• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

climax

Registered User
لایک‌ها
3
ما بهتر از استقلاليم

"آندرانیک تیموریان" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، گفت: بازی خیلی خوبی مقابل فولاد انجام دادیم. ما مستحق برد بودیم. در نیمه اول موقعیتهای گلزنی زیاد داشتیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم و تیم فولاد توانست در نیمه دوم از روی نقطه پنالتی دروازه ما را باز کند.

وی در مورد عملکردش در تیم تراکتورسازی تصریح کرد: فکر می*کنم توانستم عملکرد خوبی در اولین حضورم در تراکتورسازی داشته باشم و تمام تلاشم در این است که در ادامه بیشتر با بچه*ها هماهنگ شوم و مهره مثمرثمری برای این تیم باشم.

تیموریان در مورد بازی مقابل استقلال اظهارداشت: درست است که استقلال دربی را برده اما به نظر من روحیه تراکتورسازی خیلی بهتر است. تراکتورسازی برای تمام تیمها مهم است به همین خاطر سعی دارند بهترین عملکرد را داشته باشند. ما هم پذیرای استقلال هستیم و مطمئنم هوادارانمان که در سرما و گرما ما را ساپورت می*کنند در این بازی نیز از ما حمایت کنند. امیدوارم بازی خوبی داشته باشیم و بتوانیم حریفان را شکست دهیم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
گل دوم درست بودااا :-؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
گل دوم درست بودااا :-؟
تازه گل سوم هم میتونستن بزنن که باز کمک داور اشتباهی آفساید گرفت

اگر استقلال دقیقه 90 یه گل بزنه مثه بازی پرسپولیس میشه. که همه حمله ها رو تیم مقابل کرد و داوری هم کمک استقلال کرد و آخر استقلال یه موقعیت داشت و گل زد و برد

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
پرس پولیسیا متفرق شید ، اینجا بحث حاشیه ای را نندازید
145fs63704.gif
شما همش میخواین از آب گلالود واسه خودتون ماهی بگیرید
127fs1982754.gif

اینقدر این جو رو متشنج نکنید لن** های عزیز :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی جالبی بود

اون 2 تا افساید که یکیش گل شد یکیش هم 100 درصد موقعیت گل بود به نظرم حداقل یکشو داور اشتباه گرفت

اون اولی که گل شد به نظر افساید میومد اما دومی که 2 به دروازه بان شدند به نظر افساید نبود

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
اینم حاشیه هاش ... البته از نوع سانسور شده

* هواداران تراکتورسازی که هرگز انتظار دریافت گل از استقلال را در دقایق پایانی نیمه اول نداشتند بشدت علیه بازیکنان استقلال شعار دادند.

* فراز کمالوند در لحظاتی از نیمه اول نسبت به عملکرد محسن ترکی و کمکهایش معترض بود.

* قبل از اينكه داور سوت پايان نيمه اول را بزند علي عليزاده با لگد به فرزاد آشوبي ضربه اي زد و داور از اين صحنه به راحتي گذشت و پايان نيمه اول بازيكنان استقلال از جمله لوييز و مجيدي به طرفداري از هم تيمي خود با شماري از بازيكنان تراكتورسازي درگيري لفظي پيدا كردند.

به گزارش ایپنا ، یکی از نکات جالب توجه بازی امروز این بود که تعدادی از هواداران تیم تبریزی با یک تراکتور زردرنگ برای تماشای بازی به ورزشگاه یادگار امام آمده بودند.

*یک ساعت قبل از شروع بازی 70 هزار تماشاگر گنجایش ورزشگاه را پر کرده بودند.

*هواداران استقلال که تعداد آنها بیشتر از 200 نفر نبود به محل استقرار خود در ورزشگاه اعتراض داشتند. استقلالیها در گوشه‌ای از طبقه دوم اسکان یافته بودند.

*حضور مأموران امنیتی در اطراف زمین جلب توجه می‌کرد.

*وقتی بازیکنان استقلال برای گرم کردن وارد زمین شدند هواداران تبریزی بشدت آنها را هو کردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از به ثمر رسيدن گل توسط ميلاد ميداودي، منصور پورحيدري از نيمكت نشينان استقلال خواست خوشحالي نكرده و از روي نيمكت بلند نشوند تا هواداران تبريزي تحريك نشوند.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تماشاگرا میگفتن وای به حالت داور اگر بازی مساوی بشه. یه چی تو این مایه ها :lol:

با چه حرارتی هم میگفتن. من که تو خونه نشسته بودم لرزیدم از ترس

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
گلی دومی که داور آفساید گرفت رو شک دارم اشتباه گرفته باشه چون یه نیم تنه بازیکن تراکتور جلو بود اما تو موقعیت دوم که آفساید گرفت اونطور که من دیدم آفساید نبود

climax

Registered User
لایک‌ها
3
آقا میگم حقمونو خوردن :D
نیمه دوم عجب بازی کردن ، عجب موقعیتهایی از دست دادن، وای وای اگه بازی رو می بردیم . . . :rolleyes:
خدا رو شکر اتفاق خاصی از طرف تماشاگر ها هم اتفاق نیافتد ، عوض همش رو تو بازی پرسپولیس درمیارن :f34r:
راستی می گفتن که قراره فتح الله زاده رو تشویق کنن، کردن ؟
----

هوشنگ نصيرزاده : كمك داور به اشتباه گل سالم تراكتورسازي را افسايد اعلام كرد
تهران - كارشناس نام اشناي فوتبال گفت كه گل علي عليزاده در ديدار عصر يكشنبه استقلال و تراكتوسازي كاملا درست بود و كمك داور به اشتباه آن را افسايد اعلام كرد .

هوشنگ نصيرزاده عصر يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : بنده متوجه نشدم كه چرا كمك داور ضربه درست عليزاده را افسايد اعلام كرد و تصور مي*كنم وي در بالا بردن پرچم علجه نمود.

وي افزود : متاسفانه برخي از كمك داوران طي هفته*هاي اخير چند گل سالم را به دليل عجله و شتابزدگي ، افسايد اعلام كرده*اند كه امروز نيز نمونه بارز آن تكرار و گل درست عليزاده مهاجم تراكتورسازي ، افسايد اعلام شد .

نصيرزاده در ادامه گفت : اين كمك داور يكبار ديگر نيز بي*دليل براي تيم ميزبان افسايد اعلام كرد ضمن اينكه محسن تركي در دادن كارت زرد دوم به فرزاد اشوبي مرتكب اشتباه شد و نبايد بازيكن استقلال را اخراج مي*كرد.

اين كارشناس داوري در پايان گفت : اميدوارم ديگر شاهد اينگونه اشتباهات فاحش از سوي داوران نباشيم و بازيهاي ليگ برتر در ادامه بدون حرف و حديث به پيش برود.

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
داور 3- تراكتور 0

دقيقه 40 ديدار، دفع توپ از روي خط دروازه استقلال توسط داور!
جاسم كرار محمد، با حركتهاي تكنيكي خود، همه مدافعان استقلال را از پيش روي برميدارد، وارد محوطه جريمه ميشود، يكي از مدافعان روي وي خطا ميكند، جاسم روي زمين مي افتد، داور به كرار كارت زرد نشان ميدهد!
تركي 1 - تراكتور 0

دقيقه 45+1، پاس گل محسن تركي و گل استقلال!
شوت ميلاد ميداوودي از كنار دروزاه تراكتور، بدون برخورد به بازيكنان اين تيم، به بيرون ميرود، محسن تركي اعلام ضربه كرنر ميكند، ضربه كرنر تبديل به گل ميشود!
تركي 2 - تراكتور 0

دقيقه 67 بازي، باز هم تركي، باز هم خط دروازه استقلال!
در يك ضد حمله، بازيكنان تراكتورسازي صاحب توپ ميشوند و با تعداد زيادي از مدافعان كم تعداد استقلال عبور ميكنند، توپ در يك موقعيت تك به تك به عليزاده ميرسد، غافل از اينكه، كمك داور ديدار، هنوز باقي مانده، بغل پاي عليزاده توسط خط نگهدار، از روي خط دروازه استقلال به وحيد طالب لو تقديم ميشود!

چند ساليست كه اوضاع داوري ايران بسيار نا بسامان است، پس از حذف مسعود مرادي از قضاوت در جام جهاني 2006 و سپس 2010 و عدم استفاده از داوران ايراني در بازي هاي آسيايي گوانجو، همه داوران به فدراسيون جهاني و كنفدراسيون فوتبال آسيا اعتراض داشتند كه چرا از داوران قدرتمند!!! ما استفاده نميشود. واقعا جاي شكر باقيست كه هيچ كدام از داوران ما در جام جهاني حضور نداشتند، تصور كنيد، بازي فينال را محسن تركي قضاوت ميكرد!
منبع : tractorfc

climax

Registered User
لایک‌ها
3
کمالوند: استقلال تا این حد ذلیل نشده بود!
ا.ن: آمریکا تا این حد ذلیل نشده بود !

می بینید چقدر ادبیاتشون بهم نزدیکه!

کاش این کمالوند یه جوری از تیم بره ، این یکی از آرزوهای دیرینه ی منه !
---
امشب ezel رو ببنید !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این کمالوند زمانی میره که یه باخت افتضاح بیاره یا یه مدیرعاملی بیاد که پارتی کلفت تر از کمالوند باشه

پ.ن:اینقدر اسم این سریالهای مزخرف رو توی این تاپیک نیارید اگر دوست دارید یه تاپیک بزنید اونجا اعلام برنامه کنید

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
این کمالوند زمانی میره که یه باخت افتضاح بیاره یا یه مدیرعاملی بیاد که پارتی کلفت تر از کمالوند باشه

پ.ن:اینقدر اسم این سریالهای مزخرف رو توی این تاپیک نیارید اگر دوست دارید یه تاپیک بزنید اونجا اعلام برنامه کنید
فکر نمیکنم کمالوند پارتی داشته باشه ، تنها مزیتی که داره اینه که زرنگه ، خوب میدونه چه جوری باید جای خودش تثبیت کنه ... با اینکه جوونه اما حاشیه رو خوب بلده.

جواب پ.ن : تقدیم به شما ، موسیقی متن سریال Yahşi Cazibe
امیدوارم خوشت بیاد
http://www.4shared.com/get/UkIntzOp/Yahsi_Cazibe_Dizisi-Evlenmirem.html

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
از همه دوستان طرفدار تراکتور خواهش می کنم توجه به موضوع اصلی بخش که فوتبال هست داشته باشند. من اینجا به احترام همه دوستان پستهای مربوط به سریال و موسیقی رو پاک نمی کنم ولی انتظارم اینه در تاپیک فقط صحبت فوتبالی و مرتبط بشه. خواهش می کنم دوستان توجه داشته باشند . پیشنهادم هم اینه که اگر علاقمند به موارد خارج از فوتبال هستید یا توسط پی ام یا توسط ایجاد گروهی برای این مورد اقدام کنید.
شاد و پیروز باشید

climax

Registered User
لایک‌ها
3
یه باخت دیگه آوردیم با یه بازی عالی !
فکر کنید ببینید اگه کرار بود چه بازیی می شد !!! وای !
سپاهان حرفی واسه گفتن نداشت !
3 بازیه که نتیجه نگرفتیم هر چند مقابل تیم های سخت و بالای جدول بازی کردیم !
خد کنه تو بازیهای بعد جبران کنند !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خانواده داشتن arkak sokaklari رو می دیدن ( الان یاشار و ساسان میان قات می زنن :D) ما هم نتونستیم بازی رو ببینیم .
من نمی دونم دلیل خرید رسول خطیبی چی بوده (شاید به خاطر بومی بودنش) ولی باید یه فوروارد بزرگتر و به درد بخورتر می گرفتن . من که بازیشو زیاد نمی پسندم . :(

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
رسول خطیبی که از اولش من مخالف بودم و معتقدم با پارتی و پول اومده تراکتور
تیموریان امروز خیلی بد پاس میداد

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
خانواده داشتن arkak sokaklari رو می دیدن ( الان یاشار و ساسان میان قات می زنن :D) ما هم نتونستیم بازی رو ببینیم .
من نمی دونم دلیل خرید رسول خطیبی چی بوده (شاید به خاطر بومی بودنش) ولی باید یه فوروارد بزرگتر و به درد بخورتر می گرفتن . من که بازیشو زیاد نمی پسندم . :(
به خانواده سلام برسون بگو لااقل یه سریال ببینن که ارزش داشته باشه خلاف قوانین تایپیک در موردش بحث کنیم (خیلی مصنوعی بازی میکنن) :D
.
ولی من برخلاف نظر دوستان هیچ مشکلی با خطیبی ندارم فقط فکر میکنم خطیبی بازیکنی نیست که تنهایی بتونه تو خط حمله بازی کنه ، علت اینکه خوب بازی نمیکنه شاید این باشه که تو خط حمله بازیکن مکمل مناسبی براش وجود نداره. علیزاده اگه خوب بود که استقلال ولش نمیکرد.
الان تراکتور به نظرم دو تا مشکل اساسی داره ، خط حمله و سرمربی آب زیرکاهمون کمالوند ( تو صفحه ی فیس بوکش یه چیزی نوشته باید بیای ببینی ، آقا اومده به جای توجیه باخت تیم در مورد غیرت آزربایجانی مهدی کیانی که اصلیتا آزری نیست بحث کرده )
...

ياشاسين سپاهان طرفدارلاري

امروز استاديوم فولادشهر اصفهان، شاهد ديدار حساسي بين دو تيم تراكتورسازي و سپاهان بود.

هميشه پس از بازيهاي خارج از خانه، ناچار به مخابره خبرهايي ناگوار از حركات زشت، توهين ها و... هواداران تيم حريف بوديم، كه همه فكر ذكر ما را به خود مشغول ميكرد. اما امروز برعكس اين اتفاقات رخ داد، در زير شرح ميتوانيد مختصري از رفتار جوانمردانه و دوستانه هواداران اصفهاني را مشاهده كنيد.
پس از ورود تيم تراكتورسازي به استاديوم، تمامي بازيكنان اين تيم، توسط هواداران سپاهاني به شدت با شعار، تراكتور به شهر ما خوش آمدي، تشويق شدند.
هواداران اصفهاني، رسول خطيبي، بازيكن سابق خود را به شدت تشويق كردند.
كانون هواداران سپاهان، در اقدامي پسنديده، بين هواداران تيم تراكتورسازي، شيريني و نوشيدني توزيع كرد و اينگونه به آنها خير مقدم گفت.
به گزارش خبرنگار كلوب هواداران تراكتورسازي، رفتار نيروي محترم انتظامي با هواداران بسيار مطلوب بود و اين ديدار بدون هيچ مشكلي، بين هواداران و زحمتكشان نيروي انتظامي، به انجام رسيد.
در پايان بازي، تعدادي از هواداران سپاهان، با حضور بين هواداران تراكتورسازي از آنها دلجويي كردند و با تعريف و تمجديد از غيرت و شور و شوق هواداران تراكتورسازي، با آنها همصحبت شدند.
در طول اين بازي، هيچ توهيني از سوي هواداران سپاهان صورت نگرفت و آنها به خوبي شرط ميهمان نوازي را به جا آوردند.
در پايان، از تمامي هوادارن اين تيم تقدير و تشكر مي كنيم و اميدواريم شاهد روزي باشيم كه تمامي استاديوم هاي ايران، مانند ورزشگاه يادگار امام تبريز و فولادشهر اصفهان باشند.
منبع : tractorfc

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
(ما که نمی بینم . مهمون داشتیم ، گفتیم چه کاریه ! به جای این که اعصاب ما رو خورد کنن ، یه دونه سریال بشینن ببینن . دی )
راستی ماجرای اینکه کمالوند گفته بود مشکل بازیکنای من مشکل فرهنگی هست چی بود ؟؟

در ضمن اصفهان بیشترین میزان جرایم قتل رو تو کشور داره . از اونا بعیده . :D:lol:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

به خانواده سلام برسون بگو لااقل یه سریال ببینن که ارزش داشته باشه خلاف قوانین تایپیک در موردش بحث کنیم (خیلی مصنوعی بازی میکنن) :D
.

(ما که نمی بینم . مهمون داشتیم ، گفتیم چه کاریه ! به جای این که اعصاب ما رو خورد کنن ، یه دونه سریال بشینن ببینن . دی )

واقعا من موندم از دست این دوستای تراکتوری چیکار کنم .:cool:رفقا به تذکرات توجه کنید لطفا ;)

شاد و پیروز باشید

بالا