- نوشتهها
- 3,554
- لایکها
- 1,136
سلام داداش گرامی
من حاضر هستم طالبلو باشه گل ۴۰ متری بخوره تا محمدی باشه
وحید اگه الان رو فرم نیست اما همیشه جزو غیرت دارترینها هستش اگه اون بحثهای پارسال نبود هنوز فیکس بود
محمدی دستش درد نکنه خوب گلری داره میکنه انصافاً با اینکه سوتی هم داره زیاد ولی به قول اون دوست عزیز دیگه تیم باخت نمیده فعلا این فصل وقتی هستش ولی متاسفانه وقتی از استقلال بره هیچ وقت نمیتونی روش حساب کنی چون با تعصب نیست مثل فرهاد وحید با امیر آبادی ( فرزاد مجیدی هم غیرتی بود که دود کردنش ).
درسته همه برای افتخار استقلال خوشحال میشیم اما همیشه وقتی اسم یوونتوس بیاد اولین اسمها چی به ذهن میرسه ؟ الکس عزیز ندود و ... رم :توتی مونتلا ...
ما تیم رو دوست داریم اما به با غیرتها همیشه بیشتر بها میدن تا حزب باد
مثلا مانسینی خوب بود تو روم اما وقتی رفت اینتر چی شد ؟ شد یک ضدّ رومی
من دیدم اول فصل محمدی رفت دست عابد زده رو بوس کرد اصلا خوشم نیومد با این که احمد یه استقلالی بوده اما اون بازی اون حرکت خیلی پیام میتونست داشته باشه
در هر حال تیم موفق باشه فعلا کافیه ولی با گذشت زمان این نامها هم هستن که خاطره میشن بیشتر از نام تیم .
این حرفهای من برای این بود که خاطرات گذشته که با داش وحید داریم هرگز مثل زدنی با محمدی نیست حالا هرکی بهتره باشه برای من غیرت و تعصب به استقلال مهم تر از خوب گلری کردن هستش
دم همه شما گرم که آبی هستین و معذرت اگه حرفام رو کسی یا خیلیهاتون قبول ندارین ولی این هم نظر من از اول بوده تا حالا چه از اوایل دههٔ ۶۰ چه همین الان
سلام
شما حاضر هستی دوست عزیز ! آیا مظلومی هم راضیه ؟ آیا صمدی که تیمش داره الان بهترین بازی لیگ رو میکنه راضی بود وقتی می برد فحش میخورد ؟
دوست عزیز شما نقد رو ول کردی نسیه رو چسبیدی ؟
وحیده انقدر کند شده ، انقدر بی حرکت شده آدم نمیدونه چی بگه !
مگه من بدم میاد مثلا وحید وایسه دروازه بعد مثل قدیم هزار دقیقه گل نخوره ؟ دیگه اون وحید مرده ، وحید فقط یک جا وایمیسه توپ بیاد بهش بخوره ...
گفتید فرصت بدید رو فروم میاد ، 5 هفته وایساد دیدم چی شد ...
مگه استقلال جایی که آقایون تجربه کسب کنند ؟ یا آماده بشند !
امیر آبادی پاشنه آشیل استقلال شده ، اگه چاره داشت الان باید میرفت تیم ب بعد شما میگی غیرت داره ؟ بابا یارو بازی بلد نیست ، دیدی بازی قبل چجوری دریبل خورد ؟ غیرت کیلو چنده یارو پاس نیمتونه بده ...
محمدی غیرت نداره باشه (که قبول ندارم) ، پول میگیره دروازه وایستاده منتی هم نداره ! تا الان و فصل قبل هم عالی بوده .
محمدی رفت دست بوس عابدزاده ؟ چه اشکالی داره ؟ عابدزاده مگه کم کسیه ؟ عابدزاده با استقلال قهرمان آسیا شده ...
در ضمن این نام ها هستند که بزرگیشون رو از استقلال میگرند ! ناصر حجاری کی بود ؟ دروازبان استقلال ، کسی میگه استقلال حجازی ؟ میگن حجازی استنقلالی ...
همین ...