• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
خیلی بد شد
زمانی که خطیبی تو جام حذفی برای فولاد بازی میکرد من گفتم دیگه فوتبالش تموم شده
الکی خودشو زمین میندازه که پنالتی بگیره
امروز هم 3-4 بار خودشو زمین انداخت
نمیدونم کمالوند به چه امیدی اینو اورده تو تیم یا شاید مثل اسدی ازش چیزی گرفته که اورده تو تیم
البته باز اسدی امروز نشون داد با 31-2 سال سن خیلی بهتر از نصرتی بازی میکنه نصرتی هم خستگی بازیهای ملی یه خورده تو بازیش مشهوده
ابراهیم زاده هم که چوب بی تجربگیش رو میخوره
الان علیزاده حکم علی کریمی تو شهرداری رو داره
هر وقت تیم به گل نیاز داشته باشه میاد تو وگرنه رو نیمکته

ممنون
و جالب اینجاست که ما با این تیم میخوایم امسال سهمیه آسیایی بگیریم :wacko:
پ.ن :امروز وقتی خطیبی میخواست تعویض بشه ملت داد میزدن تشویقش نکنید اما خب من یکی تشویقش کردم.
اما باخت امروز بنظرم خیلی هم بد نبود، بهر هر حال ذوب آهنه دیگه !
شما حالت خوبه ؟
در ضمن جاسم کرار هم ستاره ی بی چون و چرای تراکتوره ! حرف نداره !
دو تا بازیکن دیگه مثل جاسم اگه داشتیم ، الان تو صدر بودیم و البته یدونه مربی مثل دمصطفی دنیزلی :دی
عزیز ، فوتبال یازده نفره است نه تک نفره ، ما به یازده تا جاسم کرار نیاز داریم نه دو سه تا ...
در مورد دنیزلی هم سوای شوخی واقعا بهش نیاز داریم یا حداقل به یکی هم سطحش . این کمالوند نمیدونم چی داره که تشویقش میکنن ...

climax

Registered User
لایک‌ها
3
شما حالت خوبه ؟

تراکتور دو سه تا بازی بود که عالی بازی م یکرد مثلا" تو بازی با ملوان همه کار کردند !
اما تو این بازی کلا" خطا و اشتباه ! دو تا پاس نمی تونستند بهم بدهند !
این یعنی چی ؟ یعنی این که ذوب آهنه دیگه :)

هر چقدر که می گذره من قدر شفق رو بیشتر می دونم !
مثلا" همین خطبیبی رو وارد تیم نکرد پارسال !
این سردار جعفری رفته علیزاده رو جذب کرده فقط بخاطر اسمش !
خطیبی رو فقط واسه اسمش !

climax

Registered User
لایک‌ها
3
امروز هم مساوی کردیم رفت !
هفته ی قبل آق کالومند بهانه گرفتند لیگ دو هفته تعطیل بوده ، الان هم گفتند داوری ، هفته ی بعد هم حتما کفاشیان باعث شکسته ، هفته ی بعدش فردوسی پور تیمو تخریب کرده و ...

کاش دو سه هفته نتیجه نگیریم بهانه های این کمالوند تموم بشه !

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
1 - 1
بدون شرح
.
بعدش بازی استقلال رو دیدم . آقا ما گیر اینا بیفتیم رسما میخورنمون ، برو و برگرد هم نداره ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خیلی ضعیف بازی کرد امروز
حداقل امروز امیدوارم شدم فهمید رسول خطیبی به درد فیکس بازی کردن نمیخوره
دعا میکنم از هفته های بعد روی نیمکت بشینه و بازی رو ببینه البته اگر پولی برای اومدن به تراکتور خرج نکرده باشه

climax

Registered User
لایک‌ها
3
پیوستن هاشمیان و تیموریان به تراکتورسازی قوت گرفت

طبق خبرهای رسیده ، احتمال پیوستن وحید هاشمیان و آندرانیک تیموریان به تیم فوتبال قوت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری پانا از تبریز ، وحید هاشمیان که سابقه حضور در لیگ آلمان را دارد با تراکتورسازی تبریز مذاکراتی انجام داده است که به نظر می رسد این مذاکرات جدی باشد.

به نظر می رسد با پیوستن وی مشکلات تراکتور در خط حمله به اتمام برسد.

وحید هاشمیان در ابتدای فصل با تیم نفت تهران به تفاهم نرسید و به نظر می رسد با تراکتور به لیگ فوتبال ایران باز گردد.

همچنین آندرانیک تیموریان که در لیگ انگلیس توپ می زد به نظر می رسد با این تیم تبریزی قرار داد ببندد.

چندین تیم لیگ برتری مانند سپاهان نیز خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن هستند.

به نظر می رسد یکی از این دو بازیکن و یا شاید هر 2 تا چند روز دیگر با تراکتور قرار داد خود را امضا کنند.

تا کنون باشگاه تراکتورسازی تبریز این خبر را تایید یا تکذیب نکرده است.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
تیموریان: به خاطر هواداران پرشور تراکتورسازی به تبریز آمدم

سایت گل- آندرانيك تيموريان بازیکن جدید تیم تراکتورسازی تبریز درباره بازگشتش به ليگ برتر ايران گفت: بعد از اتفاقاتي كه برايم در انگليس افتاد و به دليل مجوز كار نتوانستم در ليگ اين كشور بازي كنم، دوست داشتم به فوتبال ايران برگردم كه اين بازگشتم چند دليل دارد.
وي افزود: دوري از خانواده برايم سخت بود و احساس كردم اگر به تيم‌هاي عربي بروم به فوتبالم آسيب وارد مي‌شود. با بازگشت ستاره‌ها به فوتبال ايران ليگ خودمان جذاب‌تر شده است و دوست داشتم كنار ساير بازيكنان خودمان باشم.

اين هافبك ملي پوش در ادامه گفت: به دليل اينكه فصل نقل و انتقالات در ايران تمام شده بود، تصميم گرفتن براي من در انتخاب تيم سخت شد. با بعضي باشگاه‌ها مذاكره كرده بودم اما فهرست آنها براي جذب من جا نداشت. بعضي باشگاه‌ها نيز فقط مديرانشان خواهان من بودند. باشگاه ديگري كه مربي‌اش خواهان من بود شرايط قراردادي مهيا نبود.

تيموريان با بيان اينكه با تيم‌هاي استقلال، سپاهان و ذوب آهن مذاكراتي داشته گفت: با وجود مذاكره با اين تيم‌ها در نهايت پس از مذاكره با مسئولان تراكتورسازي شرايط اين تيم را مهيا‌تر ديدم و تصميم گرفتم به تبريز بروم. من مي‌توانستم صبر كنم تا ذوب آهن از سفر بازگردد اما به چند دليل تصميم گرفتم تراكتورسازي را انتخاب كنم. ‌اولين دليل انتخاب اين تيم هواداران پرشورش است. انگيزه‌اي كه هواداران تبريزي به بازيكن مي‌دهند باعث مي‌شود كه بازيكن توان بيشتري بگذارد. احساس مي‌كنم هم من و هم باشگاه مي‌تواند به هم كمك كنيم. هنگام صحبت با آقاي كمالوند و مسئولان تراكتورسازي احساس كردم اينجا بهترين تيم است. فراز كمالوند را از قبل مي‌شناختم با او از زماني كه در ابومسلم بودم آشنا هستم و در گذشته هم اين مربي به من كمك كرده است.
دليل اصلي انتخاب تراكتورسازي فضاي اين تيم و هوادارانش بود و البته از كادر مربيگري و مديريتي آن هم نمي‌توان به راحتي گذشت.

اين بازيكن در خصوص مبلغ قرارداد خود گفت:‌ فقط اين را بگويم كه شرايط مالي تراكتورسازي نزديك به ساير تيم‌هايي بود كه به من پيشنهاد داده بودند و تفاوت آنچناني ندارد. من نيز به خاطر پول به اين تيم نيامدم و اگر دنبال پول بودم به تيم‌هاي ديگري مي‌رفتم. مهم براي من هوادارانش است كه به بازيكن انگيزه مي‌دهند. تمام تلاشم را مي‌كنم در كنار سايرين تراكتورسازي تيم موفق‌تري شود و بتواند سهميه آسيايي كسب كند.

---

Catalonia-is-not-Spain1.jpg

farpar88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبریک ...

آندو اومد تراکتور ، اگه هاشمیان و آرفی هم بیان دیگه اون موقع کنترل کردن تراکتور با این همه هوادار خیلی سخته :D

در هر صورت تراکتور هر چی داره واقعا مدیون هوادارشه ...

اینجوری باعث میشه فوتبال رقابتش بیشتر بشه و جذابیت مسابقات بالاتر بره

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
امروز خبرورزشی نوشته بود که هاشمیان تلفنی با هم دیگه صحبت کردن اما بقیه مذاکراتش رو واگذار کرده یکی از دوستاش با مسئولان تراکتور در تهران انجام بده و احتمال زیاد اومدنش به تراکتور قطعیه

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
5 ماه پیش، دایی و باقری پرسپولیسی نبودند؟!

daeiii.jpg
من یک تبریزی ام و آمده ام حرف بزنم حرفی از ژرفای دل حرفایی که نه از روی تعصب کورکورانه است نه از بی غیرتی.

TractorFC.com- کلوب هواداران تراکتورسازی:

حاشيه ديدار تراكتور‌سازي و پرسپوليس/تشويق یاقری و دايي، شعار عليه كريمي و برخورد نامناسب با خبرنگاران
ديدار تيم‌هاي تراکتور‌سازي تبريز و پرسپوليس از ساعت 17 آغاز مي‌شود و اين در حالي است که ورزشگاه 70 هزار نفري يادگار امام مملو از جمعيت است.
حضور چشم‌گير تماشاگران باعث شده نظم در استاديوم به کلي به فراموشي سپرده شود تا جايي که خبرنگاران حاضر در ورزشگاه در بدترين مکان ممکن مستقر شده و جاي آنها توسط تماشاگران دو تيم تصرف شده است. جالب اينجاست که از سوي مسئولان برگزاري بازي برخورد بدي با اصحاب رسانه مي‌شود و آنها حق هيچگونه اعتراضي را براي خود قائل نيستند.

* ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراکتور‌سازي به همراه نماينده گالاتاسراي ترکيه وارد ورزشگاه شده و به شدت مورد تشويق هواداران تيم تراکتور‌سازي قرار گرفت.

*علي دايي به محض ورود به زمين مورد استقبال تماشاگران تبريزي قرار گرفت و به شدت تشويق شد. علي کريمي نيز با انتقاد هواداران تبريزي مواجه شد و تبريزي‌ها شعارهايي عليه اين بازيکن سر دادند
در حالي که حدود 30 دقيقه به آغاز ديدار تراکتورسازي تبريز و پرسپوليس باقي مانده است، هواداران تيم تراکتورسازي به محض ورود کريم باقري به زمين او را تشويق کردند.
تشويق‌هاي بي‌امان تبريزي‌ها در حالي ادامه دارد که کريم باقري نه در ليست ذخيره‌هاي پرسپوليس حضور دارند و نه در ترکيب اصلي‌ اما بدنش را گرم مي‌کند. وي با گرمکن ورزشي به زمين آمد و با استقبال بي‌نظير تماشاگران تبريزي روبرو شد.

* ناصر شفق به محض ديدن کريم باقري به سمت وي رفت و خوش و بش گرمي با آن داشت.

* هواداران تبريزي به زبان آذري شعار مي‌دادند دايي، باقري افتخار ترک‌ها.

* جاسم کرار و هوار ملا محمد دو بازيکن عراقي تيم‌هاي تراکتورسازي و پرسپوليس به محض ورود به زمين با يکديگر به خوش و بش پرداختند.

با سلام و خسته نباشید

اینطور گویند که شهرداری چی ها هتک حرمت کرده اند اما نه از نوع استادیوم های تهران و کرمان و اصفهان و ... آری قبول که کار ناپسندی بوده، ما هم قبول داریم ولی اینهمه داد و بیداد سر چیست؟ می خواهید بگویید ما بد بودیم و بد هستیم؟ با این اطلاع رسانی گسترده در تیتر اول روزنامه ها اگر قصدتان این است می گویم بیایید دفتر قطور تاریخ را ورق زنیم برویم به استادیوم آزادی، روزی که مردم تبریز و آذربایجان رسم مهمان نوازی را از پرسپولیسها آموختند!
روزی کاملا معمولی مثل تمام ایام زندگی، بعضی ها میگفتند بازی با پرسپولیس هست پس مهم است، ولی نه اصلا مهم نبود پرسپولیس هم تیمی بود مثل همه تیمهای دنیا شاید کمی زر و برق دار، بگذریم بیاییم به شعارهایی مثل تبریز پاره پاره ....... یا بیاییم به شعارهایی خیلی بدتر از آن مثل ترکه صداش در نمیاد ........ و یا بیاییم به ده ها شعار دیگر که هنوز هم که هنوز هست ما بی خیالش نشدیم و نمی شویم چون میخواهیم هویتمان که کوله باری از شرف را داد و فریاد میکند نشان دهیم و حقیقت را بر سر زبانها جاری سازیم.
اما آقا کریم و دایی جان که با گفتار باغیرتی سیر میکنید و دم به دم می گویید ما با غیرتیم آری قبول با غیرتید چون از دیار با غیرتان برخواسته اید و رگی از غیرت در وجود شما هست رگی که خون مردانگی و شرافت در آن جاریست گوش بده به حرفانم نه اصلا گوش بده به اینها به شعاری که گفتند ترکه صداش در نمیاد ... دقت کن اینها فقط با من و امثال من نبودند با امثال تویی هم بودند با تویی که با من هم نژاد و هم زبانی پس چرا و چگونه بود که دایی اسطوره در آن موقع لب به سخن نگشود و نگفت توهین کردند و صد افسوس که گفت هواداران پرسپولیس کاری نکردند!!! آخر چرا؟ اصلا با دایی کاری ندارم دایی را ول و با کریم خودمان حرف دل می گویم تو چرا لبت گشوده نشد؟ مگر تو و سرمربی ات روز 27فروردین 89 در تبریز تشویق و تشویق و تشویق نشدی آیا اینطور نبود ؟تویی که دور افتخار میزدی در خاک مادری ات در ورزشگاهی که متعلق به تو بوده و هست و خواهد بود آیا اینطور نبود و بگذار آخرین جمله ها را گویم کریم جان هنوز هم وقتی صبح از خوابی نه چندان طولانی برمیخیزم و عکس رخت را با پیرهن تراکتور در دیوار خلوت کرده اتاقم به ساکتی و سکوت چهره ات که با شلوغی نامت آغشته است می نگرم می گویم خدایا مردان با غیرت دیارم را به همت غیرت به دیارشان باز گردان آری یاد همان ایام مثل سالی که نامش 73 بود همانی که نه ستاره بودی و نه ستاره نشان همان روزگارانی که فقط و فقط جوانی بودی که تازه و تازه با سبیل و ریشی که هنوز هم جای خالی در متن رویشش نمایان بود تازه تازه داشتی از زمینی خاکی به نام اتحاد که برایت آشنایی دارد بالا می آمدی گوش کن شخصیتی را می گویم ببین میشناسی او را؟ نامش واسیلی گوجا بود یادت که هست؟ یا بگویم همان کسی که کریم را کریم کرد همان کسی که به قول خودت گفت این تنها بچه ایست که کودکی اش را با شکمی پر از گوشت سیر کرده است می خواهی از برادر زاده ات گویم که اکنون هم که اکنون است می خواهد بازیکنی شایسته شود ولی چون کسی مثل تورا ندارد نمی تواند باقری شود آری مرده ای برایش او تو را مرده می داند من که هیچم من غریبه که باز هم می گویم هیچ و هیچ! از تویی که هزاران و هزار کار را می توانستی از روی غیرت و تعصب و از همه مهمتر از روی شهرت برایش انجام دهی ولی ندادی و برادرت را خیزان خیزان به این و آن زمین کشاندی برادری که نه مثل تو مایه دار بود نه و نه چیز دیگر برادری که تمامش امید تو را داشت و دارد و خواهد داشت آخر برادر است و برادری آخر تویی که باقری هستی با آنکه او هم باقری هست و لی خودت هم میدانی این کجا و آن کجا
حرف ما این است نمی گوییم با تراکتور باش، نمی گوییم مقابل تراکتور پا به زمین نگذار، می گویم لا اقل اگر به قومیتت توهینی شد جواب محکمی ده جوابی که درست برعکس جواب دایی باشد که جواب میدهد به همان توهینی که به زبانش و کیشش کردند و می گوید اینها که کاری نکردند لابد میخواست واقعا کاری کنند چون می گوید به سخندانی نیست به عمل کار برآید!!!!!!
آری تمام می کنم حرفم این بود افسوس و صد افسوس که هزاران مرتبه بالاتر از اینها از شما انتظار داشتیم افسوس و صد افسوس.

Last edited:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
نصرتي در گفت وگو با فارس:
هواداران تبريزي انتظار داشتند دايي و باقري از آنها حمايت كنند

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم تراكتورسازي گفت: هواداران تبريزي اعتقاد داشتند در ديدار با پرسپوليس دايي و باقري بايد از آنها حمايت مي كردند.

A0889352.jpg

محمد نصرتي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شرايط تراكتورسازي اظهار داشت: خوشبختانه با جذب تيموريان در ميانه ميدان به قدرت بيشتري رسيديم. حضور اين بازيكن باتجربه مي تواند در ادامه مسابقات ليگ كمك زيادي به ما كند و بهتر از قبل خواهيم شد. از طرفي صحبت هاي ابتدايي با هاشميان براي حضور در تراكتورسازي انجام شده و در حال نهايي شدن است.

مدافع تيم ملي درباره بيماري اش در اردوي تيم ملي در شرق آسيا گفت: 3 تا 4 روز به سختي بيمار بودم و حال بدي داشتم، اما خوشبختانه در حال حاضر شرايط جسماني خوبي دارم.
وي با اشاره به شرايط خوب تيم ملي ادامه داد: توقع مردم از تيم ملي بالا رفته و اميدواريم بتوانيم با كسب نتايج خوب در رقابت هاي فوتبال غرب آسيا با آمادگي بيشتري در جام ملت ها حاضر شويم. اين مسابقات مي تواند محك خوبي براي ارزيابي توانايي هاي تيم ملي باشد.

نصرتي درباره حواشي به وجود آمده در تبريز در ديدار پرسپوليس و شهرداري تبريز عنوان كرد: حضور هواداران همواره به نفع تيم هاي تبريزي بوده است، چون تيم هاي حريف با حضور آنها دچار مشكل مي شوند. مشكلات در اين باره به بازي تراكتورسازي و پرسپوليس در ورزشگاه آزادي برمي گردد؛ جايي كه بعد از توهين تماشاگران پرسپوليس به هواداران تراكتور آنها اعتقاد داشتند كه دايي و باقري بايد از هواداران تبريزي حمايت مي كردند، اما اين اتفاق نيفتاد. البته اين طور نيست كه هيچ مشكلي در تبريز پيش نيامده باشد، اما مي توانم اين را بگويم كه بهترين تماشاگران را داريم.
انتهاي پيام/

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
از همه دوستان خواهش می کنم در تاپیکها فقط بحثهای مربوط به تیم خودشون رو انجام بدن. همینطور توجه دوستان رو به قانون شماره 3و4 تالار فوتبال :
3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.
4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

جلب می کنم . دوستان لطفا رعایت کنید.
شاد و پیروز باشید

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
حملات سایبری به سایت های هواداری تراکتور

images

وب سایت هواداران تراکتور امروز برای چندمین بار متوالی مورد حمله ی افراد ناشناس قرار گرفت .این در حالی است که پس از مسدود شدن سایت بزرگ تراختور فنس وب سایت هواداران تراکتور طی 1 هفته ی گذشته بیش از 300 بار مورد حملات سایبری قرار گرفته است ...

وب سایت www.trakhtorfans.com که جزء بزرگترین کانون های هواداری کشور بود به دلایل نامعلومی مسدود شد!!
پیش از این نیز برخی از وب سایت های وابسته به هواداران تراکتور به دلایل نا معلومی مسدود شده بودند. گویی دست های پشت پرده در کارند تا تنها راه انعکاس مشکلات فوتبال اذربایجان هم از سر راهشان برداشته شود.
صدا وسیمای مرکز اذربایجان شرقی که وظیفه ی حمایت از ورزش استان را بر عهده دارد دست در دست تمامی مطبوعات و رسانه های کشور علیه هواداران و مردم اذربایجان سخن می گوید و می نویسد.
طی چندین ماه گذشته وب سایت رسمی هواداران تراکتور به دلیل انتشارات واقعیات رخ داده در استادیوم های شهر تهران بارها مورد حمله قرار گرفته است.این بار نیز به علت دفاع از حقوق ملت اذربایجان و محکوم کردن اهانت ها ی اخیر طی یک هفته ی گذشته بیش از 300 بار مورد حمله های سایبری قرار گرفته است.

www.tractorsazi.ir

Last edited:

climax

Registered User
لایک‌ها
3
این بابا علنا" داره تیمو خراب می کنه !
تو بازی دوستانه با ملوان هم در اعتراض به داوری تیمو کشیده بیرون!
رسما" داره پیش همه ضایعمون می کنه !

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
شکست سنگین نفت تهران مقابل تراکتور

ديدار تيم‌هاي تراكتورسازي تبريز و نفت تهران در هفته دهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16 در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شد كه تيم ميزبان با نتيجه 3 بر يك حريف تهراني خود را شكست داد.
گل‌هاي اين ديدار را محمد جاسم كرار در دقيقه 22 از روي نقطه پنالتي، علي عليزاده در دقيقه 45 و رسول خطيبي در دقيقه 72 براي تراكتورسازي به ثمر رساندند و تك گل نفتي‌ها را خلدون ابراهيم در دقيقه 89 در دروازه تراكتور جاي داد.

در دقيقه 54 روي خطايي كه دروازه‌بان نفت تهران بر روي محمدحسن ابراهيمي مرتكب شد، يك ضربه پنالتي براي تراكتورسازي به دست آمد كه لئوناردو آندره پيمنتا اين موقعيت را از دست داد.
قضاوت اين ديدار به عهده سعيد مظفري‌زاده بود. وي به مهدي رفيعي از نفت و مصطفي ترشيز و آندرانيك تيموريان از تراكتورسازي كارت زرد نشان داد.
قرمزپوشان تبريزي با اين پيروزي به رده ششم جدول صعود كردند و نفت تهران با يك پله سقوط در رده يازدهم جاي گرفت.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بالاخره یه گل خوب از خطیبی دیدیم

climax

Registered User
لایک‌ها
3
فولاد رو نیمه اول یک هیچ زدیم ، خیلی هم خوب بازی می کنند بچه ها !اگه نیمه دوم هم اینجوری بازی کنن مطمئنا" می بریم و فکر کنم 4 بشیم تو جدول !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
فولاد رو نیمه اول یک هیچ زدیم ، خیلی هم خوب بازی می کنند بچه ها !اگه نیمه دوم هم اینجوری بازی کنن مطمئنا" می بریم و فکر کنم 4 بشیم تو جدول !

تساوی بدی نبود . به هر حال فولاد از تیم های خوب شهرستانی هست .

درضمن انگار موج بیهتر تو رو هم گرفته . ولی هانیم چیفلیه از فاطیما گولی بهتره . :p :D

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
دست خودمون نیست ، شخصیت برد نداریم ...
این کمالوند همچنان داره رو اعصاب من راه میره ، آخه یکی نیست بهش بگه فوتبال اگه عدالت داشت که وضع تراکتورسازی این نبود ... امیدوارم فقط تو بازی با استقلال حس عدالت طلبیش گل نکنه
بالالاریمین جانینا آندولسون اگه بازی با استقلال رو بتونه ببره تا آخر فصل ارادتیم بیلسینه کامیلدی :D
سریال هم فقط Turk Mali و Kumedi Dukkani :lol:

کمالوند : عادلانه نبود كه در ديدار امروز برابر فولاد خوزستان به پيروزي برسيم.
فراز كمالوند پس از تساوي يك بر يك برابر فولاد خوزستان در نشست خبري حاضر شد اما گفت: تا زماني كه ميكروفن برنامه 90 بر روي ميز است من صحبت نمي‌كنم. زيرا اين برنامه حرف‌هاي مايلي‌كهن را به طور كامل پخش مي‌كند اما حرف‌هاي من را سانسور مي‌كند.
وي پس از آنكه ميكروفن 90 برداشته شد در مورد بازي گفت: امروز يكي از سخت‌ترين بازي‌هاي ليگ را برابر فولاد انجام داديم. مدت‌ها بود چنين فوتبالي را نديده بودم. تيم‌هاي مجيد جلالي هميشه خوب هستند و فولاد امروز نيز يكي از بازي‌هاي خوبش را انجام داد.
وي ادامه داد: از اينكه توانستيم يك امتياز از خوزستان بگيريم خوشحالم. عادلانه نبود كه ما امروز فولاد را شكست مي‌داديم. اين تيم يكي از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
دست خودمون نیست ، شخصیت برد نداریم ...
این جمله واقعا" درسته !
اصلا" نمی تونیم 2 تا بازی پش سرهم ببریم! اگه یکی بردیم و به بالای جدول نزدیک شدیم بادی هفته بعد ببازیم تا توهمون رده های 6 7 بمونیم !

کمالوند: تا زماني كه ميكروفن برنامه 90 بر روي ميز است من صحبت نمي‌كنم. زيرا اين برنامه حرف‌هاي مايلي‌كهن را به طور كامل پخش مي‌كند اما حرف‌هاي من را سانسور مي‌كند.
بازم اینو جو گرفت ، فکر کرد پس کسیه واسه خودش !

+
1. Ezel + Fatmagul = dizi
2.هانیم هم فعلا" تو خط جو قرار داره، این قضیه تا وقتی که با اورهان خان ازدواج کنه مثل اینکه ادامه داره :)
راستی فهمیدید اون نامه ی اورهان چی بود ؟

بالا