• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
من تجربه ای نداشتم ولی با نظر علیرضا کاملا موافقم!!!!
خب آيفون هم در قياس قابليت هاش قيمت بالاي داره
هر چيزي بهايي داره و خاص بودن هم بهاي خاص خودش

آخر سر LG GD880 Mini گرفتم با مموري 16 گيگش 400 تموم شد
تنها مشكلش نداشتن سيستم عامله اما گوشي نرم و روونيه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خب آيفون هم در قياس قابليت هاش قيمت بالاي داره
هر چيزي بهايي داره و خاص بودن هم بهاي خاص خودش

آخر سر LG GD880 Mini گرفتم با مموري 16 گيگش 400 تموم شد
تنها مشكلش نداشتن سيستم عامله اما گوشي نرم و روونيه

مبارک باشه!!!!

مسئله همونطور که علیرضا هم گفت اینجاست که چقدر بشه از اون قابلیتها استفاده کرد شما اگر اونقدر داری پول آیفون رو میدی تقریبا داری از تمام قابلیتهاش استفاده میکنی منتهی برندی مثل بلک بری توی ایران اینطوری نیست......ولی در کل قبول دارم اپل هم کل محصولاتش نسبت به امکانات گرونتره منتهی به نظر من کیفیت بالاش این گرون بودن رو جبران میکنه(واقعا کیفیت بالاست حتی اگر assembled in china پشتش نوشته شده باشه)....و باز هم به نظر من صرف خاص بودن دلیل بر بهای بالا برای اون نیست!!!!!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
مبارک باشه!!!!

مسئله همونطور که علیرضا هم گفت اینجاست که چقدر بشه از اون قابلیتها استفاده کرد شما اگر اونقدر داری پول آیفون رو میدی تقریبا داری از تمام قابلیتهاش استفاده میکنی منتهی برندی مثل بلک بری توی ایران اینطوری نیست......ولی در کل قبول دارم اپل هم کل محصولاتش نسبت به امکانات گرونتره منتهی به نظر من کیفیت بالاش این گرون بودن رو جبران میکنه(واقعا کیفیت بالاست حتی اگر assembled in china پشتش نوشته شده باشه)....و باز هم به نظر من صرف خاص بودن دلیل بر بهای بالا برای اون نیست!!!!!
خب بلك بري كيفيت ساختش فوق العاده از اپل بالاتره
شما طوري ميگي انگار بلك بري آشغال ميزنه!
نه عزيز من آيفون هم قابليت هاي سيستم عاملش ر و فقط يدك ميكشه والا چيز خاصي نداره!
در كل اگه بحث سر مقايسه آيفون و بلك بري باشه نظر من روي بلك بريه!
چون آيفون خز شده يه مقدار بچه ها متعصبانه ميگن خدا تا قابليت داره!
اما واقعيت اينه گوشي آيفون نصف مبلغ كنوني ارزش داره دقيقا نصفش اگر بخوايم نسبي بسنجيم
همينطور بلك بري!

I_din

Registered User
لایک‌ها
19
اینجا مشاوره برای خرید گوشی به صورت اتوماتیکه

از فلان قیمت تا فلان قیمت همراه با سایر خواسته هاتون رو وارد میکنید یه سری گوشی براتون میاد

http://www.gsmaria.com/Phones/PriceConsulting.aspx

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چقدر هم سایت چرتی هست....دیگه سایتی که اسمش رو از یه سایت معروف تو این زمینه کپی بکنه مشخصه که چیه دیگه...90 درصد اطلاعاتش هم اشتباه هست...

passon2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه سوال داشتم شاید یه کم حنده دار باشه ولی من نمی دونم با امکانات GPS موبایلها چکار میشه کرد. تو این فورم در این زمینه مطلبی هست؟

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
قطعا بهترین انتخاب samsung wave s8500 هست 150 تومن هم بزار جیبت

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خب بلك بري كيفيت ساختش فوق العاده از اپل بالاتره
شما طوري ميگي انگار بلك بري آشغال ميزنه!

نه عزيز من آيفون هم قابليت هاي سيستم عاملش ر و فقط يدك ميكشه والا چيز خاصي نداره!
در كل اگه بحث سر مقايسه آيفون و بلك بري باشه نظر من روي بلك بريه!
چون آيفون خز شده يه مقدار بچه ها متعصبانه ميگن خدا تا قابليت داره!
اما واقعيت اينه گوشي آيفون نصف مبلغ كنوني ارزش داره دقيقا نصفش اگر بخوايم نسبي بسنجيم
همينطور بلك بري!

خیر قربان اگر دقت کرده باشید بنده راجع به کیفیت ساخت اظهار نظر نکردم......به هر حال تبادل نظر شد....هر کس سلیقه ای داره.....و همینطور نظری!!!!!!....منتهی قابلیتهای بسیار بالا تر و public تر اپل رو نمیشه انکار کرد....پست شما که کوت کردم به نظرم کمی متعصبانه بود....اونجایی که بولد کردم منظورمه!!!!!!

Last edited:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
خیر قربان اگر دقت کرده باشید بنده راجع به کیفیت ساخت اظهار نظر نکردم......به هر حال تبادل نظر شد....هر کس سلیقه ای داره.....و همینطور نظری!!!!!!....منتهی قابلیتهای بسیار بالا تر و public تر اپل رو نمیشه انکار کرد....پست شما که کوت کردم به نظرم کمی متعصبانه بود....اونجایی که بولد کردم منظورمه!!!!!!
من با IOS 3.2 كار كردم
نكته ي اساسي كار باهاش نرمي و رووني و اينترفيس بسيار جذابش هستش!
من همه ي مزيت هاي اون رو قبول دارم
فروش بالا
برند خاص
اما اينكه بياين بگين آيفون 1.100 ميارزه اما بلك بري 800 تومن نميارزه حرف واقعا غير منطقيه!
بلك بري 50 درصد قيمتش به خاطر برندش هستش
دقيقا همونطور كه آيفون هستش!

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به همگی

بچه ها کمک
بین این دو موندم
HTC HD2 و HTC Desire
عجب بدبختی داریما هرچی این داره اونیکی نداره هرچی هم این یکی داره اونیکی نداره چی گفتم قات زدم
اچ دی 2 ویندوز موبایل ولی اونیکی آندروئید
دیزایر 16 میلیون رنگ و آمولد و لی اچ دی 2 65000 رنگ مشکل من در حال حاضر با اچ دی 2 همین این 65000 رنگ به نظر شما خیلی از لحاظ کیفیت با 16000000 رنگ داره
اچ دی 2 خوشگل ولی اونیکی نه
دوستان من بین آندروید ویندوز موندم یکی بگه فرق اینا چی دوستم تاچ دیاموند 2 داشت خیلی از لحاظ برنامه خوری خوب بود ویندوزی بود من درباره اندروئد هیچی نمی دونم میگن مشکل فونت داره دیر به دیر آپ میزارن براش آیا همون ویندوز برنامه های ویندوزو باز می کنه آخه یکی نیست بگه بابا هر نظر و ایده ای دارین روی همون ویندوز پیاده کنین دیگه آندروئد چی حالا سامسونگ اومده بادا هم زده ای بمیری به نظر من یه گوشی باید ویندوزو سیمبین و جاوا رو با هم داشته باشه پی دی اف پلیرو زهر مارش خودش بزن نه خریدار بدبخت هی بیوفت اینور اونور دیزایر از لحاظ سخت افزاری به اونیکی سرتره ولی همین 2 دقیقه پیش دیدم که نوشته همین دیزایر از 120 مگابایت بیشتر نمیتون برنامه نصب کنه یا خوندم آندروئید چندتا نرم افزار و یه جا وا میکنه ولی وین نه اگه وین باز نمیکنه بس بابام باید اینارو باز کنه کلا از لحاظ ظاهر چشمم به اچ دی ولی از لحاظ دیگه دیزایر یکی بگه با پولی هولو هوش 500-600 چی بگیرم که هم 400*800 باشه هم 16 میلیون رنگ هم ویندوز موبایل هم ......... هییییییییی ........... شما یه نظر بدین اریکسونو نو کیارم بیخیل دست همست

برای دیدن مشخصات هر دو گوشی عکس زیر را مشاهده کنید
http://up.iranblog.com/images/73yaw8iamdjbyucidvzg.jpg

Last edited:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان با این مشخصات چی بگیرم :

Android
Camera 5MP و بالاتر
کیبورد فیزیکی
ساخت 2010

قیمت هم حداکثر 500 تومن.

Milestone 2 تو بازار ایران اومده ؟ قیمتش چنده؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوستان با این مشخصات چی بگیرم :

Android
Camera 5MP و بالاتر
کیبورد فیزیکی
ساخت 2010

قیمت هم حداکثر 500 تومن.

Milestone 2 تو بازار ایران اومده ؟ قیمتش چنده؟
اگه همه این گزینه هارو 100% میخواید فکر نمی کنم جز Milestone معمولی انتخاب دیگه ای داشته باشین.
milestone 2 هم فکر کنم نیمده ...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چقدر هم سایت چرتی هست....دیگه سایتی که اسمش رو از یه سایت معروف تو این زمینه کپی بکنه مشخصه که چیه دیگه...90 درصد اطلاعاتش هم اشتباه هست...

تایید:cool:

vanish

Registered User
لایک‌ها
7
اگه همه این گزینه هارو 100% میخواید فکر نمی کنم جز Milestone معمولی انتخاب دیگه ای داشته باشین.
پیشنهاد میکنم موتورولا نخرین
چون هم فروشش سخته هم اینکه به سختی قطعش پیدا میشه

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

دوستان سوالی داشتم در مورد خرید 3GS 16gig دست دوم .....

یکی پیدا کردم مشکی تمیز میگه 610 تومن .
1- به این قیمت ارزش خرید داره ؟
2- موقع خرید چه چیزی رو باید چک کنم ؟

ممنون

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
گوشی های پرفروش اچ تی سی را بشناسید

فروشندگان گوشی های اچ تی سی مدل HD MINI این برند را به عنوان پرفروش ترین گوشی در بازار تلفن تهران امروز معرفی کردند.
امکانات بالا مدل های فوق باعث شده تا بیشتر مشتریان ترجیح به خرید آنها داشته باشند.
گوشی HD MINI اچ تی سی که با قیمت ۴57 هزار تومان به فروش می رسد در لیست پرفروش ترین های این برند جای گرفته است.
صفحه نمایش لمسی ۲/۳ اینچی مولتی تاچ ، دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی ، سیستم عامل ویندوز موبایل ۵/۶ و ارتقا حافظه داخلی تا ۳۲ گیگابایت از ویژگی های HD MINI اچ تی سی به شمار می آید.
دومین گوشی پرفروش این برند نیز مدل HD2 اچ تی سی است که با قیمت 615 هزار تومانی از استقبال بالایی برخوردار شده است.
و صفحه نمایش ۳٫۷ اینچی مولتی تاچ AMOLED ، جک صوتی ۳٫۵ میلیمتری، ارتقا حافظه اصلی تا ۳۲ گیگابایت، دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی و سیستم عامل آندروئید از مشخصات فنی گوشی Desire به شمار می آید.
گوشی Pro 2 که با گارانتی رسمی با قیمت فروش 490 هزار تومان به فروش می رسد توانسته در لیست پرفروش ترین های این برند جای گیرد.
wildfire و LEGENDاز دیگر گوشی های پرفروش این برند است که با قیمت 360 و 465هزار تومانی در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان من میخام یه c 7 بگیرم از نظر کیفیت تصویر و صدا .دوربین و سیستم عامل خوب هست؟؟

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
c7 نگیر دوست عزیز!!! شما هنوز تو سیستم عامل سیمباین موندین! آندروید رو تجربه کنید با موتورولا دیفای یا x10!تمام

بالا