• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
نظر شخصیمه که میدونم دعوا ازش راه میوفته ، خیلی دودل بودم که بگم یا نگم . اما میگم .

جالبه ، دانشجوها توی دانشگاه ها دنبال آزدی بقیه دانشجوها و نجات مملکت و یه حرکت و تکاپو و میتینگ هستن خصوصا اینکه در اطلاعیه دانشگاه های ازاد در مورد سه شنبه های اعتراض اسم دانشگاه ما هم بود اما الان بحث و دعوا سر پاستیل و پفک و یه دیدار 15 دقیقه ای هست .

تهران جنوبی که من میشناختم یه زمانی توی این برنامه ها گل سرسبد بقیه دانشگاه ها بود ، نمیدونم چه بلایی سرشون اومده که به اینجا رسیدیه .

بازم ببخشید ولی خب به نظرم معنی خاصی نداره این قرارها !شاید یه بارش خوب باشه یا توی محیط بیرون دانشگاه قابل پذیرش اما توی دانشگاه بودن و پاستیل و لواشک و .... اصلا جالب نیست .

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
نظر شخصیمه که میدونم دعوا ازش راه میوفته ، خیلی دودل بودم که بگم یا نگم . اما میگم .

جالبه ، دانشجوها توی دانشگاه ها دنبال آزدی بقیه دانشجوها و نجات مملکت و یه حرکت و تکاپو و میتینگ هستن خصوصا اینکه در اطلاعیه دانشگاه های ازاد در مورد سه شنبه های اعتراض اسم دانشگاه ما هم بود اما الان بحث و دعوا سر پاستیل و پفک و یه دیدار 15 دقیقه ای هست .

تهران جنوبی که من میشناختم یه زمانی توی این برنامه ها گل سرسبد بقیه دانشگاه ها بود ، نمیدونم چه بلایی سرشون اومده که به اینجا رسیدیه .

بازم ببخشید ولی خب به نظرم معنی خاصی نداره این قرارها !شاید یه بارش خوب باشه یا توی محیط بیرون دانشگاه قابل پذیرش اما توی دانشگاه بودن و پاستیل و لواشک و .... اصلا جالب نیست .
فکر می کنم شما احساس می کنید که ما الان یه مشت دانشجویی هستیم که به فکر لواشک و پاستیل و...اینا هستیم و سرمون هم کردیم تو برف!
نه! چنین چیزی نیست! بلکه به نظرم قیاس شما خیلی خیلی غیر مرتبط هستش!
ما به خاطر اینکه همو ببینیم دور هم جمع شدیم! بقیه بهانه است! شما توی دانشگاه با دوستاتون دور هم جمع نمی شید؟! حتی اوایل انقلاب هم که همه دانشجوها (چه این طرف و چه اون طرف) به طرز وحشتناکی درگیر بودن، باز هم به زندگی عادیشون ادامه میدادن!
در ضمن این قرار خاصی به نظرم نیست که بخواد بیرون دانشگاه باشه! ما الان هم دانشگاهی هایی هستیم که با این قرار همو می شناسیم! همین!!!!
(راستی خودتون احتمالا از حساسیت بچه های اینجا به بحث های سیاسی خبر دارید!)

Last edited:

Belgheis

Registered User
لایک‌ها
9
Last edited:

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
بحث سیاسی ممنوع !
no-politics-400x400.gif

dma

Registered User
لایک‌ها
57
بچه ها لطفا این آواتورارو عوض کنید برادرانه و دوستانه میگم دیگه خیلی شورش دراومده و لوس شده....

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م

دعوا چرا؟!!
اینم نظر شماست خب! دعوا نداره که!
.
.
.
و اما نظر شخصی من: این که اسم دانشگاه ما تو لیست 3شنبه های اعتراض اومده دلیل نمیشه کل دانشگاه قبول کنن بیان اعتراض! من نمیگم خودم موافق یا مخالف چنین حرکاتی هستم ولی منظورم اینه که دلیل نمیشه همه باهاش موافق باشن!
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه؟!
و نکته دیگه اینکه این قرارا چیز خاصی نیست! برای اشنایی بیشتر دور هم جمع میشیم و این لواشک و شیرینی و پاستیل هم که شما میفرمایید صرفا جهت اینه که بیشتر خوش بگذره! خب دوستان زحمت میکشن بقیه رو مهمون میکنن. نمیدونم حالا شما چرا میگید معنا نداره!؟:wacko:
بعد یه نکته دوستانه دیگه که باید خدمتتون عارض بشم اینه که تا اونجا که من خبر دارم گفتن که بحث سیاسی نشه اینجا! البته اسمش محلی برای بحث و تبادل نطر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ه! و دقیقا مشخص نشده چه بحثی بشه یا چه حرفایی زده نشه ولی میگم مثه اینکه یکی دوبار تذکر دادن که نشه!

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
حالا ما یه بار یه کاری کردیم!:(:( چرا هرکی از راه میرسه یه گیری به ما میده!!!:(:(:(:(
البته نظر جمع مهمه! در نتیجه اگه کسی رو نارحت کردم: 1) ببخشید! 2) یه لحظه اجازه بدین! فعلا نی نی جون گم شده!

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
دعوا چرا؟!!
.
.
.
و اما نظر شخصی من: این که اسم دانشگاه ما تو لیست 3شنبه های اعتراض اومده دلیل نمیشه کل دانشگاه قبول کنن بیان اعتراض! من نمیگم خودم موافق یا مخالف چنین حرکاتی هستم ولی منظورم اینه که دلیل نمیشه همه باهاش موافق باشن!
و نکته دیگه اینکه این قرارا چیز خاصی نیست! برای اشنایی بیشتر دور هم جمع میشیم و این لواشک و شیرینی و پاستیل هم که شما میفرمایید صرفا جهت اینه که بیشتر خوش بگذره! خب دوستان زحمت میکشن بقیه رو مهمون میکنن. نمیدونم حالا شما چرا میگید معنا نداره!؟:wacko:
بعد یه نکته دوستانه دیگه که باید خدمتتون عارض بشم اینه که تا اونجا که من خبر دارم گفتن که بحث سیاسی نشه اینجا! البته اسمش محلی برای بحث و تبادل نطر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ه! و دقیقا مشخص نشده چه بحثی بشه یا چه حرفایی زده نشه ولی میگم مثه اینکه یکی دوبار تذکر دادن که نشه!
facebook-like.gif

dma

Registered User
لایک‌ها
57
حالا ما یه بار یه کاری کردیم!:(:( چرا هرکی از راه میرسه یه گیری به ما میده!!!:(:(:(:(
البته نظر جمع مهمه! در نتیجه اگه کسی رو نارحت کردم: 1) ببخشید! 2) یه لحظه اجازه بدین! فعلا نی نی جون گم شده!

نه! اینکه یه میتینگ دوستانه راه انداختید اصلا و ابدا مشکل نداره و کارتون خیلی قشنگ بود چون قرار ها روهم تو تاپیک ست نکردید بسیار کارتون زیبا بود...

اما من از اولش هم با این عکسا مخالف بودم اصلا معنا ومفهومی نداره البته به نظر من...

farnazsoft

Registered User
لایک‌ها
15
دعوا چرا؟!!
.
.
.

نه آقا امین ، دیلی نداره همه با این نظر موافق یا مخالف باشن . مهمون کردن هم در نفس خودش چیز بدی نیست ، اصلا قرارها چیز بدی نیست . همونطور که بار اول محبت کردین و من رو هم شخصا دعوت کردید واسه قرار اول و گفتم اگه بودم میومدم ولی الان به نظرم خیلی لوس شده ، همونطور که ظاهرا این هفته خیی استقبال نشده و عین هفته پیش همه نبودن و داره ریزش انجام میشه بی معناییش یه کم معلوم میشه . چشم . دیگه همچین بحثی رو مطرخ نمیکنم فقط احساس کردم فوروم دوباره داره رو به افول میره که جسارت کردم و نظرمو دادم .

بالا