سلام دوستان ،
عذرخواهی میکنم به خاطر تاخیرم
دیروز باید میومدم و اعلام می کردم که منم دوستانو دیدم ؛ پاستیلم گرفتم
خیلیم خوشمزه بود؛![]()
منم الان اومدم خونه خوردم خوشمزه بود!
همچین الان ده دیقه س رسیدم خونه عکس انداختم ازش آپلود کردم فوری که اولین نفر باشم!
هنوز دست و صورتم رو نشستم،با لباس دانشگام!:lol:
میسی نانا :wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:
:wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:
ایشالله سری های بعد!وای اینجا چقدر عوض شده ...!!!چقدر همه چی خوشگله !!!
چقدر وقت بود نیومده بودم اینجا !
چقدر بزرگ شدید بچه ها !
با هم میتینگ هم که گذاشتید !!!!
حالا من حوصله نداشتم بقیه ی صفحه ها رو هم بخونم همین چند صفحه ی آخر رو خوندم !
منم پاستیل میخوام خب !![]()
منظورت از نظریه ، نظریه زبان ها و ماشین هاست ؟
بیا با من کار کن من هیچی بلد نیستم هر چی صلایانی میگه نمیفهمم !بله.منظورم همینه![]()
دوستان کامپیوتر! من امروز داشتم به یه موضوعی فکر می کردم!
از این جهت شما میگید هاشمیان پایین تر از منشیه، و یا خوب درس نمیده و یا بچه هاش بی سوادن، که: زمان شما هاشمیان گند زده و بسیار بی برنامه بوده! اما زمان ما دقیقا از اشتباهاتش عبرت گرفته بود و خوب کارشو انجام میداد! چون هاشمیان از لحاظ انتقال مفاهیم بسیار عالیه!!! و قشنگ از این استاداس که فکر می کنه!!! پارسال هاشمیان گند زده بوده تا اون جایی که من فهمیدم! بعد شما هم احتمالا بر اساس همون شنیده ها قضاوت کردید!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
راستی امروز از حرفاش فهمیدم که در جریان انتخاب واحد بوده و می دونسته که کدوم کدش کی پر شده!
چون اومد گفت این کدم رو بچه های معدلی پر کردن و می خوام باشون سنگین ،قوی و پر از پروژه کار کنم!
نتیجه اخلاقی 1: استادا ممکنه عوض بشن! بهتر و بدتر!
نتیجه اخلاقی 2: استادا کداشونو احتمالا موقع انتخاب واحد می چکن!
دوستان کامپیوتر! من امروز داشتم به یه موضوعی فکر می کردم!
از این جهت شما میگید هاشمیان پایین تر از منشیه، و یا خوب درس نمیده و یا بچه هاش بی سوادن، که: زمان شما هاشمیان گند زده و بسیار بی برنامه بوده! اما زمان ما دقیقا از اشتباهاتش عبرت گرفته بود و خوب کارشو انجام میداد! چون هاشمیان از لحاظ انتقال مفاهیم بسیار عالیه!!! و قشنگ از این استاداس که فکر می کنه!!! پارسال هاشمیان گند زده بوده تا اون جایی که من فهمیدم! بعد شما هم احتمالا بر اساس همون شنیده ها قضاوت کردید!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
راستی امروز از حرفاش فهمیدم که در جریان انتخاب واحد بوده و می دونسته که کدوم کدش کی پر شده!
چون اومد گفت این کدم رو بچه های معدلی پر کردن و می خوام باشون سنگین ،قوی و پر از پروژه کار کنم!
نتیجه اخلاقی 1: استادا ممکنه عوض بشن! بهتر و بدتر!
نتیجه اخلاقی 2: استادا کداشونو احتمالا موقع انتخاب واحد می چکن!
به ما که نرسیدتازه دفعه بعد شیرینی نمیدم
لواشک میخوام بدم:lol::lol:
از الان آواتار لواشکو پیدا کنید![]()
بچه ها یهسوال فنیببرید
بهترین شرکت ارائه دهنده
adsl
تو تهران کدومه
لطفا یکی رو نام
کسی تحقیق ترم پیشش نداره به من بده؟؟
تازه دفعه بعد شیرینی نمیدم
لواشک میخوام بدم:lol::lol:
از الان آواتار لواشکو پیدا کنید![]()
نی نی جان اگر من جای تو بودم حتما سر کلاس منشی هم میرفتم !!!
ما ک نگفتیم هاشمیان بده، گفتیم منشی بهتره. هر چقدم هاشمیان خوب درس بده بازم منشی بهتره!
در ضمن هاشمیان پارسال خوب درس داد و به هیچی گند نزد. اگه بچه ها افتادن شاید خودشون با استاد پیش نرفتن.
شما ی بار سر منشی برو، ببین منشی چ شکلی درس میده.
الانم ک با هاشمیان ورداشتی فک نکن کی بهتره، با همون هاشمیان پیش برو.
اصلا حس تحقیق نمیادوای وای وای وای وای!!!!؛)؛)
ولی جدی چرا خودتون انجام نمیدی، که دستتون به تحقیق کردن راه بیفته؟ چون پروژه آخر لیسانس هست، ارشد هم همش باید تحقیق کنی!
(البته قصدجسارت ندارما!ما فعلا نی نی هستیم!
)
واقعا دیگه واجب شد برم سرکلاس منشی، ببینم این بشر چیه؟؟؟ کیه؟؟؟ چه جوری درس میده!!!!:f34r::f34r::f34r:
:blink::blink:
(من یکی از دلایلی که با منشی برنداشتم، این بود که میگن خیلی خشنه! منم با آدمایی که درجه خشانتشون بالاست یه کوچولو معذب میشم!!! خب چه کاریه! میرم جایی که آرامشم بیشتره!البته اینم بگم که نظرات انسان ها متفاوته! )