• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ONSPEED WEB ACCELERATOR 2010 TRIAL FREE ACCOUNT (PORTABLE)

dena62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عذر خواهی از همه شما عزیزان طی تماسهای مکرر دوستان مبنی بر قطعی زیاد از سرور و پس از بررسی متوجه شدم که این مشکل ناشی از اشتباه اینجانب در ساخت این نرم افزار بود که پس از اصلاح به ناچار مجبور به ارایه ورژن 8.1 شدم از این بابت از همه دوستان عذر میخوام و از شما دعوت میکنم که مجدد از لینک زیر که مورخ بیست و شش بهمن ماه یک هزار و سیصد و هشتاد و نه به روز شده است دانلود کنید
باتشکر

http://onspeed.4shared.com

مثل اینکه فایل رو حذف کردن جای دیگه بذار

dena62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اینم بدرد نمیخوره یه موقع کار میکنه یه موقع کار نمیکنه همون نسخه ONSPEED for adsl-wireless-wimax-gprs بهتره:
uc1:252940513

uc2:90113678

WEB_ACCELERATOR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارم نسخه ای را مهیا میکنم که میتونید از یوتیوب و سایت های فیل طر شده باسرعت بسیار بالا
دانلود کنید

WEB_ACCELERATOR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکانات ورژن جدید:
عدم قطع اتصال از سرور
استفاده رایگان به مدت ده روز
امکان دانلود با نهایت سرعت از هر سایتی حتی قیل طر شده
امکان دانلود از سایت محبوب یوتیوب
رفع مشکل رجیستر کردن اکانت
بعد از دانلود حتما فایل راهنما را بخوانید حتی کسانیکه قبلا نیز از این برنامه استفاده کردند حتما فایل راهنما را بخوانند

download last version portable edition ONSPEED V 8.1.2.2011 WITH 10 DAY FREE TRIAL ACCOUNT FOR ADSL-WIMAX-GPRS-LAN-EDGE-WIFI-DSL-WIRLESS AND ETC
----------------------------------------------------------------------

dena62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امکانات ورژن جدید:
عدم قطع اتصال از سرور
استفاده رایگان به مدت ده روز
امکان دانلود با نهایت سرعت از هر سایتی حتی قیل طر شده
امکان دانلود از سایت محبوب یوتیوب
رفع مشکل رجیستر کردن اکانت
بعد از دانلود حتما فایل راهنما را بخوانید حتی کسانیکه قبلا نیز از این برنامه استفاده کردند حتما فایل راهنما را بخوانند

download last version portable edition ONSPEED V 8.1.2.2011 WITH 10 DAY FREE TRIAL ACCOUNT FOR ADSL-WIMAX-GPRS-LAN-EDGE-WIFI-DSL-WIRLESS AND ETC
----------------------------------------------------------------------

uc1:227801855

uc2:90113678

09333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من بلد نیستم چطوری با ان سپید کار کنم و بعد از کلیک روی گزینه start onspeedخطا در میاید میدونم چرا چون فعال نیست چطوری اون را فعال کنم اگه مشیه اینجا بگیید یا موضوع را به ایملم بفرستید ممنون میشم اکه کسی به من بگه ایمل : [email protected] دوستان ممنون میشم اگه سریع به جواب بدید قبل از اینکه برنامه بسته میشود

Last edited:
بالا