• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
نقل شده که ناگیناتا بیشتر توسط قبایل مونک برای دفاع از معابدشون در برابر متجاوز گرا استفاده میشده وبعد از قرن 14 که دیگه به معبد ها حملهی نمیشده این سلاح نقشش کمرنگ و کمرنگ تر شده وبه ندرت توسط سامورایی ها ازش استفاده میشده برای دفاع در مقابل سواره ها طول چوبش هم میگن میتونهبین 4 فوت تا 32 فوت باشه که خیلیههههههه.
در یه جایی خوندم که ناگیناتا های مدرن و امروز ی تیغش خیلی حلالی تر وناگی ناتا های اصل وقدیمی تیغشون کوتاهتر وتو استایل تیغهی شمشیر واکی زاشی بوده.
امیدوارم توضیحات مختصر مفید واقع باشه

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
در خیابون این سلاح ها جرم محسوب میشه
برای سرگرمی یاد میگیرن؟

برای سرگرمی که فقط نه .........
در مورد جرمش که خوب بله من به خودم بار ها گیر دادن چند بار تو مترو :p که بعضا چوب بوده حتی
دعوا کردن هم در خیابان جرم اما ایا ما فنون رزمی رو یاد میگیریم واسه سرگرمی!!!!!!!!:blink:
البته قبول دارم که بعضی سلاح هاخیلی واسه زندگی شهری کاربرد ندارن ولی طبیعتا جنبه های زیادی برای اینکه ما طرز استفاده از اونها رو یاد بگیریم هست.
اهان راستی شماکه مویتای کارید یه سوال واسه تقویتساق پا تمرین خوب سراغ دارید چیزی
ممنون

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام به دوستان گل ومخصوصا bloodfist و lya
شرمنده کردی داداش استاد کیه ما نه سنمون میخوره به استاد نه درجمون و خوشحالم کهاز پست های من خوشتون اومده . والا در مورد این که جزو سلاح های اصلی سبک کوبودوجوتسو باشه نه (تاجایی که میدونم) ولی خوب جزو سلاح های ژاپنی وفرعی کوبدو هست واموزش داده میشه یکی از بخش های نینجوتسو هم کوبودوجوتسو هست (درلغت به معنای هنر استفاده از سلاح های سنتی)که اتفاقا روش تاکید زیادی میشه وتقریبا در اکثر دوجو(باشگاه) های معتبر یک روز در هفته تمرین کوبدوجوتسو در دستورکار هست
وخوب انواع سلاح درش اموزش داده میشه.البته من ریشه هایی از سلاحی شبیه به ناگی ناتا در هنر های چینی هم دیدم ولی دقیق اطلاعی ندارم از این موضوع
این که استاد فرجی یا سایر مربیای نینجوتسو یا سایر رشته ها این سلاح رو جدا اموزش بدن نمیدونم ولی در حال عادی هم جزء سلاح هایی که تقریبا در مدارج بالا اموزش داده میشه ولی اگر فرصت پیش اومد میپرسم بتون میگم.
البته بگم که ناگیناتا بیشتر مورد استفااده سامورایی ها بوده تا نینجاها و این غذیه که طول دستهی ناگی ناتا حدو 4 تا بعضا 32 فوت میرسیده واستفادش برای نینجاها طبیعتا زیاد نبوده مگر در شرایط خاص ولی خوب همون طور کهمیدونی خیلی پر کاربرد بوده
در پست بعد یه تاریخچه از ش میزارم
دمت گرم
گزای ماشتا
گزای ماشتا

سلام عزیز دلنگیز :happy:
مطالب جالبی بود، ممنون :rolleyes:

برای سرگرمی یاد میگیرن؟

نه دوست عزیز، این رشته ها و سلاح هاشون فلسفه فوق العاده زیبایی دارن، که افراد از یادگیریش به دنبال رسیدن به چیزهای با ارزش تر هستند. :rolleyes: نه استفاده ازشون توی خیابون ;)

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزیز دلنگیز :happy:
مطالب جالبی بود، ممنون :rolleyes:

نه دوست عزیز، این رشته ها و سلاح هاشون فلسفه فوق العاده زیبایی دارن، که افراد از یادگیریش به دنبال رسیدن به چیزهای با ارزش تر هستند. :rolleyes: نه استفاده ازشون توی خیابون ;)

البته که مقصود از یادگیری این سلاح ها استفاده از انها توی خیابان نیست وهدفی والا دارن ومکاتب وریو های مختلف جنگی ورزمی احترام زیادی هم برای انی طرز فکرشون قائلن ولی خوب قوانینی کهبرای رسیدگی این مسائل درقانون ها وجود داره خیلی بدوی وناقص هست مثلا چرا رزمی کارا نباید با گذشت یه زمانی وکسب یه مهارتی وبا تاییدیه مربی مربوطه نتونن مجوز حمل سلاحسرد بگیرن اگر این چیزا نیست پس نباید وقتی ما شمشیرمون تو غلاف وتو ساک ورو دوشمون ودر حال رفت یا برگشت به محیط تمرین که میتونه دوجو سر بسته ویا دوجو طبیعی مثل پارک باشه گیر بدن اره اگه یکی کاتانا رو از غلاف در اورد وسط خیابون مثل لات ها رفتارکرد یه چیزی ولی............
راستی lya جان چرا شروع نمیکنی تمرین رو:wacko: حیف این معلومات وعلاقت رو تو نطفه میکشیا

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
البته که مقصود از یادگیری این سلاح ها استفاده از انها توی خیابان نیست وهدفی والا دارن ومکاتب وریو های مختلف جنگی ورزمی احترام زیادی هم برای انی طرز فکرشون قائلن ولی خوب قوانینی کهبرای رسیدگی این مسائل درقانون ها وجود داره خیلی بدوی وناقص هست مثلا چرا رزمی کارا نباید با گذشت یه زمانی وکسب یه مهارتی وبا تاییدیه مربی مربوطه نتونن مجوز حمل سلاحسرد بگیرن اگر این چیزا نیست پس نباید وقتی ما شمشیرمون تو غلاف وتو ساک ورو دوشمون ودر حال رفت یا برگشت به محیط تمرین که میتونه دوجو سر بسته ویا دوجو طبیعی مثل پارک باشه گیر بدن اره اگه یکی کاتانا رو از غلاف در اورد وسط خیابون مثل لات ها رفتارکرد یه چیزی ولی............
راستی lya جان چرا شروع نمیکنی تمرین رو:wacko: حیف این معلومات وعلاقت رو تو نطفه میکشیا

دقیقاً... موافقم :happy:
البته فکر کنم بشه مجوز گرفت... ولی خب باید روش کار کنن و راه قانونی براش باز کنن. حالا من دقیق خبر ندارم برای سلاح سرد قانونی وجود داره یا نه ولی بهتره همونطور که بری تفنگهای شکاری و ... قانون هست که به شکلی مجوز بگیرن، برای شمشیر هم باید این اتفاق بیوفته :happy:

راستش من خودمم خیلی مشتاقم ولی خب مشکلاتی سر راهم بود که نشد برم سمتش :( ولی خب باز نذاشتم از علاقه و تحقیقاتم کم بشه :happy: و برای بعد از عید تو فکرشم که شروع کنم :rolleyes: راستی شمشیر داری؟ زیاد بهت گیر میدن تو خیابون؟ :D بهشون بگو سازه بابا، شمشیر نیست:lol:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقاً... موافقم :happy:
البته فکر کنم بشه مجوز گرفت... ولی خب باید روش کار کنن و راه قانونی براش باز کنن. حالا من دقیق خبر ندارم برای سلاح سرد قانونی وجود داره یا نه ولی بهتره همونطور که بری تفنگهای شکاری و ... قانون هست که به شکلی مجوز بگیرن، برای شمشیر هم باید این اتفاق بیوفته :happy:

راستش من خودمم خیلی مشتاقم ولی خب مشکلاتی سر راهم بود که نشد برم سمتش :( ولی خب باز نذاشتم از علاقه و تحقیقاتم کم بشه :happy: و برای بعد از عید تو فکرشم که شروع کنم :rolleyes: راستی شمشیر داری؟ زیاد بهت گیر میدن تو خیابون؟ :D بهشون بگو سازه بابا، شمشیر نیست:lol:

میگم ساز بعد یه دست تامشیگری قشنگ اجرامیکنم میگم این نت سل بود:D
شمشیر که از دوستان میگیریم استفاده میکنیم قرضی ولی باید بگیرم یکی اخه اصل نیستن ادم دلش نمیاد پول خرج کنه به همون بوکن قانع میشه:p
ولی چند باری بمون گیر دادن مخصوصا تو مترو به بوکن و واکی زاشی یه بارم دو/سه تا ازبچه هامون رو تو پارک پلیس گیر دادن شدید بشون
ولی خدا رو شکر تاحالا کاتانا دست من و بربچ باشگاه ندیدن فک کنم به اون خیلی گیر میدن
البته مایه کارت نینجوتسو(bfd) داریم بعضی پلیسا اون که بشون نشون میدیم بیخیال میشن ولی بعضیا میگن صلاحیت قانونی نداره

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
میگم ساز بعد یه دست تامشیگری قشنگ اجرامیکنم میگم این نت سل بود:D
شمشیر که از دوستان میگیریم استفاده میکنیم قرضی ولی باید بگیرم یکی اخه اصل نیستن ادم دلش نمیاد پول خرج کنه به همون بوکن قانع میشه:p

آرههه :lol: اینم ساز ماست دیگه فقط نواختنش کمی خطرناکه :D

منم ترجیح میدم بوکن داشته باشم تا شمشیر غیر اصل :happy: خب اگه من تونستم بخرم و صحیح و سالم و بدون مشکل به دستم رسید، حتماً توی همین تاپیک تجربیات خریدمو با تمام جزئیاتش میگم تا اگه بقیه هم خواستن بتونن اقدام کنن :f34r:

:D

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقتی نمیشه توی خیابون ازش استفاده کرد یادگیری این سلاح ها مثل آب در هاون کوبیدن است

و اما کاربر عزیزی که ازم در مورد تمرین ساق پا سوال کرده بود
راههای زیاد سراغ دارم اول بگین سابقه هنر رزمی دارین در چه رشته ای؟
تا مرحله بعدی رو بگم چکار کنین

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

فایل های ضمیمه

• 01.jpg
    01.jpg
    121.8 KB · نمایش ها: 16

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عیبی نداره، آب در هاون کوبیدن هم برا خودش هنریه :D

عزیز من نگفتم هنر نیست
اتفاقا هنره
ولی در خیابون همیشه همراهت نیست تا جرم هستش
ورزشی خوبه بتونی بدون این چیزا از خودت دفاع کنی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
عزیز من نگفتم هنر نیست
اتفاقا هنره
ولی در خیابون همیشه همراهت نیست تا جرم هستش
ورزشی خوبه بتونی بدون این چیزا از خودت دفاع کنی

اکثر اساتید رشته های شمشیر زنی یکی از سبکهای اصیل دفاع شخصی رو هم فرامیگیرند و متعاقبا به شاگرداشون هم منتقل میکنن که اون بحث کوبیدن آب در هاون منتفی میشه!
به طور مثال:
در نین جوتسو به افراد شمایی از فنون ضروری جوجیتسو آموزش داده میشه که صد البته مانند یک جوجیتسو کار مهارت پیدا نمیکنن ولی کارشون در مواقع حساس راه میفته.
در کنجوتسو یکی از سه بخش آموزش جوجیتسو هستش که خیلی هم بهش بها میدن و از اجزا لاینفک این هنر شمشیرزنی سامورائی است.
حتی در بین خیلی از اساتید کاراته هم این مرسومه که یک هنر دفاع شخصی رو در حد لزوم کار کرده باشند.
شیهان مهدیزاده بنیانگذار کندو و ای آی دو و کاراته دو سبک گوجوریو نماینده آیکیدو تومی کوریو در ایران هم هست که از سبکهای دفاع شخصی محبوب در دنیاست.
پ.ن:جوجیتسو سبک ژاپنی دفاع شخصی است که در واقع پدر جودو محسوب میشود و جودو نسخه ملایم تر و اسپرت تر جوجیتسو است و بر کشتن تاکید نداره بر خلاف جوجیتسو و یا آیکیجوتسو.

D200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اکثر اساتید رشته های شمشیر زنی یکی از سبکهای اصیل دفاع شخصی رو هم فرامیگیرند و متعاقبا به شاگرداشون هم منتقل میکنن که اون بحث کوبیدن آب در هاون منتفی میشه!
به طور مثال:
در نین جوتسو به افراد شمایی از فنون ضروری جوجیتسو آموزش داده میشه که صد البته مانند یک جوجیتسو کار مهارت پیدا نمیکنن ولی کارشون در مواقع حساس راه میفته.
در کنجوتسو یکی از سه بخش آموزش جوجیتسو هستش که خیلی هم بهش بها میدن و از اجزا لاینفک این هنر شمشیرزنی سامورائی است.
حتی در بین خیلی از اساتید کاراته هم این مرسومه که یک هنر دفاع شخصی رو در حد لزوم کار کرده باشند.
شیهان مهدیزاده بنیانگذار کندو و ای آی دو و کاراته دو سبک گوجوریو نماینده آیکیدو تومی کوریو در ایران هم هست که از سبکهای دفاع شخصی محبوب در دنیاست.
پ.ن:جوجیتسو سبک ژاپنی دفاع شخصی است که در واقع پدر جودو محسوب میشود و جودو نسخه ملایم تر و اسپرت تر جوجیتسو است و بر کشتن تاکید نداره بر خلاف جوجیتسو و یا آیکیجوتسو.

من منکر دفاع شخصی نشدم
منظورم سلاح سرد بود که در ایران مجاز به حملش نیستیم

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
من منکر دفاع شخصی نشدم
منظورم سلاح سرد بود که در ایران مجاز به حملش نیستیم

علاقه ست دیگه! نمیشه کاریش کرد.
یه مثال میزنم البته شاید خنده دار و غیر قابل قیاس باشه ولی احساس خودم رو درباره سلاح سرد نشون میده:
شما وقتی قرمه سبزی میخورید آیا به فوائد یا ضررهاش فکر میکنید؟ به شخصه انقدر قرمه سبزی دوست دارم که توش سم هم باشه برام مهم نیست!:D
در مورد سلاح هم همینطوره شاید این شمشیر هیچ وقت در عمر آدم بکار نیاد ولی تمرین کردنش یه لذت و اعتماد به نفس و نشاط بهت میده که در شرایط تمرینی دست خالی کمتر بهش میرسی.

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان گل ومخصوصا bloodfist و lya
شرمنده کردی داداش استاد کیه ما نه سنمون میخوره به استاد نه درجمون و خوشحالم کهاز پست های من خوشتون اومده . والا در مورد این که جزو سلاح های اصلی سبک کوبودوجوتسو باشه نه (تاجایی که میدونم) ولی خوب جزو سلاح های ژاپنی وفرعی کوبدو هست واموزش داده میشه یکی از بخش های نینجوتسو هم کوبودوجوتسو هست (درلغت به معنای هنر استفاده از سلاح های سنتی)که اتفاقا روش تاکید زیادی میشه وتقریبا در اکثر دوجو(باشگاه) های معتبر یک روز در هفته تمرین کوبدوجوتسو در دستورکار هست
وخوب انواع سلاح درش اموزش داده میشه.البته من ریشه هایی از سلاحی شبیه به ناگی ناتا در هنر های چینی هم دیدم ولی دقیق اطلاعی ندارم از این موضوع
این که استاد فرجی یا سایر مربیای نینجوتسو یا سایر رشته ها این سلاح رو جدا اموزش بدن نمیدونم ولی در حال عادی هم جزء سلاح هایی که تقریبا در مدارج بالا اموزش داده میشه ولی اگر فرصت پیش اومد میپرسم بتون میگم.
البته بگم که ناگیناتا بیشتر مورد استفااده سامورایی ها بوده تا نینجاها و این غذیه که طول دستهی ناگی ناتا حدو 4 تا بعضا 32 فوت میرسیده واستفادش برای نینجاها طبیعتا زیاد نبوده مگر در شرایط خاص ولی خوب همون طور کهمیدونی خیلی پر کاربرد بوده
در پست بعد یه تاریخچه از ش میزارم
دمت گرم
گزای ماشتا
گزای ماشتا
از نظر من استاديد . دستتون درد نكنه .عالي بود . پس اين سلاح همون طور كه فكر ميكردم در اصل مال سامورايي بوده نه نينجاها .

برای سرگرمی یاد میگیرن؟

نه دوست عزيز براي سرگرمي نيست . براي تذهيب نفسه . درست مثل عبادت كردن يه مومن . كسي كه روح سلاح رو درك كنه از اون برا تذهيب نفسش استفاده ميكنه . خشم و شرارت رو زمان تمرين تخليه ميكنه . در آخر تمرين چيزي كه ميمونه روحي آرومه .
البته اين نظر منه ممكنه يه نفر هم بياد ياد بگيره برا دعوا .

دلیل اینکه کم پست نمیدم اینه که اینجا شده جایی که یا دعوا میکنن یا یک سری هیچی ندون میان چرت مینویسن یا ..... ( البته این 2 گروه کاملأ جدا از هم هستن یوقت بد برداشت نشه ) وگرنه و 50 بار اینجا در روز میام .

- بله داره اگه راغب بودید یکیشو تو پیغام خصوصی میگم بهتون .

- امکان نداره بتونه به زانو ضربه بزنه . من انتظار داشتم شما بگی به بیضه که در اون صورت هم پای جلو طوری قرار گرفته که بیضه پوشیده شده . یعنی پای جلو مقداری متمایز به داخل هست که نمیذاره ضربه به بیضه بخوره . زانو که امکان نداره .

اینکه یکسری چیزارو نمیگم چون priv8 هست برای سبکمون . متوجه هستید که ....

موفق باشید ...

سلام البته كه راغب هستم خوشحالم ميشم .
چرا امكانش هست كه به زانو ضربه بزنه . اگه اون شيوه حركت رو ميديد ميفهميديد كه ميشه به زانو ضربه زد .
من يه زمانيكه تكواندو كار ميكردم استادمون يه ضربه با كف پا همراه پرش به عقب بهم ياد ميداد . سر حساب اون ضربه ميگم كه ميشه به زانو آسيب زد . ( البته اگه مبارز وينگ چون توي مشتاش يه وقفه ايجاد بشه وگر نه معلومه كه طرف تو بيمارستان كه به هوش مياد حتا يادش نيست كه چي شده:D )

نقل شده که ناگیناتا بیشتر توسط قبایل مونک برای دفاع از معابدشون در برابر متجاوز گرا استفاده میشده وبعد از قرن 14 که دیگه به معبد ها حملهی نمیشده این سلاح نقشش کمرنگ و کمرنگ تر شده وبه ندرت توسط سامورایی ها ازش استفاده میشده برای دفاع در مقابل سواره ها طول چوبش هم میگن میتونهبین 4 فوت تا 32 فوت باشه که خیلیههههههه.
در یه جایی خوندم که ناگیناتا های مدرن و امروز ی تیغش خیلی حلالی تر وناگی ناتا های اصل وقدیمی تیغشون کوتاهتر وتو استایل تیغهی شمشیر واکی زاشی بوده.
امیدوارم توضیحات مختصر مفید واقع باشه

آقا يه دنيا آريگاتو گوزايماس
بازم بگو كه استاد نيستم :D
شما اطلاع داري كه اين اسلحه چطور درست شده . مثلا نانچيكو رو خوب ميدونيد كه خرمن كوب بوده . به نظرتون اينم از اون ابزاراي كشاورزي نيست كه تبديل به سلاح شده ؟

lya عزيز
شما فرموده بوديد كه خم كاتانا براي سرد شدن ناگهانيه . من هرچي فكر ميكنم دليل قانع كننده اي نيست . مطمئنا بايد يه دليلي داشته باشه كه اين خم به سلاح اضافه شده وگر نه توي سلاح هاي زيادي هست كه كاملا صاف توليد شده با اينكه توي حرارت بالا بوده . سرد كردن ناگهاني هم كه توي آهنگري كلا كار ميشده . مثلا تو چين شمشير جي ين هست كه شبيه شمشير جومونگ كاملا صافه . شما چي فكر ميكنيد ؟

اگه اجازه باشه كه يه سئوال ديگه بپرسم با توجه به اطلاعات زياد شما راجع به كاتانا اين راسته كه ورق 7 ميلي رو اونقد ميكوبن تا 2 ميل بشه :blink:و با سرهم كردن و دوباره كوبيدن اين ورقاي 2 ميل كاتانا رو درست ميكنن ؟
و وزن استانداردش هم بايد 7 كيلو باشه ؟

bloodfist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با شیهان محمود اشرفی در مورد کن جوتسو سوالاتی مطرح کردم که جوابهای جالبی دادن امیدوارم به درد دوستان بخوره:
.

از نزديك ايشون رو ديديد يا اينترنتي ازشون سئوال كرديد .
اگه به شخصه ديديدشون به نظرتون يه استاد رزمي هستند ( مفهوم كلمه مد نظرمه )
كارشون رو اگه ديديد خوب بود ؟
كلا نميدونم چرا ولي نظرم رو ايشون خيلي مثبته . برام جالبه كه يكي بياد كيفيت رو فداي كميت نكنه .
ايكاش كسايي مثل ايشون تو جامعه رزمي ما زيادتر بشن

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
lya عزيز
شما فرموده بوديد كه خم كاتانا براي سرد شدن ناگهانيه . من هرچي فكر ميكنم دليل قانع كننده اي نيست . مطمئنا بايد يه دليلي داشته باشه كه اين خم به سلاح اضافه شده وگر نه توي سلاح هاي زيادي هست كه كاملا صاف توليد شده با اينكه توي حرارت بالا بوده . سرد كردن ناگهاني هم كه توي آهنگري كلا كار ميشده . مثلا تو چين شمشير جي ين هست كه شبيه شمشير جومونگ كاملا صافه . شما چي فكر ميكنيد ؟

اگه اجازه باشه كه يه سئوال ديگه بپرسم با توجه به اطلاعات زياد شما راجع به كاتانا اين راسته كه ورق 7 ميلي رو اونقد ميكوبن تا 2 ميل بشه :blink:و با سرهم كردن و دوباره كوبيدن اين ورقاي 2 ميل كاتانا رو درست ميكنن ؟
و وزن استانداردش هم بايد 7 كيلو باشه ؟

خب نه! من طریقه ایجاد شدنشو گفتم که وقتی گل مخصوص رو به تیغه شمشیر میمالن غیر از اینکه هامُن رو به وجود میاره، باعث میشه یه حالت عایق گرما نسبت به بقیه شمشیر که این گل مالیده نشده پیدا کنه. در این حالت طی فرآیند گرم کردن با حرارت بالا و ناگهانی سرد کردن شمشیر این انحنای به طور طبیعی تولید میشه. البته ناگفته نمونه که از قبل هم با چکش و ضربه زدن، به تیغه شکل و انحنا میدن. ولی دلیل اضافه شدنش به خصوصیات شمشیر رو غیر از حس زیبایی دوستی ژاپنی ها در افزایش نیروی وارده بر حریف توسط شمشیر بیان کردم. با داشتن انحنا نیروی شما برای برش بیشتر میشه.

شما راحت باش دوست من، اگه بتونم با این اطلاعات کمم کمکی باشم خوشحال میشم. :happy:

خب روند کار اینطوره که ...

تاماهاگانه یا ماده اصلی ساخت شمشیر رو با کوبیدن باریک میکنن تا حدود 5 میلیمتر. بعد صفحه ایجاد شده رو به تکه های کوچیک میشکنن، و تکه های سخت و نرم رو از هم جدا میکنن. هر کدوم از این دو دسته تکه در کنار هم قرار داده میشن یعنی تکه های سخت با هم و تکه های نرم با هم و حرارت میبینن. بعد از اینکه به یه تیکه تبدیل شدن، چکش کاری میشه و اون مقدار نصف میشه و اون نصفه به روی نصفه دیگه برگردونده میشه و دوباره چکش کاری میشه تا به اندازه قبلیش برسه. با انجام این کار یه لایه تبدیل به دو لایه میشه. به طور معمول این کار رو تا 10 بار انجام میدن که باعث میشه شمشیر 1000 لایه بشه. یعنی در واقع 2 به توان 10. بعضی وقتها تا 15 بار هم ادامه پیدا میکنه که باعث میشه شمشیر 32 هزار لایه بشه. بعد از اینکه این کار برای هر دو تکه انجام شد، تکه سخت تر به شکل U در میاد و تیکه نرم تر د داخل قرار میگیره. بعد چکش کاری میشه و بهش شکل میدن.

7 کیلو وزن به نظرم خیلی زیاده... باز بستگی به شمشیر داره میتونه یک کیلو یا حتی سه کیلو وزن داشته باشه.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
از نزديك ايشون رو ديديد يا اينترنتي ازشون سئوال كرديد .
اگه به شخصه ديديدشون به نظرتون يه استاد رزمي هستند ( مفهوم كلمه مد نظرمه )
كارشون رو اگه ديديد خوب بود ؟
كلا نميدونم چرا ولي نظرم رو ايشون خيلي مثبته . برام جالبه كه يكي بياد كيفيت رو فداي كميت نكنه .
ايكاش كسايي مثل ايشون تو جامعه رزمي ما زيادتر بشن

متاسفانه سعادت نشده از نزدیک ببینمشون، راه دوره و وقت هم واقعا برای ما بی برکت شده.
برادرم ساکن تهرانه که فردا قراره بره ببینه و به من اطلاعات بده،البته فردا که نه امروز! از 12 گذشته.
این نوع بها دادن به هنر رزمی واقعا کمیابه. من که تا قبل از این ندیده بودم.
اینکه آدم توی تهران باشه و بتونه کلاس اساتیدی مثل آق ساقلو و شیهان مهدیزاده و شیهان اشرفی و سن سی بهرامی و ..... بره یه نعمته،البته خرج هم توی تهران بالاست!

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
این عکسها رو از برنامه Begin Japanology که از شبکه NHK World پخش شد و ضبطش کردم براتون کپچر کردم. :happy:

مراحلی که گفتم به این شکله : :f34r:

1. تاماهاگانه. این ماده رو هم قبلاً توضیح دادم که توی کوره ای به اسم تاتارا، سنگ ریزه های آهن سه روز و سه شب به صورت مداوم حرارت میبینن و نهایتاً به این شکل در میان. خود تاتارا مکانیزم خاصی داره.

2. تاماهاگانه رو حرارت میدن به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر در میارن.

3. به تکه های کوچکتر شکسته میشه و تکه های سخت از تکه های نرم جدا میشه.

4. تکه های سخت و نرم جداگانه در کنار هم چیده میشن. (تکه های سخت با هم، تکه های نرم با هم)

5. حرارت میدن و شروع به چکش کاری میکنن.

6. در این مراحل زیر تکه آهن رو نصف میکنن، تا میکنن، به اندازه اولیه در میارن و دوباره این کارو تکرار میکنن.

در مرحله تا کردن نکته مهم اینه که وقتی دو نیمه به هم میرسن حباب هوایی بینشون ایجاد نشه.
همونطور که میدونید و گفتم اینجاست که شمشیر هزار لایه میشه. در حالت عادی، وقتی هنوز تا نشده یک لایه است یعنی 2 به توان 0 ، وقتی یکبار تا میشه دولایه به وجود میاد یعنی 2 به توان 1 و ... . با تکرار 10 بار شمشیر 1000 لایه میشه.

7. به شمشیر شکل میدن.

8. گل مخصوص که ترکیبات اصلیش یه رازه و فقط سازنده شمشیر ازش خبر داره بر روی شمشیر مالیده میشه. نوع ترکیبات و نحوه مالیدن این گل به روی تیغه طرح های مختلفی رو روی تیغه شمشیر به وجود میاره (هامُن).

9. در دمای خیلی بالا حرارت داده میشه و سریع خنک میشه.

10. بعد از پولیش و تیز کردن، شکل نهایی به این صورت در میاد :

ساخت این شمشیر ممکنه تا سه ماه هم طول بکشه. تیز کردن و پولیش زدن شمشیر خودش سه هفته و با روزی 10 ساعت کار انجام میشه.

فوق العاده ست، فقط از ژاپنی ها همچین هنری رو میشه دید.

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
lya جان ممنون خیلی لذت بردم.
یکی از ارزو های من یادگرفتن اهنگری وساخت یک شمشیر توسط خودم

Last edited:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی نمیشه توی خیابون ازش استفاده کرد یادگیری این سلاح ها مثل آب در هاون کوبیدن است

و اما کاربر عزیزی که ازم در مورد تمرین ساق پا سوال کرده بود
راههای زیاد سراغ دارم اول بگین سابقه هنر رزمی دارین در چه رشته ای؟
تا مرحله بعدی رو بگم چکار کنین

:) هچی نمیتونم بگم شماباید در این مورد بیشتر تحقیق کنید واین جوری به یک مکتب ویا ایدئولوژی فکری توهین نکنید.
همه چیز رو نمیشه با حرف بیان کرد.
سابقه ی ورزشی من توا/شین ذن کای کاراته کار کردم ومقدار ی هم تکواندوولی رشتهی اصلیم و در حال حاضر نینجوتسو و پارکور هست

Last edited:
بالا