اینها جواب من نیست. پستهای من رو دوباره مطالعه کنید.
به خواسته دوستان احترام میزارم و از این لحظه شما رو ایگنور میکنم.
در آخر:
سوسای اویاما:آغاز و پایان راه هنرهای رزمی ادب و نزاکت است.پس در همه حال به طور شایسته و بدون ریا مودب و خوش رفتار باش.
سلام دوستان واساتید محترم.
bloodfist جان اسم این سلاح ناگی ناتا هست وبله در ایران هم توسط استاد فرجی و در کل مربیان نینجوتسو تدریس میشه.اگر عکسهای استاد فرجی رو دیده باشید ا این سلاح زیاد استفاده کردند.
ناگی ناتا جوتسو – Nagi Nata Jutsu – مبارزه با تبرزین - 長刀術 یا 薙刀術
این سلاح به علت وزنی که از قسمت برنده آن ناشی میشد و همچنین طول بلند دستهی آن وسیله مناسبی جهت مقابله با سوارکاران بود و هنگام ضربه وارد کردن به حریف حتی زره را میشکافت و به بدن فرد آسیب میرساند.
امیدوارم بتونم بتون کمکی کرده باشم
بگذریم lya جان در رابطه با Mekugiana اطلاعاتی داری همون سوراخ های روی دسته شمشیر رو میگم؟
دوستانی که توی کار شمشیر هستند و اطلاعات دارند میشه راهنمایی کنند:
یه کاتانا میخوام در حدود 60 سانت تیغه داشته باشه و ترجیحا بدون دسته، میشه کسی رو پیدا کرد که یه همچین چیزی رو بسازه؟
ضمنا اصلا قوس نداشته باشه.
علیرضا جان بدون دسته منظورت اینه که فقط تیغه خالی باشه؟![]()
هممم... من توی ایران راستش جای خاصی رو نمیشناسم، چون زیاد دنبالش نگشتم... میدونید چون اصل نیستن و ... منم به این یه مورد حساسمولی خوب احتمالاً میشه کسی رو پیدا کرد که چنین شمشیری رو داشته باشه یا بسازه برات... :happy: مثلاً یه فروشگاهی هست که شمشیر و اینا میفروشه ولی هیچ کدوم اصل نیست حتی اونهایی رو هم که میگه اصله
فکر کنم چیزی که میخوای توی این مایه ها باشه، نه؟ :f34r: یه ایمیل بهش بزن ببین میشناسه کسی رو یا نه :happy: فکر میکنم توی سایتهای خارجی راحت تر پیدا بشه و با کیفیت بیشتری
![]()
دسته ای به اندازه 5 سانت داشته باشه که البته نمیشه بهش گفت دسته بیشتر شبیه دنباله ست.
چند سال پیش یه کاتانای کوتاه با یکی از دوستان ساختیم که کاملا مخفی بود و داخل یه پوشش استوانه ای قرار میگرفت و به صورت پیچی باز میشد. از یه شمشیر نظامی ارتشی استفاده کردیم که متاسفانه اصلا جنسش خوب نبود و بعد از 200-300 تا ضربه به ماکی وارای حصیری تعطیل شد!
اون لینکه شمشیرش قوس داره.
خیلی ممنون که راهنمایی کردین.
سایت خارجی اگر سراغ دارید لطف کنید معرفی کنید.
اا چه جالب :happy:
خواهش میکنم :blush:
یه سری شمشیر میشناسم که کاملاً صاف و بدون قوس هستن و فکر کنم این مشخصاتی که میگی رو داره :happy:
Shikomizue
قیمتشون از 200 تومن تا 700 تومنه :f34r: تیز نیستن و طول دسته شون هم بیشتر از 5 سانته، چیزی حدود 20 سانت به بالا :f34r:
امیدوارم به درد بخوره.
خیلی عالی بود.
قیمت ین ژاپن چنده؟
آیا امکان خرید برای ایران هست؟
-------------------------------------------------------------------------------
با شیهان محمود اشرفی در مورد کن جوتسو سوالاتی مطرح کردم که جوابهای جالبی دادن امیدوارم به درد دوستان بخوره:
کنجوتسو هنر جنگاوری سامورایی هاست که شامل سه بخش:
شمشیرزنی
دفاع شخصی(جوجیتسو)
آموزه های روانی(ذن)
در اصل این سبک پدر کن دو میباشد با این فرق که در کندو از شینای استفاده میشه و در ای آی دو در کاتاها از کاتانا.
گام اول در یادگیری فراگرفتن کیهون(تکنیک) است شامل انواع برش ها و غلاف کردن شمشیر.
در کن جوتسو علاوه بر دفاع شخصی و هنر شمشیر زنی به سلاحهای مورد استفاده سامورایی ها هم پرداخته میشود مانند:
واکی زاشی(شمشیری با تیغه کوتاه بین 30 تا 60 سانت برای موقعیت های نزدیک.
تانتو(چیزی بیشتر شبیه خنجر با طول 30 تا 60 سانت)
کیودو(تیر وکمان)
ناگیناتا(نیزه)
بو(چوب)
در کن جوتسو همانند اکثر سبکهای ژاپنی 10 کیو و 10 دان وجود دارد.
درجه روی لباس یا هاکاما بسته نمیشود و بر روی لباس قرار میگیرد.
در عرض 4 تا 6 سال میتوان به درجه دان یک رسید اگر از صفر شروع کنید.
آقای اشرفی دان 6 جهانی دارند.
و از محضر اساتیدی همچون:
اوتاکه سنسی - فومیو سنسی - هایاشی سنسی - کانودا سنسی
بهره برده اند.
دوجوی مرکزی کن جوتسو در دهکده المپیک و در باشگاه توحید قرار دارد که پیش شرط ثبت نام در کلاس مرکزی داشتن حداقل سابقه 5 ساله در یکی از هنرهای رزمی ژاپنی میباشد.
بسمه تعالی
با سلام ؛
1- درصورتیکه مختص ورزش و تمرین های ورزشی باشد مشمول فصل 95 بوده و عوارض آن 15% ارزش کالا میباشد.
2- درصورتیکه جنبه ورزشی نداشته، مشمول فصل 93 بوده و عوارض آن 20% ارزش کالا میباشد و نیاز به اخذ مجوز وزارت دفاع است.
3- ضمناً در صورتیکه کالا جنبه مصرف شخصی داشته و دارای ارزش متعارف میباشد حداکثر تعداد دو عدد قابل ترخیص در غیر اینصورت حسب مورد و تعداد، کارت بازرگانی و یا ثبت سفارش ( بازرگانی ) مورد نیاز میباشد.
با تجدید احترامات،
روابط عمومی گمرک امانات پستی
دان 6، خوبه با توجه به ظاهرشون که نشون میده جوون هستند:happy:
جداً کیودو جز آموزشهای کن جوتسو هست؟ :thumbsup:
من واقعاً از کیودو خوشم میاد! :wub: فوق العاده ستخود شیهان هم آموزش میده کیودو؟ :f34r:
حالا که حرفش شد، یه فروشگاه فوق العاده برای لوازم کیودو میشناسماجناس فوق العاده با کیفیت و ژاپنی :happy:
http://sambu-kyugu.com
من هم تعجب کردم که دان 6 داره، راستی گفت یه مدت کوتاه هم شیهان مهدیزاده استادش بوده،خیلی برای شیهان ارزش و احترام قائله.
بله کیودو رو هم آموزش میده. ولی اون پیش شرطه رو باید داشته باشی اگر بخوای پیش خودش کار کنی.
با داشتن دان 6 زود نیست بهشون شیهان بگن؟ :f34r:
شیهان مهدیزاده فرد قابل احترامیه واقعاً :happy: من که وقتی شنیدم دان 8 ای آی دو رو گرفتن خیلی خوشحال شدم چون واقعاً کار آسونی نیستو خب باعث افتخاره یه ایرانی چنین درجه ای داره
چه پیش شرط سختیدلیل خاصی داره این شرط؟ :f34r:
روحیه هر استاد متفاوته دیگه، استاد ایرانلو که از نزدیک ملاقاتشون کردم برای آموزش خصوصی کندو و ای آی دو شرطی داشتن و اونم داشتن روحیه سالم بود... میگفتن در صورتی که زمینه هایی از روحیه سالم و مناسب برای وارد شدن در رشته سامورایی ها رو در کسی که درخواست شاگردیشونو داره ببینن بهش آموزش میدن![]()
در کل به افرادی که دان 4 رو کسب کنن واژه شیهان اطلاق میشه،البته این در تمام سبکهای ژاپنی عمومیت نداره به طور مثال در سبکهای کنترلی کاراته کسی که دان 10 هم باشه به عنوان سنسی شناخته میشه و به ندرت از شیهان یا هانشی استفاده میشه. همین الان هم از فوناکوشی بنیانگذار شوتوکان و پدر کاراته مدرن به عنوان فوناکوشی سنسی یاد میشه و هیچ یک از کاراته کا ها اعم از مربی و استاد هیچ علامتی مبنی بر دان شون روی کمربند نمیزنن.
استثنائات هم هستند البته.
یه نکته جالب:در کیوکوشین کاراته دان 10 ،به احترام ماس اویاما بلوک شده! و به کسی دان 10 تعلق نخواهد گرفت و دان 9 انتهای درجات است.
پیش شرطش احتمالا به خاطر اینه که دوجوی مرکزی ابهت و خاص بودن خودش رو حفظ کنه و ضمن اینکه احساس میکنم ایشون به زیاد بودن شاگرد اصراری نداره یا به نوع دیگه براش کیفیت مهمه نه کمیت مثل اغلب اساتید ژاپنی قدیمی.
جودو هم واژه شیهان نداره و همون سنسی رو میگن
دیدم بحث داغه یه قسمت تبلیغاتی از جودو هم داشته باشیم![]()
جودو هم واژه شیهان نداره و همون سنسی رو میگن
دیدم بحث داغه یه قسمت تبلیغاتی از جودو هم داشته باشیم![]()
آقا متشكر . من توي يه مستند ژاپني ديدمش كه مقابل شمشير ازش استفاده ميكرد . واقعا جالب بود .
استاد فرجي اين سلاح رو جدا آموزش ميدن يا حتما بايد عضو نينجوتسو بشيم ؟
ديگه اينكه مگه اين سلاح جزو هنرهاي سلاح ژاپن ( اگه اشتباه نكنم كوبودو ) نميشه .
نينجا كه بايد وسايلش كوتاه باشه و يه وسيله ش چندين كاربرد داشته باشه چطور به اين سلاح رو آوردن ؟
راستي من خيلي وقت بود دوست داشتم به شما عرض ارادت كنم بيشتر پست ها قبليتون رو خوندم و خوشحالم كه با اساتيدي مثل شما و بقيه دوستان آشنا شدم :heart:
برادرم softkadehعزيز كم پيدا شده .
اگه سرزدي به اين تايپيك دوتا سئوال داشتم كه يكيش رو قبلا پرسيدم يكي هم تازه برام سئوال شده :
- وينگ چون ( يا وو وي تائو ) توانايي مقابله با حملات سنگين يه بوكسور سنگين وزن يا يه پاكار قدر رو داره ؟ راه حلي براش انديشيده ؟
- من توي يه مستند از وينگ چون wtديدم كه زمان زدن مشت زنجيره اي پاي جلو رو ميون پاهاي حريف قرار ميدادن و زماني كه حريف قصد فرار داشته با اين پا تعيقيبش ميكردن . اين كار خيلي جالب بود ولي به نظرم يه نقطه ضعفي داره كه اونم اينه كه اگه حريف فرصت زدن يه لگد رو پيدا كنه از اونجايي كه پاي جلو كاملا كشيده شده ميتونه با زدن به زانوي وينگ چون كار باعث آسيب و شكستش بشه . نظر شما چيه ؟
راستي اين جمله از سوساي اوياما رو خيلي دوست دارم :
مرد مبارز(جنگجو) يك بار ميميرد مرد ترسو هزار بار