• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
میخواستم بدونم کیک بوکسینگ - فول کنتاکت زاییده کدوم رشته ها است؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
میخواستم بدونم کیک بوکسینگ - فول کنتاکت زاییده کدوم رشته ها است؟
کیک بوکسینگ یه سبک ترکیبی از موی تای ، بکس ، کاراته ( کیوکشین ) و بعضا تکواندو (حرکات پا) است و در واقع یک استایل رزمی است . در اوایل دهه ۷۰ میلادی، بزرگان رزمی در آمریکا ، مثل بیلوالاس، چاک نوریس، والرا و ... روش مبارزه ای جدیدی را ابداع کردند که در آن ازضربات دست و پا به شکلی مؤثر و کاربردی در دفاع و حمله استفاده می شد.کیک بوکسینگ در هر کشوری یک یا چند فدراسیون دارد . ( تو ایران بهش میگن شرکت :blink:) . ولی در کل همشون مثل همن . از معروفترین فدراسیون های کیک بوکس : WAKO / AIKIA / ISCA هستند . در کل هر کدومشون به خاطر اینکه اعتبار داشته باشند باید عضو مجمع عمومي فدراسيونهاي بين المللي ورزشي ( GAISF ) باشند توی ایران فقط WAKO عضو هست . راستی در ایران همراه با کیک بوکس یه کمی جودو و جوجیتسو آموزش میدن ;)
اما کیک بوکسینگ در استایل های مختلفی اجرا میشه مثله : لوکیک / لایت کنتاکت / سمی کنتاکت / فول کنتاکت و...
که هر کدوم قوانین خودشونو دارن.:D
موفق باشید:happy:

Last edited:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. سال نو مبارک.
دوستان باز شما شروع کردید به ....................
میلاد جان از تون خواهش میکنم که دوباره شروع به تخریب نکنید هر چند که حرفاتون تا حدی صحت داره.
من سابقهی شما رو در سبک های ژاپنی میدونم هر چند که نمیدونم چرا هنوز با من مشکل دارید وجواب من رو در مسنجر هم به زور میدید
راستی میلاد جان از ارش چه خبر؟ غذیه ژاپن چی شد؟
اهان راستی این یه عکس هست از بوجینکان هنبو دوجوی مرکزی ژاپن بعد از زلزله هست وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم
اما خدا رو شکر برای سوکه هاتسومی اتفاقی نیفتاده فعلا وانشا الله که مشکلی هم پیش نمیاد
hanbu-باشگاه-هانبوی-ژاپن.jpg

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
ضمنا فکر نمیکنم استادی مثل مهدیزاده انقدر عزت نفس پایینی داشته باشه که اگر مدرک ایشون غیرواقعی باشه بیاد و بگه ایشون رو تایید کنه،در مورد اساتید شاید ولی نه در مورد کسی که شیاد باشه.
کمااینکه ایشون هنوز جواب ایمیل من رو نداده.
موفق و پایدار باشید.:happy:

همونطور که حدس میزدم ایشون گفتن:
از مدارک و مدارج طی شده توسط نامبرده اطلاعی ندارم.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
جواب ایمیل آمد و همونطور که انتظار میرفت:
ازشون پرسیدم(نخندین به انگلیسی دست وپا شکسته ما)
:blush:
Name : alireza
Country : India
Questions : hello
i am from iran and in your list of country iran is not avalibale!
I want to know in your list of membership is a name:MAHMOUD ASHRAFI
and in iran he teach kenjutso but in your list his dan or grade is not.
realy he is a master of kenjutso?
his certificate from where?
from japan?
or
another country?
tank you
I am sorry my english is not well!​

جواب دادن:
Dear Sir,
MAHMOUD ASHRAFI is a member of AJJIF but
his rank is not recognized by AJJIF because he can not proof his grade in Kenjutsu.
Sincerely,

O-SENSEI ALEXEY KUNIN
Red Belt 10 Dan Ju-Jitsu

Headmaster / Head Family
KATABAMI JU-JITSU CLAN
( Ancient Samurai Clan of Katabami Ryu Ju-Jitsu )
http://www.kunin-jj.org

President & Headmaster
AJJIF GLOBAL -
ALL JAPAN JU-JITSU INTERNATIONAL FEDERATION
http://www.ajjif.org

sd70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ميدونم که سوالم ممکنه خيلي کليشه اي باشه اما چند روزيه که دارم راجبش تحقيق ميکنم و به جواب قانع کننده اي نرسيدم گفتم اينجا هم اين موضوع رو با دوستان با تجربه مطرح کنم و نظر اونا رو جويا بشم:)

تصميم گرفتم که يه ورزش رزمي رو کار کنم و موندم کونگ فو ياد بگيرم يا کاراته. هدفم هم اينه که دوست دارم يه ورزش رو شروع کنم و اونو ادامه بدم، بدنم به آمادگي فيزيکي مناسب برسه، توانايي رزمي و دفاعيم بره بالا، بتونم در آينده همينطور اين ورزش رو ادامه بدم منظورم اينه که محدوديت خاصي نداشته باشه و اينا.

از نظر فيزيکي هم ميشه گفت که متوسطم (نه ضعيف نه خيلي قوي) و همچين بگي نگي يه جورايي خيلي فرزم:D

با توجه به اين موارد شما کدوم يکي رو به من پيشنهاد ميديد؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام

ميدونم که سوالم ممکنه خيلي کليشه اي باشه اما چند روزيه که دارم راجبش تحقيق ميکنم و به جواب قانع کننده اي نرسيدم گفتم اينجا هم اين موضوع رو با دوستان با تجربه مطرح کنم و نظر اونا رو جويا بشم:)

تصميم گرفتم که يه ورزش رزمي رو کار کنم و موندم کونگ فو ياد بگيرم يا کاراته. هدفم هم اينه که دوست دارم يه ورزش رو شروع کنم و اونو ادامه بدم، بدنم به آمادگي فيزيکي مناسب برسه، توانايي رزمي و دفاعيم بره بالا، بتونم در آينده همينطور اين ورزش رو ادامه بدم منظورم اينه که محدوديت خاصي نداشته باشه و اينا.

از نظر فيزيکي هم ميشه گفت که متوسطم (نه ضعيف نه خيلي قوي) و همچين بگي نگي يه جورايي خيلي فرزم:D

پیشنهاد من:
آیکیدو
شوتوکان کاراته
جوجیتسو
یه گوگل کنید به اطلاعات خوبی میرسید.
شخصا سبکهای ژاپنی رو ترجیح میدم.
ضمنابه قول یکی از دوستان:شما اینجا خوداپرست نمیشی!!! هرکسی سبک خودش رو تبلیغ خواهد کرد.
برو به دو این رشته که در موردشون تردید داری و توی کلاس نگاه کن و با اساتیدشون صحبت کن و تصمیم نهایی رو بگیر.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام

همینطور که علیرضا گفت رشته ژاپنی انتخاب کن این فقط یه نظر شخصیه . به نظر من رشته های ژاپنی یه مکتب هست نه صرفا یک رشته . این نظر منه چون چندین سبک رو کار کردم یا دیدم
منم جودو . ایکیدو رو پیشنهاد میکنم

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان من تاژه میخوام رزمی رو شروع کنم و 19 سالمه با قد 194 و وزن 78 زیاد فرز نیستم ولی مشت های قوی و دستی سنگین دارم :دی چه سبکی رو برم؟توی تهران برای همون سبک جای بخصوصی میشناسین که کارش درست باشه؟؟ ممنون

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام به همگی
کسی درباره هنر ناگاسو دو چیزی میدونه؟!؟nagasu do
من فقط میدونم ترکیبی از آی کیدو,جوجیتسو و جودو هستش!!!
لطفا هر اطلاعاتی دارید ارائه بدید.
ممنون

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام به همگی
کسی درباره هنر ناگاسو دو چیزی میدونه؟!؟nagasu do
من فقط میدونم ترکیبی از آی کیدو,جوجیتسو و جودو هستش!!!
لطفا هر اطلاعاتی دارید ارائه بدید.
ممنون

به نظر من سبکی کار کن که یا شناخته شده باشه یا مربی خوبی بتونی پیدا کنی خیلی از این سبکها خوبه ولی مربی کار بلد تو ایران نداره یا به ندرت پیدا میشه به نظر من مرحله اول پیدا کردن یه استاد خوب هست

sd70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد من:
آیکیدو
شوتوکان کاراته
جوجیتسو
یه گوگل کنید به اطلاعات خوبی میرسید.
شخصا سبکهای ژاپنی رو ترجیح میدم.
ضمنابه قول یکی از دوستان:شما اینجا خوداپرست نمیشی!!! هرکسی سبک خودش رو تبلیغ خواهد کرد.
برو به دو این رشته که در موردشون تردید داری و توی کلاس نگاه کن و با اساتیدشون صحبت کن و تصمیم نهایی رو بگیر.

همینطور که علیرضا گفت رشته ژاپنی انتخاب کن این فقط یه نظر شخصیه . به نظر من رشته های ژاپنی یه مکتب هست نه صرفا یک رشته . این نظر منه چون چندین سبک رو کار کردم یا دیدم
منم جودو . ایکیدو رو پیشنهاد میکنم

ممنون بابت راهنمايي. فعلا همين رشته هاي ژاپني بيشتر مد نظرمه و احتمالا يکي از همينا رو انتخاب کنم.
:happy:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان من تاژه میخوام رزمی رو شروع کنم و 19 سالمه با قد 194 و وزن 78 زیاد فرز نیستم ولی مشت های قوی و دستی سنگین دارم :دی چه سبکی رو برم؟توی تهران برای همون سبک جای بخصوصی میشناسین که کارش درست باشه؟؟ ممنون

وزن و قد اونقدر ملاک نیست . شما ببین از رزمی چی میخوای ، علاقت چیه بعد دوستان اینجا سبک مورد نظرت رو معرفی میکنن

موفق باشی

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
از وینگ چان هم خوشم اومده
سبک سریع و برقی و کاربردی وینگ چان
خیلی حرف ها
توی میلی ثانیه با مشت صورت حریف رو خرد کنی
اون زمانهای قدیم وقتیکه ادمک چوبی برای تمرین نبوده از تنه و شاخه های کلفت درختان در جنگل های چین برای تمرین وینگ چان استفاده میشده
یه همچین درختی گیرم بیاد خوبه

بالا