• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
s.alireza اگر امکان دارد کمی دباره شوبو ایپون اطلاعات دهید.ممنون!:):):)

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
s.alireza اگر امکان دارد کمی دباره شوبو ایپون اطلاعات دهید.ممنون!:):):)

شوبو ایپون یا کشتن با یک ضربه از روشهاییست که معمولا با ممارست و تکیه بر نیروهای درونی به خصوص چاکرای دانتین(سه اینچ زیرناف) میسر میشود،البته الان مسابقاتی در جودو و در کاراته سنتی برگزار میشود که عنوان شوبو را یدک میکشند ولی شوبوی اصیل قابلیت برگزاری مسابقه ندارد. و آموزش هم داده نمیشود. در این مسابقات حریفی که اولین امتیاز را کسب کند برنده است.
ماساتوس اویاما و کیگو آبه و میکیو یاهارا الگوهای امروزی و شناخته شده شوبو هستند.
در مورد استاد بزرگ اویاما که حرفی نیاز نیست ولی در مورد میکیو باید عرض کنم که از افرادی بوده که به صورت خودجوش! با یاکوزا یا همون مافیای ژاپن مبارزه میکرده. و در اکثر مسابقات آزاد خودش کمتر از دنده نمیشکسته حتی در 50 سالگی!
کار و تمرکز بر روی دانتین هم بسیار دشواره و ریاضتهای چند ده ساله را نیاز دارد.
عکس میکیو هارا تو آواتارم هست.

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
s.alireza به نظر شما اگه بروسلي با استاد اوياما مبارزه مي كردند كدومشون مي تونستند برنده بشند . هر دوشون در يك زمان توي آمريكا بودند و بروس لي همون طور كه توي سريال نشون داد به دنبال استادي مي گشت تا باهاش مبارزه كنه و تكنيك هاي سبك طرف مقابل رو ياد بگيره . آيا آوازه استاد اوياما به گوشش نخورده بود ؟ پس چرا نرفت با استاد مبارزه كنه .
اصلا چرا اوياما خودش نرفت با بروس لي مبارزه كنه ؟ بروس لي به واسطه فيلم هايش مردم فكر مي كردند بزرگترين رزمي كار دنيا بروس لي هستش و استاد اوياما رفته بود آمريكا براي اينكه سبكش رو تبليغ كنه اگه مي رفت بروس لي رو مي زد ديگه همه سبك استاد اوياما رو برترين مي دونستند ولي استاد اين كار رو نكرد . مي تونم نظر شما رو در اين باره بدونم

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
s.alireza به نظر شما اگه بروسلي با استاد اوياما مبارزه مي كردند كدومشون مي تونستند برنده بشند . هر دوشون در يك زمان توي آمريكا بودند و بروس لي همون طور كه توي سريال نشون داد به دنبال استادي مي گشت تا باهاش مبارزه كنه و تكنيك هاي سبك طرف مقابل رو ياد بگيره . آيا آوازه استاد اوياما به گوشش نخورده بود ؟ پس چرا نرفت با استاد مبارزه كنه .
اصلا چرا اوياما خودش نرفت با بروس لي مبارزه كنه ؟ بروس لي به واسطه فيلم هايش مردم فكر مي كردند بزرگترين رزمي كار دنيا بروس لي هستش و استاد اوياما رفته بود آمريكا براي اينكه سبكش رو تبليغ كنه اگه مي رفت بروس لي رو مي زد ديگه همه سبك استاد اوياما رو برترين مي دونستند ولي استاد اين كار رو نكرد . مي تونم نظر شما رو در اين باره بدونم

:lol:
:D
:lol:
:D
حقیقت اینه که نمیتونم هیچ حدسی بزنم. در کل چه فرقی میکنه؟کسی که کاراته رو دوست داشته باشه کاراته کار میکنه و کسی هم که کونگ فو رو دوست داشته باشه کونگ فو.
در همین فیلمهای استاد،ایشون میزنه هرچی کاراته کار و سامورایی و بوکسورهای 2 متری رو لت و پار میکنه! آیا کسی از اون رشته ها دلسرد شد؟ و ایشون رو قهرمان برتر و ..... دونستند؟

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بروس لي رو كونگ فو كار نمي دونم . توي سريال كه اينجور نشون مي داد حتي من احساس كردم كه از روش مبارزاتي كونگ فو خوشش نمي اومد و داراي نقطه ضعف هاي زيادي مي ديد اون از هر تكنيكي و از هرسبكي براي رشته رزمي خودش استفاده مي كرد و اسمش رو جيت كان دو گذاشت . من تا حالا جيت كان دو كاري رو از نزديك نديدم نمي دونم توي مبارزه از چه تكنيك هايي استفاده مي كنند . مي خوام بدونم از تكنيك هاي اون در چه مبارزاتي ميشه استفاده كرد آيا به درد مسابقات k1 يا كيوكوشين مي خوره .
از اينكه گفتم مبارزه اي بشه بين بروس لي و اوياما مي خواستم بدونم آيا شخص اول جيت كان دو مي تونه تكنيك هاش رو روي شخص اول كيوكوشين پياده كنه يا نه بحث اجرايي اون مورد نظر منه و پست قبلي خودم رو به اين شكل اصلاح مي كنم كه بحث برد و باخت نمي كنم و نمي تونيم داشته باشيم چون وزن اوياما خيلي بيشتر از بروس لي است و اگر هم استاد اوياما برنده بشن چيزي از ارزش تكنيك هاي جيت كان دو كم نمي كنه و نمي تونيم به تكنيك هاي جيت كان دو خرده گرفت . بروس لي توي مبارزاتش به هر حال ضرباتي مي خورد اين جور نبوده كه بتونه همه رو دفاع و يا جاخالي بده( توي زندگي نامش كه اين جور گفته ) و اگر يكي از ضربه هاي اوياما به بروس لي مي خورد چه اتفاقي مي افتاد ضربه اي كه تونسته بود جمجمه و شاخ گاو وحشي رو بشكنه و همچنين قدرت گرفتن دستان ايشون به قدري بود كه تونست شاخ گاو رو از سرش بكشه بيرون و تمام اينها نشان از نيروي دروني بسيار بالاي استاد اوياما است .
من نمي خوام روي برد و باخت بحث كنم چون با اين تفاسير مطمئنم استاد اوياما براحتي برنده مي شد . فقط مي خوام بدونم آيا تكنيك هاي جيت كان دو به درد مبارزات كيوكوشين يا مبارزات رينگي مي خوره يا نه

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میشه عکسی از استاد بزرگ اویاما بذارین
بشون علاقه مند شدم

بنظرتون ضربات پای کیوکوشین قویتره یا تکواندو یا موتای ؟1

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بشون علاقه مند شدم

مواشي گدان و شايد جودان رو كيوكوشين كارها قوي تر مي زنند و ضربات زانو رو موي تاي كارها قوي تر مي زنند . تكواندو يه سبك سرعتي است و مبناي برد و باخت در تكواندو گرفتن امتياز بيشتر از حريفه . به اين دليل لازم نمي بينند قدرت پاهاشون به سطح كيوكوشين كارها برسونند سرعت براي اونها كافيه

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بشون علاقه مند شدم

sosai-oyama.jpg

Mas%20Oyama%20in%20water.jpg

image005.jpg

ضربات موی تای رو اطلاعی ندارم و لی بین تکواندو و کیوکوشین،مطمئنا کیوکوشین قوی تره و تکواندو سریعتره.
هر سبکی خواص خودش رو داره. گل بی خار خداست. همه سبکها ایرادات و محسنات خاص خودشون رو دارن.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بشون علاقه مند شدم

کارشناسان گفتن که موی تای قویترین ضربه پا رو داره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
sosai-oyama.jpg

ضربات موی تای رو اطلاعی ندارم و لی بین تکواندو و کیوکوشین،مطمئنا کیوکوشین قوی تره و تکواندو سریعتره.
هر سبکی خواص خودش رو داره. گل بی خار خداست. همه سبکها ایرادات و محسنات خاص خودشون رو دارن.

بله منم تأیید میکنم

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لامصب اوبانا عجب بدنی داره
ازسنگ ساخته شده این خیلی مهمه
ژاپنی ها خیلی کله خرن لامصب

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
من بروس لي رو كونگ فو كار نمي دونم . توي سريال كه اينجور نشون مي داد حتي من احساس كردم كه از روش مبارزاتي كونگ فو خوشش نمي اومد و داراي نقطه ضعف هاي زيادي مي ديد اون از هر تكنيكي و از هرسبكي براي رشته رزمي خودش استفاده مي كرد و اسمش رو جيت كان دو گذاشت . من تا حالا جيت كان دو كاري رو از نزديك نديدم نمي دونم توي مبارزه از چه تكنيك هايي استفاده مي كنند . مي خوام بدونم از تكنيك هاي اون در چه مبارزاتي ميشه استفاده كرد آيا به درد مسابقات k1 يا كيوكوشين مي خوره .
از اينكه گفتم مبارزه اي بشه بين بروس لي و اوياما مي خواستم بدونم آيا شخص اول جيت كان دو مي تونه تكنيك هاش رو روي شخص اول كيوكوشين پياده كنه يا نه بحث اجرايي اون مورد نظر منه و پست قبلي خودم رو به اين شكل اصلاح مي كنم كه بحث برد و باخت نمي كنم و نمي تونيم داشته باشيم چون وزن اوياما خيلي بيشتر از بروس لي است و اگر هم استاد اوياما برنده بشن چيزي از ارزش تكنيك هاي جيت كان دو كم نمي كنه و نمي تونيم به تكنيك هاي جيت كان دو خرده گرفت . بروس لي توي مبارزاتش به هر حال ضرباتي مي خورد اين جور نبوده كه بتونه همه رو دفاع و يا جاخالي بده( توي زندگي نامش كه اين جور گفته ) و اگر يكي از ضربه هاي اوياما به بروس لي مي خورد چه اتفاقي مي افتاد ضربه اي كه تونسته بود جمجمه و شاخ گاو وحشي رو بشكنه و همچنين قدرت گرفتن دستان ايشون به قدري بود كه تونست شاخ گاو رو از سرش بكشه بيرون و تمام اينها نشان از نيروي دروني بسيار بالاي استاد اوياما است .
من نمي خوام روي برد و باخت بحث كنم چون با اين تفاسير مطمئنم استاد اوياما براحتي برنده مي شد . فقط مي خوام بدونم آيا تكنيك هاي جيت كان دو به درد مبارزات كيوكوشين يا مبارزات رينگي مي خوره يا نه

بروسلی فقید به طور قطع کونگ فو کار بودند و جیت کان دو هم کونگ فوست ولی وجه تمایز آن با کونگ فوی سنتی(سبکهایی نظیر وینگ چون-فنون پنجه های مختلف-سبکهای قدرتمند جنوبی و ....) در آن است که در جیت کان دو هدف حذف حرکات اضافی و نمایشی و استفاده از خلاصه ترین و سریعترین روش برای غلبه بر حریف میباشد.
شما حرکات جیت کاندو کاران رو ببینید مثل کاراته است یعنی مشتهای مستقیم ولی بدون پیچش(مثل ایشین ریو کاراته) و ضربات پای سریع و قفلی مانند کاراته سنتی. میشه گفت ایشون کونگ فوی سنتی رو پالایش کرده است ولی به دلیل اجرا نشدن این هدف در کلاسهایش در اواخر عمرش کلاسهایش رو جمع کرد. و این چیزی که امروز به عنوان جیت کاندو از آن یاد میشود،جیت کاندوی مورد نظر استاد نبوده است.
سه خط آخر نظر شخصی بنده بود.
در مورد مبارزه اویاما و بروسلی بنده نظری ندارم از دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند خواهش میکنم جواب بدن.

khosrooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هم عكسي از استاد بزرگ ماساتاتسو اوياما :)

به بزرگي سر گاو توجه كنيد دو سوم بدن استاد رو پوشش داده . ولي استاد در اولين مبارزه با گاو وحشي چنان ضربه اي به پيشاني گاو مي زنه كه پس از اينكه پوست گاو رو از سرش جدا مي كنند مي بينند سرش شكاف برداشته !!!
قدرت مشت استاد به خاطر كيسه بوكس يا شن و تمرينات با وزنه و اين جور چيزها نيست استاد علاقه زيادي به نيروهاي دروني و تمرينات ذن و تنفس داشتن و قدرت استاد به خاطر تسلط بر نيروي دروني شون بود .

oyama_bull kill.jpg

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
اویاما در دهه 50 میلادی در آمریکا بود وبروسلی در دهه 60 میلادی!
من فکر می کنم اگر ضربه به سر آزاد باشد و نقاط حساس بدن در این صورت جیت کاندو می تواند شانس خوبی داشته باشد شاید 50 50 ولی اگر شرایط و قوانین مسابقه شرایط یک مبارزه قدرتی را ایجاب کند کیو کوشین وسبک های قدرتی شانس بهتری دارند به هر حا جیت کاندو سرعتی است وکیوکوشین قدرتی وشرایط مسابقه وافراد بکارگیرنده آن هستند که تعیین می کنند که شرایط به نفع مبارز سرعتی است یا قدرتی!

Last edited:

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به بزرگي سر گاو توجه كنيد دو سوم بدن استاد رو پوشش داده . ولي استاد در اولين مبارزه با گاو وحشي چنان ضربه اي به پيشاني گاو مي زنه كه پس از اينكه پوست گاو رو از سرش جدا مي كنند مي بينند سرش شكاف برداشته !!!
قدرت مشت استاد به خاطر كيسه بوكس يا شن و تمرينات با وزنه و اين جور چيزها نيست استاد علاقه زيادي به نيروهاي دروني و تمرينات ذن و تنفس داشتن و قدرت استاد به خاطر تسلط بر نيروي دروني شون بود .

مشاهده پیوست 63219

من یا نظر شما مخالفم
ذن و آموزه های روانی به شما برتری تکنیکی و روانی میده که نکته ی خیلی مهمی هست اما نیروی مشت شما رو افزایش نمی ده!
مستندهایی هست که به بررسی فیزیکی شکستن اجرام سخت می پردازن اونها رو حتما ببینید
قدرت مشت هرکس وابسته به تراکم استخوانی-قدرت عضلانی و توانایی تنظیم سرعت مشت است!

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
من یا نظر شما مخالفم
ذن و آموزه های روانی به شما برتری تکنیکی و روانی میده که نکته ی خیلی مهمی هست اما نیروی مشت شما رو افزایش نمی ده!
مستندهایی هست که به بررسی فیزیکی شکستن اجرام سخت می پردازن اونها رو حتما ببینید
قدرت مشت هرکس وابسته به تراکم استخوانی-قدرت عضلانی و توانایی تنظیم سرعت مشت است!

ذن و آموزه های روانی دقیقا تاثیری که جمابعالی میفرمایید دارند.
ولی قدرت مشت فقط به تراکم و قدرت عضلانی بر نمیگرده!
دست هر کدوم از ما یه قدرتی داره ولی ما توانایی تخلیه اون رو نداریم یعنی نه جراتش رو داریم و نه مغز عاقل همچین اجازه ای نمیده، مثلا شما اگر توانایی خراب کردن یه دیوار رو با مشتتون داشته باشید آیا جراتش رو دارید با تمام توان مشتتون رو به دیوار بکوبید؟ مطمئنا نه و دست شما هم خواهد شکست.
دیدین دیوونه ها چه زوری دارن؟! چون مغز دیگه در اعمال قدرت خودآگاه نقشی نداره و این قدرت به شکل ناخودآگاه بروز میکنه.
یا در شرایط خاص زیاد شنیدیم مادرهایی که برای نجات فرزندشون کارهای عجیب و غریب کردند مثلا عقب اتوبوس رو بلند کردن!:wacko:
شما اگر هیپنوتیزم و ذن و یوگا رو کار کنین میبینید که در این مورد خیلی کمک میکنه به خصوص هیپنوتیزم.
یه مربی داشتم هفت تا آجر میذاشت روی هم و بدون فاصله، با یه ضربه مشت همه رو میشکست البته گوشت دستش ترکید و از پایین متلاشی شد. یعنی دست این قدرت رو داشت ولی عضلات تیغه دست دیگه توانایی تحمل این فشار رو نداشتن.
در مورد اویاما میگن از بس به سطوح سخت ضربه میزد همیشه دستاش داغون بود و هر شب از یه لوسیون خاص استفاده میکرد و دستش التیام پیدا میکرد و روز از نو روزی از نو.
بدون توجه و پرورش نیروی درونی فقط میشه ممکنها رو انجام داد مثل کیوکوشین کارا که تمشی واری(شکستن) انجام میدن ولی محدودیت دارن. ولی با توجه به نیروی درونی میشه ناممکنها رو انجام داد. مانند مرحوم اویاما که تا حالا رو دستش نیومده!

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

مشاهده پیوست 63219

به نظر من استاد یک بی شعور بیشتر نبودن
اخه کی (کدوم بی شعوری)با گاو بدبخت این کار رو میکنه؟
خو عوضی این گاوه؟گناه داره برای چی میزنی سرش بشکافه
آدمی که اینطوری باشه هیچی از ورزش رزمی نفهمیده اصلا نفهمیده کاراته یعنی چی!!!!!!!!!
زورت به گاو رسیده
اقا کسی این پست ما رو پاک نکنه ها نگی حرف بد داره خوب حقشه:hmm::hmm::hmm:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ذن و آموزه های روانی دقیقا تاثیری که جمابعالی میفرمایید دارند.
ولی قدرت مشت فقط به تراکم و قدرت عضلانی بر نمیگرده!
دست هر کدوم از ما یه قدرتی داره ولی ما توانایی تخلیه اون رو نداریم یعنی نه جراتش رو داریم و نه مغز عاقل همچین اجازه ای نمیده، مثلا شما اگر توانایی خراب کردن یه دیوار رو با مشتتون داشته باشید آیا جراتش رو دارید با تمام توان مشتتون رو به دیوار بکوبید؟ مطمئنا نه و دست شما هم خواهد شکست.
دیدین دیوونه ها چه زوری دارن؟! چون مغز دیگه در اعمال قدرت خودآگاه نقشی نداره و این قدرت به شکل ناخودآگاه بروز میکنه.
یا در شرایط خاص زیاد شنیدیم مادرهایی که برای نجات فرزندشون کارهای عجیب و غریب کردند مثلا عقب اتوبوس رو بلند کردن!:wacko:
شما اگر هیپنوتیزم و ذن و یوگا رو کار کنین میبینید که در این مورد خیلی کمک میکنه به خصوص هیپنوتیزم.
یه مربی داشتم هفت تا آجر میذاشت روی هم و بدون فاصله، با یه ضربه مشت همه رو میشکست البته گوشت دستش ترکید و از پایین متلاشی شد. یعنی دست این قدرت رو داشت ولی عضلات تیغه دست دیگه توانایی تحمل این فشار رو نداشتن.
در مورد اویاما میگن از بس به سطوح سخت ضربه میزد همیشه دستاش داغون بود و هر شب از یه لوسیون خاص استفاده میکرد و دستش التیام پیدا میکرد و روز از نو روزی از نو.
بدون توجه و پرورش نیروی درونی فقط میشه ممکنها رو انجام داد مثل کیوکوشین کارا که تمشی واری(شکستن) انجام میدن ولی محدودیت دارن. ولی با توجه به نیروی درونی میشه ناممکنها رو انجام داد. مانند مرحوم اویاما که تا حالا رو دستش نیومده!

آقا اینقدر این آدم ها رو بزرگ نکنید
یکی مثل فوناکوشی شعر مینویسه یکی هم مثل این ادم(دیگه نمیگم)
کدوم استاده؟کدوم به واقعیت ورزش رزمی رسیده؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
به نظر من استاد یک بی شعور بیشتر نبودن
اخه کی (کدوم بی شعوری)با گاو بدبخت این کار رو میکنه؟
خو عوضی این گاوه؟گناه داره برای چی میزنی سرش بشکافه
آدمی که اینطوری باشه هیچی از ورزش رزمی نفهمیده اصلا نفهمیده کاراته یعنی چی!!!!!!!!!
زورت به گاو رسیده
اقا کسی این پست ما رو پاک نکنه ها نگی حرف بد داره خوب حقشه:hmm::hmm::hmm:

آقا اینقدر این آدم ها رو بزرگ نکنید
یکی مثل فوناکوشی شعر مینویسه یکی هم مثل این ادم(دیگه نمیگم)
کدوم استاده؟کدوم به واقعیت ورزش رزمی رسیده؟

دوست عزیز!
فلسفه هنر رزمی برپایه صلح استواره ولی اگر خشونتی نباشه آیا صلح مفهومی داره؟
نمیدونم شما رزمی کار هستید یا نه ولی اگر باشید میدونید که ما توی تمرین مبارزه میکنیم و آسیبهای زیادی هم خواسته یا ناخواسته میزنیم و میبینیم. این برای چیه؟ برای اینه که بتونیم از این خشونت استفاده کنیم تا به صلح برسیم.
مطمئنا با صحبتی که کردین باید گیاهخوار باشین و از گوشت استفاده ای نکنید! چون گناه داره که سر گاو و گوسفند . مرغ بیچاره رو ببرن بدن شما بخوری.
قصد بزرگنمایی هیچ کس را ندارم. کسی که بزرگه بزرگه و کسی که حقیره حقیر. فوناکوشی انسان بزرگی بوده ولی تمام انسانها شبیه هم نیستن. بزرگمنشی و انسانیت هرکسی یه جور نمود داره.
نمیشه بر اساس اینکه یه نفر قصابه بگیم این آدم نیست و من که شاعرم آدم خوبی هستم! هر کدوم در جایگاه خودشون محترم هستند.
در هر صورت هرکسی نظری داره و محترمه ولی آیا بهتر نیست حرمت هارو نگه داریم و به سبک و اساتید و بنیانگذاران سبک همدیگه احترام بزاریم؟ بهتر نیست برادر هم باشیم تا اینکه دشمن؟ هیچ جمعیتی در این مملکت یکپارچه و همقدم و همدل نیست،حداقل ما ورزشکاران با هم یکی باشیم.
من شوتوکان کار میکنم و بنیانگذار سبک من گیچین فوناکوشی است ولی به بنیانگذاران و اساتید تمامی سبکها احترام میزارم حتی اگر مخالف عقیده و قلب من رفتار کنند.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز!
فلسفه هنر رزمی برپایه صلح استواره ولی اگر خشونتی نباشه آیا صلح مفهومی داره؟
نمیدونم شما رزمی کار هستید یا نه ولی اگر باشید میدونید که ما توی تمرین مبارزه میکنیم و آسیبهای زیادی هم خواسته یا ناخواسته میزنیم و میبینیم. این برای چیه؟ برای اینه که بتونیم از این خشونت استفاده کنیم تا به صلح برسیم.
مطمئنا با صحبتی که کردین باید گیاهخوار باشین و از گوشت استفاده ای نکنید! چون گناه داره که سر گاو و گوسفند . مرغ بیچاره رو ببرن بدن شما بخوری.
قصد بزرگنمایی هیچ کس را ندارم. کسی که بزرگه بزرگه و کسی که حقیره حقیر. فوناکوشی انسان بزرگی بوده ولی تمام انسانها شبیه هم نیستن. بزرگمنشی و انسانیت هرکسی یه جور نمود داره.
نمیشه بر اساس اینکه یه نفر قصابه بگیم این آدم نیست و من که شاعرم آدم خوبی هستم! هر کدوم در جایگاه خودشون محترم هستند.
در هر صورت هرکسی نظری داره و محترمه ولی آیا بهتر نیست حرمت هارو نگه داریم و به سبک و اساتید و بنیانگذاران سبک همدیگه احترام بزاریم؟ بهتر نیست برادر هم باشیم تا اینکه دشمن؟ هیچ جمعیتی در این مملکت یکپارچه و همقدم و همدل نیست،حداقل ما ورزشکاران با هم یکی باشیم.
من شوتوکان کار میکنم و بنیانگذار سبک من گیچین فوناکوشی است ولی به بنیانگذاران و اساتید تمامی سبکها احترام میزارم حتی اگر مخالف عقیده و قلب من رفتار کنند.

اولا فلسفه هنر های رزمی این نیست که میگی .با مشت تو سر گاو زدن هم نیستد
دوما من علف خوار نیستم ولی دوست ندارم با مشت بزنم تو فرق سر گاو(به دور از انسانیت)یک چیزی هست به نام ذبح که اداب و رسوم داره
سوما تو از خشونت استفاده میکنی تا به صلح برسی یعنی اگه تو خیابون یکی بهت یک حرفی گفت چون رزمی کاری میگی خوب من این همه مبارزه میکنم تو باشگاه بعدش هم میگیری طرفو میبافیش(اگه بتونی) بعد می گی از خشونت استفاده کردم تا به صلح برسم بعد به خودت می گی من به فلسفه ورزش رزمی رسیدم
این فلسفه ورزش رزمیه؟
در ورزش رزمی سنتی (نه این ورزشهای مدرن چرند و نه این نوع اموزش ورزش رزمی که در ایران میدن)روشهایی برای تمرین درست شده تا به هم آسیب نزنن(نه این خر بازی که در ایران هست)مثلا در وینگ چان دست چسبنده هست (در کاراته هم هست)

بالا