من با 9800 کار نکردم ولی راجع به 9700 اینجا نظر دادم.
من تجربه ای نداشتم ولی با نظر علیرضا کاملا موافقم!!!!
من با 9800 کار نکردم ولی راجع به 9700 اینجا نظر دادم.
خب آيفون هم در قياس قابليت هاش قيمت بالاي دارهمن تجربه ای نداشتم ولی با نظر علیرضا کاملا موافقم!!!!
خب آيفون هم در قياس قابليت هاش قيمت بالاي داره
هر چيزي بهايي داره و خاص بودن هم بهاي خاص خودش
آخر سر LG GD880 Mini گرفتم با مموري 16 گيگش 400 تموم شد
تنها مشكلش نداشتن سيستم عامله اما گوشي نرم و روونيه
خب بلك بري كيفيت ساختش فوق العاده از اپل بالاترهمبارک باشه!!!!
مسئله همونطور که علیرضا هم گفت اینجاست که چقدر بشه از اون قابلیتها استفاده کرد شما اگر اونقدر داری پول آیفون رو میدی تقریبا داری از تمام قابلیتهاش استفاده میکنی منتهی برندی مثل بلک بری توی ایران اینطوری نیست......ولی در کل قبول دارم اپل هم کل محصولاتش نسبت به امکانات گرونتره منتهی به نظر من کیفیت بالاش این گرون بودن رو جبران میکنه(واقعا کیفیت بالاست حتی اگر assembled in china پشتش نوشته شده باشه)....و باز هم به نظر من صرف خاص بودن دلیل بر بهای بالا برای اون نیست!!!!!
خب بلك بري كيفيت ساختش فوق العاده از اپل بالاتره
شما طوري ميگي انگار بلك بري آشغال ميزنه!
نه عزيز من آيفون هم قابليت هاي سيستم عاملش ر و فقط يدك ميكشه والا چيز خاصي نداره!
در كل اگه بحث سر مقايسه آيفون و بلك بري باشه نظر من روي بلك بريه!
چون آيفون خز شده يه مقدار بچه ها متعصبانه ميگن خدا تا قابليت داره!
اما واقعيت اينه گوشي آيفون نصف مبلغ كنوني ارزش داره دقيقا نصفش اگر بخوايم نسبي بسنجيم
همينطور بلك بري!
من با IOS 3.2 كار كردمخیر قربان اگر دقت کرده باشید بنده راجع به کیفیت ساخت اظهار نظر نکردم......به هر حال تبادل نظر شد....هر کس سلیقه ای داره.....و همینطور نظری!!!!!!....منتهی قابلیتهای بسیار بالا تر و public تر اپل رو نمیشه انکار کرد....پست شما که کوت کردم به نظرم کمی متعصبانه بود....اونجایی که بولد کردم منظورمه!!!!!!
اگه همه این گزینه هارو 100% میخواید فکر نمی کنم جز Milestone معمولی انتخاب دیگه ای داشته باشین.دوستان با این مشخصات چی بگیرم :
Android
Camera 5MP و بالاتر
کیبورد فیزیکی
ساخت 2010
قیمت هم حداکثر 500 تومن.
Milestone 2 تو بازار ایران اومده ؟ قیمتش چنده؟
چقدر هم سایت چرتی هست....دیگه سایتی که اسمش رو از یه سایت معروف تو این زمینه کپی بکنه مشخصه که چیه دیگه...90 درصد اطلاعاتش هم اشتباه هست...
پیشنهاد میکنم موتورولا نخریناگه همه این گزینه هارو 100% میخواید فکر نمی کنم جز Milestone معمولی انتخاب دیگه ای داشته باشین.
پیشنهاد میکنم موتورولا نخرین
چون هم فروشش سخته هم اینکه به سختی قطعش پیدا میشه