dashmojtaba6
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 906
- لایکها
- 5
خیلی خوب شد ژاپن اگر قطر رو که ببره احتمالاً تو نیمه نهایی دو تیم قدر کره و ژاپن میخورن به هم که مسلماً این بازی نفس گیر دوتاشونو خسته میکنه
همینطوره حتی تو بازیهای قبل از جام هم این مسئله رو دیده بودیم و همیشه اولای بازی تیم سر درگمه ضعفی که آرژانتین هم داشت ...در بین تیمهای مطرح این جام (ژاپن،کره جنوبی، استرالیا) و تیمهای قلدر این جام (ازبکستان، قطر) بنظر من تیم ایران تاکتیک منظمی نسبت به این تیمها نداره. تیم ایران به 15 الی 30 دقیقه زمان در هربازی نیاز داره که نظم خودشو بدست بیاره هماهنگ بشه و خدشو با بازی وفق بده در حالیکه تیمهای مطرح این جام از ابتدای بازی تاکتیکی و منظم بازی میکنند. خیلی راحت صحبت از فینال میشه در حالیکه در مرحله حذفی تیمهایی که برابر ما قرار خواهند گرفت کاملا در سطح بالاتری از تیمهایی هستند که تا الان بازی کردیم . اگر روحیشون در مواجهه با نظم و سیستم منظم بازی حریف از دست ندهند و بازی بتونند در 15 الی 30 دقیقه اول کنترل کنند بعد از اون با استفاده از تکنیک، خلاقیت و هوش فردی میتونند موقعیت خلق کنند. این تیم ایران هنوز تیم تاکتیکی در سطح ژاپن،استرالیا و کره جنوبی نشده و از لحاظ تئوری در تاکتیک کم میاره.
منم تقریباً با شما هم عقیده ام. توی نظرسنجی هم همین رو زده بودم! ولی خدا کنه اینطور نشه و از پس کره (استرالیا) بر بیان :happy:از ته دلم دوست دارم این خوشیا تداوم داشته باشه ولی ...
یه حسی بهم میگه ایران تو یک چهارم نهایی حذف میشه ! یکی هم که پیش بینیای درستی داره اینو بهم گفته ...
ایران یه چیزی مثل آرژانتین جام جهانی میشه انگیزه فوق العاده ولی یه جای کارش ایراد داره ...
ولی اگر به استرالیا بخوریم شاید ببریم
دوستان یه خبر بد دارم !
متأسفانه ما به ژاپن خوردیم
اصلاً نمیدونم حواسم نبود یا منبع اطلاعاتم اشتباه بود که فکر میکردم تیم ایران به برنده بازی ازبکستان و اردن میخوره اما حالا که رفتم سایت فوتبال3 دیدم ما افتادیم تو نیمه ای که اگر یک چهارمو برنده بشیم به ژاپن میخوریمفکر کردم اشتباه نوشتن رفتم دوباره ویکیپدیا و صفحه اول همین تاپیک رو هم دیدم همین بود تو سایت کنفدراسیون آسیا هم معلوم نیست اصلاً چی نوشتن اینا هم با این وضع پوشش دادنشون ...
با این وضعیت اول باید ببینیم میتونیم از پس کره یا استرالیا برمیاییم ولی بعدش بعید میدونم از پس ژاپن دیگه بربیاییم چون اونا همیشه گربه سیاه ایرانیا بودن
دیگه زیاد تو فکر قهرمانی نباشید بدترین مسیر ممکن نصیب ایران شده چی فکر میکردیم چی شد اول کره (استرالیا) بعد ژاپن بعدم لابد کره یا استرالیا !
نمیدونید چقدر از ژاپن بدم میاد از همه چیشون آدمای جاه طلبو کله خرابینبهر حال تیمی که میخواد مقامی تو آسیا کسب کنه بالاخره به تیم های قدرتمند میخوره تیم ژاپن هم که یک تیم فراتر از آسیاست بنظر من بهر حال اول باید از کره یا استرالیا گذشت ... به امید موفقیت تیم ملی
چیکار کرد ژاپن ... حقشه قهرمان بشه ... انصافا دارن اروپایی بازی میکنند ...
ولی انشالله ایران لهش میکنه :دی
بله درسته تو بازیهای بزرگ خوب کار میکنن اما یه بازی رو همه انرژیشونو میگذارن بقیه رو کم میارن همیشه همینطور بوده مثل 2004 که کره جنوبی رو 4 بر 3 بردیم و بعد به چین باختیمبابا خداییش خیلی دیگه تیم ملی را دست کم گرفتید. تو بازی های بزرگ همیشه خوب کار کردن ایرانی ها. درسته ساماندهی و تاکتیک و برنامه ای به مشخصی اونا نداره ولی یه چیزی داره به نام غیرت و تعصب که وقتی بگیره دمار حریفو درمیاره! به هر شیوه ای شده، 11 نفری دفاع کردن، اوت دستی، کارهای انفرادی و ... کارو به نفع خودشون تموم می کنن. می گید نه نگاه کنید!
تو هم که تیم مورد علاقت شدن این چش بادومیا فکر کنم اونا مارو له کنن برات بهتر باشه :wacko:
اون چین که میزبان بود و داورها هم هواشو داشتن حسابی. ولی خب بازی با ژاپن خودش یه فیناله. انگیزه ای که می گیرن بچه ها ممکنه تا خود فتح جام هولشون بده!بله درسته تو بازیهای بزرگ خوب کار میکنن اما یه بازی رو همه انرژیشونو میگذارن بقیه رو کم میارن همیشه همینطور بوده مثل 2004 که کره جنوبی رو 4 بر 3 بردیم و بعد به چین باختیم
آرهاون چین که میزبان بود و داورها هم هواشو داشتن حسابی. ولی خب بازی با ژاپن خودش یه فیناله. انگیزه ای که می گیرن بچه ها ممکنه تا خود فتح جام هولشون بده!
حق با شماست ساسان جان ... صفحه قبل رو ندیده بودم ... ولی تا اونجایی که من یادمه تفاضل گل محسوب میشد ... حالا کی عوض شده ؟
البته قطر میزبانه و بعید نیست که سر ژاپن رو با پنبه ببرن