• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
پس کجایی تو چرا آن نیستی!!:lol:
شک 4تا گل تو سرت هنوز مونده بابا ولش کن تازه داره استقلال هم مثل پرسپولیس میشه;)
حالا دعا کن این باخت 4تا هفته دیگه مقابل ذوب اهن ادامه نداشته باشه
استقلال خیلی حال داد دقیقه 37بود 4تا گل عقب افتاد
حالا به هر حال حرص نخور ان شاءالله شکست های استقلال از این باخت 4تایی رقم بخوره و یه 5 هفته ادامه داشته باشه تا اون موقع یکمی حال وهوای این روز من تو هم داشته باشی
حالا به نظر شما بازی ذوب اهن استقلال چه نتیجه ای در بر خواهد گرفت؟؟؟
1-برد استقلال 2-مساوی 3-برد ذوب اهن

25r30wi.gif
آخرین بار کی بردی عمو جون
25r30wi.gif
گوگولی مگولی
25r30wi.gif
عجب رویی داری خداوکیلی
25r30wi.gif

خیلی باحالی
25r30wi.gif

زاخار خودتونو با ما مقایسه نکنید :lol:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
25r30wi.gif
آخرین بار کی بردی عمو جون
25r30wi.gif
گوگولی مگولی
25r30wi.gif
عجب رویی داری خداوکیلی
25r30wi.gif

خیلی باحالی
25r30wi.gif

زاخار خودتونو با ما مقایسه نکنید :lol:
پرسپولیس که باخت همه می دونند مقصر اصلی کیا هستند چند باخت اخیر 70%اشتباهات داوری 30% بازیکنا هستند
به سلامتی امروز گل اول خوردیم داور بی تجربه پنالتی صحیحمون نگرفت دیگه ما می تونیم چه کار کنیم فقط دقت داوری می تونه 70%جلوی باختهای تیممون بگیره حالا جالبتر استقلاله که دقیقه 37 بازی 4تا می خوره انقدر داور با تجربه لیگمون اقای مرادی ما شاءالله ش باشه پنالتی نادرست استقلال به خاطر ناراحتی باخت تیمش به اجبار پنالتی می گیره خیلی باحاله حتی گذارشگر اهوازی هم گفت مرادی به اجبار سخت گیری و شکست 4بر0 استقلال پنالتی نادرست صحیح اعلام کرد:blink::blink:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حالا این وسط وضع تیمای ما بده تو هم دیگه هفت تیر نکش :lol: ( شوخی :دی )

تیم های شما که همیشه بد بوده عمو مران دیگه هفت تیر کشیدن نمیخواد :p ( شوخی :دی ! )

ولی خب بعضی پست ها رو نمیشه جواب نداد ;)

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
فردوسى پور: بازوبند کاپیتانى پرسپولیس براى شیث گشاد است

تیم فوتبال پرسپولیس مقابل چشمان هواداران خود شکست سنگینى را در ورزشگاه آزادى متحمل شد.آنچه که بیشتر از همه باعث ناراحتى هواداران شد این بود که شیث رضایى که چندى قبل از سوى على دایى اخراج شده بود ادعاى تعصب مى کرد و مى گفت:« حاضرم در امیدهاى پرسپولیس بازى کنم اما از تیم محبوبم نروم» در نیمه دوم بازى مقابل صبا بازوبند کاپیتانى پرسپولیس را به مچ دست خود بسته بود؛ بازو بندى که زمانى بر بازوى بزرگانى مثل باقرى و پیروانى و غیره بسته مى شد. وقتى عادل گزارشگر بازى این موضوع را دید با طعنه اعلام کرد:« گویا بازوبند کاپیتانى پرسپولیس خیلى براى شیث گشاد است که آن را به مچ دستش بسته است!»

سال 89 تو دربی 69 ...
sg2ty8.gif

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
دنیا و استقلال
حرفم نباشه که .... میکنما

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
واقعاً حيف ميشه دايی از پرسپوليس بره ! اونوقت ديگه عصبانی شدنش بعد از باخت رو نميبنيم!:D:D
البته اينم بگم اين آدم مغرور و از خود راضی که فکر ميکنه عقل کله و کارش هيچ ايرادی نداره، حقشه که اينطوری با سر زمين بخوره!:wacko:
البته اگر هم بره جای هيچ نگرانی واسه پرسپوليسی ها نيست ،چون اونها چند تا گزينه ديگه هم دارند 1:افشين پيروانی که هميشه آماده کمک به پرسپوليسه:happy: 2: افشين امپراطور(همون قطبی خودمون):blush:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
جلالي: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است

مجيد جلالي پس از شکست 3 بر 2 مقابل سپاهان با حضور در کنفرانس مطبوعاتي در شرايطي که بغض کرده بود اظهار داشت: نسبت به بازي معترض هستم و اصلاً قادر به صحبت نيستم.
وي افزود: يک حرف دارم و مي‌خواهم بگويم که ما را هم نگاه کنيد. ما هم تيم فولاد خوزستان هستيم و لطفاً کمي هم ما را ببينيد.
جلالي پس از بيان اين مطالب در شرايطي که خبرنگاران درخواست پاسخگويي از وي را داشتند با ناراحتي و چشمان اشک‌بار از اتاق کنفرانس خارج شد.

وي پس از ترک سالن کنفرانس راهي رختکن تيم فولاد شد و پس از لحظاتي درحالي که ورزشگاه را ترک مي‌کرد در مصاحبه با تعدادي از خبرنگاران درباره اين ديدار عنوان کرد: دلم خون است از بي‌عدالتي و ظلمي که به‌نام فوتبال به ما وارد مي‌شود.
جلالي افزود: من در گوشه‌اي از مملکت زندگي‌ام را گذاشتم و هر بار ما را با مسئله‌اي روبرو مي‌کنند. يک‌بار به زمين آب مي‌بندند و در جايي ديگر حق ما را مي‌خورند.
سرمربي فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: قطعاً سناريويي در قضاوت داوران وجود دارد. اگر عشق و زندگي من فوتبال نبود از اين ورزش مي‌رفتم ولي چه‌کنم که دلم مخزن الاسرار است و نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال کثيف است.

کسی خبر نداره دقيقاً چه اتفاق هايی تو بازی افتاده؟

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
جلالي: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است

مجيد جلالي پس از شکست 3 بر 2 مقابل سپاهان با حضور در کنفرانس مطبوعاتي در شرايطي که بغض کرده بود اظهار داشت: نسبت به بازي معترض هستم و اصلاً قادر به صحبت نيستم.
وي افزود: يک حرف دارم و مي‌خواهم بگويم که ما را هم نگاه کنيد. ما هم تيم فولاد خوزستان هستيم و لطفاً کمي هم ما را ببينيد.
جلالي پس از بيان اين مطالب در شرايطي که خبرنگاران درخواست پاسخگويي از وي را داشتند با ناراحتي و چشمان اشک‌بار از اتاق کنفرانس خارج شد.

وي پس از ترک سالن کنفرانس راهي رختکن تيم فولاد شد و پس از لحظاتي درحالي که ورزشگاه را ترک مي‌کرد در مصاحبه با تعدادي از خبرنگاران درباره اين ديدار عنوان کرد: دلم خون است از بي‌عدالتي و ظلمي که به‌نام فوتبال به ما وارد مي‌شود.
جلالي افزود: من در گوشه‌اي از مملکت زندگي‌ام را گذاشتم و هر بار ما را با مسئله‌اي روبرو مي‌کنند. يک‌بار به زمين آب مي‌بندند و در جايي ديگر حق ما را مي‌خورند.
سرمربي فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: قطعاً سناريويي در قضاوت داوران وجود دارد. اگر عشق و زندگي من فوتبال نبود از اين ورزش مي‌رفتم ولي چه‌کنم که دلم مخزن الاسرار است و نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال کثيف است.

کسی خبر نداره دقيقاً چه اتفاق هايی تو بازی افتاده؟

سپاهان تا دقیقه 92 بازی رو 2-1 باخته بود
سپاهان دقیقه 92 و 95 دو تا گل زد و بازی رو برد
ایشون هم عصبانی بوده چون بازی برده رو باخته :)

HAMED007

Registered User
لایک‌ها
0
سپاهان تا دقیقه 92 بازی رو 2-1 باخته بود
سپاهان دقیقه 92 و 95 دو تا گل زد و بازی رو برد
ایشون هم عصبانی بوده چون بازی برده رو باخته :)
بله بله......کاملا راست میگین....!!!!

p30sis

Registered User
لایک‌ها
3
تا وقتی تاج تو فدراسیون هست تیم های اصفهانی پر و بال دارن
و داوری ها به طرز قشنگی کاملا اتفاقی به نفعشون میشه .

زنده باد پرسپولیـــــــــــــــــــــــــــــــس

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

قسمت اول تایید میشه
آخه حامد شما اگه پول نداشتید چیکار می کردید ؟
همین فجر سپاسی و برق به خاطر پولای کثیفی که نداشتن با وجود اینکه این همه بازیکن تاپ دادن بیرون و کلیشون هم اومدن اصفهان الان دسته یک هستند :wacko:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

تاج اصفهانیه پس موفقیت سپاهان و ذوب آهن به همین دلیل ِ !
با کسی که منطقش اینه کل کل نکردن بهتره ;)

قسمت اول تایید میشه
آخه حامد شما اگه پول نداشتید چیکار می کردید ؟
همین فجر سپاسی و برق به خاطر پولای کثیفی که نداشتن با وجود اینکه این همه بازیکن تاپ دادن بیرون و کلیشون هم اومدن اصفهان الان دسته یک هستند :wacko:
شهرام پول کثیف یعنی چی ؟ پول داشتن جرمه ؟ هر تیمی که پول خرج کرد تیمه بدیه ؟ اصلا فوتبال امروزه بدون پول مگه میشه ؟؟
من که منکر بازیکن سازی فجر و برق نیستم ... کم کارخونه و صنعت های بزرگ توی شیراز داریم؟ خب اگه دلشون واسه تیماشون میسوخت میومدن ساپورتشون میکردند ... اگه فوتبال شهر شما وضعیت خوبی نداره دلیلش اینه که مسئولاتون حمایت نمیکنن ، مقصرش ما اصفهانی ها هستیم چون پول داریم؟!! آخه این چه حرفیه تو میزنی :p

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
تاج اصفهانیه پس موفقیت سپاهان و ذوب آهن به همین دلیل ِ !
با کسی که منطقش اینه کل کل نکردن بهتره ;)
شهرام پول کثیف یعنی چی ؟ پول داشتن جرمه ؟ هر تیمی که پول خرج کرد تیمه بدیه ؟ اصلا فوتبال امروزه بدون پول مگه میشه ؟؟
من که منکر بازیکن سازی فجر و برق نیستم ... کم کارخونه و صنعت های بزرگ توی شیراز داریم؟ خب اگه دلشون واسه تیماشون میسوخت میومدن ساپورتشون میکردند ... اگه فوتبال شهر شما وضعیت خوبی نداره دلیلش اینه که مسئولاتون حمایت نمیکنن ، مقصرش ما اصفهانی ها هستیم چون پول داریم؟!! آخه این چه حرفیه تو میزنی :p
ببین سکه های که ساکت میده دهن اینا رو میبنده
پولایی که به داورا و مسئولین دیگه به عناوین مختلف(تقدیر ،تشکیر،احترام ،پیشکسوت و ....)اینا میشه پول کثیف
این همه داوری های مشکوک :f34r:
قببول کن که نمیشه گفت همش غیر عمدیه
عمدیه دیگه :wacko:
بترکه چشم حسود
اسفند دود کنید :D
چرا کسی به تراکتور گیر نمیده ؟یا به مس ؟:p

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ببین سکه های که ساکت میده دهن اینا رو میبنده
پولایی که به داورا و مسئولین دیگه به عناوین مختلف(تقدیر ،تشکیر،احترام ،پیشکسوت و ....)اینا میشه پول کثیف
این همه داوری های مشکوک
قببول کن که نمیشه گفت همش غیر عمدیه
عمدیه دیگه
آهان بعد کفاشیان و سعیدلو و مدیران استقلال و پرسپولیس و مسئولین سیاسی کشور و امثال فردوسی پور و صدا و سیما و ... میگذارن سپاهان با سکه دادن به این و اون استقلال و پرسپولیسو جا بگذاره و بیاد قهرمان بشه آره ؟!
ضمنا یادمون نره استقلال امسال چقدر لطف داوری شامل حالشون شد
از نظر مالی خیلی از تیم ها مثل ما هستند مثل استقلال و پرسپولیس ( علی رغم این که خودشون قبول ندارند که اونم به خاطر فریبکاری مدیران دو باشگاه است تا نتیجه نگرفتن خودشون رو توجیه کنند ) و مس و تراکتور واقعا چیزی کم ندارند
استقلال و پرسپولیس که همه امکاناتو اعم از ورزشگاه و پخش زنده و حمایت برنامه های تلویزیونی و .... دارند بعدشم میان میگن شما پول دارید ما نداریم !!!
در مورد تیم های دیگه مثلا تیم های شیرازی یا خوزستانی خب ما چی کار کنیم که کارخونه دارا و مدیران شرکتهای دولتی و خصوصی شهرتون حاضر نیستند به تیمتون کمک کنند
همین کارخونه فولاد مبارکه خیلیش خصوصی سازی شده ولی با این حال خرج تیم میکنه
کارخونه فولاد خوزستان بیاد به تیمش پول بده بازیکن بگیره تا نبازه و مربیش مجبور نشه با بغض کنفرانسو ترک کنه !
همین فجر سپاسی مال ارتش و سپاهه
**** کم پول داره ؟؟؟
وقتی مسئولین شهر خودتون نسبت به تیم ها تعصب ندارند ما چی کار کنیم ؟!
همین مس وقتی اومد لیگ برتر خداییش چقدر خرج کرد خیلیا صداشون دراومد ؟
الان وضعش اینه
ضمن این که درصد بسیار زیادی از موفقیت تیم های اصفهانی به خاطر مدیریتشون هست نه فقط مدیریت باشگاه نه منظور مدیریت کارخونه ای مثل ذوب آهن و فولاد مبارکه , تربیت بدنی استان , شهرداری , استانداری و ...
همین امروز استانداری اصفهان پلاکارد زده بود توی سطح شهر که قراره یه همایش برگذار بکنه با موضوع اصفهان قطب جدید فوتبال ایران
این یعنی استاندار اصفهان هم به تیم های فوتبال اصفهان اهمیت میده

اگه مدیریتتون ضعیفه اگه سرمایه دارای شهرتون حاضر نیستند کمک مالی کنند بهتون به ماچه ربطی داره ؟؟؟

اسفند دود کنید
چرا کسی به تراکتور گیر نمیده ؟یا به مس ؟
یادم نمیاد مس یا تراکتور پوز استقلال پرسپولیسو مثل ما به زمین مالیده باشند:eek:
فکر نکنم مس و تراکتور پرسپولیسو گل بارشون کرده باشند :eek:
بعید میدونم مس و تراکتور به صورت متوالی یا قهرمان لیگ شده باشند یا نایب قهرمان :eek:
ضمن این که هرچی فکر میکنم به خاطرم نمیاد مس و تراکتور به فینال جام باشگاه آسیا و جام باشگاه های جهان راه پیدا کرده باشند:eek:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سپاهان و ذوب آهن جای استقلال و پرسپولیسو گرفتن و خیلیا این وسط نمیتونند تحمل کنند پس میان با امکاناتی که در اختیارشون هست مثل برنامه های ورزشی صدا و سیما و یا روزنامه های ورزشی اقدام به تخریب میکنند و خیلیا هم باور میکنند
ما که کار خودمون رو میکنیم تیم های دیگه هم هر چی میخوان بگن فقط چیزی که واسه همتون باقی میمونه تماشای شبکه 3 هست که داره بچه های سپاهان یا ذوب آهنو نشون میده که دارن جامو بالا میبرند :lol::lol::lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
شما کار خودتون رو بکنید امسال 15 میلیارد پول ملت رو ریختید تو جیب بازیکنا ، سال دیگه 30 میلیارد بریزید ...

20.000.000 !!! این عدد میدونی چقدر میشه ؟ میشه طرفدارهای استقلال ! این میشه با پول خرید ؟

هنوز هم بزرگترین آرزوی بیشتر بازیکنای ذوب آهن و سپاهان (به غیر از اونایی که از استقلال خریدید) بازی تو استادیم آزادیه : ))))

در مورد جام و اینا هم هیم و بگم که :
هر وقت یک دهم افتخارات استقلال رسیدید اونوقت کل کل کنید ...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
هر وقت یک دهم افتخارات استقلال رسیدید اونوقت کل کل کنید ...
افتحارات کدوم افتحارات :blush:
حتما قهرمانی آسیا در سال ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

شما کار خودتون رو بکنید امسال 15 میلیارد پول ملت رو ریختید تو جیب بازیکنا ، سال دیگه 30 میلیارد بریزید ...

20.000.000 !!! این عدد میدونی چقدر میشه ؟ میشه طرفدارهای استقلال ! این میشه با پول خرید ؟
کاش هزینه تیم خودتم حساب کرده بودی + بهترین ورزشگاه ایران + پخش زنده + حمایت صدا و سیما و ...
راستی صدا و سیما مال ملت نیست ؟
داداش من مرد باشید بگید ارزه نداریم فوتبال بازی کنیم
ارزه نداریم رو دستتون بلند شیم
کیو گول میزنید ؟ خودتونو ؟

اینم بگم اون سال که فوتبال ایران فقط یه استقلال و پرسپولیس بود تموم شد :blush:
اون سالها که نه ژاپنی بود و نه کره تموم شد :blush:
اگه مردین توی لیگ برتر حرفه ای افتخارات کسب کنید
لیگ برتر چند ساله حرفه ای شده ؟! ;)
لیگ آسیا چند ساله حرفه ای شده ؟؟؟؟ ;)
توی این چند سال افتخاراتی که به دست اوردید رو بگید ؟
میرید از یه مشت عرب گل میخورید نمیذارن بیاید بالا
میرید قطر گل بارون میشید ( پرسپولیس رو عرض میکنم ) بعدشم حرف از افتخارات میزنید :eek:
دوست دارید توی حال و هوای همون ده ها سال قبل بمونید خب بمونید و دلتون رو به افتخارات بیشمارتون خوش بکنید فقط لطف کنید بنده را نیز در خوشی خودتان سهیم فرمایید :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا