mokhtar67
Registered User
c7 نگیر دوست عزیز!!! شما هنوز تو سیستم عامل سیمباین موندین! آندروید رو تجربه کنید با موتورولا دیفای یا x10!تمام
یعنی سیمبین 3 خوب نیست؟
c7 نگیر دوست عزیز!!! شما هنوز تو سیستم عامل سیمباین موندین! آندروید رو تجربه کنید با موتورولا دیفای یا x10!تمام
ساپورت نمیکنه؟؟؟![]()
من منتظرم مشکل ساپورت سایت های وب فارسی زبان کامل حل بشه یک سری آندروید بگیرم ولی دست هر کی دیدم سایت ها رو مشکل داشته. منظورم اس ام اس نیست
اها سابت های فارسی رو ساپورت نمیکنه فکر کردم اس میگی
همینجوری مشاوره میدید به مردم؟
ببین بخش موبایل پی تی افتاده دست کیا!
داریوش من که مشاوره نکردم یه سوال داشتم که تو هم جوای دادی البته بخش موبایل اینجا ضعیف هست![]()
سلام
از بین گوشیهای اچ تی سی تا سقف500 تومان کدوم یکی از نظر صفحه لمسی و واکنش نسبت به انگشت کارایی بهتری دارن؟
لطفا به ترتیب چند مدل گوشی رو لیست کنید
ممنون
ميخواستم يه قيمت بزارين ... يه wave ، تقريبا 5 ماه كاركرد :
در حد نو
كيف
مموري 8 گيگ
محافظ ال سي دي
بدون گارانتي .
آقا در حد نو باشه چند بفروشم چيه ... الان 3 تا از بچه هاي پي تي ميخوان بخرن نميدونم قيمت چند بگم چون گوشي مال خودم نيست تو بازار هم نيستم .
اولا با روت كردن و نصب فارسي ساز مشكل كاملا حل ميشه. در ثاني با نصببرنامه فايرفكس تمام سايتهاي فارسي به راحتي خونده ميشهمن منتظرم مشکل ساپورت سایت های وب فارسی زبان کامل حل بشه یک سری آندروید بگیرم ولی دست هر کی دیدم سایت ها رو مشکل داشته. منظورم اس ام اس نیست
سلام
لطفا یه گوشی تا سقف همین500 تومان بهم بدید..
راستش از سیستم عامل سیمبیان خسته شدم و میخوام اندرویید رو تجربه کنم.. با اینکه گوشیم بسیار تمیزه و هیچ کم و کسری برام نذاشته..
یکی میگه گالکسی بگیر یکی میگه اچ تی سی یکی هم میگه ایفون!!!!! چون پولم به ایفون نمیرسه از خریدش صرفه نظر کردم..
لطفا ما رو از این در بدری نجات بدین..
ممنون
با این مبلغ گالکسی اس پیشنهاد میشه![]()