• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیلی زیاد به سبک ساندا علاقه مند شدم
یجورایی شبیه موی تای است

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون از همه رفقا.
به شماره باشگاه استاد قهرمانی زنگ زدم یه آقای خوش برخورد با حوصله جوابمو داد که خوشم اومد ولی قیمتو که گفت حالم گرفته شده چون واسه من خیلی زیاده. راستش بدجور خورد تو حالم. البته میدونم ارزشش رو داره ولی متاسفانه فعلا وسعم نمیرسه انقد هزینه کنم.
گفتن هرترم که یک ماه هست، هر هفته 2 جلسه و هر جلسه 2 ساعت = 100 تومن. لباسش هم گفتن حدود 12 یا 15 اگه اشتباه نکنم که قیمتش مناسبه.

خدمت اون دوستم بگم که بله باشگاه استاد آق ساقلو نزدیکمونه، 2 بار رفتم از نزدیک دیدم کارشونو. برای همون آیکیدو که یه مدت خیلی تو نخش بودم. یه بارش که خود استاد با لباس عادی داشت تمرین میداد گفتم بابا این خیلی بیخیاله من با این به هیچ جا نمیرسم. محیطشم جالب نیس. یه جای کوچیک خفه داشتن با مسخره بازی تمرین میکردن.
کار اسناد کارآزادم از نزدیک دیدم تو خیابون جمهوری. جالب نبود. استاد معروفی و بقیه رو ندیدم هنوز.

الان شاید بگین آقا تو چقد حساسیت نشون میدی ولی من اگه به چیزی بچسبم باید بهترین ممکن باشه تا آخرشم باید برم.
سعی میکنم یه کار بهتر پیدا کنم برم کلاس همون استاد قهرمانی.
softkade جان شما خودت کجا آموزش میبینی؟ هزینش چقدره؟

در ایران چند نفر بیشتر نیستن که میشه بهشون گفت استاد به تعداد انگشتان دست
یک سر برو کلاس شیهان مهدیزاد
اینم سایت
http://shinbukan.ir/

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در مورد پول 100 هزار تومن اصلا زیاد نیست برای یک استادی که به طور مستقیم از یک کشور خارجی یاد گرفته و بنیانگذاره و هم هر سال میره و میاد

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
قبلأ هم گفتم .
شهریه کلاس عمومی که 5-6 نفر بیشتر نیستن . هر هفته 2 جلسه 2 ساعت هر کدوم = 100 تومن ماهیانه
خصوصی = ساعتی 100 تومن

خصوصی بگذرونی خیلی زود فوقالعاده پیشرفت میکنی . خیلی خیلی زود .

ماهی 100 تومن هم چیزی نیست که .

--------------------------

در ضمن یکسری چیزها رو نباید به صورت عمومی انتشار داد که 2 تا آدم ..... فلان فلان شده دور وردارن .

----

من خودم کرج پیش سیهینگ شایانفر که یکی از شاگردان استاد قهرمانی هست آموزش میبینم به صورت عمومی که هزینه ای نداره . ماهی 12 تومن . کارشون و اخلاقشون هم عالیه .

Last edited:

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی آقای قهرمانی 6 تا شاگرد بیشتر نداره؟

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
اینکه خصوصی آموزش بده آدم زود یاد میگیره رو کاملا قبول دارم. حتی با همون تعداد 5 6 نفر هم عالیه اصن شاید بهتر هم باشه.
100 تومن چیزی نیست این روزا ارزشی نداره .ولی واسه من زیاده ماهی 100 بدم. از جای دیگه کم میارم متاسفانه.

Threeheart عزیز بابت سایت ممونم الان یه نگا بهش میندازم.

softkade جان این باشگاه شما سایتی چیزی نداره؟ میشه بدونم کجای کرج هست؟
بعد اینکه چند نفر هستین؟ یه موقع ما میایم جاتونو تنگ میکنیم ;)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
اینکه خصوصی آموزش بده آدم زود یاد میگیره رو کاملا قبول دارم. حتی با همون تعداد 5 6 نفر هم عالیه اصن شاید بهتر هم باشه.
100 تومن چیزی نیست این روزا ارزشی نداره .ولی واسه من زیاده ماهی 100 بدم. از جای دیگه کم میارم متاسفانه.

Threeheart عزیز بابت سایت ممونم الان یه نگا بهش میندازم.

softkade جان این باشگاه شما سایتی چیزی نداره؟ میشه بدونم کجای کرج هست؟
بعد اینکه چند نفر هستین؟ یه موقع ما میایم جاتونو تنگ میکنیم ;)

والا نه سایت نداره :) آخه 1 سانس که سایت نمیخواد . ولی در شرف زدن یک وبلاگ هستم براش .
دقیقأ یکم بالاتر از میدون کرج هست . خیابان بهشتی .

اختیار دارید . قدمتون روی چشم .

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت اون دوستم بگم که بله باشگاه استاد آق ساقلو نزدیکمونه، 2 بار رفتم از نزدیک دیدم کارشونو. برای همون آیکیدو که یه مدت خیلی تو نخش بودم. یه بارش که خود استاد با لباس عادی داشت تمرین میداد گفتم بابا این خیلی بیخیاله من با این به هیچ جا نمیرسم. محیطشم جالب نیس. یه جای کوچیک خفه داشتن با مسخره بازی تمرین میکردن.
منظورت از مسخره بازی دقیقا چیه؟
حالا شاید فکر کنی که به جایی نمی رسی اما اگه دوسال با استاد سلجوقی یا استاد آق ساق لو و یا استاد وطن نیا
و... تمرین کنی اون موقع می فهمی به چی میرسی

sajad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی

میشه روش بستن باند بوکس رو بهم یاد بدید آخه من باشگاه نمیرم تو خونه تمرین میکنم از بس مشت محکم زدم به کیسه پوست دستهام داغوون شده هی کنده میشه پاره میشه

رفتم باند بوکس خریدم حالا بلد نیستم روش بستنش رو

اگه یه فیلمی عکسی چیزی بزارید ممنون میشم

با تشکر

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

میشه روش بستن باند بوکس رو بهم یاد بدید آخه من باشگاه نمیرم تو خونه تمرین میکنم از بس مشت محکم زدم به کیسه پوست دستهام داغوون شده هی کنده میشه پاره میشه

با تشکر

با دیدن عکس فکر نمیکنم بشه یاد گرفت فیلم هم من گشتم پیدا نکردم. شما برو یه باشگاه کیوکوشین یا بوکس بپرس در عرض 2 دقیقه یاد میگیری. خیلی ساده ست: حلقه رو میندازی تو انگشت شصت و بقیه باند رو یکی در میون دور انگشتات میپیچی آخرش رو هم دور مچت میبندی.

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
علیرضا کیوکوشین کار میکنی؟
میخوام در کنار موی تای ورزش های رزمی دیگه رو هم تجربه کنم
با توجه به اینکه چندین ساله موی تای کرا میکنم
میتونم توی کوکوشین موفق باشم؟

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با تشکر

adsl داری؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
علیرضا کیوکوشین کار میکنی؟
میخوام در کنار موی تای ورزش های رزمی دیگه رو هم تجربه کنم
با توجه به اینکه چندین ساله موی تای کرا میکنم
میتونم توی کوکوشین موفق باشم؟

نه کیوکوشین کار نمیکنم.
بستگی به خودتون داره چند جلسه مهمان کار کنید اگر با شرایط روحی و بدنیتون سازگار بود ادامه بدید.

Samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب نگرفتم! ماهی 100 تومن یا جلسه ای 100 تومن یا هفته ای 100 تومن؟
فکر کنم ایشون اجازه بده شما یه جلسه مهمان کار کنی اگر علاقمند بودی ادامه بدی.
ضمنا اینکه مربی با لباس شخصی تمرین بده نمیتونه ثابت کنه که کارش خوب هست یا نه! توی کرج آیکیدو کار میکنن یه آقای مهندس علیرضا! هستش فامیلیش یادم نیست رفتم دیدم خوب بود فقط این طرز احترام که حالت سجده هست یه کم ذهنم رو آشفته کرد ولی قطعا زمانی رو اختصاص میدم به یادگیری آیکیدو چون خیلی مفیده.
اون حرکت سجده نیست خیلی با سجده فرق داره حتی میزان خم شدنش خیلی کمه!

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اون حرکت سجده نیست خیلی با سجده فرق داره حتی میزان خم شدنش خیلی کمه!

اینجوری نیست؟
91741803213408160357.gif

sajad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حجمش برام مشکلی نیست :thumbsup:

فقط بیشتر از 300 مگابایت نباشه که دانلودش دردسر داره :wacko:
حالا اگه حجمش بیشتر هم بود مثلا 600 مگابایت هم مشکلی نداره :rolleyes:

با تشکر

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
در ایران چند نفر بیشتر نیستن که میشه بهشون گفت استاد به تعداد انگشتان دست
یک سر برو کلاس شیهان مهدیزاد
اینم سایت
http://shinbukan.ir/
آقا تو سایتش فقط ایمیلو فکس گذاشته.
شماره تلفن باشگاهو داری شما ؟

منظورت از مسخره بازی دقیقا چیه؟
حالا شاید فکر کنی که به جایی نمی رسی اما اگه دوسال با استاد سلجوقی یا استاد آق ساق لو و یا استاد وطن نیا
و... تمرین کنی اون موقع می فهمی به چی میرسی
2 3 تا بچه 14 15 ساله بودن با 3 4 تا بالای 20 سال البته دقیق یادم نیس موضوع مال پارساله.
بهم جک مگفتن میخندیدن این یکی با اون یکی شوخی میکرد یکیم از خنده غش کرده بود تو بقل اون یکی.
با یه حالت مسخره ام لگد میپروندن. منظور اینه که جدی نبود حالتشون. هیچکسم بالا سرشون نبود من 5 دقیقه وایساده بودم نگاشون میکردم.
کلا دلقک بازی بود.
هرچی دنبال مسئولو مربی گشتم کسی نیود جواب مارو بده.
دفعه بعدم که استادشون بود باز چنگی به دل نزد.

آدرسی سایتی چیزی از 2تا استاد دیگه دارین ؟

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
اینجوری نیست؟
91741803213408160357.gif

در رشته ای آی هم، احترام به شمشیر و استاد داریم (Reiho)، که شبیه همین عکسیه که شما گذاشتی، و دقیقترش رو توی پست قبلیم، یعنی پست شماره 2627 همین تاپیک میتونید ببینید.:happy: که در ای آی دو یه سری ریزه کاری داره، اینکه در موقع تعظیم، اول دست چپ به زمین گذاشته میشه و بعد دست راست و موقع بلند شدن اول دست راست از روی زمین بلند میشه و بعد دست چپ. دلیلشم ساده ست برای اینکه اگه اتفاق غیر منتظره ای افتاد دست راست شما برای استفاده از شمشیر آزاد تر باشه. و وقتی هم دو دست بر روی زمین هست شکل مثلث رو باید بسازه :rolleyes: و تا جایی خم میشیم که آرنج دست با زمین تماس داشته باشه :rolleyes: فلسفه این حرکت رو فقط احترام بدونید، و از نظر جنبه مذهبی در نظر نگیرید این حرکت رو :happy: یادمه توی یکی از سایتهای مربوط به دوجوی ای آی دو عیناً در همین مورد نوشته بود که صرفاً برای احترامه :happy:

آدرسی سایتی چیزی از 2تا استاد دیگه دارین ؟

برادران استاد رحیمی هم برای آیکیدو هستند. نادر و ناصر استاد رحیمی :happy: ولی خوب اطلاعاتی راجع به خوبی کارشون ندارم... ولی میتونید جستجو کنید. :happy:

Last edited:
بالا