سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید اگه کسی سه ترم مشروط شه اخراجش میکننن؟ دانشکده فنی ام
بعد هیچ کاریش نمیشه کرد؟

من میدونم که این قانون هستش ولی نمیدونم اینجا اجرا میشه یا نه چون بعضی دانشگاه آزاد های دیگه که دیدم اجرا نمیکنن
ممنون از کمکتون
یا حق
سه ترم که سهله... شما اصلا 30 ترم مشروط بشو.... تا زمانیکه معدل کل بالای 11 باشه کاری باهات ندارن...
تعهد و اینجور چیزها هم فرمالیته هست... تو این دانشگاه آدمی رو دیدم که 13 ترم مشروط شده..!! ولی چون معدل کلش بالای 11 بوده همچنان به تحصیل ادامه داده....
خیلی از رفقا هم چهار یا پنج ترم مشروطی رو دارند...!! مخصوصا بچه های ناپیوسته که با معدل بالای 15 میان و با معدل زیر 12 غافلگیر میشن...
دلیل اخراج نکردن هم دو چیز هست:
اول خود دانشگاه آزاد میدونه چه گوهی هست و چه مدل انسانهایی رو برای تدریس میاره...و شیوه تدریس و کیفیت کار و ارزیابی ها چجوری هست....یه عده آدم که نصفشون از همین تهران جنوب مدرک گرفتن با هزار و یک عقده و مشکلات اومدن استخدام شدن تا دهن دانشجو رو سرویس کنند....
دوما پول..!! اگر قرار باشه بیخ کار رو محکم بگیرن پس کی باید پول بده...؟؟؟
مدرک معادل هم برای معدل کل زیر 12 هست.... البته دانشگاه آزاد چون مارو خیلی دوست داره !! برای این هم راه حل گذاشته.... راه حلش هم اینه که شما بعد از اتمام 144 واحد یه ترم دیگه میای و مثل بچه خوب یک ترم دیگه ثبت نام میکنی و حداکثر 20 واحد که نمره شون بین 10 تا 12 هست رو برمیداری و دوباره با نمره ی بالاتر از 12 پاسشون میکنی تا معدل کل بره بالای 12 و بهت مدرک اصلی بدن....
اینم بگم :
تو کل ایران در بین دانشگاه های دولتی دانشگاه علم و صنعت خیلی خیلی بد نمره میده و تو بین آزاد ها هم دانشگاه تهران جنوب
این رو فکر کنم رتبه اول کنکور ارشد مکانیک گفته بود که با معدل 12 و نیم از علم و صنعت فارغ التحصیل شده...
واینکه خودم به چشم دیدم که شاگرد اول دانشگاه انقلاب اسلامی وقتی ناپیوسته اینجا قبول شد مشروط شد...
در ضمن کل ایران دانشگاه صنعتی شریف خیلی عالی نمره میدن (( همینجوری خروار خروار نمره 20 و 19 هست که ردیف میشه !! )) اونهم تو رشته های سنگینی مثل ریاضی محض...!! (( اطلاعات موثق دارم ))