• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام ملت های آسیا | قطر 2011

عملکرد ایران در جام ملت های آسیا را چگونه پیش بینی می کنید؟

• Total voters
    89
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دايسوکه ماتسويي جام ملت‌هاي آسيا را از دست داد

آلبرتو زاکروني، مربي تيم ملي ژاپن دايسوکه ماتسويي را تا انتهاي جام ملت‌هاي آسيا در اختيار نخواهد داشت. اين ستاره تيم تام تامسک روسيه دچار آسيب از ناحيه ران پا شده و مدتي دور از ميادين خواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------

ماتسویی 29 ساله در آخرین لحظات پیروزی دو بر یک ژاپن مقابل سوریه آسیب دید و مجبور شد میدان را ترک کند.

ماتسویی تحت معاینات بیشتر قرار گرفت و به گفته هیدکی کاتو، سخنگوی اتحادیه فوتبال ژاپن مشخص شد که عضله ران راستش پاره شده است.

هنوز مشخص نیست او تا کی دور از میادین خواهد بود، اما او فعلا به باشگاهش برگشته تا آن‌جا مداوا شود، اتفاقی که نشان می‌دهد او تا پایان جام ملت‌ها نمی‌تواند بازی کند.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هیچ وقت نمی‌دانی که در فوتبال چه پیش می‌آید

afc: دوحه: محمود منصور که تازه در این ماه اولین بازی ملی‌اش را برای بحرین انجام داده، پس از اینکه به عنوان دروازه‌بان اول تیمش در جام ملت‌های آسیا انتخاب شد، خیلی زود باید در فوتبال بین‌المللی پا بگیرد.

این دروازه‌بان 30 ساله پس از اینکه به باشگاه بحرینی الرفاع کمک کرد تا سال گذشته به نیمه‌نهایی ای‌اف‌سی کاپ صعود کند، توسط سلمان شریده، سرمربی تیم ملی این کشور برای بازی دوستانه مقابل کره شمالی در منامه، پیش از آغاز تورنمنت به این تیم دعوت شد.

و منصور آنقدر خوب بازی کرد که زود اعتماد مربی را جلب کند و در دو بازی اول جام ملت‌ها، شکست 2-یک از کره جنوبی و پیروزی 2-5 مقابل هند، در ترکیب اصلی قرار بگیرد.

حالا پیش از بازی حیاتی گروه C مقابل استرالیا روز سه‌شنبه در استادیوم السد، منصور قدردان است که این فرصت بزرگ را برای بازی در برابر بهترین‌های آسیا دریافت کرد: «من در مسابقات بین‌المللی‌ای مثل ای‌اف‌سی کاپ برای الرفاع بازی کرده‌ام، اما این اولین بازی است که برای تیم ملی‌ام در یک تورنمنت بزرگ مثل جام ملت‌های آسیا بازی می‌کنم. این مسابقات بسیار دشوار است چون همه تیم‌ها در اینجا بسیار قوی هستند، بنابراین من فقط می‌خواهم هر چه در توان دارم بگذارم و بهترین بازی‌ام را انجام دهم و تجربه بیشتری کسب کنم.»

او در ادامه در مورد گروه بحرین گفت: «با چنین گروه مشکلی مثل گروه ما، تو فقط می‌توانی روی بازی بعد تمرکز کنی تا بتوانی در کل رقابت‌ها موفق باشی.»

بحرین هفت سال پیش در جام ملت‌های آسیا در چین با شکست برابر ایران در دیدار رده‌بندی چهارم شدند، اما حالا باید استرالیا را حتماً شکست دهند تا به جمع هشت تیم نهایی راه پیدا کنند. هر چند منصور امیدوار است که این تیم می‌تواند موفقیت تیم 2004 را تکرار کند، اما او به خوبی می‌داند که حتی صعود از مرحله گروهی نیز کار سختی خواهد بود.

او گفت: «در سال 2004، کل بحرین از عملکرد تیم‌مان خشنود بود و کشور ما حالا یکی از قوی‌ترین تیم‌های آسیا محسوب می‌شود. با این حال ما این اواخر یک سری مشکلاتی داشتیم اما امیدواریم که فردا (سه‌شنبه) نتیجه بگیریم و صعود کنیم. همه مردمان می‌خواهند که ما ببریم و به مرحله بعدی برسیم، اما تو هیچ وقت نمی‌دانی در فوتبال چه پیش می‌آید. گاهی اوقات می‌بری، اما گاهی هم با اینکه خوب بازی می‌کنی، می‌بازی.»

.........................

جام ملت‌ها برای ماتسوی به پایان رسید

دوحه: به گفته مقامات ژاپن، دایسوکه ماتسوی، هافبک این تیم، به دلیل مصدومیت پا قادر به ادامه کار در جام ملت‌های آسیا قطر 2011 نیست و دوحه را ترک خواهد کرد.
هیدکی کاتو، سخنگوی فدراسیون فوتبال ژاپن، مدعی شده که این هافبک 29 ساله در بازی مقابل سوریه آسیب دیده است و ماهیچه پای راستش دچار پارگی شده است و دوحه را ترک خواهد کرد.

ماتسوی که در ترکیب تیم ملی ژاپن بازیکنی ثابت است بعد از مسابقات جام جهانی 2010 از لیگ دسته دوم فرانسه به طور قرضی به لیگ روسیه رفت.

ژاپن که در اولین بازی خود مقابل اردن به تساوی یک بر یک رسید، در بازی مقابل عربستانی که 3 بار قهرمان آسیا شده است، تنها به یک مساوی نیاز دارد تا از گروهش صعود کند.

--------------------------------------------------------------------------------

اعتراف مربی اردن: گل به خودی روند بازی را تغییر داد

دوحه: عدنان حمد، سرمربی تیم اردن، معتقد است که گل به خودی دفاع سوریه که منجر به گل تساوی اردنی ها شد، در راه یابی آن ها به مرحله یک چهارم نهایی نقش بسزایی داشت.
اردن که برای راه یابی به مرحله یک چهارم نهایی تنها به یک امتیاز نیاز داشت، در دقیقه 15 از حریف عقب افتاد. چند دقیقه بعد نزدیک بود که سوریه گل دوم را هم بزند که موقعیت برای آن ها از دست رفت. اما این پایان کار نبود و 15 دقیقه بعد مدافع سوریه با گل به خودی بازی را به تساوی کشاند و بعد از آن گل برتری اردن هم توسط السیفی به ثمر رسید تا آرزوهای سوریه برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی کاملا نقش بر آب شود.
سرمربی اردن معتقد است که اشتباه مدافع سوریه و نقش او در به ثمر رسیدن گل مساوی، بازیکنان اردن را به بازی بازگرداند: « هر بازی شرایط خاص خود را دارد، اما این اشتباه مدافع سوریه بود که باعث شد آن ها زیر فشار باشند. گل به خودی آن ها در زمان خوبی زده شد و زمانی بود که ما توانستیم به بازی بازگردیم. تیم سسوریه خیلی قوی است. آن ها بازیکنان خوب با آینده های درخشان دارند. بازی خیلی سختی بود. سوریه چندین موقعیت داشت، اما ما خوب بازی کردیم و بازی را در اختیار داشتیم. متمرکز بازی کردیم و نتیجه گرفتیم. گل دوم نتیجه بازی را مشخص کرد. عملکرد بازیکنان سوریه در نیمه دوم خیلی بد بود، ما توقع چنین بازی ضعیفی از آن ها نداشتیم. شاید به خاطر موقعیت های از دست رفته و شرایط بد بازی بود. آن ها به ما این شانس را دادند که بازی را کنترل کنیم. وقتی آن ها گل اول را زدند از ما برتر بودند. ما در نیمه اول اشتباهاتی داشتیم که در نیمه دوم آن ها را برطرف کردیم».
این دومین بار است که اردن به جام ملت های آسیا راه پیدا کرده است. در دوره قبل آن ها در مرحله حذفی در برابر ژاپن و با ضربات پنالتی شکست خوردند و مربی آن ها معتقد است که در این دوره می توانند بهتر از دوره قبل ظاهر شوند. اردن روز جمعه در ورزشگاه خلیفه، بازی سختی در برابر ازبکستان خواهد داشت.

والریو: اشتباهات مدافعان برایم آزاردهنده بود

دوحه: تیتا والریو، سرمربی تیم سوریه، معتقد است که روی 2 اشتباه محرز مدافعان، دروازه آن ها باز شد و از این که نتوانستند برتریشان با یک گل را حفظ کنند، ابراز ناراحتی کرد.
سوریه که برای راه یابی به مرحله حذفی این مسابقات در بازی با اردن فقط به برد احتیاج داشت، 15 دقیقه آغازین بازی را به خوبی شروع کرد و توانست توسط محمد الزینو به گل هم برسد. همچنین الزینو یک موقعیت خوب دیگر را هم به فاصله 4 دقیقه بعد از گلشان از دست داد. او در محوطه 6 قدم توپ ارسالی را با ضربه سر به بیرون زد و اردن نتوانست به گل دوم برسد.
اما 15 دقیقه بعد از گل سوریه و در دقیقه 30 بازی علی دیاب، مدافع سوریه به اشتباه توپ را وارد دروازه خودشان کرد و بازی را به تساوی کشاند. دیاب در به ثمر رسیدن گل دوم اردن هم موثر بود و گل دوم هم با غفلت او زده شد. عدی السیفی توپ ارسالی توسط شافی را در درون دروازه سوریه جا داد.
والریو نتوانست ناراحتی اش را از خط دفاعی تیم سوریه پنهان کند: « ما 25 دقیقه اول را خوب بازی کردیم، اما گل تساوی اردن روی اشتباه دروازه بان ما به ثمر رسید. در ادامه ما نیمهه دوم را بد آغاز کردیم و چندین اشتباه را انجام دادیم. اردن خوب بازی کرد، ما اشتباه کردیم و آن ها گل زدند. فوتبال همین است، یک تیم می برد و یک تیم می بازد. برای هر دو تیم بازی سختی بود، مخصوصا نیمه دوم. فقط می توانم بگویم که ما با اشتباهاتمان 3 امتیاز را به آن ها تقدیم کردیم. وقتی اردن گل تساوی را زد، بازیکنان ما کمی عصبی شدند و خسته هم بودند، این باعث شد که بازی آن ها از بد به بدتر تبدیل شود.قبل از این که مربی گری سوریه را قبول کنم، می دانستم که در خط دفاعی مشکل خواهیم داشت. در سوریه پیدا کردن مدافع خوب خیلی سخت است. این بازیکنان مستحق بازی در تیم ملی نبودند، آن ها 8 سال است که در کنار یکدیگر بازی می کنند و هیچ افتخاری کسب نکرده اند. آن ها به جام ملت ها آمدند و خیلی هم تلاش کردند، اما من فکر می کنم که سوریه به یک نسل جدید فوتبال نیازمند است».
او در مورد ماندن یا ترک سوریه چنین گفت: « می خواهم به تعطیلات بروم. برای مدتی نمی خواهم به فوتبال فکر کنم. البته نمی خواهم از فوتبال کناره گیری کنم، فوتبال تمام زندگی من است».

زاکه رونی: تیم جوان من بدون اشتباه بود

دوحه: آلبرتو زاکه‌رونی سرمربی تیم ملی ژاپن بعد از پیروزی قاطع 0-5 مقابل عربستان گفت تیم همیشه در حال پیشرفت او شروع به نشان دادن شایستگی های خود به عنوان یکی از مدعیان فتح جام ملتهای آسیا 2011 کرده است.

زاکه رونی بعد از این پیروزی بزرگ گفت: «از این نتیجه بسیار خشنودم. ما اولین مانع جام ملتها که صعود از مرحله گروهی بود را به خوبی پشت سر گذاشتیم و بازی به بازی در این جام در حال پیشرفت هستیم. نگران بودم که شاید اشتباهاتی داشته باشیم اما بدون اشتباه کار کردیم. بازیکنانم نمایشی عالی داشتند. در همه مسابقات ما دوست داریم نتیجه ای خوب بگیریم اما اگر از هر دو نظر جسمی و ذهنی آماده نباشید طبیعتا نمی توانید برنده شوید. ژاپن از نظر آمادگی برای این مسابقات از بقیه تیم ها عقب تر بوده اما باید شایستگی های خودمان را در این جام ثابت کنیم.»
زاکه رونی به تمجید از «شینجی کاگاوا» مهاجم تیم ملی ژاپن و باشگاه بورسیا دورتموند آلمان که البته هنوز موفق به گلزنی در این جام نشده هم پرداخت: «کاگاوا هر روز بهتر و بهتر می شود و خودش را فدای تیم می کند. هم من و هم خودش منتظر گلزنی او هستیم اتفاقی که اطمینان دارم حتما رخ خواهد داد.»
سرمربی سابق میلان از عملکرد بازیکنان جوانی که به این تورنمنت آورده بسیار خشنود است: «ژاپن تیم بسیار جوانی است، من بازیکنان جوانی را انتخاب کرده ام و از آنچه تاکنون این تیم ارائه کرده بسیار راضی هستم چون گاهی اوقات آنها فوتبالی چشم نواز را به نمایش می گذارند.»
ژاپن روز جمعه در مرحله یک چهارم نهایی باید به مصاف قطر میزبان برود. دیداری که زاکه رونی آن را برای هر دو تیم نبردی پرهیجان توصیف می کند: «آنها بعد از شکست در اولین دیدار دوباره به بازیها بازگشتند و اکنون بسیار پرانگیزه هستند. از طرفی ژاپن هم در شرایط بسیار خوبی است، بنابراین پیش بینی می کنم که دیدار بعدی ما مسابقه ای عالی و پرهیجان باشد.»

...................................

الجوهر: عربستان دوباره به اوج باز می گردد :lol:

دوحه: ناصر الجوهر سرمربی تیم ملی عربستان بعد از شکست سنگین 0-5 مقابل ژاپن و پایانی ناامیدکننده در جام ملتهای آسیا، اعتقاد دارد که عربستان نتایج این جام را فراموش و تیم خود را بازسازی خواهد کرد.

عربستان در حالی پا به ورزشگاه الریان گذاشت که با وجودی که شانسی برای صعود نداشت الجوهر از شاگردانش خواسته بود با پیروزی در دیدار آخر برای فوتبال کشور خود اعاده حیثیت کنند اما تیمی که چهار سال پیش به فینال این جام رسیده بود با شکستی تلخ با جام ملتهای 2011 وداع کرد.
الجوهر پس از این مسابقه گفت: «دلمان می خواست امروز یک بازی زیبا را برای هوادارانمان ارائه دهیم اما نتوانستیم نمایشی که باعث نجات تیممان شود را نشان دهیم. آمادگی ما در این جام چندان خوب نبود و ما قدرت رویارویی با دیگر تیمها در این تورنمنت را نداشتیم. من انسان شجاعی هستم. هر زمانی که مسئولیت تیم ملی را به من بسپارند آن را تحت هر شرایطی خواهم پذیرفت و نگران حرفهای دیگران در مورد این کارم نیستم. تیم ملی عربستان بسیار قدرتمند است، گاهی اوقات ما با مشکل روبه‌رو می‌شویم اما همیشه به شرایط ایده آل باز می گردیم.»
الجوهر وارث تیم پیسرو شد و با وجودی که انتقادات زیادی به فهرست بازیکنان انتخابی پسیرو وجود داشت، الجوهر سرسختانه معتقد بود که عربستان با بهترین بازیکنان خود به قطر آمده است: «به نظرم این بازیکنان در عربستان سعودی بهترین ها هستند. اگر بازیکنی خوب نباشد او را هرگز به میدان نخواهم فرستاد. از نتایجی که رقم خورد متاسفم اما خوشبینم که مقامات سعودی به ما کمک کنند تا بر این شرایط غلبه کنیم و آنچه که برای آینده مورد نیاز است را انجام دهیم.»

مهاجم اردن: بهترین گل زندگی ام بود

دوحه: عدی السیفی گل پیروزی بخشش مقابل سوریه را بهترین گل دوران بازیگری اش دانست. اردن با پیروزی مقابل سوریه به مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات راه یافت.

السیفی از غفلت مدافعان سوریه استفاده کرد و در دقیقه 59 دروازه این تیم را باز کرد تا تیمش با پیروزی مقابل حریف به مرحله حذفی جام ملت های آسیا صعود کند. آن ها در مرحله حذفی با ازبکستان بازی خواهند کرد.
السیفی می گوید: « این بهترین گلی بود که من تا به حال به ثمر رسانده ام. این اولین گل من در رقابت های جام ملت های آسیا بود و برای ما گل خیلی مهمی بود.امروز برای اردن روز بزرگی بود. ما 3 امتیازی را که می خواستیم کسب کردیم و به مرحله بعد راه پیدا کردیم. بازی خیلی خوبی بود و سوریه خیلی قدرتمند بود و خوب بازی کرد، اما خوب فوتبال است و یک تیم باید ببرد و یک تیم باید ببازد. به نظر من ما خوب بازی کردیم و مستحق این پیروزی بودیم».
السیفی که تیم اردن با گل او به مرحله بعدی راه یافت، به دلیل مصدومیت همسترینگ در دقایق پایانی بازی، از رسیدنش به بازی بعد مطمئن نیست: « من کمی درد دارم و نمی دانم در بازی بعدی می توانم بازی کنم یا نه. امشب برای انجام آزمایشات به بیمارستان می روم و باید ببینیم که چه پیش می آید».
او در پایان گفت: « ازبکستان حریف خیلی قدری است. ما پیش از شروع بازی های جام ملت ها در اردن با آن ها بازی کردیم و به تساوی 2 بر 2 رسیدیم. اما ما تیم خوبی داریم و به نظرم می توانیم در این مسابقات خوب بازی کنیم».

تائه سه: عقیلی زندگی را برایم سخت کرده بود

دوحه: جونگ تائه سه، مهاجم سرشناس کره شمالی پس از شکست تیمش مقابل ایران از این که نتوانسته در دو بازی پشت سر هم گلزنی کند ابراز ناراحتی کرد.

کره شمالی در اولین بازی اش با تساوی بدون گل مقابل امارات متوقف شد و در دومین بازی یک بر صفر به ایران باخت. او در این باره گفت:«نتیجه ناراحت کننده ای مقابل ایران گرفتیم. ما خوب بازی کردیم و توپ را در میانه میدان در اختیار داشتیم اما نتوانستیم فرصت های زیادی به دست آوریم چون آخرین پاسهایمان خیلی خوب نبود.»
در این بازی هادی عقیلی، مدافع تیم ملی ایران به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. او و سایر مدافعان ایران عملکرد بسیار خوبی در این بازی داشتند:«مدافعان ایرانی خیلی خوب هستند مخصوصا شماره پنجشان (عقیلی). او عالی بود و زندگی را برای من سخت کرده بود. من به شدت تحت تاثیر عملکرد او قرار داشتم.»

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
الجوهر: عربستان دوباره به اوج باز می گردد :lol:

دوحه: ناصر الجوهر سرمربی تیم ملی عربستان بعد از شکست سنگین 0-5 مقابل ژاپن و پایانی ناامیدکننده در جام ملتهای آسیا، اعتقاد دارد که عربستان نتایج این جام را فراموش و تیم خود را بازسازی خواهد کرد.

عربستان در حالی پا به ورزشگاه الریان گذاشت که با وجودی که شانسی برای صعود نداشت الجوهر از شاگردانش خواسته بود با پیروزی در دیدار آخر برای فوتبال کشور خود اعاده حیثیت کنند اما تیمی که چهار سال پیش به فینال این جام رسیده بود با شکستی تلخ با جام ملتهای 2011 وداع کرد.
الجوهر پس از این مسابقه گفت: «دلمان می خواست امروز یک بازی زیبا را برای هوادارانمان ارائه دهیم اما نتوانستیم نمایشی که باعث نجات تیممان شود را نشان دهیم. آمادگی ما در این جام چندان خوب نبود و ما قدرت رویارویی با دیگر تیمها در این تورنمنت را نداشتیم. من انسان شجاعی هستم. هر زمانی که مسئولیت تیم ملی را به من بسپارند آن را تحت هر شرایطی خواهم پذیرفت و نگران حرفهای دیگران در مورد این کارم نیستم. تیم ملی عربستان بسیار قدرتمند است، گاهی اوقات ما با مشکل روبه‌رو می‌شویم اما همیشه به شرایط ایده آل باز می گردیم.»
الجوهر وارث تیم پیسرو شد و با وجودی که انتقادات زیادی به فهرست بازیکنان انتخابی پسیرو وجود داشت، الجوهر سرسختانه معتقد بود که عربستان با بهترین بازیکنان خود به قطر آمده است: «به نظرم این بازیکنان در عربستان سعودی بهترین ها هستند. اگر بازیکنی خوب نباشد او را هرگز به میدان نخواهم فرستاد. از نتایجی که رقم خورد متاسفم اما خوشبینم که مقامات سعودی به ما کمک کنند تا بر این شرایط غلبه کنیم و آنچه که برای آینده مورد نیاز است را انجام دهیم.»

(طفلک چه دلش خوش بود! )

ناصر الجوهر اخراج شد

00027327.jpg

مسئولان فدراسيون فوتبال عربستان تصميم گرفتند تا به همکاري شان با ناصر الجوهر پايان دهند.

تیم ملی عربستان نمایش ضعیفی در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا داشت و پس از تقبل شکستی تحقیرآمیز مقابل ژاپن با نتیجه 0-5 خداحافظی تلخی با رقابتهای قطر داشت و بدین ترتیب عربستان با تقبل سه شکست متوالی و بدون کسب امتیازی، به خانه بازگشت

پیش از این ، پسیرو، مربی پرتغالی هدایت تیم ملی عربستان را برعهده داشت ولی با اولین شکست این تیم در رقابتهای مرحله گروهی جام ملتهای آسیا که با نتیجه 1-2 مقابل سوریه رقم خورد، این مربی پرتغالی از سمت خود برکنار شد و ناصر الجوهر جانشین او شد.پس از آن عربستان با نتیجه 0-1 مغلوب اردن شد و در نهایت شکست سنگین مقابل ژاپن، باعث شد تا حضور این بار جوهر برروی نیمکت مربیگری تیم ملی کشورش ، عمر کوتاهی داشته باشد

منبع: فوتبال 3

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
بيوتر: شايد به 9 بازيكن اصلي‌مان استراحت بدهيم

00027720.jpg

مربي تيم ملي ايران گفت: امکان دارد به 6 يا 9 بازيکن در ديدار با امارات استراحت بدهيم.

پپ بيوتر در مورد شرايط تيم ملي فوتبال ايران پس از 2 پيروزي که در مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا به دست آورده و ساير موارد گفت و گويي را انجام داده که مشروح آن را در زير مي‌خوانيد:

*شرايط تيم ملي چگونه است؟

در 2 ديدار قبلي که انجام داديم به دليل مشکلات جسماني بازيکنان و سرماخوردگي آنها، نتوانستيم تيم ملي را به طور کامل مقابل حريفان به ميدان بفرستيم، اما با توجه به اين شرايط، در نتيجه گيري خوب عمل کرده و توانستيم در 2 بازي اول به 2 پيروزي حساس برسيم.

*گويا مشکلات ملي‌پوشان حل شده است...

مشکلات وجود ويروس و سرماخوردگي بازيکنان تا حدود زيادي با تلاش کادر پزشکي تيم ملي برطرف شده است.

*بازي مقابل کره‌شمالي هم با پيروزي تيم ملي همراه شد. در مورد اين بازي چه نظري داريد؟
پيروزي مقابل کره‌شمالي بسيار خوب بود و شرايط را هموارتر کرد. ايران در گروهي سخت که شرايط پيچيده‌اي داشت، با 2 پيروزي صعودش به عنوان تيم اول را مسجل کرد.

*با صعود به مرحله حذفي؛ براي اين مرحله چه برنامه‌اي داريد؟

پس از قطعي شدن صعود تيم ملي به جمع 8 تيم برتر رقابت‌ها، تمرکزمان را از مرحله گروهي خارج و تنها به مرحله حذفي فکر مي‌کنيم و قصد داريم مشکلاتي که در حال حاضر در مرحله مقدماتي وجود دارد را در دور بعدي برطرف کنيم.

*براي قهرماني در چنين تورنمنتي چه فاکتورهايي لازم است؟

تيمي که مي‌خواهد قهرمان شود بايد در جريان بازي، خطرات و فرصت‌‌هاي متعدد بيشتري را روي دروازه حريف خلق کند. همچنين در خط حمله بايد بيشتر انسجام داشت تا موقعيت‌هاي بيشتري به دست بيايد.

*ديگر چه فاکتورهايي لازم است؟

بايد در ميدان مسابقه، ميزان حفظ توپ را بالا برده و جريان بازي را در اختيار گرفت. اگر تيم ملي ايران بتواند در بازي‌هاي پيش‌رو با حفظ توپ بيشتر، جريان مسابقه را در اختيار بگيرد، بدون شک شرايط موفقيت بيش از پيش مهيا خواهد شد.
همچنين سرعت بالاي تيمي، تعداد پاس‌هاي صحيح بيشتر از فاکتورهاي مهم ديگري است که مي‌تواند چهره قهرمان را مشخص کند.

* ايران در جريان اين رقابت‌ها فاکتورهاي لازم براي قهرماني را دارد؟

بله؛ تيم ملي در ديدارهايي که مقابل حريفانش برگزار مي‌کند، اين فاکتورها را رعايت مي‌کند.

*براي بازي پاياني مرحله مقدماتي مقابل امارات چه برنامه‌اي داريد؟

هنوز در مورد ترکيب نهايي براي اين ديدار تصميم جدي و قطعي گرفته نشده، اما يک موردي که البته به صورت طبيعي وجود دارد، اين است که با توجه به مسجل شدن صعود ايران به عنوان سرگروه، در ديدار با امارات به چند بازيکن اصلي و کليدي تيم ملي استراحت دهيم تا براي مرحله بعدي بازيکناني شاداب و سرحال را در اختيار داشته باشيم.

*پس با تيمي متشکل از بازيکنان ذخيره به ميدان مي‌رويد؟

بله؛ حتي امکان دارد به 6 يا 9 بازيکن در ديدار با امارات استراحت داده و از بازيکناني که کمتر فرصت بازي کردن داشته‌اند، استفاده کنيم.

*در اين مورد افشين قطبي چه نظري دارد؟

در اين زمينه بايد با وي صحبت و مشورت کنيم، اما اطمينان دارم مقابل امارات بازيکنان ذخيره و نيمکت نشينان 2 بازي قبلي به ميدان خواهند رفت.

*بحرين، استراليا يا کره‌جنوبي؛ کدام تيم را براي مرحله يک چهارم نهايي (حذفي) مي‌پسنديد؟

در اين زمينه نمي‌توان به صورت مطلق نظر داد که چه تيمي براي بازي در مرحله حذفي بهتر است. در حال حاضر در اردوي تيم ملي هر بازيکن دست دارد در مرحله بعدي با يکي از 3 تيمي که نام برديد بازي کنيم، چراکه هر تيم شرايط و قدرت خاص خودش را دارد. بنابراين نمي‌توان به صورت مطمئن گفت کدام تيم در مرحله بعدي براي بازي مقابل ايران بهتر و مناسب‌تر است. هيچ کدام از اين تيم‌ها آسان نيستند و بازي مقابل آنها مشکل است، ضمن اينکه با هرکدام بازي کنيم، بايد تاکتيکي خاص را اتخاذ کنيم.

*برخي کارشناسان عقيده دارند تيم ملي دفاعي بازي مي‌کند. اين موضوع را قبول داريد؟

اين موضوع را قبول ندارم. شايد براي دقايقي بخواهيم بازي را تحت کنترل درآوريم و رو به بازي دفاعي بياوريم، اما هيچ گاه به صورت مطلق دفاعي بازي نمي‌کنيم.

منبع:فوتبال 3

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با تشکر از لیلی روز بابت خبر

کم کم آماده میشیم که بازی حساس استرالیا بحرین رو ببینیم
این بازی حالو هوای خاصی برای بنده داره ...
از یه طرف استرالیا منو یاد روزهای خوشی میندازه که هموطنام و خودم شاد بودیم روزی که همه به خیابان ریختند
بحرین در نقطه اوج تناقض با استرالیا هست هیچوقت نمیتونم فراموش کنم روزهای پژمردگیمو تا یه ماه گیج بودم انگار نه انگار مجتبای 19 ساله ای بودم سرشار از انرژی که این این پزمردگیو چندتا عرب بدترکیبو بی ادب یه داور گواتمالایی احمق و یه مربی آلمانیو ناجوانمرد رقم زدن بله بازی ایران بحرین مقدماتی 2002 که همه بحرین رو از اون روزها میشناسن
این جام تا حالاش خیلی خوشحالی برامون داشته ایران خوب برده تا حالا عربا هم از دم باختن که سرشناسترینشون عربستانیا بودن
فقط مونده مهمترینشون برای شخص خودم بحرین : نمیدونم چرا هیچوقت باخت اینا منو راضی نکرده حتی وقتی توی مقدماتی 2006 باعث صعودمون شدن حتی حضور خاتمی توی اون بازی .. حتی ... من جوونیمو از اون روزا از دست دادم شاید کمتر کسی اینقدر صعود تیم ملی شده بود فکرو ذکرش برای بازی ایران عراق رنج سفر به تهران کشیدم و با دوستا به تهران اومدیم عراق رو برده بودیمو خیالمون راحت اما این بحرینیها بدجوری تو ذوقمون زدن بدجوری جوونای ایرونیو خراب کردن بدجوری ...

خدا کنه امروزم ببازن
تا ابد ببازن
با فضاحت تمام ببازن ...

یه هورای بلند برای استرالیا بکشید

Last edited:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دو ديدار آخر از گروه سوم مسابقات از ساعت 16:45 به طور همزمان آغاز شد.
استراليا با نتيجه يک بر صفر و با گل جدينکا در دقيقه 37 برابر بحرين به برتري رسيد و همانند کره جنوبي 7 امتيازي شد اما به دليل اينکه بازي رو درو دو تيم استراليا و کره جنوبي با تساوي يک بر يک به پايان رسيده بود استراليا با تفاضل گل بيشتر به عنوان تيم اول گروه به مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد و با عراق يا امارات يا کره شمالي روبه رو خواهد شد. بحرين هم با 3 امتياز سوم شد و هندوستان بدون امتياز در قعر گروه ايستاد.
در ديگر ديدار کره جنوبي با نتيجه 4 بر يک برابر هندوستان به برتري رسيد. دي جي در دقايق 6 و 23 و جي کو در دقيقه 9 و هاي سان در دقيقه 81 براي کره جنوبي گلزني کردند و تک گل هند را چراتي در دقيقه 12 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
به اين ترتيب ايران در روز شنبه در مرحله يک چهارم نهايي به مصاف کره جنوبي خواهد رفت.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حیف شد اگر به استرالیا میخوردیم انگیزه بیشتری تیم داشت
تیمهای شرقی همه چیشون برتره از همه برتر همون انگیزه و تعصب و فعل خواستنشونه حیف شد کره رو هم ببریم از ژاپن صددرصد باختیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دیدید بدبخت شدیم؟! :( کی حالا از پس کره جنوبی های تیز و بز بر میاد؟ استرالیا پیر بود با خلعتبری، پژمان نوری، غلام رضایی و اینا نفسشو می گرفتیم؛ ولی کره را که سر جمع یه نیمه کامل باید دفاع کنیم از دروازه مون.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
البته من همون کره رو ترجیح میدم ... چون توی چند سال اخیر نشون دادیم که مقابل کره خوب بازی میکنم اکثرا هم بازی رو بردیدم ...

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
به قول معروف شد فینال زودرس
یکی از دوتیم بزرگ باید کنار برن

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
حيف شد .. مي خواستيم خاطره جام 98 رو زنده كنيم . نشد !‌ كاش استراليا به ما خورده بود .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
ای بابا.
بازم کره.
اون 30 نفر نظر سنجی(از جمله خودم) آماده باشید:دی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دیدید بدبخت شدیم؟! :( کی حالا از پس کره جنوبی های تیز و بز بر میاد؟ استرالیا پیر بود با خلعتبری، پژمان نوری، غلام رضایی و اینا نفسشو می گرفتیم؛ ولی کره را که سر جمع یه نیمه کامل باید دفاع کنیم از دروازه مون.
آره دیگه یه دفعه همه چی سخت شد اصلاً من اول یه چیز دیگه فکر میکردم بدترین قرعه نصیب خودمون شد یه بار نشد شانس نصیب ما بشه از شر این چشم بادومیا خلاص شیم همش ترسمون از عرباس از اونا که راحت میشیم اینا میان میکوبن تو سرمون واقعاً چه فوتبال قانعی داریم !
اول که با خوشحالی و یه کم امیدواری حرف میزدم اشتباه فکر میکردم اصلاً به ژاپن نمیخوریم ولی اول دیشب خیلی حالم گرفته شد حالا هم که کره خوردیم بیشتر ...
نمیدونم چرا بعضیا این چشم بادومیای چغرو به تیمهای ضعیف عربی ترجیح میدن ... خودمم الان میگم کاش به همون بحرین میخوردیمو به این کره نمیخوردیم واقعاً ضرر کردیم
برید ببینید استرالیا چه خوش به حالش شد اول با عراق یا کره شمالی بعدم با برنده ازبکستانو اردن چه قرعه آسونی ... همونی که گفتم فینال بین ژاپون و استرالیاس
الان هرچی تیم قلچماقو شاخو چش بادومیه به جون ما افتاده :(

SuperStock_4029R-440277.jpg

Last edited by a moderator:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اگر قراره نتونیم کره را ببریم
خب چه فایده ؟
بالاخره که چی؟
نیمه نهایی؟
فینال؟
جام های دیگه؟
مقدماتی ها؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خب چه فایده ؟
بالاخره که چی؟
نیمه نهایی؟
فینال؟
جام های دیگه؟
مقدماتی ها؟

اتفاقا من هم اومدم همین رو بگم ... کلا اگه قرار قهرمان بشیم که باید همه چیز رو به جون خرید ... اگه تیم قوی نیست و نمیتونه تیم های قوی آسیا رو شکست بده که هیچ ...

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
استرالیا جلوی کره داشت دفاع می کرد!

ولی ببینیم بالاخره قطبی کره رو مثل کف دستش میشناسه یا نه!

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب چه فایده ؟
بالاخره که چی؟
نیمه نهایی؟
فینال؟
جام های دیگه؟
مقدماتی ها؟
نه فعلاً کارای مهم و زیربنایی مثل گیر دادن به طرز گزارش آقای خیابانی! شایعه سازی های مداوم برای مربی شدن بولکو لولک! دعا کردن برای باختن عربا و ... رو باید انجام بدیم !!

وقت برای قهرمان شدن زیاده ! باید دعا کنیم تیم ببازه تا پوز کفاشیانو بزنیم و برای دوستان صمیمی از راه دوری مثل کره و ژاپن دست بزنیم !!

این فوتبال بی خاصیت ماست و خواهد بود اونایی هم که میتونن درستش کنن نمیکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا