• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من واقعا موندم تیمی با این همه طرفدار چرا کمالوند مربیش هست ؟
با یک مربی عالی و درجه یک میتونه تو آسیا حرفی واسه گفتن داشته باشه ...

راستی تبریک میگم تراکتوری های عزیز !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
راست میگه آرمین برو تو تاپیک خودتون
اگر خیلی تیمهای تبریزی رو دوست داری فردا تو آزادی یه باخت دیگه در انتظارتونه :دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
این ترجمه های تو منو کشته . کشتههه هاااا :D

آبچی مگه چشه ؟ واو به واو درست ترجمه کردم خب. :eek::eek::eek:

من واقعا موندم تیمی با این همه طرفدار چرا کمالوند مربیش هست ؟
با یک مربی عالی و درجه یک میتونه تو آسیا حرفی واسه گفتن داشته باشه ...

راستی تبریک میگم تراکتوری های عزیز !

من که امیدوارم امسال آسیایی بشیم . بعد نوبت مصطفی است که بیاد و یه جون تازه به تراکتور بده .

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آبچی مگه چشه ؟ واو به واو درست ترجمه کردم خب. :eek::eek::eek:

من که امیدوارم امسال آسیایی بشیم . بعد نوبت مصطفی است که بیاد و یه جون تازه به تراکتور بده .

آبجی رو با کی بودی تو ؟ :eek:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
البته فکر نکنم مصطفی ایران بیا باشه
همون مدتی که تو ایران کار کرد فهمید تو فوتبال ایران چه خبره
وگرنه مثل وینگو و لوکا موندنی میشد

:lol:خواهر!!

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آبجی رو با کی بودی تو ؟ :eek:

بعد از اینکه پست بالایی رو دادم کامپیوتر رو شات کردم و رفتم . همین که شات داون شد فهمیدم چه گافی دادم . دی
چون قبلآ همیشه CP_YOU همچین گیرهایی به بچه ها می داد ، من یه لحظه بدون نگاه کردن به آواتار و یوزر ، فکر کردم اونه . دی منم به اون می گم آبجی . دی :blush:

خلاصه شرمنده :D

کرار چرا کارت قرمز گرفت؟؟؟؟
به نظر من که بیخودی اخراج شد . یه لحظه یه بحثی اون وسط بین بازیکنا شد و داور یهو اومد اینو اخراج کرد .
البته***** دارن زیاد روی اون موضوع کار می کنن تا بتونن بی خودی یه محرومیت از نوع شریفیش (محرومیت تا اطلاع ثانوی ) براش بگیرن تا تراختور دچار تزلزل بشه .

sasan s: دوست عزیز که خیلی دلخوری پستهاتون ادیت میشه ؛ رعایت قوانین رو بکنید تا پستتون ادیت یا پاک نشه. مساله دیگه اینکه اینجا یک فاروم فارغ از بحثهای نژادی هست ، بنابراین یک کلمه از همین پستتون ادیت شد. لطفا قوانین رو رعایت کنید. با تشکر

Last edited by a moderator:

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آره کرار هیچ وقت اینطوری عصبانی نمیشد ؟ :wacko: حتمن علتی داشته یا حرفی چیزی زدن ؟ ;)

الان این علامت های سوال واسه چیه ؟
121fs725372.gif
دی

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
کرار چرا کارت قرمز گرفت؟؟؟؟
میگن نوری رو زده, البته ما که تو ورزشگاه چیزی ندیدیم.
یه عکس از ماجرا فعلآ هست که... خودتون قضاوت کنید

چه کسی برای محرومیت مستحقتر است؟

IMG_5742_3.jpg
صحنه درگیری محمد نوری با جاسم کرار که در تصویر زیر آمده است بیانگر موضوع است که چه کسی باعث تحریک کرار و در نهایت تحریک تماشاگران شده است.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
عاقبت سیلی زدن به کمک داور
www.bornanews.ir
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال "جاسم کرار محمد" بازیکن تیم تراکتورسازی تبریز را تا اطلاع ثانوی از حضور در تمامی مسابقات محروم کرد.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در دیدار دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس که هفته گذشته در شهر تبریز برگزار شد، از سوی جاسم کرار محمد تخلفاتی صورت گرفت که در نهایت منجر به اخراج وی شد.

بر همین اساس وی به استناد ماده 11 آئین نامه انضباطی با صدور قرار دستور موقت تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم خود در تمامی مسابقات رسمی محروم و مقرر شد تا روز یکشنبه 5/10/89 جهت ادای پاره ای از توضیحات در کمیته انضباطی حضور یابد.

این بازیکن در جریان دیدار مذکو به کمک داور سیلی زده بود.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تو ضربات پنالتی 5-4 از جام حذفی حذف شدیم

climax

Registered User
لایک‌ها
3
اصلا" انتظار نداشتم ، حذف بشیم !
حیف !

کرار رو هم دائم المحروم کردند رفت !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته انصافا حرکتش در قبال کمک داور خیلی بد بود. نباید اونطوری از کوره در میرفت

این قضیه خیلی در لیگ ما هست.... باید بازیکنها خود دار تر باشند.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خیلی بد حذف شدیم . 2تا توپمون به تیر خورد . ملوان حتی 1 بار هم با توپ وارد جریمه ما نشدند . حیف

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا حق تیمتون برد بود. خیلی موقعیت از دست دادید

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
به نظر من که بیخودی اخراج شد . یه لحظه یه بحثی اون وسط بین بازیکنا شد و داور یهو اومد اینو اخراج کرد .
البته***** دارن زیاد روی اون موضوع کار می کنن تا بتونن بی خودی یه محرومیت از نوع شریفیش (محرومیت تا اطلاع ثانوی ) براش بگیرن تا تراختور دچار تزلزل بشه .

sasan s: دوست عزیز که خیلی دلخوری پستهاتون ادیت میشه ؛ رعایت قوانین رو بکنید تا پستتون ادیت یا پاک نشه. مساله دیگه اینکه اینجا یک فاروم فارغ از بحثهای نژادی هست ، بنابراین یک کلمه از همین پستتون ادیت شد. لطفا قوانین رو رعایت کنید. با تشکر

اول اينكه همه ديدن حرفم درست از آب در اومد.
خلاصه اينكه من اصلآ دلخور نمي شم كه شما پستاتمو همين طوري اديت مي كنين . هرچقدر هم پستامو اديت كنين ، باعث اين نمي شه كه من بيخيال اين تاپپيك بشم . :rolleyes:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
جواب این هوادار باخت در برابر ملوان نبود ، فکر میکنم تلخ ترین نتیجه این فصل همین باخت بود ، نود دقیقه حمله و هیچ

attachment.php

.
تو برنامه نود نشون میداد که انگار هواداران صنعت نفت آبادادن در مقابل یکی از شعارهای هوادارهای تراکتورسازی احساس ناراحتی کردن ، با احترام خودمتشون عرض میکنم که برید خدا رو شکر کنید که ناراحتی و اعتراضتون پخش میشه و یکی هست که فریادتون رو بشنوه ، این همه سال داد زدیم گلو پاره کردیم یکی بلند نشد بگه داداش دردت چیه ، تازه تو بازی رفت با پرسپولیس هم که مقابله به مثل کردیم این تیم ما بود که از طرف کمیته انضباطی لینچ شد ...
.
در ضمن به همه همه و همه توصیه میکنم که مطلب زیر رو بخونن :

یادداشت ویژه : از پرتاب بطری در آزادی تا چاقو کشی در آبادان!

تصویر اول:

آزادی و هواداران تراکتور لیگ دهم و هفته اول با رویاروی دو تیم پرهوادار قرمز پوش کشور در آزادی تنها خبری بود که می توانست همه نگاهها را به این بازی معطوف کند، بازی با کرکری های هواداران دو تیم و در فضایی کاملا رقابتی می رفت تا دیگ این بازی را داغ تر از همیشه کند، کمتر کسی بود که در مورد این بازی اظهار نظر نکند، اما صحنه های اولیه ارسالی از ورزشگاه آزادی با به تصویر کشیدن پرتاب بطری به طرف عکاسان حاضر در ورزشگاه با گزارش عادل فردوسی پور و کنایه های او در مورد دفعات پاک سازی پیست تارتان ورزشگاه کفه تراز را به نفع هواداران تیم پرسپولیس و اذهان مردم در یک جدال نابرابر از لحاظ رسانه ای و البته گزارشگر بازی (که به نظر با احساسات و البته دلخوری از هواداران تیم تراکتور این بازی را گزارش می کرد) اینگونه به نظر رسید که تنها هواداران این تیم هستند که هر چه کار خلاف ممکن بود در سکوها انجام می دهند و هواداران طرف مقابل در این مورد هیچگونه تقطیری ندارند، البته تصاویر هم گویای همین موضوع بود، چرا که از پرتاب بطری به طرف بازیکنان و کادر فنی تیم تراکتور در این بازی تصویری ضبط نشده بود، در هر حال در ادامه شعارهای زشت هواداران تیم پرسپولیس در حالی جو استادیوم آزادی را به قهقرا برد که در ادامه به آتش کشیده شدن صندلی ها سکوهای آزادی هم رخ داد، اما این پایان ماجرا نبود، پای کمیته انضباطی در حالی به این موضوع باز شد که با به قاضی رفتن یکطرفه فدراسیون فوتبال در مورد ماجرا و با سرپوش گذاشتن بر شعارها و اعمال زشت هواداران تیم پرسپولیس، هواداران تراکتور با مجازات بیشتری نسبت به تیم پرسپولیس مواجه شدند تا در اذهان مردم اینگونه تداعی شود که پرتاب بطری بسیار بدتر از توهین ها و شعارهای زشتی است که در سکوها داده می شود. نتیجه: توهین و به کار بردن الفاظ رکیک بهتر از پرتاب بطری است!

تصویر دوم:

دربی و پرتاب سنگ به طرف مجیدی دربی تیم های تهرانی در ورزشگاه آزادی هم در نوع خود جالب توجه بود، در دقایق پایانی بازی مجیدی در حالی که گل خود را وارد دروازه حریف کرد در حالتی که در روی چمن ورزشگاه دراز کشیده بود با پرتاب سنگی بزرگ به اندازه کف دست روبرو شد که در کادر بسته دوربین های تلویزیونی هم به وضوح مشخص بود، حال سوالی که مطرح است این بود چرا کسی آن سنگ را ندید و یا اگر دید چرا ان را رسانه ای نکرد؟ در این میان کمیته انضباطی در حالی با تشکر و قدردانی کردن از هواداران هر دو تیم خواست جو را آرام نگه دارد که این نوع برخورد در نوع خود جالب توجه بود. نتیجه : پرتاب سنگ بهتر از پرتاب بطری است در آزادی!

تصویر سوم:

چاقو کشی در آبادان بعد از بازی تیم های استقلال تهران و صنعت نفت آبادان در شهر آبادان سه روز بعد تصاویری در رسانه ها پخش شد که چند نفر را در حال چاقو کشی بر روی سکوها ورزشگاه تختی آبادان نشان می داد، عمق فاجعه در حالی افزایش می یابد که قبل از این جریان و واقعه کمیته انضباطی در حکمی یک جلسه محرومیت تیم آبادانی را بعلت بازی حساس این هفته این تیم برابر استقلال به حالت تعلیق در آورد تا این بازی در حضور هواداران پرشور آبادانی برگزار شود، این در حالی بود که در روز یکشنبه تصاویر قرار گرفته در خبرگزاری ها مختلف نشان از وجود عکاسانی با وجدان را داشت که این صحنه را دیده بودند و به تصویر کشیده بودند، سوالی که اصولا اینجا مطرح می شود این است که اصولا چرا این عکاسان باوجدان که در دربی حضور پررنگی هم داشتند تاکنون یک عکس از صحنه های درگیری بین هواداران دو تیم پایتخت نشین در شب بازی دربی و عکسی از آن سنگ معروف که از سوی هواداران به طرف مجیدی پرتاب شد تصاویری را به خبرگزاری های محترم ارسال نکردند!؟ این تبعیض آشکار در اطلاع رسانی درست و بدون جهت گیری در حالی امروز با این اظهارات معاون کمیته انضباطی که گفته است : " آبادانی ها تخلفی نداشته اند و آنها بطبع محروم نخواهند شد " جالب تر هم می شود. نتیجه : چاقو کشی بهتر از پرتاب بطری است!

از پرتاب بطری توسط هواداران تراکتور در آزادی تا چاقوکشی در سکوهای آبادان شاید تنها چند هفته ای گذشته باشد، اما نحوه برخورد و تعامل کمیته انضباطی با هواداران دو تیم بطور آشکار تبعیض آمیز و غیر قابل قبول تلقی می شود، سوالی که باید کمیته انضباطی باید پاسخ دهد این است که چه تفاوتی اصولا بین هواداران تراکتور با هواداران تیم های تهرانی و آبادانی وجود دارد که پرتاب بطری برای آنها با فاکتور دو جلسه محرومیت برایشان بریده می شود اما چاقو کشی برای آبادانی ها حتی محرومیت که هیچ، حتی با پخش تصاویر بعد از برد تیم محبوبشان در برنامه نود و تعریف و تمجید مجری هم همراه می شود که جای بسی تامل دارد که بپرسیم واقعا چه می خواهیم تحویل مردم دهیم؟ اینجا باید به این سوالات پاسخ داده شود که چگونه است در بعد رسانه ای چاقو کشی در آبادان و پرتاب بطری در تهران توسط هواداران تراکتور با رنگ و لعاب خاطی توسط رسانه ها تحویل مردم داده می شود اما از اتفاقات بازی دربی و آن سنگ مشهور چیزی به بیرون درز نمی کند؟ این سوالی است که رسانه ها باید به آن پاسخ دهند. سوالی دومی که مطرح می شود این است اصولا این سیاست یک بام و دو هوای کمیته انضباطی تا به کجا می تواند ادامه داشته باشد، نگرش و دیده گاهی که هواداران تراکتور را متمایز از هواداران آبادانی و تهرانی می کند در چیست؟ چکیده این یادداشت جانبه داری از هواداری خاص و یا باشگاهی خاص نیست، بلکه گذری است کوتاه بر دیوار کوتاه عدالت و تبعیض های که هر روز در فوتبال ما رخ می دهد و اعتراضی است بر سیاست یک بام و دو هوای که چاقو کشی و پرتاب سنگ را عفو می کند و پرتاب بطری را با اشد مجازات تنبیه می کند، این یادداشتی است بر سیاست ها اشتباهی که شاید اثرات اش بر فوتبال کشورمان در آینده نه چندان دور بسیار مخرب باشد.

بابک امیری رحیمی

منبع : سایت گل

فایل های ضمیمه

• 63190_176183009071967_100000408078544_500359_6897462_n.jpg
    63190_176183009071967_100000408078544_500359_6897462_n.jpg
    85.8 KB · نمایش ها: 85

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
از اول هم دلیل به روی کار اومدن شریفی همین بوده . یه آدم که فقط خوش زبون باشه و با چرب زبونی گندکاری های **** (قبل از اینکه مدیر مربوطه بیاد و بگه چرا تبعیض قائل می شی . دی ) رو ماستمالی بکنه و فقط جو منفی رو به طرف تراختور سوق بده . اگه همون شاه حسینی تو کمیته ی انظباطی می موند الان وضعیت بهتر از این بود .
البته این وسط تاج داره نقش اصلی رو بازی می کنه .

بالا