dadbak
Registered User
میخواستم بدونم کیک بوکسینگ - فول کنتاکت زاییده کدوم رشته ها است؟
کیک بوکسینگ یه سبک ترکیبی از موی تای ، بکس ، کاراته ( کیوکشین ) و بعضا تکواندو (حرکات پا) است و در واقع یک استایل رزمی است . در اوایل دهه ۷۰ میلادی، بزرگان رزمی در آمریکا ، مثل بیلوالاس، چاک نوریس، والرا و ... روش مبارزه ای جدیدی را ابداع کردند که در آن ازضربات دست و پا به شکلی مؤثر و کاربردی در دفاع و حمله استفاده می شد.کیک بوکسینگ در هر کشوری یک یا چند فدراسیون دارد . ( تو ایران بهش میگن شرکت :blinkمیخواستم بدونم کیک بوکسینگ - فول کنتاکت زاییده کدوم رشته ها است؟
باشگاه جوجیتسو ژاپنی توی تهران هست؟
استاد خوب؟
ضمنا فکر نمیکنم استادی مثل مهدیزاده انقدر عزت نفس پایینی داشته باشه که اگر مدرک ایشون غیرواقعی باشه بیاد و بگه ایشون رو تایید کنه،در مورد اساتید شاید ولی نه در مورد کسی که شیاد باشه.
کمااینکه ایشون هنوز جواب ایمیل من رو نداده.
موفق و پایدار باشید.:happy:
سمت اکباتان یه دونه هست. اگر میخواید آمارش رو دربیارم.
سلام
ميدونم که سوالم ممکنه خيلي کليشه اي باشه اما چند روزيه که دارم راجبش تحقيق ميکنم و به جواب قانع کننده اي نرسيدم گفتم اينجا هم اين موضوع رو با دوستان با تجربه مطرح کنم و نظر اونا رو جويا بشم
تصميم گرفتم که يه ورزش رزمي رو کار کنم و موندم کونگ فو ياد بگيرم يا کاراته. هدفم هم اينه که دوست دارم يه ورزش رو شروع کنم و اونو ادامه بدم، بدنم به آمادگي فيزيکي مناسب برسه، توانايي رزمي و دفاعيم بره بالا، بتونم در آينده همينطور اين ورزش رو ادامه بدم منظورم اينه که محدوديت خاصي نداشته باشه و اينا.
از نظر فيزيکي هم ميشه گفت که متوسطم (نه ضعيف نه خيلي قوي) و همچين بگي نگي يه جورايي خيلي فرزم
با توجه به اين موارد شما کدوم يکي رو به من پيشنهاد ميديد؟
سلام
ميدونم که سوالم ممکنه خيلي کليشه اي باشه اما چند روزيه که دارم راجبش تحقيق ميکنم و به جواب قانع کننده اي نرسيدم گفتم اينجا هم اين موضوع رو با دوستان با تجربه مطرح کنم و نظر اونا رو جويا بشم
تصميم گرفتم که يه ورزش رزمي رو کار کنم و موندم کونگ فو ياد بگيرم يا کاراته. هدفم هم اينه که دوست دارم يه ورزش رو شروع کنم و اونو ادامه بدم، بدنم به آمادگي فيزيکي مناسب برسه، توانايي رزمي و دفاعيم بره بالا، بتونم در آينده همينطور اين ورزش رو ادامه بدم منظورم اينه که محدوديت خاصي نداشته باشه و اينا.
از نظر فيزيکي هم ميشه گفت که متوسطم (نه ضعيف نه خيلي قوي) و همچين بگي نگي يه جورايي خيلي فرزم
با توجه به اين موارد شما کدوم يکي رو به من پيشنهاد ميديد؟
آقا بلاخره من در مورد جوجیتسو چکار کنم
آقا بلاخره من در مورد جوجیتسو چکار کنم
سلام به همگی
کسی درباره هنر ناگاسو دو چیزی میدونه؟!؟nagasu do
من فقط میدونم ترکیبی از آی کیدو,جوجیتسو و جودو هستش!!!
لطفا هر اطلاعاتی دارید ارائه بدید.
ممنون
پیشنهاد من:
آیکیدو
شوتوکان کاراته
جوجیتسو
یه گوگل کنید به اطلاعات خوبی میرسید.
شخصا سبکهای ژاپنی رو ترجیح میدم.
ضمنابه قول یکی از دوستان:شما اینجا خوداپرست نمیشی!!! هرکسی سبک خودش رو تبلیغ خواهد کرد.
برو به دو این رشته که در موردشون تردید داری و توی کلاس نگاه کن و با اساتیدشون صحبت کن و تصمیم نهایی رو بگیر.
همینطور که علیرضا گفت رشته ژاپنی انتخاب کن این فقط یه نظر شخصیه . به نظر من رشته های ژاپنی یه مکتب هست نه صرفا یک رشته . این نظر منه چون چندین سبک رو کار کردم یا دیدم
منم جودو . ایکیدو رو پیشنهاد میکنم
سلام دوستان من تاژه میخوام رزمی رو شروع کنم و 19 سالمه با قد 194 و وزن 78 زیاد فرز نیستم ولی مشت های قوی و دستی سنگین دارم :دی چه سبکی رو برم؟توی تهران برای همون سبک جای بخصوصی میشناسین که کارش درست باشه؟؟ ممنون