• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
A0831634.jpg

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: امروز راه آهن را شكست داديم؛ اما لذتي نبردم چرا كه هوادارانمان نبودند تا شادي كنند.

فراز كمالوند پس از پيروزي 3 بر يك مقابل راه آهن اظهار داشت: قبل از هر چيز بگويم كه خوشحالم بار ديگر اين افتخار نصيبم شد كه در خدمت تراكتورسازي و مردم آذربايجان شرقي باشم و اميدوارم كه به خواسته به حق مردم كه همان سهميه آسيايي است برسيم.

وي افزود: كار سختي پيش رو داريم؛ اما در پايان فصل مي خواهيم به اهداف خود برسيم. من به هيچ وجه از كيفيت بازي امروز راضي نيستم. امروز كه برده ام اين حرف را مي زنم تا كسي نگويد كه مي خواهم توجيه كنم.

سرمربي تراكتورسازي ادامه داد: اين تيم براي رسيدن به شرايط خوب 3 الي 4 هفته زمان نياز دارد. از لحاظ بدني مشكل داريم و هنوز به هماهنگي نرسيده‌ايم. به هواداران قول مي دهم كه از هفته پنجم شكل واقعي اين تيم را ببينند.
كمالوند در مورد اينكه گفته مي شود قرار است محروميت هواداران تراكتورسازي كاهش پيدا كند، گفت: من به شدت حركت زشتي كه در ورزشگاه آزادي رخ داد را محكوم مي كنم. اين به دور از فرهنگ آذربايجان است كه هوادارانش سنگ پرتاب كنند و صندلي آتش بزنند؛ آنها هواداران تراكتورسازي نبود بلكه دشمن بودند. امروز من بردم اما لذتي از اين پيروزي نداشتم چون آنهايي كه شادي كنند در ورزشگاه نبودند.

سرمربي تراكتور سازي با بيان اين كه از رئيس كميته انضباطي و رئيس سازمان ليگ خواهش مي‌كند محروميت هواداران تراكتور سازي را كاهش دهند افزود: من از آنها مي‌خواهم به خاطر مردم آذربايجان اين تخفيف را بدهند و با همين يك بازي محروميت هواداران را متنبه كنند. من به نمايندگي از مردم آذربايجان قول مي دهم كه تماشاگر نماها در ورزشگاه حضور پيدا نكنند.
وي در خصوص محروميت رسول خطيبي گفت: او حركتي در جريان بازي با پرسپوليس انجام داد كه مستحق كارت زرد بود. خطيبي هرگز دنبال تحريك هواداران و يا مردم نبوده است و فقط يك حركت غير ورزشي انجام داد كه فكر مي‌كنم در موردش سختگيري شد و اميدوارم او هم بخشيده شود.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام و تبریک .
امروز رفته بودم والیبال قهرمانی آسیا . همه داشتن تراختور رو تشویق می کردن ، یه مرد 34-35 ساله که پیشم نشسته بود پا شد و گفت تیم ملی والیبال چه ربطی به تراکتور داره و چند تا فحش بد داد . منم بهش گفتم : یاخچه چیشه ایلش یرینده ازیان سیچمامیش . اونم دو تا فش داد و از یقه ام گرفت . منم بلند شدم و یه مشت به صورتش زدم و دهنش پر از خون شد . 5-6 نفر بودیم . دوستام جلوشو گرفتن منم زود رفتم یه گوشه ای قایم شدم تا دردسر درست نشه . منظور اینکه امروز بعد از 6-7 سال برای اولین از جو ورزشگاه حالم بهم خورد ولی خاطره ی جالبی بود . :(
:eek:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
تبریک می گم
ولی محرومیت رو کمتر کنن بهتره حیفه واقعا
سلام و تبریک .
امروز رفته بودم والیبال قهرمانی آسیا . همه داشتن تراختور رو تشویق می کردن ، یه مرد 34-35 ساله که پیشم نشسته بود پا شد و گفت تیم ملی والیبال چه ربطی به تراکتور داره و چند تا فحش بد داد . منم بهش گفتم : یاخچه چیشه ایلش یرینده ازیان سیچمامیش . اونم دو تا فش داد و از یقه ام گرفت . منم بلند شدم و یه مشت به صورتش زدم و دهنش پر از خون شد . 5-6 نفر بودیم . دوستام جلوشو گرفتن منم زود رفتم یه گوشه ای قایم شدم تا دردسر درست نشه . منظور اینکه امروز بعد از 6-7 سال برای اولین از جو ورزشگاه حالم بهم خورد ولی خاطره ی جالبی بود . :(
:eek:
4 تا آدم مثل تو باعث این محرومیتا میشن :D
اگه راست می گی بیا با گنده لات محل دعوا کن :D

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
تبریک می گم
ولی محرومیت رو کمتر کنن بهتره حیفه واقعا

4 تا آدم مثل تو باعث این محرومیتا میشن :D
اگه راست می گی بیا با گنده لات محل دعوا کن :D

من کلآ اهل دعوا و شلوغ کاری نیستم ولی مرده خیلی بد دهن بود . منم زدم دهنشو شستشو دادم :eek:

دو تا از لات های شیراز رو بفرست دم خونه ی ما ادبشون کنم . دی . :D

climax

Registered User
لایک‌ها
3
شنیدم همه تشویق کردن تو اورمیه ، دمتون گرم !

راستی امروز مثل اینکه میدان ساعت تبریز درگیری شده !
و یه شعارهایی با این مضمون دادند :
آی آولدوز بایراقیمیز / آذربایجان جانیمیز

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من کلآ اهل دعوا و شلوغ کاری نیستم ولی مرده خیلی بد دهن بود . منم زدم دهنشو شستشو دادم :eek:

دو تا از لات های شیراز رو بفرست دم خونه ی ما ادبشون کنم . دی . :D
اسپم میشه ولی باید جوابتو بدم
برا اینکه نشه تراکتور شیره مثل شمشیره
انگار اسم زرنگای شیراز رو نشنیدی یا کلیپ اعداماشون رو ندیدی هااااا
حسنعلی ضزغام ،کورش پیر احمدی ،غلام عباس شمس ، رضا ترک،حمزه گویی و .... :D:D:D:lol::lol::lol:
زرنگ از یه لحاظ دیگه هم که زبانزده خاص و عامه بخوای احمد مولا
عکسهاشون هم گوگل کن
الان باید خودت رو خیسونده باشی ....:lol:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116

راستی امروز مثل اینکه میدان ساعت تبریز درگیری شده !
و یه شعارهایی با این مضمون دادند :
آی آولدوز بایراقیمیز / آذربایجان جانیمیز
بله میگن 5:30 یه خبرهایی بوده که تو نطفه خفش کردن
امروز تبریز از میدان آبرسان تا خود شهناز و پایینتر جو نظامی داشت ، من از ساعت 6:15 تا 7:30 تو همین حوالی بودم
دم معین و بچه های اورمیه گرم :happy:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

دم معین و بچه های اورمیه گرم :happy:

مرسی . ولی خداییش این تراکتور بدجوری بین مردم اتحاد ایجاد کرده . من پارسال مسابقه ی فوتسال ایران و برزیل رفته بودم ، هیچ کس حوصله ی تشویق رو نداشت . ولی دیروز من از ساعت 1 تا 8 که ورزشگاه بودم ( 3 تا مسابقه رو دیدم ) همه از اول تا آخر فقط تشویق می کردن .
اسپم میشه ولی باید جوابتو بدم
برا اینکه نشه تراکتور شیره مثل شمشیره
انگار اسم زرنگای شیراز رو نشنیدی یا کلیپ اعداماشون رو ندیدی هااااا
حسنعلی ضزغام ،کورش پیر احمدی ،غلام عباس شمس ، رضا ترک،حمزه گویی و .... :D:D:D:lol::lol::lol:
زرنگ از یه لحاظ دیگه هم که زبانزده خاص و عامه بخوای احمد مولا
عکسهاشون هم گوگل کن
الان باید خودت رو خیسونده باشی ....:lol:
شهرام برمودا رو یادت رفت اسم ببری . :D

145fs780281%5B1%5D.gif

تو رو خدا دیدید دیروز داور یه کارت زرد به راه آهن نشون نداد ؟؟ دی ( واسه اینکه پست اسپم نباشه . دی )

Last edited:

barooni

Registered User
لایک‌ها
1
چرا من هر چی میزنم اینجا حذف میشه؟

climax

Registered User
لایک‌ها
3
این علی دایی چقدر چیز از آب در اومد، آه حقته امروز دوتا بردی دارن فریاد می زنن دایی دایی ، ولی فردا که دو تا باخت پشت سرهم بیاری می فهمی چه خبره !

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به بازی در ورزشگاه خالی از تماشاگر مقابل سایپا گفت: جای تماشاگران واقعا خالی است و اعتقاد دارم در حق آنها ظلم شده است.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درمورد بازی در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی گفت: بازی در این شرایط سخت است. جای تماشاگران پرسپولیس واقعا خالی است اما قول می دهیم بدون حضور تماشاگران نیز تمام تلاش خود را برای شکست حریف به کار گیریم.

علی دایی با اشاره به اصرار سرمربی و مسئولان تراکتورسازی مبنی بر اینکه حق آنها چنین محرومیتی نبوده است، گفت: نمی‌توانم در این مورد اظهارنظر کنم اما روز بازی همه حاضرین در ورزشگاه دیدند که تماشاگران پرسپولیس مشکلی ایجاد نکردند اما مظلوم واقع شدند.

این مربی در ادامه گفت: به هرحال دفاع از تیم در قبال این اتفاقات به عهده مسئولان باشگاه است نه من اما با این حال باز هم می گویم حق تماشاگران پرسپولیس محرومیت از تماشای بازی تیمشان نبود.

وی در مورد تغییرات احتمالی در ترکیب تیم برای بازی روز جمعه تصریح کرد: تغییر در ترکیب اتفاق عجیبی نیست اما برای اطلاع از این تغییرات بهتر است تا روز بازی صبر کنید.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
تا نيم فصل 30 امتياز كسب مي‌كنيم
كمالوند: قطبي ملي‌پوشان را ناآماده تحويل باشگاه‌ها مي‌دهد

خبرگزاري فارس: سرمربي تراكتورسازي گفت: متأسفانه هر بازيكني كه به تيم ملي مي‌دهيم به دليل اينكه فشاري به آنها وارد نمي‌شود، ناآماده تحويل مي‌گيريم.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، فراز كمالوند پس از تساوي تيمش مقابل شهرداري تبريز در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: پس از بازي با راه‌آهن گفتم كه 4 هفته فرصت مي‌خواهم تا تيم را به شرايط ايده‌آل برسانم.
وي ادامه داد: اين بازي با اينكه بدون تماشاگر برگزار شد، اما بازي جذابي بود و در مجموع از بازيكنانم راضي هستم كه توانستند تا حدودي خواسته‌هاي من را در زمين پياده كنند، البته بايد بگويم كه در طول بازي 55 دقيقه 10 نفره بوديم و فشار زيادي را متحمل شديم. با اين حال ضمن جبران گل به حداقل امتياز بازي رسيديم.
كمالوند در مورد اخراج كياني گفت: اين بازيكن با حركت بچه گانه‌اي كه انجام داد، تيم را 10 نفره كرد. به شدت با وي برخورد مي‌كنم و شايد تا نيم فصل از وي استفاده نكنم. اعتقاد دارم كه داور در زمين بازي همه كاره است و نبايد به تصميم او اعتراض كرد. زماني كه كياني كارت زرد گرفت ديگر لزومي نداشت به داور اعتراض كند و بازيكن حريف را هل داده و كارت قرمز بگيرد.
وي تأكيد كرد: تا پايان نيم فصل در پي كسب 30 امتياز هستيم تا بتوانيم بين 3 تيم بالاي جدول قرار بگيريم.
سرمربي تراكتورسازي با اشاره به اينكه به بازيكنان شهرداري كه اولين امتياز خود در ليگ دهم را كسب كردند تبريك مي‌گويم؛ افزود: بايد كاري كنيم تا نكات منفي را از تراكتورسازي رفع كنيم. نبايد هرج و مرج در تيم حاكم باشد. اگر 10 نفره نمي‌شديم مي‌توانستيم دومين 3 امتياز را كسب كنيم.
وي در مورد نا آمادگي نصرتي گفت: متأسفانه هر بازيكني كه به تيم ملي مي‌دهيم به دليل اينكه فشاري به آنها وارد نمي‌شود، ناآماده تحويل مي‌گيريم. اميدوارم قطبي بتواند با تمرينات خوب بازيكنان را تحت فشار قرار داده تا آنها با آمادگي به تيم‌هايشان بازگردند.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
هواداران تراختور خواهان اخراج جعفری از باشگاه و تحریم سایت اصلی تراختور هستند

به دنبال سوء مدیریت در باشگاه و حل نکردن مسئال مربوط به تراختور و استفاده سیاسی این شخص از نام باشگاه تراختور به طرفداری از جناح خاص سیاسی هواداران تراختور خواهان اخراج جعفری از مدیر عاملی با شگاه تراختور هستند خواهان برگشت شفق به سمت مدیر عاملی هستیم به زودی ورزشگاه
سهند به جهنمی برای این شخص تبدیل خواهیم کرد تا معنی و نام باشگاه تراختور را بداند همچنین به دنبال تبدیل شدن سایت رسمی تراختور به سایت سیاسی از همه هواداران می خواهیم این سایت تحریم کنند و تا برنگشتن این سایت به وضع اصلی تحریم ها مرحله به مرحله هم بر سایت اصلی و هم بر جعفری سخت تر خواهد شد این باشگاه متعلق به هواداران تراختور است ارث شخصی جعفری نیست.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891

به دنبال سوء مدیریت در باشگاه و حل نکردن مسئال مربوط به تراختور و استفاده سیاسی این شخص از نام باشگاه تراختور به طرفداری از جناح خاص سیاسی هواداران تراختور خواهان اخراج جعفری از مدیر عاملی با شگاه تراختور هستند خواهان برگشت شفق به سمت مدیر عاملی هستیم به زودی ورزشگاه
سهند به جهنمی برای این شخص تبدیل خواهیم کرد تا معنی و نام باشگاه تراختور را بداند همچنین به دنبال تبدیل شدن سایت رسمی تراختور به سایت سیاسی از همه هواداران می خواهیم این سایت تحریم کنند و تا برنگشتن این سایت به وضع اصلی تحریم ها مرحله به مرحله هم بر سایت اصلی و هم بر جعفری سخت تر خواهد شد این باشگاه متعلق به هواداران تراختور است ارث شخصی جعفری نیست.

ماجرا چیه ؟ یهنی چی استفاده سیاسی ؟؟
بازم یه پاسدار شد مدیر یه کاری که هیچ شناختی ازش نداره . مثل عزیز محمدی :hmm:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

قضیه چیه؟

البته من فکر کنم شفق خیلی خیلی بهتر از این جعفری باشه
جعفری مدت ها از فوتبال دور بوده و آپدیت شده نیست اول باید میومد تو هئیت مدیره بعد مدیر میشد

شفق با اینکه وامهای میلیاردی گرفته و پس نمیده(نوش جونش) اما تو مدیریتش هیچ حرفی نیست

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
متاسفانه روی شفق هم نمیشه زیاد حساب باز کرد ، یادم نیست کدوم بازی بود باعث شد وسط بازی تیم بیرون کشیده بشه و آبرومون بره؟
شفق هم گاهی از این اتصالی ها داره ...

climax

Registered User
لایک‌ها
3
شعار روی پیراهن در حمایت از یه نفر ، تو سایت رسمی که هم که عکس اون دوتا رو زده ، بردار خودش رو هم کرده رییس کانون هواداران و ...

شفق خیلی بهتر بود !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
اون شعار رو که به خاطر این همه طرفدار تراکتور به نظر من بهتره به فیفا گزارش بدن

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
روابط عمومي باشگاه فرهنگي و ورزشي تراكتورسازي تبريز اعلام كرد: هيچ‌كدام از اسپانسرهاي فصل گذشته تيم فوتبال اين باشگاه بدهي خود را از بابت تبليغات روي پيراهن پرداخت نكرده‌اند.
بنا بر اظهارات قائم مقام سابق باشگاه تراكتورسازي تبريز، در زمان مديريت قبلي، هيچ‌ كدام از اسپانسرها بدهي خود را در خصوص تبليغات روي لباس پرداخت نكرده‌اند و بيش از هفت مورد اسپانسر در طول فصل استفاده شده است.
بر اين اساس روابط عمومي باشگاه تراكتورسازي، جذب اسپانسر 70 ميليارد ريالي را تكذيب و آن را شايعه دانسته است.
باشگاه تراكتورسازي اضافه كرده است: يكي از دلايلي كه باعث شد در فصل جاري اسپانسرها به سمت تيم نيايند، قطعي بودن اسپانسر در فصل قبلي بوده است اما اكنون با صحبت‌هاي صورت گرفته چند سازمان حاضر شده‌اند اسپانسري تيم را بر عهده بگيرند كه به زودي مشخص خواهد شد.
عباس آقايي و امير اميني‌فر از تراكتور شكايت كردند
بر پايه اين گزارش عباس آقايي و امير اميني‌فر به خاطر حساب‌هاي پرداخت نشده خود در فصل گذشته از باشگاه تراكتورسازي شكايت كردند.
همچنين به دليل قراردادهاي تسويه نشده بازيكنان در فصل پيش تعدادي از بازيكنان از باشگاه تراكتورسازي شكايت كردند.
محمد جعفري مدير عامل جديد تراكتورسازي هم اكنون در حال بررسي اين شكايت‌ها است.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تبریک میگم
2-0 برد
نیمه اول رو نتونستم ببینم اما نیمه دوم کاملاً واضح بود که نیمه ی تراکتوره
2 گل بازی هم در نیمه اول به ثمر رسید
فکر کنم رسول خطیبی دیشب خواب دیده بود که امشب گل زد :دی

بالا