• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
یک چیز دیگه که در صحبت هات بود این بود که استاد زمانی که پیش استادش تمرین میکرد حسن زاده از ایران به استاد استادش پول میده بعد وقتی استاد برمیگرده ایران می بینه دیگه وینگ نیست درسته
یک جای کارش می لنگه؟؟
چطوری زمانی که خودش المان بوده شاگردش میتونه همچین کاری کنه عجیبه
خود حسن زاده به غیر از ایران جایی تمرین کرده؟؟؟
اون که بزتپ رو آورده ایران چی؟زیر نظر کی تمرین کرده

نه ببین مثلأ الان با استاد کرنشپشت قطع رابطه کرده . بعد میاد ایران که تو ایران به کار خودش ادامه بده بعد دوباره مبره آکادمی آلمانش رو بچرخونه که اینطوری میشه .

حسن زاده سیفو نیست که اسمش سیفو بوده . اینا میرن 2 تا عکس با چینیا میندازن میگن ما از اینا یادگرفتیم در حالی که عکس لباس شاگردیش در کنار سیفو قهرمانی هست .

بوزته په رو هم سیفو قهرمانی آورده ایران ولی نماینده EMBAS تو ایران قربانخانلو هست که شاگرد قهرمانی بوده . به من گفت که این شایعات که میگن بوزته په داره میاد ایران اینا همش چرنده . چون یه بار همین حسن زاده و اینا سمینار گذاشتن 20 هزار دلارشو بالا کشیدن دیگه ایران نمیاد .

----

دارم میرم ثبت نام کنم . برگشتم پست بدید صحبت کنیم :X

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
نه ببین مثلأ الان با استاد کرنشپشت قطع رابطه کرده . بعد میاد ایران که تو ایران به کار خودش ادامه بده بعد دوباره مبره آکادمی آلمانش رو بچرخونه که اینطوری میشه .

حسن زاده سیفو نیست که اسمش سیفو بوده . اینا میرن 2 تا عکس با چینیا میندازن میگن ما از اینا یادگرفتیم در حالی که عکس لباس شاگردیش در کنار سیفو قهرمانی هست .

بوزته په رو هم سیفو قهرمانی آورده ایران ولی نماینده EMBAS تو ایران قربانخانلو هست که شاگرد قهرمانی بوده . به من گفت که این شایعات که میگن بوزته په داره میاد ایران اینا همش چرنده . چون یه بار همین حسن زاده و اینا سمینار گذاشتن 20 هزار دلارشو بالا کشیدن دیگه ایران نمیاد .

----

دارم میرم ثبت نام کنم . برگشتم پست بدید صحبت کنیم :X

واقعا پولش رو خوردن
چرا ایران اینطوریه؟اون از ...........(نمیگم بیخیال)
قربانخانلو هم سبک خودش رو داره یا واقعا تمرین کرده پیش بوزتپ

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
حالا میری کرج
خود استاد وضعیتش چطوره؟باشگاهش شلوغه یا نه؟
سرعتش رو در انجام حرکتاش دیدی؟
در مورد حرکت ها ازش پرسیدی؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
واقعا پولش رو خوردن
چرا ایران اینطوریه؟اون از ...........(نمیگم بیخیال)
قربانخانلو هم سبک خودش رو داره یا واقعا تمرین کرده پیش بوزتپ

والا در مورد اون زیاد نمیدونم ولی در حدی میدونم که وینگ چون WingTsun که همه جای دنیا جز چین آموزش داده میشه رو زیر نظر قهرمانی کار کرده . ولی مطمئنأ EMBAS هم کارکرده که نماینده شده .

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
حالا میری کرج
خود استاد وضعیتش چطوره؟باشگاهش شلوغه یا نه؟
سرعتش رو در انجام حرکتاش دیدی؟
در مورد حرکت ها ازش پرسیدی؟

آره الان دیگه راه میوفتم برم کرج .
سیفو قهرمانی رو میگی ؟
وضعیت که خوب معمولیه . پیر هم شده دیگه . باشگاهش که من 1 سانسش رو نشستم و نگاه کردم 4 نفر بودن . البته بالای تهران بود که یه چیز عادی هست . پول زیاد و نفرات کم . گفت کلأ خودم 40 نفر شاگرد دارم بجز سیفو ها و سی هینگ ها .

آره در مورد همه چی پرسیدم . :D . میگه کل وینگ چونو همینجا میخوای بپرسی یاد بگیری بری :دی

سرعتش خوبه ولی یکی از سیفوهاش که شاگردشه وای عجب چیزیه . سریع . تکنینکی . کلأ عالیه . سیفو مهدی اسماعیلی .

MUAY THAI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بهترین ورزش موی تای هست بقیه ورزش مثل کاراته مفتشون گرونه همش جیق می کشن ا او ااا اه حالام به هم میخوره.
ورزش فقط موی تای
استاد من محمد جلالی قهرمان جهان و مربی موی تای تیم ملی بودند یه اوجوبه ای هست واسه خودش.
تو دعوا هم یه موی تای کار حرف نداره

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
این قسمت رو نفهمیدم؟
اصلا وو وی تائو چیه؟
چرا اسم سبکش رو عوض کرد مگه بنیانگذاری نکرده بود از چی میترسید؟
خودش پیش کی یاد گرفته ؟اسم استادش کیه؟چند سال تمرین کرده؟

این بنده خدا فکر نمیکرده این همه آدم نمک به حروم دور و برش هستن، چون خودش برای استادش احترام قائل بوده فکر میکرده ایران هم همینطوره نمیدونسته اینا تا این حد بی غیرتن.
نزدیک خونمون یه گاراژه که یه سگ از این نژاد آلمانیه گنده توش نگهبان بود هر وقت از جلوی گاراژ رد میشدم بدجوری بالا پایین میپرید و پارس میکرد تا اینکه یه روز از یه درخت نزدیک اون گاراژ یه گلابی کندم و تا نصفه خوردم و وقتی به گاراژ رسیدم از لای نرده ها انداختم برای سگه! حیوونی گلابی رو بلعید ولی بلافاصله تف کرد بیرون از مزش بدش اومد ولی از اون روز به بعد دیگه هر وقت من و میدید به حالت احترام میشست زمین و جیکش در نمیومد.
نتیجه اخلاقی:بعضی از آدما به اندازه سگ هم شعور و معرفت ندارن! ای رحمت خدا به سگ!
پی نوشت: خیلی ناراحت شدم این جریانو شنیدم الان میفهمم که بی حکمت نیست توی کاراته انقدر به ما تاکید میکنن احترام احترام احترام!
آقای softkade: لطفا یه عکس از این استادت بزار ببینیم.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
این بنده خدا فکر نمیکرده این همه آدم نمک به حروم دور و برش هستن، چون خودش برای استادش احترام قائل بوده فکر میکرده ایران هم همینطوره نمیدونسته اینا تا این حد بی غیرتن.
نزدیک خونمون یه گاراژه که یه سگ از این نژاد آلمانیه گنده توش نگهبان بود هر وقت از جلوی گاراژ رد میشدم بدجوری بالا پایین میپرید و پارس میکرد تا اینکه یه روز از یه درخت نزدیک اون گاراژ یه گلابی کندم و تا نصفه خوردم و وقتی به گاراژ رسیدم از لای نرده ها انداختم برای سگه! حیوونی گلابی رو بلعید ولی بلافاصله تف کرد بیرون از مزش بدش اومد ولی از اون روز به بعد دیگه هر وقت من و میدید به حالت احترام میشست زمین و جیکش در نمیومد.
نتیجه اخلاقی:بعضی از آدما به اندازه سگ هم شعور و معرفت ندارن! ای رحمت خدا به سگ!
پی نوشت: خیلی ناراحت شدم این جریانو شنیدم الان میفهمم که بی حکمت نیست توی کاراته انقدر به ما تاکید میکنن احترام احترام احترام!
آقای softkade: لطفا یه عکس از این استادت بزار ببینیم.

آره به خدا خیلی ناراحت کنندس . به کسی یه علمی رو آموزش بدی و به جای تشکر این کارو بکنه .
مرسی از پستت .

عکس :
دفتر کار و تمرینش :
%D8%B3%DB%8C%20%D9%81%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A2%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%20%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%282%29.JPG

باشگاه کرج : ( 2 تا مربی که سمت راست سیفو ایستادن سمت راستیه مربی باشگاه کرج هست که امروز دیدمش و ثبت نام کردم :D . لباس قرمزه هم سیفو اسماعیلی بهترین شاگرد سیفو قهرمانی هست . )
karaj%20%281%29.JPG

سیفو واقعأ آدم خوبی بود . اینجور که من دیدم .

http://www.sifughahremani.net

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
استاد که ماشالله جوونه هنوز :D گفتی پیر شده، خیال کردم موهاش سفید شده و ... :lol:

تبریک دوست من برای شروع وینگ چون، انشالله موفق باشی :happy:

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
آره به خدا خیلی ناراحت کنندس . به کسی یه علمی رو آموزش بدی و به جای تشکر این کارو بکنه .
مرسی از پستت .

عکس :
دفتر کار و تمرینش :
%D8%B3%DB%8C%20%D9%81%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A2%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%20%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86%20%282%29.JPG

باشگاه کرج : ( 2 تا مربی که سمت راست سیفو ایستادن سمت راستیه مربی باشگاه کرج هست که امروز دیدمش و ثبت نام کردم :D . لباس قرمزه هم سیفو اسماعیلی بهترین شاگرد سیفو قهرمانی هست . )
karaj%20%281%29.JPG

سیفو واقعأ آدم خوبی بود . اینجور که من دیدم .

http://www.sifughahremani.net

مقاله ای که در سایت بالا خوندم در مورد ضربات پا، بسیار به دلم نشست و کاملا با عقیده قبلی من جور بود.
من زیاد در مورد سبک های رزمی چینی و همچنین سلسله مراتب اساتیدشون چیز نمی دونم؛ ولی این حرف استاد شما باعث شد نظرم نسبت به ایشون به عنوان یک آدم منطقی باشه

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
استاد که ماشالله جوونه هنوز :D گفتی پیر شده، خیال کردم موهاش سفید شده و ... :lol:

تبریک دوست من برای شروع وینگ چون، انشالله موفق باشی :happy:

تایید میشه،من هم گفتم زیر 60 نیست!

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فرق وینگ چون با سبک بروسلی چیه؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
درود

منظورم این بود که جوون نیست :D یعنی مثلأ 30 نیست .

ممنون جناب cyberninja . ایشون از معدود کسانی هستن که در حال حاظر سبک مذخرف آموزش نمیدن تو ایران .

lya جان مرسی شما هم موفق باشی .

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
بنظر شما در یک مسابقه بین وینگ چون و یک بوکسور کدومش برنده هستش ؟

مسابقه کشتی گیر و وینگ چون کار چطوره؟

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سلام این وزنه ها که بعضی رزمی کارا یه پاشون میبندند و راه میرن تا پاشون تقویت شه اسمش چیه و اصلا تاثیری داره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بنظر شما در یک مسابقه بین وینگ چون و یک بوکسور کدومش برنده هستش ؟

مسابقه کشتی گیر و وینگ چون کار چطوره؟

بستگی به خود طرف داره عزیز . توانایی هرکی بیشتر باشه اون برندس .

بالا