• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
مهدکودک تهران جنوب افتتاح شد!:lol:

اونم با مديريت جديد ... تخفيف ويژه براي دانشجوياني كه دوران كودكيشون رو ميخوان دوباره زنده كنن :p تازه ثبت نام توي اين مهد كودك هم بر عكس دانشگاه اصلا سخت نيست ...

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
بسيار جالب انگيز
آخه خود استاد خودش به شدت عاشق پيپ هست
2 سال پيش كه بيرون كلاس وست آنتراكت پيپ ميزد بعد باز بر ميگشت كلاس

اين استادي كه ميگي رو فكر كنم بشناسم اگه همون باشه يك خاطره جالب باهاش پشت ساختمون دو دارم :D

negaresh

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان مدار منطقی پیشرفته، فاتحی یا سالارمندی؟ کدوم توصیه میشه؟

و از بین این دو درس اختیاری کدوم راحتتره:
محیط های چند رسانه ای با کی نژاد یا پایگاه داده با روحانی؟
............................

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
پس شما استثنا بودی، چون تقصیر خودشون بوده مجوز دادن :( یعنی یه امتحانتون تموم شد، اون یکی رو جدا از بچه های دیگه ازتون گرفتن؟

نه بابا تعدادمون زیاد بود نیم ساعت قبل از امتحان رفتیم اداره امتحانات اونجا گفتیم تداخل داریم اونا هم یه آدرس دادن(ساختمان معماری) گفتن برین اونجا بشینین جفتشو امتحان بدین به من که دوتا برگه رو یه زمان دادن ولی بستگی داره کی برگه ها برسه مال من جفتش 45 دقیقه بعد امتحان رسید ولی مال بقیه یه خورده زودتر رسید

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها طراحی پایگاه داده استاد درویشی پر شد...کلاسش 30 نفر ظرفیت داره...به نظرتون بازم ظرفیت میدن؟ برای فردا که انتخاب واحد 87 و 88 هستش؟؟؟

نمی خوام با روحانی بردارم:(:wacko:

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
[اره دو تاس مراقب باش کدش همون باشه که تو چارت هست

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانشجويي نه ... اما معاون اموزشي شايد بتونه كاري كنه ... گره اگه اينقدر برات مهم توصيه من بيشتر رو سازمان مركزي هست .. ادم من ميشناسم رفت سازمان مركزي مجوز گرفت كه تابستون ده واحد برداره اخه **** وظيفه ديگه بهش اجازه ادامه تحصيل نميداد .. ده واحد اونم تو تابستون يعني هفت روزه هفته از صبح تا شب دانشگاه بودن .. اگه بتوني يه بهانه الكي بياري و يه مقدار با عرض پوزش فيلم بازي كردنت خوب باشه ميتوني يه كار هايي بكني ...

همون آموزشی منظورم بود، حواس برام نمونده. خدا کنه به اونجاها نکشه، فردا میرم یونی، اگه نشد مجبورم برم سازمان مرکزی. ممنون از راهنماییتون.

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
همون آموزشی منظورم بود، حواس برام نمونده. خدا کنه به اونجاها نکشه، فردا میرم یونی، اگه نشد مجبورم برم سازمان مرکزی. ممنون از راهنماییتون.

خواهش البته از يوني من بعيد ميدونم نتيجه بگيري ... معمولا اول ميگن نميشه بعد اگه اصرار كني ميگن درخواست بنويس بره شورا بعدن بيا جواب بگير اخرش هم كه كار از كار گذشت بهتون ميگن موافقت نشده و خلاف قانون هست ... يعني هيچ راهي نداره يه درس ديگه رو برداريد ؟؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا تعدادمون زیاد بود نیم ساعت قبل از امتحان رفتیم اداره امتحانات اونجا گفتیم تداخل داریم اونا هم یه آدرس دادن(ساختمان معماری) گفتن برین اونجا بشینین جفتشو امتحان بدین به من که دوتا برگه رو یه زمان دادن ولی بستگی داره کی برگه ها برسه مال من جفتش 45 دقیقه بعد امتحان رسید ولی مال بقیه یه خورده زودتر رسید

وااااااااای چقدر سخته، بعد وقت اضافه میدن؟ یعنی می ذارن 4 ساعت بشینی سر جلسه یا باید هردو رو تو همون 2 ساعت بنویسی؟

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش البته از يوني من بعيد ميدونم نتيجه بگيري ... معمولا اول ميگن نميشه بعد اگه اصرار كني ميگن درخواست بنويس بره شورا بعدن بيا جواب بگير اخرش هم كه كار از كار گذشت بهتون ميگن موافقت نشده و خلاف قانون هست ... يعني هيچ راهي نداره يه درس ديگه رو برداريد ؟؟

نه، اگه اینو برندارم یه درس دیگه م حذف میشه :( اونم این ترم با یه استاد حسابی ارائه دادن، دیروز 2 ساعت از انتخاب واحد گروه اول گذشته بود، هر دوتا کلاسش پر شده بود، اگه حذف شه همه برنامه هام بهم می ریزه.

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها طراحی پایگاه داده استاد درویشی پر شد...کلاسش 30 نفر ظرفیت داره...به نظرتون بازم ظرفیت میدن؟ برای فردا که انتخاب واحد 87 و 88 هستش؟؟؟

نمی خوام با روحانی بردارم:(:wacko:

آره ایشالا
یادمه ترم پیش موقع حذف واضافه برای اقای سیدی اضافه ظرفیت دادند کلی از دوستام ترم پیش باهاش برداشتند ولی موقع انتخاب واحد باز نبود اصلا
پایگاه داده استاذ درویشم همینطور
موقع حذف و اضافه احتمالا اضافه ظرفیت میدن

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
وااااااااای چقدر سخته، بعد وقت اضافه میدن؟ یعنی می ذارن 4 ساعت بشینی سر جلسه یا باید هردو رو تو همون 2 ساعت بنویسی؟

مال من جفتش عمومی بود یه خورده فکرم قاطی بود ولی وقتو زیاد میدن از بابت وقت نگران نباشین ولی از بابت قاطی کردن درسا یه خورده نگران باشین

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
تا حالا پیشرفته هیچ کس با صمیمی برنداشته! نمی دونم خودش می دونه یا نه!:D
هاشمیان پر شده!

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
هاشمیان پر شده!

من با صمیمی طراحی زبان داشتم گند ترین استادیه که میشناسم نه بلده درس بده نه جزوه داره نه امتحان راحتی میگیره

*Shima*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مال من جفتش عمومی بود یه خورده فکرم قاطی بود ولی وقتو زیاد میدن از بابت وقت نگران نباشین ولی از بابت قاطی کردن درسا یه خورده نگران باشین

حالا ما من دو تا درس اختصاصی سخته، خدا به دادم برسه. ممنون.

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان آقای کاظمی پارسا چه جور استادیه؟من 2 تا درس باهاش برداشتم

من ترم پيش باهاش شبكه داشتم افتضاح نمره داد . اما ميگن ترمي كه گذشت دوباره خوب شده .
ببين در كل به استاد هلو معروفه اما بگير نكير داره ديگه....

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
زبان تخصصی رستم زاده همه میگن خوب نمره نمیده منم زبان اصلا بلد نیستم ولی میخوام حداقل 14 بگیرم استادای بهتری هم تو دانشگاه هستن ترم بعد بگیرم؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان مدار منطقی پیشرفته، فاتحی یا سالارمندی؟ کدوم توصیه میشه؟

و از بین این دو درس اختیاری کدوم راحتتره:
محیط های چند رسانه ای با کی نژاد یا پایگاه داده با روحانی؟

پایگاه داده که اختیاری نیست ..مگه سخت افزاری؟
به هر حال من اگر جای تو بودم زیاد سمت روحانی نمی رفتم استاد ترسناکیه !
درس پایگاه داده هم نسبتا سخته !
در کل به نظرم کی نژاد در برابر روحانی مثل پسر شجاع در مقابل شیپورچیه از نظر اخلاق میگما !
درس محیط های چند رسانه ای هم خیلی ساده تر از پایگاه داده است.

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
هاشمیان پر شده!

من با صميمي طراحي و پياده سازي داشتم اصلا خوب نمره و درس نميداد ....
پيشرفته رو نميدونم چون من با هشميان داشتم ....

بالا