• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام داداش گرامی‌
من حاضر هستم طالبلو باشه گل ۴۰ متری بخوره تا محمدی باشه
وحید اگه الان رو فرم نیست اما همیشه جزو غیرت دار‌ترین‌ها هستش اگه اون بحث‌های پارسال نبود هنوز فیکس بود
محمدی دستش درد نکنه خوب گلری داره میکنه انصافاً با اینکه سوتی هم داره زیاد ولی‌ به قول اون دوست عزیز دیگه تیم باخت نمیده فعلا این فصل وقتی‌ هستش ولی‌ متاسفانه وقتی‌ از استقلال بره هیچ وقت نمیتونی‌ روش حساب کنی‌ چون با تعصب نیست مثل فرهاد وحید با امیر آبادی ( فرزاد مجیدی هم غیرتی‌ بود که دود کردنش ).

درسته همه برای افتخار استقلال خوشحال میشیم اما همیشه وقتی‌ اسم یوونتوس بیاد اولین اسم‌ها چی‌ به ذهن میرسه ؟ الکس عزیز ندود و ... رم :توتی مونتلا ...
ما تیم رو دوست داریم اما به با غیرت‌ها همیشه بیشتر بها میدن تا حزب باد
مثلا مانسینی خوب بود تو روم اما وقتی‌ رفت اینتر چی‌ شد ؟ شد یک ضدّ رومی
من دیدم اول فصل محمدی رفت دست عابد زده رو بوس کرد اصلا خوشم نیومد با این که احمد یه استقلالی بوده اما اون بازی اون حرکت خیلی‌ پیام میتونست داشته باشه
در هر حال تیم موفق باشه فعلا کافیه ولی‌ با گذشت زمان این نام‌ها هم هستن که خاطره میشن بیشتر از نام تیم .
این حرف‌های من برای این بود که خاطرات گذشته که با داش وحید داریم هرگز مثل زدنی‌ با محمدی نیست حالا هرکی‌ بهتره باشه برای من غیرت و تعصب به استقلال مهم تر از خوب گلری کردن هستش

دم همه شما گرم که آبی هستین و معذرت اگه حرفام رو کسی‌ یا خیلی‌‌هاتون قبول ندارین ولی‌ این هم نظر من از اول بوده تا حالا چه از اوایل دههٔ ۶۰ چه همین الان

سلام
شما حاضر هستی دوست عزیز ! آیا مظلومی هم راضیه ؟ آیا صمدی که تیمش داره الان بهترین بازی لیگ رو میکنه راضی بود وقتی می برد فحش میخورد ؟

دوست عزیز شما نقد رو ول کردی نسیه رو چسبیدی ؟

وحیده انقدر کند شده ، انقدر بی حرکت شده آدم نمیدونه چی بگه !

مگه من بدم میاد مثلا وحید وایسه دروازه بعد مثل قدیم هزار دقیقه گل نخوره ؟ دیگه اون وحید مرده ، وحید فقط یک جا وایمیسه توپ بیاد بهش بخوره ...

گفتید فرصت بدید رو فروم میاد ، 5 هفته وایساد دیدم چی شد ...
مگه استقلال جایی که آقایون تجربه کسب کنند ؟ یا آماده بشند !

امیر آبادی پاشنه آشیل استقلال شده ، اگه چاره داشت الان باید میرفت تیم ب بعد شما میگی غیرت داره ؟ بابا یارو بازی بلد نیست ، دیدی بازی قبل چجوری دریبل خورد ؟ غیرت کیلو چنده یارو پاس نیمتونه بده ...

محمدی غیرت نداره باشه (که قبول ندارم) ، پول میگیره دروازه وایستاده منتی هم نداره ! تا الان و فصل قبل هم عالی بوده .
محمدی رفت دست بوس عابدزاده ؟ چه اشکالی داره ؟ عابدزاده مگه کم کسیه ؟ عابدزاده با استقلال قهرمان آسیا شده ...

در ضمن این نام ها هستند که بزرگیشون رو از استقلال میگرند ! ناصر حجاری کی بود ؟ دروازبان استقلال ، کسی میگه استقلال حجازی ؟ میگن حجازی استنقلالی ...

همین ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
و اما ماجرای وحید که بقول علی رضا دوباره باز شد.
ما یه بار اساسی سر این موضوع یقه همو گرفتیم. من با حرفهای دوست عزیزمون که اسمشون رو هم خوشحال میشم بدونم (معین فان ز) کاملا موافقم. بازیکن متعصب یه چیز دیگست.
اون بار هم دو دسته نظر داشتیم که یه طرف آرمین و علی رضا و یکی دو نفر دیگه بودند که میگند وحید خوب نیست و ال و بل و محمدی خیلی خوبه/// یه طرفم من و فرامرز و محسن و مجید و... بودیم که گفتیم بابا وحید هر چی باشه وحید خودمونه و آبیه و شایستگیش رو ثابت کرده و درست که تو افته اما تا میدون نبینه و بهش اعتماد نشه درست نخواهد شد. اون موقع هم به نتیجه نرسیدیم و مطمعنا الان هم راه به جایی نمیرسه. بگذریم.

من فقط یه سوال دارم از ارمین و علی رضا و دوستان دیگه ای که اعتقادشون به محمدی بیشتر از وحیده. خدایی قصد چالش و جدل هم ندارم. میدونید با جواب شما / تو این قضیه/ خیلی از مسائل حداقل برای من روشن میشه. شاید ما روی موضوع کوچکتر و یا بزرگتری اتفاق نظر داریم و یا نداریم که بحثمون به این موارد میرسه. من سوالم اینه:
اگه به فرض محال/ آقا اسمون اومد به زمین/ قرار شد یا وحید و یا محمدی یکیشون رو بدیم به پرسپولیس. (تو همین شرایطی که هستند)خب! شما باشی میگی کدوم بره؟

جواد چون وحید خودمونه تیم رو نابود کنه ؟

بابا یارو دروازبانی بلد نیست ای هواررررررررررررررررررررررررررررر غیرت چیه !!!!!!!!!!! توی هر بازی یک توپ رو هم نمیگیره ...

داداش این حرفا چیه یکیشون رو بدیم ، مگه خاله بازیه ؟ جواد چی میگی داداشه گلم !

توپ داره شوت میشه استقلال گل میخوره تو میگی کدوم بدیم پرسپولیس ؟

تیم مربی داره ، سر مربی داره ، مربی دروازبان ها داره ، این همه آدم دارن میگن وحید حتی تو تمرینات هم خوب نیست بعد شما میگی چون غیرت داره فیکش باشه ؟

الله اکبرررررررررررر

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ببین آرمین جان /داداشم همه اینها درست/ منم نمیگم شما این حرفها رو میزنید.

من میخوام بدونم اگه قرار باشه شما به عنوان یه استقلالی یکی رو انتخاب کنی / کدوم رو برمیداری؟
میخوام بگم که شما خودتون هم وحید رو برمیدارید و تو همچین شرایطی وحید رو نگه میدارید. چون میدونید که وحید رو میشه برگردوند و جوونتره و البته که بازیکن پایه ای تیم خودمونه و تعصبش رو و البته شایستگیش رو نشون داده. اما با این حال حاضر نیستید اینو قبول کنید و میگید دروازبانی که آماده نیست باید بره اماده بشه و بعد بیاد و.... من حرفم اینه 4 تا بازی صبور باشید. البته اینجا نمونه ای از جامعه محسوب میشه و اگه همه ما اینجا بگیم وحید بهترین دنیا هم هست ، باز درست نمیشه / اما بگذاریم وحید دوباره جا بیافته و رو فرم بیاد حتی اگه نتیجه نگیریم. اونوقته که دیگه کسی این دو رو با هم مقایسه نمیکند.

یه نکته ای هم بگم در مورد اینکه گفته شد / اگرچه خروج بد داشت گل نخورد. این میشه همون که استقلال بد بازی کرد و 2-1 برد. خب ممکن بود که نبره و خوش شانس بودیم که بردیم. حالا ایشون هم اگه اشتباه داشته خب همونطور که الان گل نخورده ممکن بود گل خورده باشه / پس منطقی نیست.

قبلا هم گفتم این بحث به جایی نمیرسه و هر کدوم از ما عقاید خودمون رو داریم.// من خودم بعد همین بازی آخر که استادیوم هم بودم اول از همه اومدم گفتم که محمدی نامبر وان بود. یادتون که هست ایشا.. اما باید اذعان کرد که وحید گلر دیگه ای هست اگرچه قبول دارم مدتیه وضعش خرابه. دردش هم از نظر همونه که گفتم. من برای همه احترام قائلم و امیدوارم وحید همون وحید سابق بشه و دیگه ما همچین بحثی نداشته باشیم.

@فرزاد
چشم کاپتان / یه پرانتز کوچولو بود جون داداش/

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
با این بحث باز شد !

آخه فرامرز جان این شد حرف ؟ طالبلو تو 10 بازی آخر یک شوت گرفته ؟ یک شیرجه زده ؟

یا توپ بهش خورده یا اصلا خروج نکرده که اشتباه باشه ، یا توپ فرطی رفته تو گل !

آخه دیگه پنالتی هم نمیگیره بگیم پنالتی گیره ...

طالبلو ضعیفترین دروزبان لیگ هست در حال حاضر !

سلام :)
بازی با راه آهن پس خرزو خان توپ ها رو می گرفت :blink:
بازی با شاهین توی لیگ رو می خوام برام توضیح بدی که محمدی کدوم توپ رو گرفت و چند تا سوتی داد ؟؟
روی گل چه عکس العملی نشون داد ؟؟
اونایی رو هم که بولد کردم اصلا و اصلا قبول ندارم چون واقعا اینطور نیست :happy: داری احساسی میگی :)
به نظر من توی این چند بازی که توی دروازه بود بهتر شده بود و بازی به بازی داشت بهتر شد ولی نمی دونم مظلومی یکدفعه چرا دروازه بان رو عوض کرد :(
مخلصیم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
به نظر من وحید فعلآ باید نیمکت بشینه تا به خودش بیاد
فعلآ محمدی ازش سَرتر هست:hmm:
دیگه بحث رفتن از استقلالو اینا چیه میکنین...:blink::wacko:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فرامرز جان اینجوری که شما ها از وحید میگین پس وحید یاشین بوده ما نمیدونستیم !
والله ما هر چی یادمون وحید جان توپ بهش خوره یا رفته تو گل ...

ببینید نمیدونم چرا همه ی مربی ها با وحید مشکل دارند ! به نظرت دلیلش این نیست که تو تمرین ها اصلا خوب کار نمیکه ؟ کسی که تو تمرین ها خوب نباشه 100% واسه بازی انتخاب نیمشه ...

تو بازی شاهین واست بگم ؟

همین تک به تکی که دقیقه ی 116 بعد گل استقلال گرفت واسه کل بازی بسه !

دروازبانی یک لحظه هستش دوست من :)

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
تو بازی شاهین واست بگم ؟

خوب عزیز جان الان اینجا به کل کل تبدیل میشه ما که نمی‌خواهیم کسی‌ رو خراب کنیم کسی‌ رو بزرگ کنیم که بحث سر این بود وحید دوست داشتنی تر هستش الان اینو بگم باز جنبه کل کل میگیره بحث که من نمی‌خوام اینجوری بشه
این چیزی که دیدم میگم اون تک به تک رو اول توپ ازش رد شد و یکی‌ از مدافعین دراورد بعد محمدی گرفت اگه قبول داری اینرو ممکن بود مدافع لایی بخوره دروزبان از خط ۶ قدم جلو تر بود
دروازبانی یک لحظه هستش اما با فیکس بودن اعتماد به نفس میگره یک دروازه بان
در مورد امیر آبادی هم که پاشنه آشیل هستش یا نه من کاری ندارم اما سوابق میگن که بازیکن با غیرتی‌ هستش اگه یه سوتی داد جلو پرسپولیس جا موند اون ملاک نمیشه که از اون ببد هر چی‌ سوتی داد دیگه تبدیل بشه به تیم ب استقلال
آقا جنگ داخلی‌ که نداریم خدا کنه همشون دوباره مثل اون زماناشون بشن وسلام

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
نه خوشم اومد!!
مثکه هنوزم اینجا بر و بچز سر تعصب و .. دعوا دارن
خدا رو شکر دیگه خبری از گیر دادن و یا طرفداری ژنرال نیس :دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فرامرز جان اینجوری که شما ها از وحید میگین پس وحید یاشین بوده ما نمیدونستیم !
والله ما هر چی یادمون وحید جان توپ بهش خوره یا رفته تو گل ...

ببینید نمیدونم چرا همه ی مربی ها با وحید مشکل دارند ! به نظرت دلیلش این نیست که تو تمرین ها اصلا خوب کار نمیکه ؟ کسی که تو تمرین ها خوب نباشه 100% واسه بازی انتخاب نیمشه ...

تو بازی شاهین واست بگم ؟

علیرضا جان وحید یاشین نبوده :)ولی اونطور که گفتی بی دست و پا هم نبود توی بازی با راه آهن یکی از بهترین بازیکن ها بود :cool:

من از بازی شاهین منظورم توی لیگ بود :cool:

در کل من فرق زیادی بین محمدی و طالبلو نمی بینم هر دوتاشون بی عیب نیستند ولی به طالبلو کمتر فرصت میده :)
مخلصیم :happy:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آقا اين همه بحث واسه چی؟
تو اين که کسی مثل طالبلو شناس نامه اش استقلاليه شکی نيست و اصلاً قابل مقايسه با محمدی نيست،اما الان بايد قبول کرد محمدی بهتره،به خاطر اينکه طالبلو بسيار بسيار افت کرده.

پس فعلاً محمدی تو دروازه وايسه بهتره.

در مورد طالبلو اميد وارم که اشتباه کنم اما فکر ميکنم که دوره افت اينقدر طولانی نميشه و انگار فوتبال طالبلو به يه نقطه انتها رسيده ،بازم ميگم که اميدوارم اينطوری نباشه

حالا بحث گلر ها رو ول کنيد چه کنيم با اين اميرابادی و لوييز،من اين دو تا رو تو زمين ميبينم دپرس ميشم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
جواد جون چاکریم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

در مورد وحید این رو بگم وحید نسبت به وحیدی که 4 سال پیش بهترین دروازه بان ایران بود هم باتجربه تر شده و هم بدنش بهتر شده ولی
مساله اصلی که بهش توجه نمیکنیم اینه که پرویز برومند اولا که دروازه بان اس اس بود کمتر گل میخورد - ولی هادی طباطبایی که خیلی دروازه بان تر بود بیشتر میخورد !! یه وقتایی همه میگفتن بابا پرویز سر تره ولی در اصل هادی یه چیز دیگه بود یا وحید که اومد کمتر از پرویز و هادی گل میخورد - مهدی واعظی اوایلی که تو پیکان که بود یه وقتایی میگفتم بابا این بدمصب چجوری میشه بهش گل زد آخه هر جا میزدن میگرفت ولی رفت پرسپولیس همه میگفتن حقیقی سر تره
اینا رو گفتنم تا متوجه این موضوع بشین
هر چی دروازه بان تو قوی تر باشه دفاع شل تر میگیره یعنی چی؟
یعنی وقتی مهدی واعظی تو دروازه پرسپولیس بود توپ از شیث رد میشد میگفت بابا مهدی واعظی پشت سرمه.نه اینکه خیلی ارادی باشه چون کل تصمیمگیری در این مورد یک صدم ثانیه هست
الانم به نظر من همینطوره وقتی وحید تو بازیه من فکر میکنم دفاع هنوز خیالش از پشت سرش راحته که وحید تو دروازه هست و ممکنه دفاع یکم شل تر بگیره - البته به نظر من محمدی هم دروازه بان قابل احترامیه و وقتی تو پیکان بود واقعا من خوشم میومد ازش.
در کل یه اشکال دیگه که هست اینه که مربی درست و حسابی که بتونه با ستاره ها کار کنه هم نداریم هم صمد و هم پرویز این مشکل رو دارن و البته 90 درصد مربیای ایرانی این مشکل رو دارن.آرش آقای گل - رضای آقای گل زمان صمد تبدیل شدن به دو تا گل نزن - وحید که یه سال یه تنه صمد رو تا آستانه قهرمانی پیش برد زمان صمد بی روحیه ترین وحید سالهای گذشته شد و ...

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان وحید یاشین نبوده :)ولی اونطور که گفتی بی دست و پا هم نبود توی بازی با راه آهن یکی از بهترین بازیکن ها بود :cool:

من از بازی شاهین منظورم توی لیگ بود :cool:

در کل من فرق زیادی بین محمدی و طالبلو نمی بینم هر دوتاشون بی عیب نیستند ولی به طالبلو کمتر فرصت میده :)
مخلصیم :happy:

بله :دی
به هر حال باید قبول کذد تا یکی اشتباه نکرده نباید اون یکی رو گذاشت ...

آقا اين همه بحث واسه چی؟
تو اين که کسی مثل طالبلو شناس نامه اش استقلاليه شکی نيست و اصلاً قابل مقايسه با محمدی نيست،اما الان بايد قبول کرد محمدی بهتره،به خاطر اينکه طالبلو بسيار بسيار افت کرده.

پس فعلاً محمدی تو دروازه وايسه بهتره.

در مورد طالبلو اميد وارم که اشتباه کنم اما فکر ميکنم که دوره افت اينقدر طولانی نميشه و انگار فوتبال طالبلو به يه نقطه انتها رسيده ،بازم ميگم که اميدوارم اينطوری نباشه

حالا بحث گلر ها رو ول کنيد چه کنيم با اين اميرابادی و لوييز،من اين دو تا رو تو زمين ميبينم دپرس ميشم

100% درسته ...

جواد جون چاکریم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

در مورد وحید این رو بگم وحید نسبت به وحیدی که 4 سال پیش بهترین دروازه بان ایران بود هم باتجربه تر شده و هم بدنش بهتر شده ولی
مساله اصلی که بهش توجه نمیکنیم اینه که پرویز برومند اولا که دروازه بان اس اس بود کمتر گل میخورد - ولی هادی طباطبایی که خیلی دروازه بان تر بود بیشتر میخورد !! یه وقتایی همه میگفتن بابا پرویز سر تره ولی در اصل هادی یه چیز دیگه بود یا وحید که اومد کمتر از پرویز و هادی گل میخورد - مهدی واعظی اوایلی که تو پیکان که بود یه وقتایی میگفتم بابا این بدمصب چجوری میشه بهش گل زد آخه هر جا میزدن میگرفت ولی رفت پرسپولیس همه میگفتن حقیقی سر تره
اینا رو گفتنم تا متوجه این موضوع بشین
هر چی دروازه بان تو قوی تر باشه دفاع شل تر میگیره یعنی چی؟
یعنی وقتی مهدی واعظی تو دروازه پرسپولیس بود توپ از شیث رد میشد میگفت بابا مهدی واعظی پشت سرمه.نه اینکه خیلی ارادی باشه چون کل تصمیمگیری در این مورد یک صدم ثانیه هست
الانم به نظر من همینطوره وقتی وحید تو بازیه من فکر میکنم دفاع هنوز خیالش از پشت سرش راحته که وحید تو دروازه هست و ممکنه دفاع یکم شل تر بگیره - البته به نظر من محمدی هم دروازه بان قابل احترامیه و وقتی تو پیکان بود واقعا من خوشم میومد ازش.
در کل یه اشکال دیگه که هست اینه که مربی درست و حسابی که بتونه با ستاره ها کار کنه هم نداریم هم صمد و هم پرویز این مشکل رو دارن و البته 90 درصد مربیای ایرانی این مشکل رو دارن.آرش آقای گل - رضای آقای گل زمان صمد تبدیل شدن به دو تا گل نزن - وحید که یه سال یه تنه صمد رو تا آستانه قهرمانی پیش برد زمان صمد بی روحیه ترین وحید سالهای گذشته شد و ...

مهندس این واقعا مثال بی ربطی بود !
من وقتی وحید تو دروازست 4 ستون بدنم مثل بید میلرزه ، بعد دفاع میگه وحید هست مثل عقاب توپ ها رو میگیره ؟
وحید میگیره ؟ داداش این وحیدی که من دیدیم اصلا لباساش خاکی هم نمیشه ، یک دایو نمیبنده !
تو سانترها یک توپ رو نمیاد بگیره یا مشت کنه که خطا کنه ....

من میگم وحید اماده نیست شما میگی چون دروازبان خوبی هست دفاع خیالش راحته توپ رو نمیگیره ؟ :blink:

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

در این مورد من یک نظری دارم که بازم اینجا می گم:
من می گم دربازه بان های استقلال فقط چند سال توی اوج می مونند و بعدش کم کم از رده خارج می شن و اسمشون رو در تیم دیگه ای نمی بینیم

تیم اسقلال همیشه بهترین دربازه بان ها رو داشته از ناصر خان بگیر تا تپلویچ و برومند و طباطبایی و .... ولی هیچ کدومشون رو بعد از استقلال در اوج ندیدیم یا شاید اصلا در هیچ تیمی ندیدیم (البته به جز رحمتی) به نظر من الان نه محمدی به درد این تیم می خوره نه وحید به نظر من وقت اون رسیده که استقلال دوباره دست به کار بشه و یک دربازه بان بزرگ بگیره مثل همین شهاب گردان ذوب آهن که واقعا خوب کار کرده

به قول علیرضا این تیم هست که می مونه نه بازیکن هاش و استقلال تیم کوچیکی نیست که به یک بازیکن انقدر فرصت بده تا شاید از لحاظ روحی به آمادگی برسه .:f34r:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
به قول علیرضا این تیم هست که می مونه نه بازیکن هاش و استقلال تیم کوچیکی نیست که به یک بازیکن انقدر فرصت بده تا شاید از لحاظ روحی به آمادگی برسه .:f34r:

:heart:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بله :دی
به هر حال باید قبول کذد تا یکی اشتباه نکرده نباید اون یکی رو گذاشت ...

100% درسته ...

مهندس این واقعا مثال بی ربطی بود !
من وقتی وحید تو دروازست 4 ستون بدنم مثل بید میلرزه ، بعد دفاع میگه وحید هست مثل عقاب توپ ها رو میگیره ؟
وحید میگیره ؟ داداش این وحیدی که من دیدیم اصلا لباساش خاکی هم نمیشه ، یک دایو نمیبنده !
تو سانترها یک توپ رو نمیاد بگیره یا مشت کنه که خطا کنه ....

من میگم وحید اماده نیست شما میگی چون دروازبان خوبی هست دفاع خیالش راحته توپ رو نمیگیره ؟ :blink:

اتفاقا این بار دقت کن وقتی وحید تو دروازه هست تعداد دفعاتی که با بازیکن حریف تک به تک میشه رو بشمار و مقایسه کن با وقتی محمدی هست تا این موضوع کامل دستت بیاد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اتفاقا این بار دقت کن وقتی وحید تو دروازه هست تعداد دفعاتی که با بازیکن حریف تک به تک میشه رو بشمار و مقایسه کن با وقتی محمدی هست تا این موضوع کامل دستت بیاد.

باور کن داداش این اصلا واسم قابل هضم نیست ...

اگر تک به تک زیاد میاد میتونی یک جوره دیگه برداشت کنی ، مثلا بگی طالبلو با مدافعاش اصلا هماهنگ نیست که بگه کجا باشن و مواظب کی باشند !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مراسم انتخاب بهترینهای 2010 آسیا الان برگزار شد

محمد طاهری بهترین باریکن فوتسال شد

بهترین بازیکن سال آسیا ساشا اوگنوفسکی از استرالیا انتخاب شد فدای یک تار موی شیر فرهاد همین که نامزد این عنوان برتر شده هم بسیار افتخار آمیزه ..

8-en-0e6f3ff7f7816df37cb0f813954a72e8.jpg

ویرانه نه آن است که جمشید بنا کرد ... ویرانه هم آن است که فرهاد فرو ریخت
ویرانه دل ماست که با هر گل فرهاد ... صد بار بنا گشت و دگربار فرو ریخت

فایل های ضمیمه

• 4sple9lpsexbgerj7h7.jpg
    4sple9lpsexbgerj7h7.jpg
    41.1 KB · نمایش ها: 5

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
154fs232528.gif
من دیدم
154fs232528.gif
فرهاد نشد ، یه یارو از استرالیا شد ، ساسان نمیدونم چی چی
154fs232528.gif
154fs232528.gif

آقا خاک بر سر تلویزیون ایران که نتونست این برنامه رو پخش مستقیم کنه
لابد به خاطر اون خانم خوشگلایی که تو اهدا جوائز بودن :lol:

عربای سوسمار خور که کشوشون مهد تولد اسلام و خدا و پیغمبر بود پخش زنده کردن این برنامه رو :)
بعدا ما هنوز اندرخم یه کوچه اییم !!!!

خیلی حیف شد که فرهاد نشد :(

داش فرهاد خیلی میخوامت به مولاااااااااااااااا
154fs232528.gif
تریپت منو کشته
154fs232528.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب اول سلام
عیدتون هم مبروک
فرهادم که دمش گرم که تو این سن به همچین جایی رسیده. فقط باید تیز برگردی که به تیم برسی. این هفته با ملوان سخته عمو فرهاد.

یه دنگی از عمو فرهاد به عنوان هدیه بدم . مخلصم

فایل های ضمیمه

• PhotoAman__Smalljj.jpg
    PhotoAman__Smalljj.jpg
    95.3 KB · نمایش ها: 2
  • PhotoAman__Smallhh.jpg
    PhotoAman__Smallhh.jpg
    142.4 KB · نمایش ها: 3
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا