• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اصلا حس تحقیق نمیاد:D منم درس شیوه رو خیلی زود برداشتم، باید اول معماری و هوش مصنوعی و ... پاس میکردم بدش شیوه. الان هیچ ایده ای ندارم، مواردی هم ک باید تحقیق بشه ترجیحا باید با این درسا ارتباط داشته باشه.

امروز آیدا فراهانی اومد سر کلاس، من اصلا نفهمیدم این استاد:D:wacko:
:lol::lol::lol::lol::lol:

منم اول ترم پیش که اومد سر کلاس فکر کردم کلاس مختلطه!بعد دیدم رفت اونجا نشست دقیقا :blink: شدم! سنی نداره همش 25!!!!!!!!! به عمرم کسی رو اندازه این بنده خدا اذیت نکردم...
ولی هرکی ازش 20 نگیره بلا نسبت.....است!!!

راستی یه سوالی عنوان این درس، شیوه ارائه مطالب فنی هست درسته دیگه؟بعد توش تکنیک های مقاله نویسی(paper منظورمه) و ریز و بم هایی که داره رو میگن یا اصلا ربطی به اینجور چیزا نداره؟

Last edited:

blackboy_siasia

Registered User
لایک‌ها
1
اصلا حس تحقیق نمیاد:D منم درس شیوه رو خیلی زود برداشتم، باید اول معماری و هوش مصنوعی و ... پاس میکردم بدش شیوه. الان هیچ ایده ای ندارم، مواردی هم ک باید تحقیق بشه ترجیحا باید با این درسا ارتباط داشته باشه.

منم فکر کردم یکی از بچه هاس :دی
مبانی داشتم باهاش.فقط نفهمیدم چرا جلسه اول تو مثالاش آرایه داشت!

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

پس نتیجه می گیریم که باید طبق چارت پیش بریم!!
خب من یه پیشنهادی دارم! برو یکی که هوشش رو بیست اینا شده پیدا کن، ازش بخواه بهت یکم دید بده! و بعد با یکم مطالعه موضوع انتخاب کن!
سعی کن حسش ایجاد شه!:hmm:;)
چون به نظرم یه چیز بزرگ رو باید کم کم تزریق کرد! (منظورم از چیز بزرگ پایان نامه لیسانس و فوقه!)
از الانم شروع کن که قورباغه رو زودتر قورت داده باشی!:)
اینا!: ))))))

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
آخه من دانشجویم دیگه:D
ناهارو باید آقایون مهمون کنن:lol::lol::lol:
کلا خوردنی هایی رو مهمون میکنم که خودم دوست دارم;)
راستی من 10 تا خریده بودم به نیت همه اما خوب قسمت نبود.ایشالله دفعه بعد

اول از همه كه سلام به همه دوستان ....

اِ خيلي بدي ... من ميخواستم هر روزي نوبتم شد لواشك بدم كلي زور زدم تا يادش افتادم حالا بايد برم سراغ دومين گزينه ام كه يه مقدار روش شك دارم كه ميره براي بعد از عيد ... خوشمزس اما يه سري موانعي داره ...

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
:lol::lol::lol::lol::lol:

منم اول ترم پیش که اومد سر کلاس فکر کردم کلاس مختلطه!بعد دیدم رفت اونجا نشست دقیقا :blink: شدم! سنی نداره همش 25!!!!!!!!! به عمرم کسی رو اندازه این بنده خدا اذیت نکردم...
ولی هرکی ازش 20 نگیره بلا نسبت.....است!!!

راستی یه سوالی عنوان این درس، شیوه ارائه مطالب فنی هست درسته دیگه؟بعد توش تکنیک های مقاله نویسی(paper منظورمه) و ریز و بم هایی که داره رو میگن یا اصلا ربطی به اینجور چیزا نداره؟

اسم درسش شیوه ارائه مطالب علمی و فنی هست. امروز ک جلسه اول بود ولی این جوری ک گفت در مورد طرز نوشتن مقاله(مواردی که باید در مقاله ذکر بشه) و شیوه ارائه یک مقاله در جمع هست. هر کسی هم باید ی موضوع رو انتخاب کنه و اون تو کلاس ارائه بده و ....

یادم باشه اگه 20 نگرفتم اینجا نگم:D

امروزم بچه ها خیلی اذیتش کردن ولی آدم از اخم کردنش هم خندش میگره:D

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
پس نتیجه می گیریم که باید طبق چارت پیش بریم!!
خب من یه پیشنهادی دارم! برو یکی که هوشش رو بیست اینا شده پیدا کن، ازش بخواه بهت یکم دید بده! و بعد با یکم مطالعه موضوع انتخاب کن!
سعی کن حسش ایجاد شه!:hmm:;)
چون به نظرم یه چیز بزرگ رو باید کم کم تزریق کرد! (منظورم از چیز بزرگ پایان نامه لیسانس و فوقه!)
از الانم شروع کن که قورباغه رو زودتر قورت داده باشی!:)
اینا!: ))))))

انقدم ک واسه، ی درس 2 واحدی نباید وقت گذاشت. حالا ک کلی فک کردم ی موضوع به ذهنم رسیده ولی اگه بازم کسی درس شیوه رو پاس کرده و موضوعش داره به من بده;)
فقط ترم پیش با فراهانی این درس پاس نکرده باشه، چون گفت اگه میخواین از بچه ها بگیرین از کسایی بگیرین ک ترم پیش نداشتن چون ارائه های ترم پیش یادم:D

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اِ خيلي بدي ... من ميخواستم هر روزي نوبتم شد لواشك بدم كلي زور زدم تا يادش افتادم حالا بايد برم سراغ دومين گزينه ام كه يه مقدار روش شك دارم كه ميره براي بعد از عيد ... خوشمزس اما يه سري موانعي داره ...

یکم ابتکار داشته باشید خوب:lol::lol:
سلام;)

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320

استادتون گفته درباره این درس ها باشه؟ ،کلا شیوه تحقیق کردن ه این درس،حالا شما میتونی یه موضوعی انتخاب کنی درباره اش تخقیق کنی ،
البته با این استاد کارت راحته، اگه واقعا میخوای تحقیق کنی باید با کی نژاد برداری این درس رو (یادش بخیر اون ترم که من با کی نژاد شیوه داشتم کل ترم داشتم رو ارائه و Document آخرش کار میکرم :D، درباره Video Streaming بود)

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
انقدم ک واسه، ی درس 2 واحدی نباید وقت گذاشت. حالا ک کلی فک کردم ی موضوع به ذهنم رسیده ولی اگه بازم کسی درس شیوه رو پاس کرده و موضوعش داره به من بده;)
فقط ترم پیش با فراهانی این درس پاس نکرده باشه، چون گفت اگه میخواین از بچه ها بگیرین از کسایی بگیرین ک ترم پیش نداشتن چون ارائه های ترم پیش یادم:D

ببین حافظش وححححححححششششششششششششششتتتتتتتتتتنننننننننننننننننننننننااااکککککککککککککههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هفته 7-8 اسم و فامیلی کلللللللل بچه ها رو حفظ بود...خودشو به اون راه میزنه ولی خیلی تیزه....

سلام...خسته نباشی!!!
فردا میای؟
راستی منم آدامس میدم...

Last edited:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
استادتون گفته درباره این درس ها باشه؟ ،کلا شیوه تحقیق کردن ه این درس،حالا شما میتونی یه موضوعی انتخاب کنی درباره اش تخقیق کنی ،
البته با این استاد کارت راحته، اگه واقعا میخوای تحقیق کنی باید با کی نژاد برداری این درس رو (یادش بخیر اون ترم که من با کی نژاد شیوه داشتم کل ترم داشتم رو ارائه و Document آخرش کار میکرم :D )

نگفت فقط در مورد اینا ولی موضوعاتی ک خودش پیشنهاد میداد بیشتر در مورد اینا بود.
نه من زیاد نمیخوام تحقیق کنم:D

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
چه خبره اینجا؟؟؟؟همه چرا شکل پاستیل شدن؟!

بابا زشته ،یکی ندونه فکر میکنه پاستیل ندیده اید!!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
چه خبره اینجا؟؟؟؟همه چرا شکل پاستیل شدن؟!

بابا زشته ،یکی ندونه فکر میکنه پاستیل ندیده اید!!

خبر ندارید جریان پاستیل چیه؟
:D
بچه ها دور هم بودن رفیق ما هم nana جون به مناسبت معدل توپ پاستیل دادن به بچه ها:D

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
ببین حافظش وححححححححششششششششششششششتتتتتتتتتتنننننننننننننننننننننننااااکککککککککککککههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هفته 7-8 اسم و فامیلی کلللللللل بچه ها رو حفظ بود...خودشو به اون راه میزنه ولی خیلی تیزه....

سلام...خسته نباشی!!!
فردا میای؟
راستی منم آدامس میدم...

سلام خسته كه هستم راستش تصميم جدي دارم كه بيام البته فعلا بيخوابي زده به كلم و احتمالا تا شش و هفت صبح بيدارم اما فردا ميام يوني ... راستي كتاب ها فقط ماله پناه جور شد اون يكي رو اون بنده خدا چون قبلا خريده بود ديگه نميتونستم كاريش كنم ...

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م

علیک سلام
یعنی چی میتونه باشه؟!!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
برادر DMA کجایی که به کمکت نیازمندم :(
هنوز ترم شروع نشده من سوالام شروع شد :(

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
واقعا دیگه واجب شد برم سرکلاس منشی، ببینم این بشر چیه؟؟؟ کیه؟؟؟ چه جوری درس میده!!!!:f34r::f34r::f34r:
:blink::blink:
(من یکی از دلایلی که با منشی برنداشتم، این بود که میگن خیلی خشنه! منم با آدمایی که درجه خشانتشون بالاست یه کوچولو معذب میشم!!! خب چه کاریه! میرم جایی که آرامشم بیشتره!:rolleyes: البته اینم بگم که نظرات انسان ها متفاوته! )
منشی کجاش خشنه ؟؟؟؟:blink:
منشی خشنه ؟
اصلا کلمه ی خشن رو میخواستم کنار اسم منشی بنویسم کیبوردم تعجب کرد !
گل به این مهربونی دلت میاد ؟
میاد تو حیاط جلوی کتابخونه پیپ میکشه تو فکر فرو میره آدم لذت میبره نگاش می کنه !
خیلی استاد خوب و دلسوز و باکلاسیه !

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منشی کجاش خشنه ؟؟؟؟:blink:
منشی خشنه ؟
اصلا کلمه ی خشن رو میخواستم کنار اسم منشی بنویسم کیبوردم تعجب کرد !
گل به این مهربونی دلت میاد ؟
میاد تو حیاط جلوی کتابخونه پیپ میکشه تو فکر فرو میره آدم لذت میبره نگاش می کنه !
خیلی استاد خوب و دلسوز و باکلاسیه !
برای یک بار در زندگیم باهات موافقم!

بالا