• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
جواب بدید لطفا....

و اینکه به نظر شما برای درس اختیاری برم هوش مصنوعی با شیخ الحرم بردارم یا مدار واسط با فاتحی...؟؟؟

من تو همين ترمي كه گذشت با شيخ الحرم هوش داشتم . زياد خوب درس نميده اما به حضور و غياب حساسه طوري كه جلسه اخر نمره حضور در كلاس داد .
جلسه اخر چندتا نمونه سوال حل كرد از همون مباحث تو امتحان داد . (هرس كردن الفا و بتا ، A* ، Unify ، الگوريتم ژنتيك ، منطق مرتبه اول)
نمره هم كلاً خوب ميده .
من هنوز برای مدارالکترونیکی بین برومندنیا و لطفعلی گیر کردم :(:(:(
کمک!!!!!!!

فک کنم فاتحی بهتر باشه تو سایتش که نمره های خوبی میده
e-student.ir

من مدار الكترونيكي با لطفعلي پاس كردم ، مثل جت درس ميده ميره جلو .
من تو طول ترم هيچي نفهميدم و 2 3 روز مونده بود به امتحان مشتي خوندم جزوه رو و پاس شدم . انصافا سوالاتش در حد جزوه بود .

برومند نيا رو من باهاش نداشتم اما بچه ها ميگفتن خوبه .

Last edited:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
کامپایلر ( شاهپریان -- نمی دونم فرمیسک چجوریه.... چطوریه؟؟ نمیدونی چجوریه؟!؟!؟!؟ هم نمره و هم درس....کسی رو نمیشناسم که باهاش قبلا درس داشته باشه و نمره شو بپرسم ازش:(پ

من تا همین امروز میخواستم با شهپریان بر دارم ولی دو سه نفر تو همینجا گفته بودن فرمیسک خیلی بهتره
البته از قبل تحقیقاتی داشتم که همه میگفتن عالی درس میده
ولی چند نفر میگفتن نمره بد میده چنتا هم میگفتن نمره خوب یده از اونجایی که من یه ترم با شاهپریان داشتم (ازش راضی بودم ولی از نمره دادنش نه ) گفتم یه تجربه دیگه هم با یه استاد دیگه داشته باشم شاید مفید باشه

dma

Registered User
لایک‌ها
57
مدار منطقی فاتحی خواجه
الکترونیکی تقوی لاریجانی
پایگاه داده درویشی
طراحی و پیاده سازی شهبازی
شیوه فراهانی
کامپایلر ( شاهپریان -- نمی دونم فرمیسک چجوریه.... چطوریه؟؟ نمیدونی چجوریه؟!؟!؟!؟ هم نمره و هم درس....کسی رو نمیشناسم که باهاش قبلا درس داشته باشه و نمره شو بپرسم ازش:(پ
کارگاه دلدار شیخی
تاریخ امامت ارشادی
آشنایی با قرآن بیگ وردی

ببین من ترم پیش با بیگ وردی کلاس برداشتم جلسه اول رفتم سر کلاسش حذفش کردم.....اخلاقش تا جایی که من دیدم بد نبود.فقط دانشگاه رو با مدرسه اشتباه گرفته ...مثلا توی اون جلسه کلی درس داد(!) بعد برای همفته بعد مشق داد:blink: منم دیدم با این آدم نمیتونم بسازم رفتم حذفش کردم...

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
مدار منطقی فاتحی خواجه
الکترونیکی تقوی لاریجانی
پایگاه داده درویشی
شیوه فراهانی
کارگاه دلدار شیخی
تاریخ امامت ارشادی
آشنایی با قرآن بیگ وردی

ناصر زاده رو باز کردنا میخوای برو باهاش بردار

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
مدار منطقی فاتحی خواجه
الکترونیکی تقوی لاریجانی
پایگاه داده درویشی
شیوه فراهانی
کارگاه دلدار شیخی
تاریخ امامت ارشادی
آشنایی با قرآن بیگ وردی

پايگاه درويش خوبه : به شرطي كه باهاش پيش بري و براي شب امتحان نذاري
كامپايلر : من كه اصلا شاهپريان رو قبول ندارم اما يكي مي گفت فرميسك خوبه
كارگاه : دلدار خوبه (17 تا 20 نمره ميده)
تاريخ : عين اله ارشادي هم خيلي خوبه باهاش تاريخ تحليلي داشتم و ميشه نمره بالا از ش گرفت
طراحي و پياده سازي :‌ من با شهبازي شيوه كه داشتم راضي نبودم چون خيلي بد نمره داد

kh_lnz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسراري ارشاد-بهروز برای زبان خوبه؟؟؟
عضو جدیدم:پی:p

dma

Registered User
لایک‌ها
57
راستی بچه ها وایرلس دانشگاه چه دانلود ریتی داره!امروز 1.5 مگ بر ثانیه دانلود میکرد...فقط نمیدونم چرا صفحات رو چرا انقدر کند باز میکنه....تعرفه مصرفش معلوم نشد؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من مدار الكترونيكي با لطفعلي پاس كردم ، مثل جت درس ميده ميره جلو .
من تو طول ترم هيچي نفهميدم و 2 3 روز مونده بود به امتحان مشتي خوندم جزوه رو و پاس شدم . انصافا سوالاتش در حد جزوه بود .

برومند نيا رو من باهاش نداشتم اما بچه ها ميگفتن خوبه .
خب حالا نتیجه!با لطفعلی بردارم یا برومند؟
من هی دارم گیج تر میشم :(

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
پايگاه درويش خوبه : به شرطي كه باهاش پيش بري و براي شب امتحان نذاري
كامپايلر : من كه اصلا شاهپريان رو قبول ندارم اما يكي مي گفت فرميسك خوبه
كارگاه : دلدار خوبه (17 تا 20 نمره ميده)
تاريخ : عين اله ارشادي هم خيلي خوبه باهاش تاريخ تحليلي داشتم و ميشه نمره بالا از ش گرفت
طراحي و پياده سازي :‌ من با شهبازي شيوه كه داشتم راضي نبودم چون خيلي بد نمره داد

با جناب ارشادی میشه 20 گرفت؟؟

شاهپریان نمره هاش چجورین؟؟؟ فرمیسک نمره هاش چجوریه؟؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام...

كسي پروژه تخصصي يا كارآموزي با دكتر اكبرپور داره ؟ ( عمران )

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
ناصر زاده رو باز کردنا میخوای برو باهاش بردار

آره...مختلط کردن کلاسشو...اما نمیدونم باهاش بردارم یا نه...چون نمره بالا میخوام آخه...
می ترسم...چون اصلا نمیشناسمش و شاهپریان رو اسمش و زیاد شنیدم و بد نشنیدم از نمرش می ترسم ریسک کنم و یهو فرمیسک پایین بده:(:(

شما نمره های شاهپریان رو نمیدونی چجوریه؟؟؟

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
ببین من ترم پیش با بیگ وردی کلاس برداشتم جلسه اول رفتم سر کلاسش حذفش کردم.....اخلاقش تا جایی که من دیدم بد نبود.فقط دانشگاه رو با مدرسه اشتباه گرفته ...مثلا توی اون جلسه کلی درس داد(!) بعد برای همفته بعد مشق داد:blink: منم دیدم با این آدم نمیتونم بسازم رفتم حذفش کردم...

از نمره هاش خبر نداری؟؟؟ می
ن میشه 20 گرفت...سخت گیر نیست ..درسته؟؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ممکنه یک نفر در مورد فیزیک 2 کمی بهم راهنمائی بده؟
چطور درسیه ؟
تیتر فصل هاش چیه ؟
از هر فصل چند نمره میاد ؟
کدوم استادا خوبند؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آره...مختلط کردن کلاسشو...اما نمیدونم باهاش بردارم یا نه...چون نمره بالا میخوام آخه...
می ترسم...چون اصلا نمیشناسمش و شاهپریان رو اسمش و زیاد شنیدم و بد نشنیدم از نمرش می ترسم ریسک کنم و یهو فرمیسک پایین بده:(:(

شما نمره های شاهپریان رو نمیدونی چجوریه؟؟؟

گفتم من خودم با شاهپریان داشتم درس دادنش بد نیست نمرشم اون ترمی که ماباهش داشتیم من مطمئن بودم 17-18 میشم بهم داد 14 یکی از بچه ها که خود شاهپریانم به خرخونی قبولش داشت ازش 16 گرفت بقیه هم بین 13 تا 15 ، 16 شدن
من امروزکلی پیرامون فرمیسک تحقیق کردم از دو نفر غیر از بچه های اینجا پرسیدم میگفتن استاد خوبیه هم از نظر نمره هم از نظر درسی من که به امید خدا برداشتم

بالا