• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیلی خوب شد ژاپن اگر قطر رو که ببره احتمالاً تو نیمه نهایی دو تیم قدر کره و ژاپن میخورن به هم که مسلماً این بازی نفس گیر دوتاشونو خسته میکنه

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از ته دلم دوست دارم این خوشیا تداوم داشته باشه ولی ...
یه حسی بهم میگه ایران تو یک چهارم نهایی حذف میشه ! یکی هم که پیش بینیای درستی داره اینو بهم گفته ...
ایران یه چیزی مثل آرژانتین جام جهانی میشه انگیزه فوق العاده ولی یه جای کارش ایراد داره ...
ولی اگر به استرالیا بخوریم شاید ببریم

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
در بین تیمهای مطرح این جام (ژاپن،کره جنوبی، استرالیا) و تیمهای قلدر این جام (ازبکستان، قطر) بنظر من تیم ایران تاکتیک منظمی نسبت به این تیمها نداره. تیم ایران به 15 الی 30 دقیقه زمان در هربازی نیاز داره که نظم خودشو بدست بیاره هماهنگ بشه و خدشو با بازی وفق بده در حالیکه تیمهای مطرح این جام از ابتدای بازی تاکتیکی و منظم بازی میکنند. خیلی راحت صحبت از فینال میشه در حالیکه در مرحله حذفی تیمهایی که برابر ما قرار خواهند گرفت کاملا در سطح بالاتری از تیمهایی هستند که تا الان بازی کردیم . اگر روحیشون در مواجهه با نظم و سیستم منظم بازی حریف از دست ندهند و بازی بتونند در 15 الی 30 دقیقه اول کنترل کنند بعد از اون با استفاده از تکنیک، خلاقیت و هوش فردی میتونند موقعیت خلق کنند. این تیم ایران هنوز تیم تاکتیکی در سطح ژاپن،استرالیا و کره جنوبی نشده و از لحاظ تئوری در تاکتیک کم میاره.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در بین تیمهای مطرح این جام (ژاپن،کره جنوبی، استرالیا) و تیمهای قلدر این جام (ازبکستان، قطر) بنظر من تیم ایران تاکتیک منظمی نسبت به این تیمها نداره. تیم ایران به 15 الی 30 دقیقه زمان در هربازی نیاز داره که نظم خودشو بدست بیاره هماهنگ بشه و خدشو با بازی وفق بده در حالیکه تیمهای مطرح این جام از ابتدای بازی تاکتیکی و منظم بازی میکنند. خیلی راحت صحبت از فینال میشه در حالیکه در مرحله حذفی تیمهایی که برابر ما قرار خواهند گرفت کاملا در سطح بالاتری از تیمهایی هستند که تا الان بازی کردیم . اگر روحیشون در مواجهه با نظم و سیستم منظم بازی حریف از دست ندهند و بازی بتونند در 15 الی 30 دقیقه اول کنترل کنند بعد از اون با استفاده از تکنیک، خلاقیت و هوش فردی میتونند موقعیت خلق کنند. این تیم ایران هنوز تیم تاکتیکی در سطح ژاپن،استرالیا و کره جنوبی نشده و از لحاظ تئوری در تاکتیک کم میاره.
همینطوره حتی تو بازیهای قبل از جام هم این مسئله رو دیده بودیم و همیشه اولای بازی تیم سر درگمه ضعفی که آرژانتین هم داشت ...
البته من فکر میکنم قطبی خیلی تلاش کرده و تفکرات خوبی رو به تیم تزریق کرده ولی این به تنهایی کافی نیست

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عربستان با 0 امتیاز به کلی نابود شد;)
این عربها بیشتر از این باید زجر بکشند;)

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
از ته دلم دوست دارم این خوشیا تداوم داشته باشه ولی ...
یه حسی بهم میگه ایران تو یک چهارم نهایی حذف میشه ! یکی هم که پیش بینیای درستی داره اینو بهم گفته ...
ایران یه چیزی مثل آرژانتین جام جهانی میشه انگیزه فوق العاده ولی یه جای کارش ایراد داره ...
ولی اگر به استرالیا بخوریم شاید ببریم
منم تقریباً با شما هم عقیده ام. توی نظرسنجی هم همین رو زده بودم! ولی خدا کنه اینطور نشه و از پس کره (استرالیا) بر بیان :happy:

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تركي داور چهارم استراليا - بحرين شد

كميته داوران كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي داوران 4 ديدار پاياني مرحله گروهي جام ملتهاي آسيا را اعلام كرد كه بر اين اساس كيم دونگ جين از كره جنوبي قضاوت ديدار تيمهاي ايران و امارات را برعهده خواهند داشت و هائه سانگ و جون مو هموطنان او دونگ جين را در امر قضاوت ياري خواهند كرد. نواف شكرالله كه قضاوت ديدار تيم‌هاي ايران و كره شمالي را برعهده داشت داور چهارم اين بازي است.

اسامي كامل تيم‌هاي داوري بازي‌هاي چهار بازي پاياني مرحله گروهي:

* كره جنوبي – هند

داور وسط: خليل الغمدي از عربستان

كمك داور اول: حسن كامراني فرد

كمك داور دوم: رضا سخندان

داور چهارم: والنتين كوالنكو از مالزي

* استراليا – بحرين

داور وسط: يوئيچي نيشيمورا از ژاپن

كمك داور اول: تورو ساگارا از ژاپن

كمك داور دوم: توشيوكي ناگي از ژاپن

داور چهارم: محسن تركي

* عراق – كره شمالي

داور وسط: صالح سوبخيدين از مالزي

كمك داور اول: يوجينگ از چين

كمك داور دوم: صدري بن داوود از مالزي

داور چهارم: عبدالله الهلال از عمان

منبع

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان یه خبر بد دارم !
متأسفانه ما به ژاپن خوردیم :(
اصلاً نمیدونم حواسم نبود یا منبع اطلاعاتم اشتباه بود که فکر میکردم تیم ایران به برنده بازی ازبکستان و اردن میخوره اما حالا که رفتم سایت فوتبال3 دیدم ما افتادیم تو نیمه ای که اگر یک چهارمو برنده بشیم به ژاپن میخوریم :( فکر کردم اشتباه نوشتن رفتم دوباره ویکیپدیا و صفحه اول همین تاپیک رو هم دیدم همین بود تو سایت کنفدراسیون آسیا هم معلوم نیست اصلاً چی نوشتن اینا هم با این وضع پوشش دادنشون ... :(

با این وضعیت اول باید ببینیم میتونیم از پس کره یا استرالیا برمیاییم ولی بعدش بعید میدونم از پس ژاپن دیگه بربیاییم چون اونا همیشه گربه سیاه ایرانیا بودن :(
دیگه زیاد تو فکر قهرمانی نباشید بدترین مسیر ممکن نصیب ایران شده چی فکر میکردیم چی شد اول کره (استرالیا) بعد ژاپن بعدم لابد کره یا استرالیا !

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یه خبر بد دارم !
متأسفانه ما به ژاپن خوردیم :(
اصلاً نمیدونم حواسم نبود یا منبع اطلاعاتم اشتباه بود که فکر میکردم تیم ایران به برنده بازی ازبکستان و اردن میخوره اما حالا که رفتم سایت فوتبال3 دیدم ما افتادیم تو نیمه ای که اگر یک چهارمو برنده بشیم به ژاپن میخوریم :( فکر کردم اشتباه نوشتن رفتم دوباره ویکیپدیا و صفحه اول همین تاپیک رو هم دیدم همین بود تو سایت کنفدراسیون آسیا هم معلوم نیست اصلاً چی نوشتن اینا هم با این وضع پوشش دادنشون ... :(

با این وضعیت اول باید ببینیم میتونیم از پس کره یا استرالیا برمیاییم ولی بعدش بعید میدونم از پس ژاپن دیگه بربیاییم چون اونا همیشه گربه سیاه ایرانیا بودن :(
دیگه زیاد تو فکر قهرمانی نباشید بدترین مسیر ممکن نصیب ایران شده چی فکر میکردیم چی شد اول کره (استرالیا) بعد ژاپن بعدم لابد کره یا استرالیا !

بهر حال تیمی که میخواد مقامی تو آسیا کسب کنه بالاخره به تیم های قدرتمند میخوره تیم ژاپن هم که یک تیم فراتر از آسیاست بنظر من بهر حال اول باید از کره یا استرالیا گذشت ... به امید موفقیت تیم ملی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
چیکار کرد ژاپن ... حقشه قهرمان بشه ... انصافا دارن اروپایی بازی میکنند ...
ولی انشالله ایران لهش میکنه :دی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بهر حال تیمی که میخواد مقامی تو آسیا کسب کنه بالاخره به تیم های قدرتمند میخوره تیم ژاپن هم که یک تیم فراتر از آسیاست بنظر من بهر حال اول باید از کره یا استرالیا گذشت ... به امید موفقیت تیم ملی
نمیدونید چقدر از ژاپن بدم میاد از همه چیشون آدمای جاه طلبو کله خرابین
امید که هنوزم هست ژاپن هم با تعصبو فداکاری تیم باانگیزمون میشه شکست داد این تیمی که من میبینم نشاطو انگیزش اصلاً قابل مقایسه با دوره های قبل نیست ولی ایستادن جلوی تیمهای بزرگ خیلی مشکله کاش یه کم حمایت میشد از تیم ملی
الان مطبوعات ورزشیو که میخوندم واقعاً وضع اسفباری شده روزنامه گل خبرورزشی و ... فقط کارشون حاشیه ساختنو خبرای بی ربطه دریغ از یه نقد سازنده دریغ از یه پیشنهاد فنی و دلسوزانه ولی تا دلت بخواد حرفای تکراری سرمربی شدن تروسیه و متسو و این شایعات بی مزه و تکراری ... واقعاً این فوتبال بی دروپیکر رو نبایدم ازش توقع زیادی داشته باشیم
امیدوارم بازی با امارات رو هم ببریم تا اگر بعداً حذف شدیم دلمون به نتایج خوب تیم تو گروهش خوش باشه

چیکار کرد ژاپن ... حقشه قهرمان بشه ... انصافا دارن اروپایی بازی میکنند ...
ولی انشالله ایران لهش میکنه :دی

تو هم که تیم مورد علاقت شدن این چش بادومیا فکر کنم اونا مارو له کنن برات بهتر باشه :wacko:

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بابا خداییش خیلی دیگه تیم ملی را دست کم گرفتید. تو بازی های بزرگ همیشه خوب کار کردن ایرانی ها. درسته ساماندهی و تاکتیک و برنامه ای به مشخصی اونا نداره ولی یه چیزی داره به نام غیرت و تعصب که وقتی بگیره دمار حریفو درمیاره! به هر شیوه ای شده، 11 نفری دفاع کردن، اوت دستی، کارهای انفرادی و ... کارو به نفع خودشون تموم می کنن. می گید نه نگاه کنید!

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
در واقع ژاپن اصلا یک تیم واقعا رویایی شده با تفکرات اروپایی ... ولی بازم خدا کنه ایران موفق بشه

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بابا خداییش خیلی دیگه تیم ملی را دست کم گرفتید. تو بازی های بزرگ همیشه خوب کار کردن ایرانی ها. درسته ساماندهی و تاکتیک و برنامه ای به مشخصی اونا نداره ولی یه چیزی داره به نام غیرت و تعصب که وقتی بگیره دمار حریفو درمیاره! به هر شیوه ای شده، 11 نفری دفاع کردن، اوت دستی، کارهای انفرادی و ... کارو به نفع خودشون تموم می کنن. می گید نه نگاه کنید!
بله درسته تو بازیهای بزرگ خوب کار میکنن اما یه بازی رو همه انرژیشونو میگذارن بقیه رو کم میارن همیشه همینطور بوده مثل 2004 که کره جنوبی رو 4 بر 3 بردیم و بعد به چین باختیم

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
تو هم که تیم مورد علاقت شدن این چش بادومیا فکر کنم اونا مارو له کنن برات بهتر باشه :wacko:

به هیچ عنوان تیم مورد علاقه من ژاپن نیست ... فقط خوب بازی میکنن ...تیم کاملا اروپایی و در حد اروپا بازی میکنه ...

ولی یه چیزی هست که ایران هم ایرانه ... هیچ تیم توی آسیا دوست نداره مقابل ایران بیوفته چون از ایران میترسن ... من هم امیدوارم که ایران بتونه اینا رو شکست بده و قهرمان بشه ...

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
آره منم به تیم ملیمون اعتقاد دارم و ایمان دارم غیرت و انگیزه و روحیه ای که بچه های ما دارن میتونن موفق بشن تو آسیا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بله درسته تو بازیهای بزرگ خوب کار میکنن اما یه بازی رو همه انرژیشونو میگذارن بقیه رو کم میارن همیشه همینطور بوده مثل 2004 که کره جنوبی رو 4 بر 3 بردیم و بعد به چین باختیم
اون چین که میزبان بود و داورها هم هواشو داشتن حسابی. ولی خب بازی با ژاپن خودش یه فیناله. انگیزه ای که می گیرن بچه ها ممکنه تا خود فتح جام هولشون بده!

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اون چین که میزبان بود و داورها هم هواشو داشتن حسابی. ولی خب بازی با ژاپن خودش یه فیناله. انگیزه ای که می گیرن بچه ها ممکنه تا خود فتح جام هولشون بده!
آره
ولی خودمونیم خیلی به نفع اونوریا شد الان ببینید اونور ازبکا با اردن افتادن برندشون احتمالاً با کره بازی میکنه اگر ببازه میره برای رده بندی اگرم ببره میاد فینال ! در حالی که نه ازبکستان حقش اینه نه اردن
طرف ما از 1/4 همه بازیاش حکم فینالو داره ! البته باز ژاپونیای خوش شانس خوردن به قطر کارشون راحت تره
viannen_38.gif

لجم میگیره از این کنفدراسیون نامرد با این جدول بندی مشکوک

خلاصه دعا کنید ژاپون قهرمان نشه اگر بشه تو قهرمانی از ما میزنه بالا با 4 قهرمانی ...:(

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته قطر میزبانه و بعید نیست که سر ژاپن رو با پنبه ببرن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
حق با شماست ساسان جان ... صفحه قبل رو ندیده بودم ... ولی تا اونجایی که من یادمه تفاضل گل محسوب میشد ... حالا کی عوض شده ؟

البته این قوانین ممکنه قاره به قاره تفاوت داشته باشه و چیزی نیست که رسما از طرف فدراسیون جهانی اعلام شده باشه. این تصمیمات هم توسط روسای کنفدراسیون فوتبال آسیا و در خلال مسابقات گرفته شد.

البته قطر میزبانه و بعید نیست که سر ژاپن رو با پنبه ببرن

اتفاقا مهرداد جان من هم می خواستم همین رو بگم . از این عربها هر کاری بگی بر میاد . یک اشتباه داوری غیر عمدی خیلی وقتها کار میزبان مسابقات رو در آسیا راه میندازه.

شاد و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا