• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
ترمی که من با صمیمی پیشرفته داشتم امتحانش فوق العاده سخت بود و خودش گفت فقط 7-8 نفر پاس کرده (شاید چون سوالا لو رفت همچین کاری کرد) حالا امتحان طراحیشو نمیدونم!
ولی عزت دوست اگه بخونی نمرت خوب میشه و پاس میشی
به هر حال منم بین این استادا موندم اگه کسی این استادا رو میشناسه بگه و مارا راهنمایی کنه

بچه ها مگه همه امتحانای دانشگاه رو گروه ها طرح نمی کنند؟

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
مهندس لطفا راهنمائی کن(hameddam)
آزسیالات؟
آزحرارت ؟
ترمو2...........مهرنوش محمدی -حسنی بیدرونی
-----------------------------------------------------------------------------------------

در جواب خواهر (جوجوی طلامون) که در مورد استاد رفیعی پرسیده بود باید بگم که :
هر ترم از روی یه جزوه حدودا 30 صفحه ای درس میده.میان ترم میگیره (حذف میکنه)
آخر ترمم تشریحی میده که باید عین جزوه (تاکید میکنم) بنویسی تا نمره عالی بگیری(20)
راستی هر جلسم حضوروغیاب میکنه.
ولی...
فکر نمیکنم برا خواهرا ارائه بده

Last edited:

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام...

بچه ها کسی خبر داره که استاد قوامی ( طراحی الگوریتم) چطوری صحیح میکنن؟ نمره چجوری میدن استاد قوامی؟؟؟

استاد معین تقوی( درس محاسبات عددی) چطور نمره میدن؟؟

استاد هادی (مدار الکتریکی 1) چطور؟؟

همه این استادا اساتیده خیلی خوبی هستن، فقط میخوام ببینم چطوری نمره میدن و ورقه ها رو صحیح میکنن؟؟

راستی، استاد نطاق پور نوری(دفاع مقدس!) چطوری نمره میدن؟؟ کسی اطلاع داره از نحوه نمره دادن و صحیح کردنشون؟؟

ممنون از همگی :happy:

خیلی خیلی نگرانم:wacko::(...هنوز که نمره هاشون نیومده

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یکی معدلش یه ترم زیر 10 بشه چی میشه؟:(

هیچی نمیشه، یکی از دوستای من دو ترم پیش ازش تقلب گرفتن دو تا درسو بهش دادن 0.25، معدلش شده بود 8. کلی گریه و زاری و اینا کرد، الآآنم داره فارغ التحصیل میشه. فقط باید مواظب باشه تکرار نشه.

ainaz_70

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها مگه همه امتحانای دانشگاه رو گروه ها طرح نمی کنند؟

نه فقط فیزیک و ریاضی‌ گروه سوال میده..باقی‌ دروس حتی عمومی‌ رو هر استاد جداگانه میگیره...مگر اینکه خودشون هماهنگ کنن که معمولا نمیکنن..

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خانوم خانوما زیاد زحمت نکش کلاس ها رو که میبندن عمرا دیگه بالا پایینش نکنن...تو گفتی که من تو گروهم؟!خیر من تو گروه نیستم ولی مامانم استاد دانشگاه تهران مرکزه اگه اطلاعات میدم قبول کن...

من که نمی خوام بالا پایین کنن، فقط می خوام یکی از اون 4 تا کلاسی که با کرمی و خادمی ارائه کردن، به جای برادر بنویسن خواهر، همین.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا و ابدا ریاضی مهندسی کاری نداره خیلی درس آسونیه اولین درسی بود تو این دانشگاه که من ازش نمره بالا گرفتم:D
من که خودم به شخصه سر کلاس استاد هیچی یاد نگرفتم فقط جزوه آقای کرمیو خوندم
سوالای امتحانم مشابه خود جزوه کرمیه.
اصلا نگران نمره نباش.:happy:

استادتون کی بود؟ من می ترسم گیر یکی از این استادای عقده ای بیفتیم که نمره ی بالا به کسی نمیده. بعدم اگه استاد بد درس بده، کل ترمو آدم باید عذاب بکشه.

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توصیه میکنم تحت هیچ شرایطی با یاراحمدی کلاس نگیری چون هم درس هم نمره دادنش افتضاحه!!

بفرمایید. گل بود و به سبزه نیز آراسته شد. ظاهرا فقط صفدری می مونه. ممنون که گفتید.

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
نه فقط فیزیک و ریاضی‌ گروه سوال میده..باقی‌ دروس حتی عمومی‌ رو هر استاد جداگانه میگیره...مگر اینکه خودشون هماهنگ کنن که معمولا نمیکنن..

آخه ما این ترم مبانیمون رو گروه طرح کرده بود!
یعنی مثلا پیشرفته رو گروه طرح نمی کنه؟!:(

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
یکی از دوستام ازم در مورد اینا پرسیده. منم حتی اسم استادهام رو یادم نیست چه برسه به اینکه کدوم خوب بودن و کدوم بد ! :دی
میشه نظرتون رو در مورد اینا بگین ؟

ادیب رمضانی - استاتیک
امیدوار - ریاضی
حیوه داوودی - ریاضی
قائدی - ریاضی
ارفع - معادلات
رودک - معادلات
فغانی - فکر کنم ریاضی بود !

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام ازم در مورد اینا پرسیده. منم حتی اسم استادهام رو یادم نیست چه برسه به اینکه کدوم خوب بودن و کدوم بد ! :دی

ادیب رمضانی - استاتیک
امیدوار - ریاضی
حیوه داوودی - ریاضی
قائدی - ریاضی
ارفع - معادلات
رودک - معادلات

حیوه داوودی به نظر من خیلی خوبه. من این ترم باهاش ریاضی2 داشتم. خیلی خوب درس داد و کلی هم تمرین حل کرد. همه ش نگران بود که بچه ها درس نخونن. هر چند وقت کوییز می گرفت که البته ما فقط یکیشو دادیم، یه میان ترمم گرفت که کپی جزوه بود که اگه کسی سر امتحان ترم نمره کم آورد کمکش کنه. من شدم 20، البته جزوه ی کرمی رو هم کمکی می خوندم.

ارفع هم این ترم باهاش معادلات داشتم، من که خیلی ازش راضی بودم. به نظرم خیلی خوب درس داد، طوری که اصلا نیاز نشد برم جزوه ی کرمی رو بگیرم. بعضیا میگن تند درس میده ولی به نظر من هیچ مساله ی آزار دهنده ای سر کلاسش وجود نداشت. نمره هامون هنوز نیومده که در مورد نمره دادنش نظر بدم ولی چیز بدی در این مورد ازش نشنیدم. البته واسه امتحان علاوه بر جزوه ش بهتره نمونه سوالای گروه هم خونده بشه.

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام...

بچه ها کسی خبر داره که استاد قوامی ( طراحی الگوریتم) چطوری صحیح میکنن؟ نمره چجوری میدن استاد قوامی؟؟؟

استاد قوامی استاد خوبیه من خیلی دوسش دارم چون خیلی بارشه !
اما!!!!
من باهاش ساختمان گسسته داشتم !
راحت 15 16 میشدم اما 11.5 بهم داد !
شاید من اشتباه می کنم چون بهش نمیاد عقده ای باشه خیلی خوبه دانشجو رو درک می کنه !

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
آخه ما این ترم مبانیمون رو گروه طرح کرده بود!
یعنی مثلا پیشرفته رو گروه طرح نمی کنه؟!:(
نه بابا پیشرفته رو که هر کی هر چی دلش می خواد درس میده !!
هر استادی خودش سوال طرح می کنه!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
حیوه داوودی به نظر من خیلی خوبه. من این ترم باهاش ریاضی2 داشتم. خیلی خوب درس داد و کلی هم تمرین حل کرد. همه ش نگران بود که بچه ها درس نخونن. هر چند وقت کوییز می گرفت که البته ما فقط یکیشو دادیم، یه میان ترمم گرفت که کپی جزوه بود که اگه کسی سر امتحان ترم نمره کم آورد کمکش کنه. من شدم 20، البته جزوه ی کرمی رو هم کمکی می خوندم.

ارفع هم این ترم باهاش معادلات داشتم، من که خیلی ازش راضی بودم. به نظرم خیلی خوب درس داد، طوری که اصلا نیاز نشد برم جزوه ی کرمی رو بگیرم. بعضیا میگن تند درس میده ولی به نظر من هیچ مساله ی آزار دهنده ای سر کلاسش وجود نداشت. نمره هامون هنوز نیومده که در مورد نمره دادنش نظر بدم ولی چیز بدی در این مورد ازش نشنیدم. البته واسه امتحان علاوه بر جزوه ش بهتره نمونه سوالای گروه هم خونده بشه.

تو سر ارفع بودی؟:eek::eek::eek:
کدوم کدش بودی؟:eek::blink:
من میشناسمت؟:eek:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914

خیلی ممنون از توضیحاتی که دادین ! :happy:

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578

ادیب رمضانی - استاتیک
امیدوار - ریاضی
حیوه داوودی - ریاضی
قائدی - ریاضی
ارفع - معادلات
رودک - معادلات

فغانی...
درس دادنش اصن تعریفی نداره.(جزوه کرمی پیشنهاد میشه).حضوروغیابشم بگیرونگیر داره.
نمره دادنش بدنیس من باهاش معادلات 19 شدم.

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا هر درسی که استاد خوبش بهم برسه:D
سیستم عامل-ریز1-طراحی الگوریتم-طراحی و پیاده سازی -زبان تخصصی - انتقال داده

سیستم عامل و طراحی و پیاده سازی با کی برمیدارین؟;)

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...

استاد معین تقوی( درس محاسبات عددی) چطور نمره میدن؟؟

استاد هادی (مدار الکتریکی 1) چطور؟؟

همه این استادا اساتیده خیلی خوبی هستن، فقط میخوام ببینم چطوری نمره میدن و ورقه ها رو صحیح میکنن؟؟

راستی، استاد نطاق پور نوری(دفاع مقدس!) چطوری نمره میدن؟؟ کسی اطلاع داره از نحوه نمره دادن و صحیح کردنشون؟؟

ممنون از همگی :happy:

هادی خوب درس میده اما خیلی خوب نمره نمیده:eek:

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
بفرمایید. گل بود و به سبزه نیز آراسته شد. ظاهرا فقط صفدری می مونه. ممنون که گفتید.

3 ترم پیش دوستم با صفدری ریاضی 2 داشت . هر جلسه سر کلاس رفت . تمرینایی که باید حل می کرد رو هم که 3 نمره داشت تحویل داد . از تدریسش اصلا راضی نبود . میگفت تخته رو پر میکنه و جلوش هم وایمیسته و نمیشه نوشت سریع هم پاک میکنه ، توی دلش با خودش حرف میزنه . هی هم میره بیرون سیگار میکشه . امتحانشو بد نداده بود میگفت بدون تمرین 10 رو میگیرم اما با تمرین بهش داد 6 !!!! حالا راجب ریاضی مهندسیش اطلاعی ندارم .

بالا