نه هنوز
خوش بحالت خونسردی،اعصابت راحته!
ببینم،حالا با این خونسردی،شهریه رو واریز کردی یا نه؟![]()
سلام بچه ها
ریاضی 2 محسن شاه رضایی خوبه؟؟؟؟
استاد بهتری میشناسید ؟؟؟؟
لطفا سری جواب بدید.
واسه اندیشه 2 و تفسیر استادی مشیناسید که رو حضور غیاب گیر نباشه؟
اندشیه 2 : خالقی - صافحیان - شمس آباذی - سعید پور - مافی - نافچی- اصلی - دهقان مشتانی .......
تفسیر: احمدی - عظیمی .....
اگه سلامت بخش هست با اون بردار تضمینش میکنم خودم باهاش داشتم 18 شدم بقیه بچه ها هم نمره هاشون خوب بود و همه راضی بودن
پس مثل خودمی!نه هنوز
کی گفتی من نفهمیدم؟!میبینم که به نتیجه من رسیدی؟!این همه ترم پیش بهت گفتم با دوستی معادلات بردار 2 تا تمرین حل کن پاسی صد در صد!گوش نکردی....
البته دوستی معمولا کل کلاس رو 10 میده:blink:
این فرناز فرنام جوونه؟!اگه جوون بود که من حتما بااون میگرفتم:lol:
آخ گفتی ی ی ی ی ی!87 تا کلاس وصايا و 132 تا کلاس آشنايي با قرآن هست اونوخت براي درسهاي تخصصي 2 کلاس ميدن يا براي پروژه به هر استاد 3 تا دانشجو!!!!!!
نه نیستش موندم با کی وردارم.
دوباره میپرسم بگین دیگه
بچه ها کی میدونه خطا در نمره یعنی چی یه درسو زده خطا در نمره به استاده تلف زدم گف نمرتو رد کردم ولی تو سایت میگه خطا در نمره
باز شما اومدی؟خوشم میاد سر انتخاب واحد همه قدیمیا پیداشون میشه!
بدون مقدمه:
برسی سیستم های قدرت/الکترونیک صنعتی/
تجزیه تحلیل
ماشین
اساتید خوب رو بگید ببینم![]()
نه باباکرمعلی مزخرفه باهاش اصلا نگیر امیدوارو شنیدم ازش ولی خوبی و بدیشو یادم نیست 2 تا از کلاساش که کامل پره فک کنم استاد خوبی باشه
بررسي قدرت اين حسيني خوب بود که ديروز پر شد تازه کلاسش 23 نفرس((يک کلاس هم بهش دادند))خوشم میاد سر انتخاب واحد همه قدیمیا پیداشون میشه!
بدون مقدمه:
برسی سیستم های قدرت/الکترونیک صنعتی/
تجزیه تحلیل
ماشین
اساتید خوب رو بگید ببینم![]()
87 تا کلاس وصايا و 132 تا کلاس آشنايي با قرآن هست اونوخت براي درسهاي تخصصي 2 کلاس ميدن يا براي پروژه به هر استاد 3 تا دانشجو!!!!!!
گفتيم ترم آخري مثل آدم انتخاب واحد ميکنيم !اينهمه معدل بالا داشتيم که کلاسهاي ما پر شد؟فک کنم خانواده هاي معظم شهدا و جانباز هم حق تقدم داشتند