nana92
کاربر تازه وارد
امروز من به خانم های فروم شیرینیه معدلمو دادم!
بله
دست شما درد نکنه
چرا زحمت کشیدید عزیزم؟؟؟؟؟؟
فکر می کنم شما احساس می کنید که ما الان یه مشت دانشجویی هستیم که به فکر لواشک و پاستیل و...اینا هستیم و سرمون هم کردیم تو برف!نظر شخصیمه که میدونم دعوا ازش راه میوفته ، خیلی دودل بودم که بگم یا نگم . اما میگم .
جالبه ، دانشجوها توی دانشگاه ها دنبال آزدی بقیه دانشجوها و نجات مملکت و یه حرکت و تکاپو و میتینگ هستن خصوصا اینکه در اطلاعیه دانشگاه های ازاد در مورد سه شنبه های اعتراض اسم دانشگاه ما هم بود اما الان بحث و دعوا سر پاستیل و پفک و یه دیدار 15 دقیقه ای هست .
تهران جنوبی که من میشناختم یه زمانی توی این برنامه ها گل سرسبد بقیه دانشگاه ها بود ، نمیدونم چه بلایی سرشون اومده که به اینجا رسیدیه .
بازم ببخشید ولی خب به نظرم معنی خاصی نداره این قرارها !شاید یه بارش خوب باشه یا توی محیط بیرون دانشگاه قابل پذیرش اما توی دانشگاه بودن و پاستیل و لواشک و .... اصلا جالب نیست .
امروز، 8 مارس بر همه خواهرهای گل فروم مبارک!![]()
روز بانوان تبریک!
کجا یونی؟ چه ضیافتی هم بوده!!:blink:
بله!
(البته لازم به ذکره که خانم Belgheis ما رو با آبمیوه هاشون شرمنده کردن!)
بله
دست شما درد نکنه
چرا زحمت کشیدید عزیزم؟؟؟؟؟؟:blush:
مرسی عزیزم
بله نی نی جون امروز زحمت کشیدن مهمونمون کردن؛ دستشون درد نکنه![]()
آقا رامتین زحمت کشید دیروز آورد !آقا امین شما چرا عکس پاستیل گذاشتید؟
شیرینی برادر رامتینه دیگه!آقا امین شما چرا عکس پاستیل گذاشتید؟
نظر شخصیمه که میدونم دعوا ازش راه میوفته ، خیلی دودل بودم که بگم یا نگم . اما میگم .
جالبه ، دانشجوها توی دانشگاه ها دنبال آزدی بقیه دانشجوها و نجات مملکت و یه حرکت و تکاپو و میتینگ هستن خصوصا اینکه در اطلاعیه دانشگاه های ازاد در مورد سه شنبه های اعتراض اسم دانشگاه ما هم بود اما الان بحث و دعوا سر پاستیل و پفک و یه دیدار 15 دقیقه ای هست .
تهران جنوبی که من میشناختم یه زمانی توی این برنامه ها گل سرسبد بقیه دانشگاه ها بود ، نمیدونم چه بلایی سرشون اومده که به اینجا رسیدیه .
بازم ببخشید ولی خب به نظرم معنی خاصی نداره این قرارها !شاید یه بارش خوب باشه یا توی محیط بیرون دانشگاه قابل پذیرش اما توی دانشگاه بودن و پاستیل و لواشک و .... اصلا جالب نیست .
بچه ها لطفا این آواتورارو عوض کنید برادرانه و دوستانه میگم دیگه خیلی شورش دراومده و لوس شده....
دعوا چرا؟!!
اینم نظر شماست خب! دعوا نداره که!
.
.
.
و اما نظر شخصی من: این که اسم دانشگاه ما تو لیست 3شنبه های اعتراض اومده دلیل نمیشه کل دانشگاه قبول کنن بیان اعتراض! من نمیگم خودم موافق یا مخالف چنین حرکاتی هستم ولی منظورم اینه که دلیل نمیشه همه باهاش موافق باشن!
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟!
و نکته دیگه اینکه این قرارا چیز خاصی نیست! برای اشنایی بیشتر دور هم جمع میشیم و این لواشک و شیرینی و پاستیل هم که شما میفرمایید صرفا جهت اینه که بیشتر خوش بگذره! خب دوستان زحمت میکشن بقیه رو مهمون میکنن. نمیدونم حالا شما چرا میگید معنا نداره!؟:wacko:
بعد یه نکته دوستانه دیگه که باید خدمتتون عارض بشم اینه که تا اونجا که من خبر دارم گفتن که بحث سیاسی نشه اینجا! البته اسمش محلی برای بحث و تبادل نطر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ه! و دقیقا مشخص نشده چه بحثی بشه یا چه حرفایی زده نشه ولی میگم مثه اینکه یکی دوبار تذکر دادن که نشه!
حالا ما یه بار یه کاری کردیم!چرا هرکی از راه میرسه یه گیری به ما میده!!!
البته نظر جمع مهمه! در نتیجه اگه کسی رو نارحت کردم: 1) ببخشید! 2) یه لحظه اجازه بدین! فعلا نی نی جون گم شده!
امروز، 8 مارس بر همه خواهرهای گل فروم مبارک!![]()
دعوا چرا؟!!
اینم نظر شماست خب! دعوا نداره که!
.
.
.
و اما نظر شخصی من: این که اسم دانشگاه ما تو لیست 3شنبه های اعتراض اومده دلیل نمیشه کل دانشگاه قبول کنن بیان اعتراض! من نمیگم خودم موافق یا مخالف چنین حرکاتی هستم ولی منظورم اینه که دلیل نمیشه همه باهاش موافق باشن!
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟!
و نکته دیگه اینکه این قرارا چیز خاصی نیست! برای اشنایی بیشتر دور هم جمع میشیم و این لواشک و شیرینی و پاستیل هم که شما میفرمایید صرفا جهت اینه که بیشتر خوش بگذره! خب دوستان زحمت میکشن بقیه رو مهمون میکنن. نمیدونم حالا شما چرا میگید معنا نداره!؟:wacko:
بعد یه نکته دوستانه دیگه که باید خدمتتون عارض بشم اینه که تا اونجا که من خبر دارم گفتن که بحث سیاسی نشه اینجا! البته اسمش محلی برای بحث و تبادل نطر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ه! و دقیقا مشخص نشده چه بحثی بشه یا چه حرفایی زده نشه ولی میگم مثه اینکه یکی دوبار تذکر دادن که نشه!