• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ابتدا تـــــــــبـریـک
Parcham_Iran.gif

بنظر من عراق با توجه به نبود امکانات و مشکلات دیگری که داره نسبت به دیگر تیم های عربی مثل قطر، امارات و... خیلی سرتره (هرچی باشه قهرمان دوره قبله)! با بازی که دیشب انجام داد میشه گفت که از گروه صعود میکنه، البته اگر مثل دیشب با کره شمالی بازی کنه میتونه راحت با اختلاف بشتر از یک گل کره رو ببره!
دیشب راحت میتونست 4-5 تا به امارات بزنه! بنظرم عراق دیشب با عراقی که با ما بازی کرد خیلی تقاوت داشت...

دوست عزیز دیشب امارات هم دوبار زد به تیرک دروازه عراق ( عراقیها هم زدند) ولی در نیمه دوم امارات سوار بازی بود و به نظر من عراق با خوش شانسی برد . بیرون رفتن ثبیت خاطر بازیکن امارات هم نقش داشت در این باخت .
به طور کلی به نظر میرسه عراق در نیمه دوم از لحاظ آمادگی جسمانی دچار مشکل میشه و این زمانی هست که کره ای ها میتونن زهرشون رو بریزن.

ادیت: فرض کنید کره شمالی به عنوان تیم دوم بیاد بالا ، چه بازی میشه بازی کره جنوبی و کره شمالی . واقعا دیدنیه مخصوصا با فضای نامناسب سیاسی که بین دو کشور وجود داره.

Last edited:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوست عزیز دیشب امارات هم دوبار زد به تیرک دروازه عراق ( عراقیها هم زدند) ولی در نیمه دوم امارات سوار بازی بود و به نظر من عراق با خوش شانسی برد . بیرون رفتن ثبیت خاطر بازیکن امارات هم نقش داشت در این باخت .
به طور کلی به نظر میرسه عراق در نیمه دوم از لحاظ آمادگی جسمانی دچار مشکل میشه و این زمانی هست که کره ای ها میتونن زهرشون رو بریزن.
ممنون از توجهتون...

ولی هرچی باشه اون عراقی نبود که با ما بازی کرد! سانترهای دقیقی که در بازی با امارات داشت اصلا در بازی اول به چشم نمیخورد. فکرش رو کنید اگر اون سانترها روی دروازه ما با اون دفاع ضعیفی که داریم ریخته میشد!

بنظرم اگر با همین دفاع مقابل استرالیا قرار بگیریم دچار مشکل میشیم، چون استرالیا هم از این سانترها زیاد استفاده میکنه...

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
......
ادیت: فرض کنید کره شمالی به عنوان تیم دوم بیاد بالا ، چه بازی میشه بازی کره جنوبی و کره شمالی . واقعا دیدنیه مخصوصا با فضای نامناسب سیاسی که بین دو کشور وجود داره.

حالا از کجا معلوم کره شمالی بیاد بالا؟شانس عراق که بیشتره ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حالا از کجا معلوم کره شمالی بیاد بالا؟شانس عراق که بیشتره ;)
دوست عزیز البته همونطور که شما گفتید شانس عراق بیشتره چون تنها با یک مساوی هم صعود میکنه ولی توجه داشته باشید من در پست قبلی گفتم فرض کنید ، به هر حال احتمالش هست کره هم ببره .:)

شاد و پیروز باشید

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من عراق رو از یه جهت دوست دارم صعود کنه اونم اینه که واقعاً دوست ندارم این تیمهای شرق دور قدرت بگیرن به اندازه کافی ژاپن و کره جنوبی برامون مشکل درست کردن حالا چینو کره شمالی هم بهشون میخوان اضافه بشن ... اینطوری فوتبال غرب آسیا اعتبارشو از دست میده و مسلماً ما که جزوشونیم هم ضرر می کنیم
برای همین تیمهای عرب جلوشون نتیجه بگیرن حتی ترجیح میدم ازبکستانو استرالیا موفق ظاهر بشن تا این چشم بادومیا آسیا رو زیر سلطه نبرن امیدوارم در آینده این فاصله بین ما و اونها از بین بره و امیدوارم یه کم این دوره شانسم در خونه ما رو بزنه تا خودمون جلوی قهرمانی کره یا ژاپن رو بگیریم

اول فکر میکردم استرالیا میتونه قهرمان بشه ولی با بازی ضعیفش جلوی کره نظرم عوض شد و مطمئن باشید تیم ما قدرت شکستشونو تو 1/4 داره ولی خدا کنه بحرین نیاد بالا که اصلاً حوصلشو ندارم
wacsmiley.gif

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قطر کویت رو برده ولی چین هم ازبکستان رو برده چقد پیچیده شد ! اینجوری سه تا 6 امتیازی هستن و تفاضل گلشون رو باید دید چجوری میشه

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
من فکر کنم اول بازی مسقیم محاسبه بشه بعد تفاضل گل نمیدونم دقیق

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
عربها دست به یکی کردن صعود قطر قطعی بشه، تفاضل گل +2 نسبت به چین یعنی چین تو 10 دقیقه آخر شانسی برای صعود نداشته باشه. جای ایران باشم جوری بازی میکنم عراق حذف بشه کره بیاد بالا تا 2 تا تیم عربی حذف بشن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عربها دست به یکی کردن صعود قطر قطعی بشه، تفاضل گل +2 نسبت به چین یعنی چین تو 10 دقیقه آخر شانسی برای صعود نداشته باشه. جای ایران باشم جوری بازی میکنم عراق حذف بشه کره بیاد بالا تا 2 تا تیم عربی حذف بشن.
این کثافت کاریا مال عرباس. تیم ما با اخلاق و مردونه بازی می کنه!

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
چین حذف شد خیلی حیف شد
ازبكستان و قطر راهي يك چهارم نهايي شدند
تيم‌هاي چين و كويت به خانه‌هايشان برمي‌گردند

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
گل ضربه ايستگاهي چين رو ديدين ... دمش گرم خيلي خوب زد . به نظرم اين گروه منصفانه بود ... ازبكستان و قطر بهتر بازي ميكردن.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
این کثافت کاریا مال عرباس. تیم ما با اخلاق و مردونه بازی می کنه!

وقتی جام قهرمانی بالاسر ببره تیمی ، اگر در طول مسابقات نتیجه رو بصورت مصلحتی هم واگذار کرده باشه نمیان بگن ناجوانمرد بود و بی اخلاق! میان میگن تفکر حرفه ای داشت . مگر در جام جهانی های قبل تیمها نبودند که مصلحتی دوم میشدند که مثلا با تیم اول گروه دیگه که شانسا ضعیفتر بود بازی کنند. حالا هم همینطور بازیها در یک کشور عربی هست مسلما عربها در مواجهه با تیمهای غیر عربی نسبت به هم حس اتحاد دارند و هوای هم رو دارند! چه بهتر تعدادشون کمتر بشه !
بازی جوانمردانه در طول 90 دقیقه با برد و باخت مصلحتی فرق میکنه. درهرصورت به امید حذف تمام تیمهای عربی از جام.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
وقتی جام قهرمانی بالاسر ببره تیمی ، اگر در طول مسابقات نتیجه رو بصورت مصلحتی هم واگذار کرده باشه نمیان بگن ناجوانمرد بود و بی اخلاق! میان میگن تفکر حرفه ای داشت . مگر در جام جهانی های قبل تیمها نبودند که مصلحتی دوم میشدند که مثلا با تیم اول گروه دیگه که شانسا ضعیفتر بود بازی کنند. حالا هم همینطور بازیها در یک کشور عربی هست مسلما عربها در مواجهه با تیمهای غیر عربی نسبت به هم حس اتحاد دارند و هوای هم رو دارند! چه بهتر تعدادشون کمتر بشه !
بازی جوانمردانه در طول 90 دقیقه با برد و باخت مصلحتی فرق میکنه. درهرصورت به امید حذف تمام تیمهای عربی از جام.
حرف شما متین ولی من مصلحتی در حذق شدن عراق برای تیممون نمی بینم! (؟) به نظر من بهتره با قدرت ادامه داد. شاید از لحاظ روانی مثلا واگذار کردن نتیجه به امارات برای تیم مشکل ساز بشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
البته اگر عراق یک مساوی از کره شمالی بگیره فارغ ازنتیجه بازی امارات این عراقه که صعود میکنه چون برخلاف نظر بعضی دوستان که گفتند تفاضل تعیین کننده هست اینطور نیست و بازی رودر رو ملاکه که عراق امارات رو زده و حتی اگر امارات ایران رو هم بزنه در صورت تساوی عراق ، این تیم عراقه که بالا میاد. اما اگر کره شمالی عراق رو بزنه و امارات هم ایران رو بزنه تنها در این صورت هست که کار به تفاضل گل میکشه برای امارات و کره شمالی چون این دو تیم در بازی رو در رو مساوی کردن.
نهایتا من فکر می کنم بالا اومدن کره شمالی به نفع ماست چون اگر بالا بیاد به احتمال زیاد میخوره به کره جنوبی و در اون بازی تیم کره شمالی برای پیروزی از جان مایه خواهد گذاشت و اگر بتونه جنوبی ها رو شکست بده یکی از قویترین حریفان مارو برامون کنار زده.
شاد و پیروز باشید

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام خدمت دوستان
البته اگر عراق یک مساوی از کره شمالی بگیره فارغ ازنتیجه بازی امارات این عراقه که صعود میکنه چون برخلاف نظر بعضی دوستان که گفتند تفاضل تعیین کننده هست اینطور نیست و بازی رودر رو ملاکه که عراق امارات رو زده و حتی اگر امارات ایران رو هم بزنه در صورت تساوی عراق ، این تیم عراقه که بالا میاد. اما اگر کره شمالی عراق رو بزنه و امارات هم ایران رو بزنه تنها در این صورت هست که کار به تفاضل گل میکشه برای امارات و کره شمالی چون این دو تیم در بازی رو در رو مساوی کردن.
نهایتا من فکر می کنم بالا اومدن کره شمالی به نفع ماست چون اگر بالا بیاد به احتمال زیاد میخوره به کره جنوبی و در اون بازی تیم کره شمالی برای پیروزی از جان مایه خواهد گذاشت و اگر بتونه جنوبی ها رو شکست بده یکی از قویترین حریفان مارو برامون کنار زده.
شاد و پیروز باشید
موافقم کره شمالی بیاد بالا به نفع ماست
ضمناً قوانین صعود تیمها چون پیچیدس یه توضیح ساده میدم اگر دو تیم امتیازشون مساوی بشه اول نگاه میکنن ببینن تو بازی رو در رو کدومشون امتیاز بیشتری گرفته (یعنی برده) اگر این بازی نتیجش مساوی باشه میرن سراغ تفاضل گل و اگر برابر بود تعداد گل زده ملاکه و در نهایت تعداد کارت قرمز و زرد و اگر این هم مساوی باشه قرعه کشی میشه مگر بازی آخرشون باهم باشه که همون بازی رو به پنالتی میکشونن و تکلیف معلوم میشه
اما پیچیدگی قضیه که خودم هم اول متوجهش نشدم مساوی بودن امتیاز سه تیم یا چهار تیمه در این حالت میان ببینن کدوم تیم تو مسابقات بین این سه تیم امتیاز بیشتری کسب کرده و اگر در این حالتم امتیازاشون مساوی بود (اصطلاحاً ایجاد دور یا لوپ شد) بقیش همونه که درباره دو تیم گفتم
اینم خبر اصلی مربوط به قوانین هست

نحوه صعود تیم‌ها به مرحله یک چهارم نهایی جام ملت ها مشخص شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا