• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
آخه آز فیزیک 1 بدردمون نمیخوره!
برای چی زود برش داریم؟

چواب سوما!: بلهههههه :D
؟؟؟؟
اتفاقا برای ما آز2 بدرد نمیخوره
آز 1 مون پیش نیازه ژئوشیمی اکتشافیه ولی آز2 پیش نیازه هیچی نیس!

shield

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی بد شد اگر سه تا مشروطی پشت هم داری!!
چون تا اونجائی که من شنیدم با این اوضاع دیگه بهت مدرک کارشناسی نمی دن.
باید بری آموزش راهنمائیت میکنه .یک تعهد ازت میگیرن می تونی ادامه بدی به تحصیل .
وقتی تحصیلت تموم بشه به جای مدرک کارشناسی ،که گواهی بهت میدن که"فلانی انقدر واحد رو اینجا پاس کرده" فقط همین.
و ضمنا برای مقطع کارشناسی ارشد هم باید یک آزمون بدی تا "مدرک معادلت" تبدیل بشه به "مدرک کارشناسی" بشه بعد می تونی واسه ارشد توی کنکور شرکت کنی.

سلام دوست عزیز خیلی ممنون از جوابت
اگه منظورت از پشت هم اینه که سه ترم متوالی مشروط شده باشم اینجوری نیستش دو تاش پشت هم بوده حالا نمیدونم ربطی داره یا نه
حالا من باید برم آموزش ؟
بازم ممنون
یا حق

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها میشه به من توجه کنین؟!!!:wacko:
چون معادلات با ریاضی 2 هم نیازه حتما باید برش داریم؟
پیشرفته منشی بهتره یا هاشمیان؟
راستی اگه معدلمون 18 به بالابشه تخفیفی، چیزی نمیدن؟:f34r:
تا جائی که من میدونم معادلات همنیاز با ریاضی 2 هستش پس اگر ریاضی 2 برنداری معادلات برداری معادلات حذف میشه.
بین این دوتا 100 درصد منشی و لاغیر!
البته استاد پیرنیا هم این ترم پیشرفته ارائه کرده با توجه به شناختی که ازش دارم اگر سر کلاس اذیتش نکنید خوب درس میده چون یکم مدیریتش توی کلاس ضعیفه.
به 3-4 نفر برتر توی هر رشته و ورودی شنیدم تخفیف میدن

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
تا جائی که من میدونم معادلات همنیاز با ریاضی 2 هستش پس اگر ریاضی 2 برنداری معادلات برداری معادلات حذف میشه.
بین این دوتا 100 درصد منشی و لاغیر!
البته استاد پیرنیا هم این ترم پیشرفته ارائه کرده با توجه به شناختی که ازش دارم اگر سر کلاس اذیتش نکنید خوب درس میده چون یکم مدیریتش توی کلاس ضعیفه.
به 3-4 نفر برتر توی هر رشته و ورودی شنیدم تخفیف میدن

ممنون! مشکلم اینکه می خوام ریاضی دو بگیرم و معادلات نگیرم! تا حالا دیدی کسی اینکارو انجام بده؟
من این ترم با هاشمیان داشتم! به نظرم خیلی خوب درس میداد! میگن منشی خیلی پروژه نمیده!:(
برای تخفیف باید قبل انتخاب واحد اقدام کنیم؟

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
من یه درسی رو نرفتم سر جلسه و برام غیبت غیر موجه و صفر رد کردن!!!
حالا این درس رو من ترم پیش هم افتادم.
تو آئین نامه نوشته که اگه قبلا یه درسی رو افتاده باشی و دوباره بیفتی نمره اش تو میانسال و کل تاثیر نداره!
ولی الان تو کارنامه جز واحد های موثر حسابش کرده!
حالا به نظرتون من برم دانشگاه دنبالش یا بی خیالش شم؟
یه وقت مشروطم نکنن!
مرسی

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من یه درسی رو نرفتم سر جلسه و برام غیبت غیر موجه و صفر رد کردن!!!
حالا این درس رو من ترم پیش هم افتادم.
تو آئین نامه نوشته که اگه قبلا یه درسی رو افتاده باشی و دوباره بیفتی نمره اش تو میانسال و کل تاثیر نداره!
ولی الان تو کارنامه جز واحد های موثر حسابش کرده!
حالا به نظرتون من برم دانشگاه دنبالش یا بی خیالش شم؟
یه وقت مشروطم نکنن!
مرسی

خودش درست ميشه آخر امتحانات

MaramKosh

Registered User
لایک‌ها
147
یعنی که چی؟
گفته بودن معدل تابستون که تو معدل کل تاثیر نداره
پس چرا واسه من تاثیر داره الان؟
اگه این معدل تابستون نباشه من معدلم میشه 15 به بالا! حیاتیه!

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
از اساتید زیر کدوما رو تایید میکنید؟
پیرستانی-شهاب امامزاده- نیما رضوانیان- مهدی نانی- علی صهبا-مهرتاش معتمدی-شهرال!! کاشانیان

کوروش پورشریفی- معمار کوچه باغ- صالحی کرمانی

یکی از بچه های عمران همین فروم (omid) 'گفت که نانی بهتره و همه بچه های عمران طرفدارشن

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
من این ترم مبانی دفاع مقدس دارم تو دانشکده صنایع. امتحانش صنایع برگزار میشه یا فنی؟ هنوز شماره صندلی واسه من نیومده در صورتی که امتحان بعد از مبانی دفاع شماره صندلی توی سایت زدن

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون! مشکلم اینکه می خوام ریاضی دو بگیرم و معادلات نگیرم! تا حالا دیدی کسی اینکارو انجام بده؟
من این ترم با هاشمیان داشتم! به نظرم خیلی خوب درس میداد! میگن منشی خیلی پروژه نمیده!:(
برای تخفیف باید قبل انتخاب واحد اقدام کنیم؟

خب خیلی ها این کار رو می کنند چون معادلات و ریاضی 2 با هم سخت میشه.من با توجه به چارت نرم افزار میگم می تونی ریاضی 2 برداری معادلات بر نداری.
من از هاشمیان خوشم نمیاد !!!!!سی شارپ این هم مبحث واسه درس دادن داره اونوقت نصف ترم وقت بچه ها رو با اون C++ عتیقه تلف می کنه .!
باز هم میگم بین این دو تا منشی بهتره !سر کلاسش برو درس خوب بخون تمرین های جزوش رو حل کن سوال هم داشتی من توی وبلاگم در خدمتتم(وبلاگم)
فکر می کنم اگر تخفیف بهت تعلق بگیره اتوماتیک توی پرداخت اینترنتیت اعمال می کنند .

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بچه ها کسی می دونه فردا امتحان ریاضی مهندسی چه ساعتیه؟

به نظرتون واسه ریاضی مهندسی از بین این استادا کدوم بهتره؟ اصلا خوب بینشون هست؟ هم از نظر درس دادن هم اینکه برگه رو با انصاف تصحیح کنه.

سید محمد حسینی
حمید صفدری
عبدالرضا طهرانچی
غلامرضا یاراحمدی

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
خیلی بد شد اگر سه تا مشروطی پشت هم داری!!
چون تا اونجائی که من شنیدم با این اوضاع دیگه بهت مدرک کارشناسی نمی دن.
باید بری آموزش راهنمائیت میکنه .یک تعهد ازت میگیرن می تونی ادامه بدی به تحصیل .
وقتی تحصیلت تموم بشه به جای مدرک کارشناسی ،که گواهی بهت میدن که"فلانی انقدر واحد رو اینجا پاس کرده" فقط همین.
و ضمنا برای مقطع کارشناسی ارشد هم باید یک آزمون بدی تا "مدرک معادلت" تبدیل بشه به "مدرک کارشناسی" بشه بعد می تونی واسه ارشد توی کنکور شرکت کنی.

دوست عزيز چه ربطي داره مشروطي به مدرك معادل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شما اگر با معدل كل زير 12 فارغ التحصيل شي بهت مدرك نميدن .
مشروطي پياپي هم اگر معدل كلت زير 10 نباشه معمولا با يك تعهد ادامه تحصيل ميدي اما سنوات تحصيلي رو ناپيوسته باشي نهايت تا يك يا دو ترم بيشتر بازم با تعهد ميدن .

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز چه ربطي داره مشروطي به مدرك معادل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شما اگر با معدل كل زير 12 فارغ التحصيل شي بهت مدرك نميدن .
مشروطي پياپي هم اگر معدل كلت زير 10 نباشه معمولا با يك تعهد ادامه تحصيل ميدي اما سنوات تحصيلي رو ناپيوسته باشي نهايت تا يك يا دو ترم بيشتر بازم با تعهد ميدن .

والا این چیزی هست که من از یک استاد شنیدم شما این حرفی که میزنی رو از کجا آوردیش؟

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
از اساتید زیر کدوما رو تایید میکنید؟
پیرستانی-شهاب امامزاده- نیما رضوانیان- مهدی نانی- علی صهبا-مهرتاش معتمدی-شهرال!! کاشانیان

کوروش پورشریفی- معمار کوچه باغ- صالحی کرمانی

جز نانی که استاد خوبیه و راجبش نوشتم میشه کاشانیان رو هم قبول کرد ، امتحانش معلومه چی میده ، روتین امتحان میگیره و خوبم نمره میده ، درس دادنش جالب نیست ، سوالم نباید ازش بپرسی سر کلاس ، همینه که هست :blink: !!

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
والا این چیزی هست که من از یک استاد شنیدم شما این حرفی که میزنی رو از کجا آوردیش؟

منم تایید میکنم حرف webnama رو ، استادتون چرند گفته ، مدرک معادل فقط واسه معدل کل زیر 12 هستش .

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
اگه کسی اینجا با وفایی اندیشه 2 داره یا امتحان اندیشه 2 داره با هر استادی که کتاب اندیشه رو داره میخونه یه پیغام به من بده لطفا .

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید اگه کسی سه ترم مشروط شه اخراجش میکننن؟ دانشکده فنی ام
بعد هیچ کاریش نمیشه کرد؟ :(
من میدونم که این قانون هستش ولی نمیدونم اینجا اجرا میشه یا نه چون بعضی دانشگاه آزاد های دیگه که دیدم اجرا نمیکنن
ممنون از کمکتون
یا حق

سه ترم که سهله... شما اصلا 30 ترم مشروط بشو.... تا زمانیکه معدل کل بالای 11 باشه کاری باهات ندارن...

تعهد و اینجور چیزها هم فرمالیته هست... تو این دانشگاه آدمی رو دیدم که 13 ترم مشروط شده..!! ولی چون معدل کلش بالای 11 بوده همچنان به تحصیل ادامه داده....

خیلی از رفقا هم چهار یا پنج ترم مشروطی رو دارند...!! مخصوصا بچه های ناپیوسته که با معدل بالای 15 میان و با معدل زیر 12 غافلگیر میشن...

دلیل اخراج نکردن هم دو چیز هست:

اول خود دانشگاه آزاد میدونه چه گوهی هست و چه مدل انسانهایی رو برای تدریس میاره...و شیوه تدریس و کیفیت کار و ارزیابی ها چجوری هست....یه عده آدم که نصفشون از همین تهران جنوب مدرک گرفتن با هزار و یک عقده و مشکلات اومدن استخدام شدن تا دهن دانشجو رو سرویس کنند....

دوما پول..!! اگر قرار باشه بیخ کار رو محکم بگیرن پس کی باید پول بده...؟؟؟

مدرک معادل هم برای معدل کل زیر 12 هست.... البته دانشگاه آزاد چون مارو خیلی دوست داره !! برای این هم راه حل گذاشته.... راه حلش هم اینه که شما بعد از اتمام 144 واحد یه ترم دیگه میای و مثل بچه خوب یک ترم دیگه ثبت نام میکنی و حداکثر 20 واحد که نمره شون بین 10 تا 12 هست رو برمیداری و دوباره با نمره ی بالاتر از 12 پاسشون میکنی تا معدل کل بره بالای 12 و بهت مدرک اصلی بدن....

اینم بگم :
تو کل ایران در بین دانشگاه های دولتی دانشگاه علم و صنعت خیلی خیلی بد نمره میده و تو بین آزاد ها هم دانشگاه تهران جنوب

این رو فکر کنم رتبه اول کنکور ارشد مکانیک گفته بود که با معدل 12 و نیم از علم و صنعت فارغ التحصیل شده...

واینکه خودم به چشم دیدم که شاگرد اول دانشگاه انقلاب اسلامی وقتی ناپیوسته اینجا قبول شد مشروط شد...

در ضمن کل ایران دانشگاه صنعتی شریف خیلی عالی نمره میدن (( همینجوری خروار خروار نمره 20 و 19 هست که ردیف میشه !! )) اونهم تو رشته های سنگینی مثل ریاضی محض...!! (( اطلاعات موثق دارم ))

دوستان طراحی پیاده سازی با عزت دوست بردام یا صمیمی یا شهبازی...؟؟

منظور فقط و فقط نمره است .... نمره برام مهمه...

Last edited:
بالا