به نظر من بهترین ورزش موی تای هست بقیه ورزش مثل کاراته مفتشون گرونه همش جیق می کشن ا او ااا اه حالام به هم میخوره.
ورزش فقط موی تای
استاد من محمد جلالی قهرمان جهان و مربی موی تای تیم ملی بودند یه اوجوبه ای هست واسه خودش.
تو دعوا هم یه موی تای کار حرف نداره
این بنده خدا فکر نمیکرده این همه آدم نمک به حروم دور و برش هستن، چون خودش برای استادش احترام قائل بوده فکر میکرده ایران هم همینطوره نمیدونسته اینا تا این حد بی غیرتن.
نزدیک خونمون یه گاراژه که یه سگ از این نژاد آلمانیه گنده توش نگهبان بود هر وقت از جلوی گاراژ رد میشدم بدجوری بالا پایین میپرید و پارس میکرد تا اینکه یه روز از یه درخت نزدیک اون گاراژ یه گلابی کندم و تا نصفه خوردم و وقتی به گاراژ رسیدم از لای نرده ها انداختم برای سگه! حیوونی گلابی رو بلعید ولی بلافاصله تف کرد بیرون از مزش بدش اومد ولی از اون روز به بعد دیگه هر وقت من و میدید به حالت احترام میشست زمین و جیکش در نمیومد.
نتیجه اخلاقی:بعضی از آدما به اندازه سگ هم شعور و معرفت ندارن! ای رحمت خدا به سگ!
پی نوشت: خیلی ناراحت شدم این جریانو شنیدم الان میفهمم که بی حکمت نیست توی کاراته انقدر به ما تاکید میکنن احترام احترام احترام!
آقای softkade: لطفا یه عکس از این استادت بزار ببینیم.
میشه بگی اسم وزنه ها چیه؟
تا چند کیلوئی توی مغازه ورزشی فروشی ها هست؟
برادر softkadeh
چی کردی؟
ثبت نام کردی؟وضعیت باشگاه کرج چطور بود؟
استادش خوب بود؟
یک سوال خصوصی داشتم
چقدر دادی برای ثبت نام ؟
استاد جیت کان دو توی ایران کیه؟
بستگی به خود طرف داره عزیز . توانایی هرکی بیشتر باشه اون برندس .
قربون مرامت
اساس وینگ چوون روی سرعت یا قدرت هست؟
توی شیراز استاد خوب وینگ چوون سراغ داری؟
همراه کشتی حرفه ای که 10 سال هست کار میکنم وینگ چوون رو بخاطر حرکات دستش میخوام برم باشگاهش
چقدر هر ماه هزینه داره معمولا
هزینه لباس چقدر میشه
با این چرندیات نخندونمون
حالا کی هستی که اکانت جدید ساختی برای گفتن این چند خط
جان من بگو behnam9 نیستی؟؟؟؟؟؟![]()
چرندیات چیه؟من اسم بهنام وفادار هست کدوم اکانت جدید؟
یعنی تو می گی یه کارته کار می تونیه موی تای کارو بزنه؟؟؟؟؟اگه می تونه بسم الله:lol:
من میگم می تونه؛ هر کی هم رزمی واقعا بلد باشه میگه میتونه، فقط بستگی به میزان تمرین 2 طرف داره ، و هوشیاریشون نسبت به محیط
من رزمی کار نیستم اما با توجه به فایتهایی که از کاراته کار و موی تای کار دیدم بعید میدونم کاراته کار 1 دقیقه هم
دووم بیاره ... شایدم من اشتباه میکنم
باز شروع شد .....