• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرت در مورد جوجیتسو ژاپنی چیه؟
آخه من کشتی کار میکنم بخاطر همین ممکنه سریع پیشرفت کنم
والا من از وضع جوجیتسو ژاپنی درایران اطلاعی ندارم ،گزینه ی بدی نیست
در ژاپن مسابقه ای برگزار شد بین جودو وجوجیتسو جهت انتخاب ورزش پلیس ژاپن و جودو پیروز شد
شما برای چی می خواید؟دفاع شخصی در چه شرایطی؟اگه برای موردی غیر از دفاع می خوای قضایا فرق میکنه
شما سابقه ی کشتیت تو هر سه کمکت می کنه اما اگر جودو کار کنی کشتیت رو بهبود میده.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
شما با ایشون کار کردی ؟

خودم شخصا نه ولی یکی از دوستام توی فول کنتاکت پیشش یه مدتی کار کرد و با کمک ایشون سبکی رو بنیانگذاری کرد به نام: "سان شین دو"، چند بار هم کلاس استاد نژند رفتم، یکی از رفقای زمان خدمت هم که از مربیهای هاپکیدو کرج هست از شاگردان ایشون بود که توی پادگان محل خدمت با هم تبادل فنون کردیم.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خودم شخصا نه ولی یکی از دوستام توی فول کنتاکت پیشش یه مدتی کار کرد و با کمک ایشون سبکی رو بنیانگذاری کرد به نام: "سان شین دو"، چند بار هم کلاس استاد نژند رفتم، یکی از رفقای زمان خدمت هم که از مربیهای هاپکیدو کرج هست از شاگردان ایشون بود که توی پادگان محل خدمت با هم تبادل فنون کردیم.

والا نمیگم شما اشتباه میکنی یا دروغ میگی . فقط تا اونجا که من با ایشون کار میکردم اونقدرها هم خوب نبودن از نطر بنده . رفتار قبل از ثبت نام با بعدش فرق میکنه . تمایل به گرفتن پول داره . اعصاب نداره . از لحاظ فنی فکر نمیکنم زیاد بدونه .
اینها چیزایی بود که من دیدم . من وقتی با استاد الانم مقایسه میکنم واقعأ تأسف میخورم که چرا اون مدت رو اونجا سپری کردم .
من تو باشگاه 3 راه حافظیه بودم . باشگاه اصلیشون .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
والا نمیگم شما اشتباه میکنی یا دروغ میگی . فقط تا اونجا که من با ایشون کار میکردم اونقدرها هم خوب نبودن از نطر بنده . رفتار قبل از ثبت نام با بعدش فرق میکنه . تمایل به گرفتن پول داره . اعصاب نداره . از لحاظ فنی فکر نمیکنم زیاد بدونه .
اینها چیزایی بود که من دیدم . من وقتی با استاد الانم مقایسه میکنم واقعأ تأسف میخورم که چرا اون مدت رو اونجا سپری کردم .
من تو باشگاه 3 راه حافظیه بودم . باشگاه اصلیشون .

پس من رفتار قبل از ثبت نام رو دیدم!!!!!!!!!!!!!:D
نظر شما که از نزدیک لمس کردین با من قطعا تفاوت داره و صدالبته حرف شما ارجحیت داره ولی این دونفری که عرض کردم خیلی تعریف کردن و بر اساس شهرت و رفتار قبل از ثبت نام جمع بندی کردم و نظرم رو گفتم.

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
پس من رفتار قبل از ثبت نام رو دیدم!!!!!!!!!!!!!:D
نظر شما که از نزدیک لمس کردین با من قطعا تفاوت داره و صدالبته حرف شما ارجحیت داره ولی این دونفری که عرض کردم خیلی تعریف کردن و بر اساس شهرت و رفتار قبل از ثبت نام جمع بندی کردم و نظرم رو گفتم.

:D آخه تعجب کردم انقدر تعریف کردی . والا تو اون دوران ما چیز خوبی ندیدیم . خیلی پول پرسته نژند . اولا خوب بود . یعنی چند سال پیش ولی دیگه الان فایده نداره . من که هیچوقت به خاطر آسیبی که دیدم نمیبخشمشون .

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این آدمک چوبی کجا فروخته میشه میخوام در تمرینات موی تای ازش استفاده کنم

در مورد کونگ فوی ساندا چی میدونین؟

Last edited:

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
درود،

اینجا کسی باشگاه و مربی خوب سراغ داره بنده رو راهنمایی کنه؟
ترجیحا تو این رشته ها و غرب تهران باشه :

Hapkido
Jeet Kune Do
Jujutsu
Kali
Wing Chun Kung Fu
Muay Thai

راستی من بچه بودم یه باشگاه به اسم فجر تکین نزدیک خونه ما بود. هنوزم هست تو خیابون شادمانه.
کسی اطلاعاتی داره در موردش ؟

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
درود،

ترجیحا تو این رشته ها و غرب تهران باشه :

Hapkido
Jeet Kune Do
Jujutsu
Kali
Wing Chun Kung Fu
Muay Thai

راستی من بچه بودم یه باشگاه به اسم فجر تکین نزدیک خونه ما بود. هنوزم هست تو خیابون شادمانه.
کسی اطلاعاتی داره در موردش ؟

سیفو قهرمانی ( وو وی تائو وینگ چون کونگ فو ) :
خیابان ستارخان - خیابان سازمان آب شرقی - جنب پل یادگار امام - پلاک ۱۶۰
تلفن : ۴۴۲۷۰۷۸۰ - ۰۹۱۹۲۰۵۹۲۱۳
اگر این آدرس دوره براتون زنگ بزنید از خود سیفو سوال کنید .

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شبکه من و تو ماهواره مستند کونگ فو چین رو نشون میداد و میگفت سبک وینگ چوون کامل نیست چون اگر نبرد فاصله دار بشه سبک ساندا که خشن ترین سبک کونگ فو هست پیروز میشه

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
سیفو قهرمانی ( وو وی تائو وینگ چون کونگ فو ) :
خیابان ستارخان - خیابان سازمان آب شرقی - جنب پل یادگار امام - پلاک ۱۶۰
تلفن : ۴۴۲۷۰۷۸۰ - ۰۹۱۹۲۰۵۹۲۱۳
اگر این آدرس دوره براتون زنگ بزنید از خود سیفو سوال کنید .
آقا یه دنیا ممنون. خیلی لطف کردی.
این آقای قهرمانی چطوره کارش دلسوزه یا از زیر کار در روئه؟
بعد تو رشته های دیگه ام اگه شما سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم.

** یه مشکلی که من دارم اینه که زانوهام مشکل دارن به همین خاطر تاحالا دو به شک بودم که ورزش رزمی برم یا نه. یه چیزی شبیه رماتیسم یا آرتروزه ولی خیلی حاد نیست. بعضی وقتا خیلی اذیت میکنه ولی خوب میسازم باهاش.
به نظرتون برم واسه ثیت نام یا بیخیال شم ؟

شبکه من و تو ماهواره مستند کونگ فو چین رو نشون میداد و میگفت سبک وینگ چوون کامل نیست چون اگر نبرد فاصله دار بشه سبک ساندا که خشن ترین سبک کونگ فو هست پیروز میشه
اینو منم دیدم رفتم از چند نفر سوال کردم گقتن ساندا رو تو ایران آموزش نمیدن :eek:

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیلی دوس دارم ساندا یاد بگیرم
ولی اگر در چین کسی باشه که سبک بروسلی رو آموزش بده جیت کان دو حاضرم پول خرج کنم یاد بگیرم
برای کامل شدن در هنر رزمی لازم هست که جیت کان دو یاد بگیرم

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116

** یه مشکلی که من دارم اینه که زانوهام مشکل دارن به همین خاطر تاحالا دو به شک بودم که ورزش رزمی برم یا نه. یه چیزی شبیه رماتیسم یا آرتروزه ولی خیلی حاد نیست. بعضی وقتا خیلی اذیت میکنه ولی خوب میسازم باهاش.

اینو منم دیدم رفتم از چند نفر سوال کردم گقتن ساندا رو تو ایران آموزش نمیدن :eek:

خواهش میکنم وظیفه بود .
از بهترین مربیان در ایران هستن . بنیانگذار وینگ چون و موسس وو وی تائو هستند .
والا من از باشگاه های اونور خبری ندارم . ولی در هاپکیدو استاد نژند هستند که میتونید زنگ بزنید ازشون سوال کنید که اونور هست یا نه .

با توجه به مشکل شما من پیشنهادم همون وینگ چون هست . چون علمی تر هست و زیاد بهتون فشار نمیاره . من هم مشکل دارم ولی تو باشگاه احساس هیچی نمیکنم .
بله برید با سیفو قهرمانی صحبت کنید و ثبت نام کنید . البته هزینه خود ایشون یکم بالاس ولی میارزه چون ایشون واقعأ توانا هستن در کارشون . و اینکه شاید بتونن زانوی شما رو در چند جلسه خوب کنند .

در مورد ساندا هم به شما باید بگم که وینگ چون WT شاید اینطور باشه ولی توی وو وی تائو اینطور نیست و میشه از همه جا مبارزه کرد . البته در WT هم فکر نکنم اینطور باشه چون یکی از فلسفه های وینگ چون اینه که باید فاصلتو با حریف ببندی . وقتی جدا شدی دوباره باید بری توو .
آموزش هم میدن تو ایران و بهترین ها تو ایران وجود دارن ( با توجه به ادعا ها ) .
بانوی ایرانی هم قهرمان ساندا شد دیگه :دی

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز شما که شادمان می شینی برو آکادمی آیکیدو رو ببین رو به رو اداره گذرنامه با توجه به مشکل زانوت
آیکیدو هم گزینه ی خیلی خوبیه

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
درود،

آیکیدو رو پیشنهاد میکنم ضمنا نزدیک موی تای و جیت کاندو نرو چون موی تای ضربات زانو زیاد داره و جیت کاندو هم ضربات پای شلاقی و قفلی زیادی داره که قطعا به زانوتون فشار میاد.
هر سبکی هم رفتی همون اول به استاد بگو که مطلع باشه تا مناسب با شرایط شما بهتون تمرین بده یا از بعضی از تمرینها منعتون کنه یا حرکات اصلاحی باهاتون کار کنه.
در هر صورت تمرینات ورزش رزمی برای اینکه بتونه قوی کنه اول باید فشار بیاره!

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آیکیدو رو پیشنهاد میکنم ضمنا نزدیک موی تای و جیت کاندو نرو چون موی تای ضربات زانو زیاد داره و جیت کاندو هم ضربات پای شلاقی و قفلی زیادی داره که قطعا به زانوتون فشار میاد.
هر سبکی هم رفتی همون اول به استاد بگو که مطلع باشه تا مناسب با شرایط شما بهتون تمرین بده یا از بعضی از تمرینها منعتون کنه یا حرکات اصلاحی باهاتون کار کنه.
در هر صورت تمرینات ورزش رزمی برای اینکه بتونه قوی کنه اول باید فشار بیاره!

هر وقت شما صحبت میکنید من امیدوارتر میشم
آقا نظرتون در مورد ساندا چیه؟

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از همه رفقا.
به شماره باشگاه استاد قهرمانی زنگ زدم یه آقای خوش برخورد با حوصله جوابمو داد که خوشم اومد ولی قیمتو که گفت حالم گرفته شده چون واسه من خیلی زیاده. راستش بدجور خورد تو حالم. البته میدونم ارزشش رو داره ولی متاسفانه فعلا وسعم نمیرسه انقد هزینه کنم.
گفتن هرترم که یک ماه هست، هر هفته 2 جلسه و هر جلسه 2 ساعت = 100 تومن. لباسش هم گفتن حدود 12 یا 15 اگه اشتباه نکنم که قیمتش مناسبه.

خدمت اون دوستم بگم که بله باشگاه استاد آق ساقلو نزدیکمونه، 2 بار رفتم از نزدیک دیدم کارشونو. برای همون آیکیدو که یه مدت خیلی تو نخش بودم. یه بارش که خود استاد با لباس عادی داشت تمرین میداد گفتم بابا این خیلی بیخیاله من با این به هیچ جا نمیرسم. محیطشم جالب نیس. یه جای کوچیک خفه داشتن با مسخره بازی تمرین میکردن.
کار اسناد کارآزادم از نزدیک دیدم تو خیابون جمهوری. جالب نبود. استاد معروفی و بقیه رو ندیدم هنوز.

الان شاید بگین آقا تو چقد حساسیت نشون میدی ولی من اگه به چیزی بچسبم باید بهترین ممکن باشه تا آخرشم باید برم.
سعی میکنم یه کار بهتر پیدا کنم برم کلاس همون استاد قهرمانی.
softkade جان شما خودت کجا آموزش میبینی؟ هزینش چقدره؟

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چه خبره هفته ای 100 هزار تومن
سر گردنس
فوقش میخواد یه مشت و لگد نشونت بده بیشتر که نیست

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
ممنون از همه رفقا.
به شماره باشگاه استاد قهرمانی زنگ زدم یه آقای خوش برخورد با حوصله جوابمو داد که خوشم اومد ولی قیمتو که گفت حالم گرفته شده چون واسه من خیلی زیاده. راستش بدجور خورد تو حالم. البته میدونم ارزشش رو داره ولی متاسفانه فعلا وسعم نمیرسه انقد هزینه کنم.
گفتن هرترم که یک ماه هست، هر هفته 2 جلسه و هر جلسه 2 ساعت = 100 تومن. لباسش هم گفتن حدود 12 یا 15 اگه اشتباه نکنم که قیمتش مناسبه.

خدمت اون دوستم بگم که بله باشگاه استاد آق ساقلو نزدیکمونه، 2 بار رفتم از نزدیک دیدم کارشونو. برای همون آیکیدو که یه مدت خیلی تو نخش بودم. یه بارش که خود استاد با لباس عادی داشت تمرین میداد گفتم بابا این خیلی بیخیاله من با این به هیچ جا نمیرسم. محیطشم جالب نیس. یه جای کوچیک خفه داشتن با مسخره بازی تمرین میکردن.
کار اسناد کارآزادم از نزدیک دیدم تو خیابون جمهوری. جالب نبود. استاد معروفی و بقیه رو ندیدم هنوز.

الان شاید بگین آقا تو چقد حساسیت نشون میدی ولی من اگه به چیزی بچسبم باید بهترین ممکن باشه تا آخرشم باید برم.
سعی میکنم یه کار بهتر پیدا کنم برم کلاس همون استاد قهرمانی.
softkade جان شما خودت کجا آموزش میبینی؟ هزینش چقدره؟

خوب نگرفتم! ماهی 100 تومن یا جلسه ای 100 تومن یا هفته ای 100 تومن؟
فکر کنم ایشون اجازه بده شما یه جلسه مهمان کار کنی اگر علاقمند بودی ادامه بدی.
ضمنا اینکه مربی با لباس شخصی تمرین بده نمیتونه ثابت کنه که کارش خوب هست یا نه! توی کرج آیکیدو کار میکنن یه آقای مهندس علیرضا! هستش فامیلیش یادم نیست رفتم دیدم خوب بود فقط این طرز احترام که حالت سجده هست یه کم ذهنم رو آشفته کرد ولی قطعا زمانی رو اختصاص میدم به یادگیری آیکیدو چون خیلی مفیده.

Last edited:
بالا