• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
خب یه تربیک دیگه بابت اول شدنمون تو گروه حالا باید ببینیم حریف 1/4 مون بحرین میشه یا استرالیا :)
حالا بازی با امارات یه بازی تدارکاتی محسوب میشه که اصلاً بردو باختش مهم نیست فقط باید محتاط و ملایم بازی کنن مصدومیت مفت ندیم اونجا
استرالیا 100%.
میچسبه با گزارش خیابانی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
حالا بازی با امارات یه بازی تدارکاتی محسوب میشه که اصلاً بردو باختش مهم نیست فقط باید محتاط و ملایم بازی کنن مصدومیت مفت ندیم اونجا
به بد نکته ای اشاره کردی. باور کنید این اماراتی ها میان برای این که به نفع بحرین (اگر احیانا صعود کرد) عمل کنن میزنن مهره های کلیدی ما رو مصدوم کنن. تجربه نشون داده این عرب های سه نقطه از این بی شرف بازی ها در میارن. کاش قطبی و بچه ها حواسشون باشه.
البته امیدوارم استرالیا بیاد بالا. هم این که بازی کردن با استرالیایی های خوشجل موشجل موبور چشم آبی (!) با اون سبک اروپایی بازیشون خیلی بهتر از بازی با این بحرینی هاست و هم این که بحرین گربه سیاه ایرانه و اینجور مواقع بد جور حالمونو می گیره!

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به بد نکته ای اشاره کردی. باور کنید این اماراتی ها میان برای این که به نفع بحرین (اگر احیانا صعود کرد) عمل کنن میزنن مهره های کلیدی ما رو مصدوم کنن. تجربه نشون داده این عرب های سه نقطه از این بی شرف بازی ها در میارن. کاش قطبی و بچه ها حواسشون باشه.
البته امیدوارم استرالیا بیاد بالا. هم این که بازی کردن با استرالیایی های خوشجل موشجل موبور چشم آبی (!) با اون سبک اروپایی بازیشون خیلی بهتر از بازی با این بحرینی هاست و هم این که بحرین گربه سیاه ایرانه و اینجور مواقع بد جور حالمونو می گیره!
آره ولی ما حرفه ای تر و باتجربه تر از این اماراتیای جوون هستیم میشه با یه بازی باز و البته وقت کشی کردن (یه بارم ما از ترفند اونا استفاده کنیم) خوب بدونیمشون دنبال خودمون تا نتونن نزدیک بچه ها بشن بازی باز و حفظ توپ حریف رو خسته میکنه
در هر صورت نتیجه دیگه خیلی مهم نیست
برای جنبه حیثیتیش یه تساوی هم بگیریم کافیه
استرالیا 100%.
میچسبه با گزارش خیابانی

دقیقاً ! :D

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
تبریک بابت برد مقابل رقیب همیشه بازنده
این هم سوتی کانال معتبر :p الجزیره اسپورت اون هم بخش انگلیسیش
به گروه ورزش شبکه 3 امیدوار شدم
New Picture (2).jpg

New Picture (3).jpg

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
رفتم ویکیپدیا برنامه بازیهای حذفی رو ازش عکش گرفتم چه لذتی داره تیم ما هم اولین تیم صعود کننده بود هم وضعش تو مرحله حذفی مشخص شد ... ای کاش تو مقدماتی جام جهانی هم اینطور باشیم :eek:

2.JPG

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
حال ميده ايران بخوره به استراليا و دوباره ايران ببره :D... با گزارش يه گزارشگر افراطي به نام خياباني:D.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازی عراق و امارات چند چند شد؟؟
من نتونستم ببینم
عراق یک هیچ برد تو دقایق تلف شده ... بیچاره ها اینقدر ناراحت بودن وضع تیمشونم مثل کشورشون وخیم بود یکی از بازیکناشون تو دعوا با همتیمیاش یک مشتی خورده بود یه بادمجون زیر چشمش ! وقتی گلو زدن ورزشگاه منفجر شد ! حالا تیمشونم روحیه گرفته فکر کنم بتونن صعود کنن

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عراق یک هیچ برد تو دقایق تلف شده ... بیچاره ها اینقدر ناراحت بودن وضع تیمشونم مثل کشورشون وخیم بود یکی از بازیکناشون تو دعوا با همتیمیاش یک مشتی خورده بود یه بادمجون زیر چشمش ! وقتی گلو زدن ورزشگاه منفجر شد ! حالا تیمشونم روحیه گرفته فکر کنم بتونن صعود کنن
ممنون داداش;)

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سوال:
تیم کویت سقوطش قطعی نشده ؟ اگر ببره و اونور چین ببازه امتیازشون مساوی میشه ولی چون بازی روبرو ملاکه و کویت به چین باخته اگر اشتباه نکنم کویت دیگه حذف شده ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
یه سوال:
تیم کویت سقوطش قطعی نشده ؟ اگر ببره و اونور چین ببازه امتیازشون مساوی میشه ولی چون بازی روبرو ملاکه و کویت به چین باخته اگر اشتباه نکنم کویت دیگه حذف شده ؟

مجتبی جان
اگر کویت قطر رو ببره و چین هم ببازه ، ازبکها 9 امتیازی میشن و سه تیم چین ، قطر و کویت میشن سه امتیازی . اونوقت اینجا دیگه بحث بازی رو در رو احتمالا نخواهد بود چون چین قطر رو زده در بازی رو دررو ، قطر ، چین رو زده و کویت هم قطر رو زده و یک لوپ شکل گرفته .
پس احتمالا تفاضل تعیین کننده خواهد بود.

شاد باشی

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
لیست داوران مرحله سوم اعلام شدند/ پایان کار ترکی در جام ملتها؟

کنفدراسیون فوتبال آسیا برای مرحله آخر بازی های دور مقدماتی ، به تیم داوری ایرانی قضاوتی نداد.

به گزارش خبرآنلاین ، AFC ساعتی پیش فهرست داوران 4 بازی از دور سوم بازی های مرحله مقدماتی و بازی های حساس پایانی گروه ها را اعلام کرد که شامل بازی های گروه های اول و دوم مسابقات می شود که در این فهرست نام تیم داوری ایران دیده نمی شود. بازی هایی که ناگفته پیداست ، قضاوت نکردن تیم داوری ایرانی به منزله نداشتن مسابقه ای دیگر برای این تیم در مرحله بعد خواهد بود چون داوران ایرانی قطعا شانس قضاوت در گروه چهارم بازی ها که تیم ملی کشورمان در آن بازی دارد را پیدا نمی کنند و همچنین به دلیل برخورد تیم ملی کشورمان در دور بعدی بازی ها با یکی از تیم های کره و استرالیا خیلی بعید است که کنفدراسیون فوتبال آسیا از داوران ایرانی برای قضاوت بازی هایی که برای کشور ما هم حساس هستند ، بهره بگیرد.

ترکی و دو کمکش در بازی ژاپن و سوریه روز سختی را پشت سر گذاشتند و تصمیمات شان در این بازی ها جنجال بزرگی را به راه انداخت. ترکی در دقایق پایانی بازی دو پنالتی ، 3 کارت قرمز و 7 کارت زرد را در کارنامه کاری خود ثبت کرد که همه این تصمیمات با واکنش های مختلفی از سوی کارشناسان ، مربیان دو تیم و مسئولان برگزاری مسابقات همراه شد.

و این هم خبری دیگر از حاشیه های داوران ایرانی در این مسابقات

کامرانی فر: بعد از جام ملتها افشا می کنم!

حسن کامرانی فر می خواهد بعد از جام ملتهای آسیا دست به افشاگری بزند.

به گزارش خبرآنلاین ، کمک داور سرشناس ایرانی که سابقه قضاوت در جام جهانی 2010 را دارد می گوید ناگفته های زیادی در دل دارد که با بازگشت از بازی های جام ملتهای آسیا آنها را عنوان می کند. کامرانی فر در حین بازی تیم های ژاپن و سوریه کمک اول محسن ترکی بود و در صحنه جنجالی اخراج دروازه بان ژاپن او به عکس داور وسط بازی اعتقاد به آفساید داشت و درحال دویدن پرچمش را بالا برد چون معتقد بود ، در صحنه ارسال توپ ، مهاجم سوری توپ را به هم تیمی اش که در منطقه آفساید قرار داشته فرستاده است اما چون ترکی بر تصمیم خود پافشاری کرد او هم پرچمش را پایین آورد.

بعد از این بازی انتقادات بسیاری از تیم داوری در محافل مختلف داوری کشور پیچید . در پاسخ به این حاشیه ها ، حسن کامرانی فر ، در ایمیلی به روزنامه خبرورزشی درباره آنچه در این بازی اتفاق افتاده نوشته است:« فقط می خوهم بدانید که ماجرا چیزی نیست که این روزها در ایران درباره اش حرف می زنند. طلاعات غلطیدر این باره منتشر می شود و من با برگشت از بازی های جام ملتها ، حرف های زیادی برای گفتن درباره آنچه اینجا اتفاق افتاده دارم . کمی صبر کنید تا ما از جام ملتها برپردیم و بتوانم آنچه رخ داده را برای تان بگویم.»

البته بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند داوران ایرانی خیلی زود و با پایان بازی های مقدماتی به تهران برمی گردند.

خبرها از سایت خبر آنلاین

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام خدمت دوستان

مجتبی جان
اگر کویت قطر رو ببره و چین هم ببازه ، ازبکها 9 امتیازی میشن و سه تیم چین ، قطر و کویت میشن سه امتیازی . اونوقت اینجا دیگه بحث بازی رو در رو احتمالا نخواهد بود چون چین قطر رو زده در بازی رو دررو ، قطر ، چین رو زده و کویت هم قطر رو زده و یک لوپ شکل گرفته .
پس احتمالا تفاضل تعیین کننده خواهد بود.

شاد باشی
بگذار ببینم در این فرض ... قطر چین رو زده چین کویت رو زده اگر امروزم کویت قطر رو بزنه درسته لوپ میشه و هنوزم کویت میتونه با اتفاقات عجیب صعود کنه جالبه ! ساسان خوب شد گفتی چون میخواستم برم ویکی رو خودم ویرایش کنم !
اما ایران که اول شدنش هم جتمی بود تو ویکی پدیا اتفاق جالبی افتاد اول که رفتم دیدم اسمش تو نمودار مرحله حذفی مشخص شده ولی تو قسمت گزارش بازی حذفی نبود یه بار دیگه که رفتم دیدم یکی اومده نمودارم ویرایش کرده خودم که زیاد هم با ادیت ویکی آشنا نبودم رفتم دستکاریش کردم هم اسمو تو نمودار گذاشتم هم تو بخش گزارش بازی که درست شد حالا که رفتم دیدم چون ویرایش من صحیح بود دیگه دست بهش نگذاشتن ! :D

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بگذار ببینم در این فرض ... قطر چین رو زده چین کویت رو زده اگر امروزم کویت قطر رو بزنه درسته لوپ میشه و هنوزم کویت میتونه با اتفاقات عجیب صعود کنه جالبه ! ساسان خوب شد گفتی چون میخواستم برم ویکی رو خودم ویرایش کنم !
اما ایران که اول شدنش هم جتمی بود تو ویکی پدیا اتفاق جالبی افتاد اول که رفتم دیدم اسمش تو نمودار مرحله حذفی مشخص شده ولی تو قسمت گزارش بازی حذفی نبود یه بار دیگه که رفتم دیدم یکی اومده نمودارم ویرایش کرده خودم که زیاد هم با ادیت ویکی آشنا نبودم رفتم دستکاریش کردم هم اسمو تو نمودار گذاشتم هم تو بخش گزارش بازی که درست شد حالا که رفتم دیدم چون ویرایش من صحیح بود دیگه دست بهش نگذاشتن ! :D

آقا دستت درست .
ولی فکر نکنم امشب کویت با این تیپ بازی کردنش و با علاقه شدیدی که AFC برای بالا آمدن میزبان مسابقات داره از پس قطر بر بیاد .
به هر حال باید منتظر موند و دید
شاد باشی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خدا كنه از گروه ما عراق بياد بالا ...بازبهتر از امارات ِ . من تو عربا خيلي از عراق بدم نميآد .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
ابتدا تـــــــــبـریـک
Parcham_Iran.gif

خدا كنه از گروه ما عراق بياد بالا ...بازبهتر از امارات ِ . من تو عربا خيلي از عراق بدم نميآد .
بنظر من عراق با توجه به نبود امکانات و مشکلات دیگری که داره نسبت به دیگر تیم های عربی مثل قطر، امارات و... خیلی سرتره (هرچی باشه قهرمان دوره قبله)! با بازی که دیشب انجام داد میشه گفت که از گروه صعود میکنه، البته اگر مثل دیشب با کره شمالی بازی کنه میتونه راحت با اختلاف بشتر از یک گل کره رو ببره!
دیشب راحت میتونست 4-5 تا به امارات بزنه! بنظرم عراق دیشب با عراقی که با ما بازی کرد خیلی تقاوت داشت...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا