hastimm
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 136
- لایکها
- 0
خب ديگه صبح شد اومدم چراغا رو روشن كنم.
هم اكنون در اتوبوس نشسته و به سمت دانشكده فني در حركت ميباشم!!!!
شنبه ها فنی شلوغه شلوغه
خب ديگه صبح شد اومدم چراغا رو روشن كنم.
هم اكنون در اتوبوس نشسته و به سمت دانشكده فني در حركت ميباشم!!!!
انشاله كه كشورمون هميشه در ارامش باشه.
اما ارامش يعني ارامي خيابونا؟ارامش يعني هر كي هر كاري كرد درسته؟
ارامش بايد تو دل ادم باشه.ارامش موقعي هست كه دروغ نباشه مردم سر هم كلاه نزارن.و...
من بیدار می مونم!!!))))
انقدر لحظه سال تحویلو دوست دارم! یه بار نصفه شب بود همه خسته بودن هیچکی بیدار نموند! خودمو برادرم نشستیم تو تاریکی شمع روشن کردیمو دعا خوندیم!))
انشاالله که امسال همه سالم و سلامت با همه اعضای خانواده شون دور سفره هفت سین بشینند!)))
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین!!!
اتومکانیک؟!در پارکینگ اساتید هست،اونو مستقیم بگیر برو جلو میرسی بهش...کنار کارگاه جوش...بچه ها كلاس 9020 كجا ميشه ؟؟؟
اتومکانیک؟!در پارکینگ اساتید هست،اونو مستقیم بگیر برو جلو میرسی بهش...کنار کارگاه جوش...
بعد نمازخونه میشه ...بعد از سرویس بهداشتی بانوان...تو در پارکینگ رو بگیر برو تو تا به دیوار برسی....والا من تا حالا نرفتم نمیدونم....يعني زير نمازخونه؟ تا حالا تشكيل شده؟
بعد نمازخونه میشه ...بعد از سرویس بهداشتی بانوان...تو در پارکینگ رو بگیر برو تو تا به دیوار برسی....والا من تا حالا نرفتم نمیدونم....
امرز جلسه سوم کارگاه بود که تشکیل نشد!!!! بی فرهنگا ما رو الاف خودشون میکنن!!!
(بنده در اتوبوس برگشت با سختی تمام این پست رو میذارم!)
آخيش خيالم راحت شد ... دنبال بهانه براي نرفتن به دانشگاه بودم كه بهانه اش جور شد ... تكنولوژي هم چيز خوبيه ها ... ما كه از اين چيزا كه شماها داريد نداريم نه وايمكس داريم نه گوشي مون اينترنت داره .. اما بازم تكنولوژي به كمكم امد براي اينكه امروز هم يوني نروم ...
مال ما کارگاه عمومیه ها! یه وقت من سبب شر نشده باشم!!!
چون مال بقیه دوستان گویا تشکیل شده! فکر کنم استاد دلدارشیخی.
همون طور هم که خودتون بهتر از من می دونید عملی ها ٬گویا٬ 2 جلسه غیبت، حذف !!!
بچهها میخوام برم کربلا!!!!اسممون در اومده!!!!الان دیدم!!!!
![]()
![]()
![]()
خوش به حالت ... يادت باشه اولين نفري كه لااقل تو فروم ازت خواست دعاش كني من هستم ... قول بده اونجا هر وقت كه حال خوشي به دلت دست داد منو دعا كني ..التماس دعا
وااااااااای به سلامتی! انشاالله سالم بری و برگردی! حتما منو دعا کن زیااااد! خیلی محتاجم!
منم دومین نفرما!!!)))
![]()