شانه‌اش احساس درد كند نمي‌تواند استقلال را در هفته هفدهم ليگ برتر و در ديدار مقابل پاس همراهي كند.

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گزارش تمرين استقلال

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، تمرين تيم فوتبال استقلال امروز ساعت 12 انجام شد.
*تمرين امروز تحت الشعاع مصدوميت ميلاد ميداودي قرار داشت. بازيكنان به محض ديدن دكتر نوروزي جوياي آخرين وضعيت ميلاد بودند.
*آن دسته از بازيكناني كه در انزلي به ميدان رفته بودند زير نظر دكتر نوشادي به كارهاي كششي پرداختند.
*ساير بازيكنان زير نظر محمود فكري به كار با توپ مشغول شدند.
*آشوبي، سيدصالحي، مجيدي و يوسفي پا به پاي سايرين تمرين كردند.
*ميداودي، كوشكي، محمدي و روانخواه در تمرين امروز غايب بودند.
*تمرين امروز به مدت 60 دقيقه به طول انجاميد.
شايان ذكر است تمرينات تيم فوتبال استقلال سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت 15 ادامه خواهد يافت.

دکتر نوروزی: شاید نیاز به جراحی نباشد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال دکتر نوروزی آخرین وضعیت میلاد میداودی را توضیح داد. با توجه به عکسبرداری، سی‌تی اسکن و MRI که از پای میلاد میداودی گرفتیم و مشاوره‌های آقای دکتر راضی به این نتیجه رسیدیم که لیگامنت مچ‌پای این بازیکن از هر دو طرف دچار مصدومیت شدید شده و امکان جراحی یا عدم جراحی وی وجود دارد.
نوروزی ادامه داد: با توجه به تورم شدید پای میداودی الان نمی‌توانیم تصمیمی در خصوص او بگیریم و به ناچار باید یک هفته فیزیوتراپی روی پای او انجام دهیم تا پس از رفع کامل ورم پای میداودی، تصمیم نهایی را در خصوص عمل یا عدم جراحی وی بگیریم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه دوستای آبی نخسوزن آقا جواد گل

جواد جان ایمان از اول هم بازیساز نبود و نیست بلکه یه پاسور کامل و عالیه و در عوض مجتبی ی......

این دسوزا خوب بازی میکنه خیلی ازش خوشم میاد - البته امروز زیاد خوب نبود ولی جزو خوبای اس اس بود.

مخلصم آقا / اولا که من اسم شما رو نمیدونم/ خودت بهم بگو :دی

در مورد مبعلی باید بگم که (میگند لنگه کفش هم در بیابان قنیمته) تو شرایطی که ما اگه مبعلی رو نداشته باشیم باید آشوبی رو بیاریم و عملا با سه هافبک دفاعی بازی کنیم من فکر میکنم مبعلی میتونه وسط زمین نبض بازی رو در دست بگیره و به بازی تیم شکل بده. حالا در نبود مجتبی و این یه خط در میان بازی کردن روانخواه ایمان باید وارد کار بشه. حالا این نظر منه و اگه اینو گفتم بخاطر اینه که تو تیمهای سابقش این وظیفه رو خوب انجام داده. البته این رو هم خودم اضافه کنم که بازی کردن تو شمال هیچوقت شکل فنی خوبی نداشته. ممنون

matgogoia جام منم عاشق استقلال فیروز کریمی بودم ! مخصوصا بازی با برق شیراز عجب بازی بود هیچ وقت یادم نمیره ...

حرف فیروز خان شد. که من دیوونه مرام و نظمشم. اگه با اس اس موفق نبود از نظر من دو تا دلیل داشت.
1/ استقلال تو اون سال پرحاشیه ترین فصل تاریخش رو داشت. اصلا نشد این بی مرامها دو روز تیمو بحال خودش وا بگذارند تا کارش رو بکنه. خیلی با تیم دشمنی کردند و بد بختانه خیلی هاش رو از خودی نما ها خوردیم.
2/ مصدومیت پدر تیمو درآورد. نشد ما یه هفته بازیکنها رو کامل داشته باشیم و البته از اول فصل که ناصر خان بود من قشنگ یادمه که 16 تا بازیکن از تیم رفتند و یهو تیم خالی شد و نشد کامل یار بگیریم بخاطر قوانین لیگ / بقول فیروز خان جنس تیم جور نبود و نشد و نشد که بشه.

علی جان اون بازی که هیچ، بازی خوبی بوده/ من یکی از تلخترین بازیهایی که استادیوم بودم رو بازی با پاس همدان میدونم تو همون فصل. به چشم دیدم که فیروز خودشو کشت ولی تیم، تیم نبود و یک بر صفر باختیم. واقعا هوا بی نهایت سرد بود. اونقدر اون بازی تلخ بود که دیگه هیچوقت تو اون جایگاه نشستم. یاد ایام شد.
----------------------------------------

مصدومیت میلاد خیلی بد شد. امیدوارم بدون عمل برگرده.
محمدی رو هم میدونم چه دردی میکشه. کتف خودم قبلا اینطوری شده. البته از من هم شکست و هم در رفت
خوبه که فرهاد برمیگرده و البته باید بابت شکوری هم خوشحال بود. خدا رو شکر وضع مصدومانمون بهتر شده. سید صالحی و یوسفی و کوشکی هم میتونند کمک های خوبی باشند.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ميداودي جام ملتهاي آسيا را از دست داد
www.football3.ir
ميلاد ميداودي به دليل آسيب‌ديدگي شديد از ناحيه مچ پا در ديدار با ملوان قطعا مسابقات جام ملت‌هاي آسيا را از دست خواهد داد.

امين نوروزي پزشک تيم فوتبال استقلال در رابطه با آخرين وضعيت ميلاد ميداودي گفت:« دوشنبه شب عکس MRI ميلاد ميداودي را دريافت کرديم که نشان مي داد رباط‌هاي داخلي و خارجي مچ پاي او دچار آسيب‌ديدگي بسيار جدي شده است. به همين دليل پس از مشاوره‌اي که با دکتر رازي که جراح است، داشتم به اين جمع‌بندي رسيديم به دليل التهاب و تورم رباط‌هاي مچ پاي ميداودي چند روز ديگر صبر کنيم اما قطعاً هفته آينده در مورد عمل جراحي ميداودي تصميم‌گيري خواهيم کرد.»

وي در ادامه افزود:« ممکن است بدون عمل جراحي اقدام به درمان مچ پاي ميداودي کنيم که در اين صورت هم او حدود دو ماه براي درمان مچ پايش زمان نياز دارد. به اين ترتيب ميلاد قطعاً در رقابت‌هاي جام ملت‌ها قادر به بازي براي تيم ملي نخواهد بود.»

نوروزی: دوری چند ماهه میداودی شایعه است

www.fcesteghlal.ir
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر نوروزی تمامی اخباری که حکایت از دوری چند ماهه میلاد میداودی دارد را رد کرد.
پزشک استقلال در این باره اظهار داشت: متاسفانه هر کسی از روی ظن و گمان خود پیش‌بینی کرده که میداودی 5، 6 ماه از میادین دور است. در صورتی که در این باره هنوز هیچ چیز مشخص نیست و تا زمانی که ورم پای میلاد نخوابد هیچ نظری نمی‌توان در خصوص مدت زمان دوری او از فوتبال داد.

نوروزی ادامه داد: ما نظر نهایی در خصوص میداودی را چهارشنبه هفته آینده اعلام خواهیم کرد. تا آن روز ورم پای وی خوابیده تا مشخص شود که این بازیکن به جراحی نیاز دارد یا خیر با این حال ما امیدواریم میداودی نیازی به جراحی نداشته باشد تا زودتر بتواند به فوتبال بازگردد.

دم سایت استقلال گرم !
خوب جواب این گل گلی های قرمز رو داد :D ( همون تیمی که خودمون میدونیم لقبش چیه :D )

دیروز فوتبال3 گفت میداوودی چن ماه دوره
امروز استقلال گفت که نه ، هنوز مشخص نیست ، شایعه است ...
حداقل خیالمون راحت شد ...

ولی فکر کنم 4 - 5 تا بازی رو شاخشه که میلاد نباشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وای میلاد اینقدر وضعش خرابه ؟!؟!؟ جام ملتها رو واقعا از دست داد !!!!!!!!!!

زوج خط حمله من به کریم انصاریفرد و میلاد خیلی خوشبین بودم. دکتر نوروزی فکر کنم بهترین دکتر تیمهای ورزشی تا الان بوده.

یه بار عادل اشاره کرد. خیلی حیفه که میلاد نرسه به تیم ملی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مخلصم آقا / اولا که من اسم شما رو نمیدونم/ خودت بهم بگو :دی

در مورد مبعلی باید بگم که (میگند لنگه کفش هم در بیابان قنیمته) تو شرایطی که ما اگه مبعلی رو نداشته باشیم باید آشوبی رو بیاریم و عملا با سه هافبک دفاعی بازی کنیم من فکر میکنم مبعلی میتونه وسط زمین نبض بازی رو در دست بگیره و به بازی تیم شکل بده. حالا در نبود مجتبی و این یه خط در میان بازی کردن روانخواه ایمان باید وارد کار بشه. حالا این نظر منه و اگه اینو گفتم بخاطر اینه که تو تیمهای سابقش این وظیفه رو خوب انجام داده. البته این رو هم خودم اضافه کنم که بازی کردن تو شمال هیچوقت شکل فنی خوبی نداشته. ممنون

حرف فیروز خان شد. که من دیوونه مرام و نظمشم. اگه با اس اس موفق نبود از نظر من دو تا دلیل داشت.
1/ استقلال تو اون سال پرحاشیه ترین فصل تاریخش رو داشت. اصلا نشد این بی مرامها دو روز تیمو بحال خودش وا بگذارند تا کارش رو بکنه. خیلی با تیم دشمنی کردند و بد بختانه خیلی هاش رو از خودی نما ها خوردیم.
2/ مصدومیت پدر تیمو درآورد. نشد ما یه هفته بازیکنها رو کامل داشته باشیم و البته از اول فصل که ناصر خان بود من قشنگ یادمه که 16 تا بازیکن از تیم رفتند و یهو تیم خالی شد و نشد کامل یار بگیریم بخاطر قوانین لیگ / بقول فیروز خان جنس تیم جور نبود و نشد و نشد که بشه.

علی جان اون بازی که هیچ، بازی خوبی بوده/ من یکی از تلخترین بازیهایی که استادیوم بودم رو بازی با پاس همدان میدونم تو همون فصل. به چشم دیدم که فیروز خودشو کشت ولی تیم، تیم نبود و یک بر صفر باختیم. واقعا هوا بی نهایت سرد بود. اونقدر اون بازی تلخ بود که دیگه هیچوقت تو اون جایگاه نشستم. یاد ایام شد.
----------------------------------------

مصدومیت میلاد خیلی بد شد. امیدوارم بدون عمل برگرده.
محمدی رو هم میدونم چه دردی میکشه. کتف خودم قبلا اینطوری شده. البته از من هم شکست و هم در رفت
خوبه که فرهاد برمیگرده و البته باید بابت شکوری هم خوشحال بود. خدا رو شکر وضع مصدومانمون بهتر شده. سید صالحی و یوسفی و کوشکی هم میتونند کمک های خوبی باشند.

سلام
مخلصیم آقا - من مهدی هستم
در مورد ایمانکه صد در صد - الان فقط ایمان رو داریم و واقعا هم تو پاس دادناش بعضی وقتا دقیقا پاس رو میندازه رو بند کفش بازیکن اونم تک به تک با دروازه بان حریف - حرف نداره ولی بازی سازی رو میلنگه - الانم مجبوریم چون نداریم کسی رو با سال گذشته حسین کاظمی خودش تیم رو هماهنگ میکرد - جانواریو بود و ... بگذریم
این نشات اکرم هم حیف شد رفت اونم میتونست یه کاری بکنه.
ولی در کل پرویز مظلومی یه افه هایی داره مخصوص خودشه مثلا راست تعطیله امیر آبادی رو میزاره چپ شیرزاد و میچپونه رو نیمکت هر دو طرف تعطیل میشه (البته به غیر از این بازی)
در حالی که شیرزاد واقعا تو پاس و فولاد عالی بود - یادم نمیره چه شوتایی میزد - امیر آبادی هم چند تا بازی راست وایسه میتونه دوباره همون مهدی قبل بشه.

در کل آقای ا-ق ممنونیم که زدی این قرمزیا رو ترکوندی - یه دونه ای

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کجا فوتبالشون کثیف شد ما نفهمیدیم ؟ :eek:

بازی رو دیدی استقلال و ملوان رو دیدی ؟
بازی پرسپولیسو داماش رو دیدی ؟

بازی پرسپولیس که 2 ساعت به مازیار زارع فحش دادند ، بازی استقلال هم که فقط مربی رو مصدوم نکردند !

کثیف بودن میشه بگی تعریفش چیه ؟ آلودگی بدنی رو مسلما نمیگم !

پ.ن : حالا رگ گیلانت نزنه بالا :D 2 تا از بهترین ها رو با مصدومیت از ما گرفتند ...

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بازی رو دیدی استقلال و ملوان رو دیدی ؟
بازی پرسپولیسو داماش رو دیدی ؟

بازی پرسپولیس که 2 ساعت به مازیار زارع فحش دادند ، بازی استقلال هم که فقط مربی رو مصدوم نکردند !

کثیف بودن میشه بگی تعریفش چیه ؟ آلودگی بدنی رو مسلما نمیگم !

پ.ن : حالا رگ گیلانت نزنه بالا :D 2 تا از بهترین ها رو با مصدومیت از ما گرفتند ...

مازیار زارع که حقشه فوش خوردن
crazy.gif
( فرزاد به خدا این پست علیه رقیبا نیست :D بچه محل خودمونه میشناسمش :D )

اصلن اخلاق نداره ، اینو شما که از تلویزیون میبینینش شاید متوجه نشید ، بگید خیلی شخصیت آرومیه
ولی اصلن اینجوری نیس
crazy.gif
خیلی عصبی پرمدعا و با غروره :blink: اصلن تو این خطه کسی ازش خوشش نمیاد ... زیاد شاخ و شونه میکشه ...

البته ما که لاهیجانیم اینا به ما ربطی نداره :D ولی رشت و انزلی یه کری خاصی دارن با هم ...
یعنی سایه همدیگه رو با تیر میزنن
crazy.gif

در مورد بازی هم ، خوب بازیه دیگه ، پیش میاد این چیزا ، از قصد که نزدن :( اونا برای دفاع از دروازه خودشون تکل رفتنو میلاد مارو خونه نشین کردن :( خدا ازشون نگذره :eek:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
های گایز :D

نوروزی: مصدومیت میداودی از آسیب دیدگی رباط صلیبی هم جدی تر است
www.ipna.ir
پزشک استقلال معتقد است مصدومیت میداودی بسیار شدید است به شکلی که از آسیب‌دیدگی رباط صلیبی زانو نیز جدی‌تر است.

"امین نوروزی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در مورد آخرین وضعیت مهاجم مصدوم استقلال گفت: میداودی باید با فیزیوتراپی ادامه درمان بدهد تا روز چهارشنبه هفته بعد که ورم پای او از بین برود.

پزشک استقلال در ادامه افزود: تا وقتی مچ پای میداودی ورم دارد اجازه معاینه بالینی نمی‌دهد و مجبور هستیم یک هفته صبر کنیم و پس از آن در مورد طول درمان این بازیکن نظر بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: مصدومیت میلاد بسیار شدید است و فقط این را بگویم که لیگامنت داخلی و خارجی به این راحتی پاره نمی‌شود که متأسفانه برای میداودی اتفاق افتاده است.

نوروزی ادامه داد: اخباری که در مورد دوری 6 ماهه میداودی از میدان به گوش می‌رسد به هیچ عنوان صحت ندارد و فقط این را بگویم که مصدومیت لیگامنت داخلی و خارجی از مصدومیت زانو شدیدتر است.

احوالپرسي افشين قطبي از ميلاد ميداوودي: روي تو براي جام ملت ها حساب کرده ايم
www.football3.ir
افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران امروز در تماسي تلفني با ميلاد ميداوودي ستاره مصدوم استقلال به او روحيه داد و از وي خواست تا تمام تلاشش را براي بازگشت انجام بدهد.

میلاد میداوودی که درحال حاضر مشغول فیزیوتراپی برای بهبود وضعیت پای ورم کرده اش است، در تماس امروز قطبی به وی قول داد که همه کار می کند تا در جام ملت ها حاضر باشد.

قطبی به میداوودی گفته است که تا لحظه آخر برای میداوودی و حضورش در جام ملت ها صبر می کند اما میلاد باید مراقب باشد که بازگشت زودهنگام به زمین آینده فوتبالش را به خطر نیندازد. در حال حاضر پزشکان تیم ملی نیز جویای حال میداوودی و پیگیر درمان او هستند.

یکی از نزدیکان میداوودی گفت: خبر مربوط به عدم حضور میلاد در جام ملت های آسیا صحت ندارد و با توجه به ورم پای او قضاوت در این مورد هنوز زود است.

به گفته وی میداوودی از تماس افشین قطبی بسیار خوشحال شده است و با انگیزه بیشتر به بازگشت

گفت و گو با قاتل مهاجم استقلال /سالارزاده: امیدوارم میداودی نفرینم نکند
www.goal.com
خیلی ها معتقدند تکل سعید سالارزاده روی پای میداودی باعث شد تا مهاجم استقلال جام ملتها را از دست بدهد. سالارزاده در این باره می گوید:« از آن روز به بعد چند بار با جواد شیرزاد تماس گرفته ام و مطمئنم که جای هیچ استوکی روی پای میداودی نیست. من تکلم را روی ساق پای او رفتم اما میلاد از ناحیه مچ پا آسیب دیده. معتقدم مچ پای میلاد روی زمین کشیده شده و من در این مصدومیت بی تقصیرم. میداودی بر اثر ضربه بوجود نیامده بلکه پای او بد ماند بین پای من و همرنگ و به همین خاطر کشیده شد»

سالارزاده در ادامه می گوید:« این مصدومیت جزو اتفاقات فوتبال است. به خدا قسم از آن روز 2 بار به جواد شیرزاد زنگ زده ام. به خود میلاد زنگ نزدم، گفتم شاید ناراحت باشد و تحویلمان نگیرد. میلاد ملی پوش هم هست و خودش را آماده جام ملتها می کرد. من و هم همرنگ ناراحتیم، به خدا از قصد چنین کاری را نکردیم. بازیکن قرون وسطی نیستیم که از قصد بازیکن حریف را بزنیم. یک بازیکن ملی پوش ایرانی است، میداودی غریبه نبود که بخواهیم او را بکشیم. او با پایش نان می خورد و امیدوارم به خاطر این مصدومیت ما را نفرین نکند.»

سالارزاده درباره این شایعه که گفته می شود او به خاطر مهرداد اولادی ، میداودی را مصدوم کرده می گوید:« من بازیکن بی وجدانی نبستم که چنین حرکت کثیفی انجام دهم. مهرداد یک سرباز است که فقط امسال در تیم ما بازی می کند. آیا او می تواند مرا ملی پوش کند یا اصلا مرا به چه مقامی می رساند که به خاطر او چنین حرکتی را انجام دهم. این حرفها اصلا با عقل جور در نمی آید. اصلا من و سایر مدافعان ملوان با مهرداد دشمنیم و چشم دیدن او را نداریم. او در تمرینات آنقدر ما را اذیت می کند که دوست داریم سر به تنش نباشد(خنده) آنوقت بیاییم و به خاطر او این حرکت کثیف را انجام بدهیم.»

سالارزاده در پایان می گوید:« شاید قیافه و هیکل من ترسناک باشد اما دل ساده و روح لطیفی دارم. به جان بچه ام از مصدمیت میلاد ناراحتم»

-------------------------------------------------------------------------

زده ناقص کرده میلاد مارو :( یه تیمو با خاک یکسان کرده :(
اون قطبی #$%#$^ که موقعی که میلاد سر پا بود ازش استفاده نمیکرد ، میشوندش رو نیمکت ، از انصاری فرد و اون یارو کیه تو ملوان بازی میکنه اولادی ، از اون استفاده میکرد ، بعدن الان واسه ما شده دایه مهربانتر از مادر !
2zqdf8w.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا