• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
وزن و قد اونقدر ملاک نیست . شما ببین از رزمی چی میخوای ، علاقت چیه بعد دوستان اینجا سبک مورد نظرت رو معرفی میکنن

موفق باشی

بیشتر دنبال یه ورزشی هستم که آمادگی جسمانی بره چون کلا اهل دعوا و اینا هم نیستم ولی دوست دارم در صورت لزوم از خودم دفاع کنم

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بیشتر دنبال یه ورزشی هستم که آمادگی جسمانی بره چون کلا اهل دعوا و اینا هم نیستم ولی دوست دارم در صورت لزوم از خودم دفاع کنم

کیوکوشین و آیکیدو ترکیب خوبیه اگر بتونی با هم کار کنی.
شخصا اولویت اول آیکیدو و بعد کیوکوشین رو پیشنهاد میدم.
اگر سنت زیر بیسته برو جودو ولی مشت نداره!

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
کیوکوشین و آیکیدو ترکیب خوبیه اگر بتونی با هم کار کنی.
شخصا اولویت اول آیکیدو و بعد کیوکوشین رو پیشنهاد میدم.
اگر سنت زیر بیسته برو جودو ولی مشت نداره!

مرسی باشگاه خوب تو تهران سراغ دارین؟؟

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون علیرضا جان بابت پیگیری موضوع آقای اشرفی :happy:

راستی از دوستان کسی هست که شوریکن کار کنه؟ :f34r:
سوکه اُتسوکا یاسویوکی (Otsuka Yasuyuki) که *Meifu-Shinkage ryu آموزش میدن در ژاپن، کتابی دارن که توسط خودشون به زبان انگلیسی نوشته شده :happy: و اخیراً فروشگاهی کتابشونو با امضای خودشون برای فروش گذاشته که بخشی از سود خرید این کتاب هم برای کمک به ژاپن مصرف خواهد شد. :rolleyes: اگه کسی مایل به خرید بود میتونه از این لینک اقدام کنه. :)

من ایشون رو از فیس بوک شناختم اگه خواستید میتونید سری هم به پروفایلشون بزنید: :blush:
پروفایل سوکه در فیس بوک

* : Meifu-Shinkage ryu is a sect of Japanese traditional martial arts Shuriken Jutsu

سلام لیا جان خوب هستید.
پرسیده بودید کسی شوریکن کار میکنه .والا ما در نینجوتسو شوریکن رو اموزش میبینیم وجز سلاح های اصلی نینجا هستش البته که بعضی مربیان که جاشنیست اسمشونرو بیارم در ایران همین جوری سرسری میگیرن وفکر میکنن به صرف اینکه یه دونه داچی سنتی بگیری وشوریکن رو پرتاب کنی دیگه کار با شوریکن رو بلدی البته در مقابل مربیانی هم هستن که ددرست کار میکنن وشوریکن جوتسو رو درست اموزش میدن.
در ضمن سایتی که دادی خیلی به دردم خورد چیزایی خوبی داره البته اگر اصل باشه .چند تاچیز توش دیدم که چشم منرو گرفته اگر مطمئن شم کهاصل شاید گرفتم.راستی چه جوری باید خرید کنیم ازش؟؟؟
بازم ممنون

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام لیا جان خوب هستید.
پرسیده بودید کسی شوریکن کار میکنه .والا ما در نینجوتسو شوریکن رو اموزش میبینیم وجز سلاح های اصلی نینجا هستش البته که بعضی مربیان که جاشنیست اسمشونرو بیارم در ایران همین جوری سرسری میگیرن وفکر میکنن به صرف اینکه یه دونه داچی سنتی بگیری وشوریکن رو پرتاب کنی دیگه کار با شوریکن رو بلدی البته در مقابل مربیانی هم هستن که ددرست کار میکنن وشوریکن جوتسو رو درست اموزش میدن.
در ضمن سایتی که دادی خیلی به دردم خورد چیزایی خوبی داره البته اگر اصل باشه .چند تاچیز توش دیدم که چشم منرو گرفته اگر مطمئن شم کهاصل شاید گرفتم.راستی چه جوری باید خرید کنیم ازش؟؟؟
بازم ممنون

سلام، ممنونم شما خوبی؟ :happy:

ممنون بابت توضیحات :rolleyes: دقیقاً همینطوره، توی ژاپن اصلاً خودش یه سبکه :happy:

در اصل و ژاپنی بودن جنسهاش شک نکن، یکی از بهترین فروشگاههای لوازم رزمی ژاپنه :happy: جنسهاش کیفیت بالایی دارن و مستقیماً از ژاپن فرستاده میشه. :rolleyes: خیلی از مشتری ها رو هم دیدم که ازجنسی که خریدن خیلی راضی بودن و از کیفیت و خدمات این فروشگاه راضی بودن :happy: مخصوصاً در قسمت شمشیرها و ای آی تو ها :f34r:

اگه خودت کارت اعتباری یا حساب پیپال داری که میتونی خرید کنی وگرنه :

یه راهش اینه که از افرادی که خرید های اینترنتی انجام میدن و بعد جنس رو به آدرستون میفرستن کمک بگیری. توی بخش فروشگاه همین پرشین تولز هستن افرادی که این کارها رو انجام میدن.

یه راه دیگه هم اینه که اگه مبلغ خریدت قابل توجه و بالاست از حدود 700 تومن به بالا، میتونی براشون از طریق صرافی ها پول ترنسفر کنی و سفارشتو ثبت کنی و اونها خودشون به آدرست بفرستن.

البته این فروشگاه، ایران رو توی لیستش نداره ولی از اونجایی که پست EMS داره پس حتماً میتونه به ایران بسته ارسال کنه. یه فروشگاه دیگه هم بود که ایران توی لیستش نبود ولی من وقتی ازشون پرسیدم که به ایران ارسال میکنن یا نه، جواب دادن که میشه و مشکلی در این باره وجود نداره و بعد ایران رو به لیست کشورهاشون اضافه کردن.
باز بهترین راه اینه که یه سوال ازشون بکنی از طریق ایمیل.

یه چیز دیگه اگه واقعاً خواستی خرید کنی، و سلاح سرد هم جزو خریدت هست حواست به گمرک امانات پستی هم باشه که از اونها هم آمار بگیری، حساب کتاب نداره... یه بار میگن مشکلی نداره برای ورود، یه بار میبینی گیر میدن.

بازم اگه کمکی بتونم بکنم در خدمتم. :happy:

Last edited:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
کاراته هم ورزش خرکیه ها
خوبه باید برم یاد بگیرم
راستی توی کاراته کدوم سبک هاش رتبه باید چند باشه لباس مشکی داشته باشی ؟
شکستن آجار و تخته چوب از ورزش کاراته مرسوم شد

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
کاراته هم ورزش خرکیه ها
خوبه باید برم یاد بگیرم
راستی توی کاراته کدوم سبک هاش رتبه باید چند باشه لباس مشکی داشته باشی ؟
شکستن آجار و تخته چوب از ورزش کاراته مرسوم شد

خرکی!!!!:D
سبکی از کاراته رو نمیشناسم که لباس مشکی بپوشن.
لباس کاراته مشکی هم هست ولی حداقل هیچ کدوم از سبکهای اصیل در ایران این لباس رو نمیپوشن و پوشیدن لباسی غیر از سفید حتی برای یه کمربند قرمز(دان 10) ممنوعه.
اگر به تمشی واری(شکستن) علاقه دارید کیوکوشین رو انتخاب کنید و حتما با مربی مربوطه قبلش صحبت کنید چون به خاطر شرایط فعلی و تا حدودی نگرانی والدین،اکثر مربیان تمشی واری آموزش نمیدن.
در سبکهای کنترلی(مثل شوتوکان و شیتوریو) هم از حدود 20 سال پیش کلا حذف شده و کار نمیشه.

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
خرکی!!!!:D
سبکی از کاراته رو نمیشناسم که لباس مشکی بپوشن.
لباس کاراته مشکی هم هست ولی حداقل هیچ کدوم از سبکهای اصیل در ایران این لباس رو نمیپوشن و پوشیدن لباسی غیر از سفید حتی برای یه کمربند قرمز(دان 10) ممنوعه.
اگر به تمشی واری(شکستن) علاقه دارید کیوکوشین رو انتخاب کنید و حتما با مربی مربوطه قبلش صحبت کنید چون به خاطر شرایط فعلی و تا حدودی نگرانی والدین،اکثر مربیان تمشی واری آموزش نمیدن.
در سبکهای کنترلی(مثل شوتوکان و شیتوریو) هم از حدود 20 سال پیش کلا حذف شده و کار نمیشه.

آی خرکی کاران لطفا شفاف سازی کنید
راستی خودتوم داری چوب خرد میکنی ها

از وقتیکه تمرینات کاراته اوکیناوایی دیدم واقعی بود ها به کلم زده برم کاراته
حالا دستم به سلاح مخفی سامورائی ها (جوجیتسو ) نمیرسه میرم کاراته

همین نبرد تن به تن شبکه من و تو که اخیرن کاراته نشون میداد مردک زاپنی :D با انگشتاش چوب خرد میکرد کاملا واقعی
بخاطر همین میگن کاراته خرکیه

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
آی خرکی کاران لطفا شفاف سازی کنید
راستی خودتوم داری چوب خرد میکنی ها

از وقتیکه تمرینات کاراته اوکیناوایی دیدم واقعی بود ها به کلم زده برم کاراته
حالا دستم به سلاح مخفی سامورائی ها (جوجیتسو ) نمیرسه میرم کاراته

همین نبرد تن به تن شبکه من و تو که اخیرن کاراته نشون میداد مردک زاپنی :D با انگشتاش چوب خرد میکرد کاملا واقعی
بخاطر همین میگن کاراته خرکیه

اصولا افراد تا به درجه یا توانایی خاصی نرسیدن به خاطر نداشتن یا بیش از حد بزرگ دیدن یه مسئله یا عدم اعتماد به نفس،فکر میکنند که اون درجه یا توانایی یا مدرک یا ........ بسیار دست نیافتنی و سخته،ولی حقیقت اینه که:
تمرین معجزه میکند.
این با نوک انگشت چوب خرد کردن که چیزی نیست،من یه استادی داشتم با نوک انگشت،سنگ خرد میکرد.
با تیغه دستش،هفت تا آجر رو بدون فاصله میشکست.
با یه دست آجر رو میگرفت و با دست دیگه یه ضربه آروم میزد و آجر 100 تیکه میشد.
یا
رئیس سبک کیوکوشین ماتسویی که اسمش یادم نیست، 10 تا تیکه جدول مانند سیمانی رو میذاشت زمین و دستش رو به اندازه 10 سانت از سطحش فاصله میداد و با یه ضربه هر 10 تا رو میشکست، در حالی که یه چارچوب هم بالای این 10 قطعه گذاشته بود و رفته بود توش و کمرش نزدیک به رکوع خم بود و از کمرش هم کمک نمیگرفت و فقط و فقط ضربه دست بود.
یا
یه مستند در مورد شائولین بود که راهب پیرمردی رو نشون میداد که روی انگشت سبابه ش بالانس وایمیساد!
در تمامی سبکها نمونه های خاص دیده میشه و این برمیگرده به درجه سخت کوشی هنرجو.
در کاراته بهش خیلی پرداخته میشده و این دلیل معروفیت کاراته کاها در شکستن اجسام سخته،به نوعی پیشرو بودن.
خیلی از همین کاراته کاهای سبکهای اوکیناوایی هم هستن که یه زوکی (مشت) میخورن از حال میرن،نمونه هاش رو زیاد دیدم.
توی انتخاب یه هنر رزمی باید از ایده آلیست بودن و آرمان گرائی پرهیز کرد و فرد فقط به علایقش فکر کنه و وقتی به هنر خاصی پیوست اونموقع آرمان گرا باشه و سعی کنه به اسطوره های اون رشته نزدیک بشه.
وگرنه شما از هر هنرجویی که یکی از سبکهای رزمی رو کار میکنه سوال کنی،نزدیک به یه کتاب در مورد کارهایی که بنیانگذارشون یا استادشون میکنه و بقیه عاجزن برات صحبت میکنه.
و این خاصیت هنرهای رزمیه که هر کدوم به مهارت خاصی نزدیک میشن و این به خاطر دلیل و فلسفه بوجود اومدن اون رشته ست، و این میتونه راهنمای خوبی برای انتخاب اون رشته باشه.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اصولا افراد تا به درجه یا توانایی خاصی نرسیدن به خاطر نداشتن یا بیش از حد بزرگ دیدن یه مسئله یا عدم اعتماد به نفس،فکر میکنند که اون درجه یا توانایی یا مدرک یا ........ بسیار دست نیافتنی و سخته،ولی حقیقت اینه که:
تمرین معجزه میکند.......
او این خاصیت هنرهای رزمیه که هر کدوم به مهارت خاصی نزدیک میشن و این به خاطر دلیل و فلسفه بوجود اومدن اون رشته ست، و این میتونه راهنمای خوبی برای انتخاب اون رشته باشه.

آفرین . لذت بردم.:)

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
تمرین معجزه میکند.
این با نوک انگشت چوب خرد کردن که چیزی نیست،من یه استادی داشتم با نوک انگشت،سنگ خرد میکرد.
با تیغه دستش،هفت تا آجر رو بدون فاصله میشکست.
با یه دست آجر رو میگرفت و با دست دیگه یه ضربه آروم میزد و آجر 100 تیکه میشد.
یا
رئیس سبک کیوکوشین ماتسویی که اسمش یادم نیست، 10 تا تیکه جدول مانند سیمانی رو میذاشت زمین و دستش رو به اندازه 10 سانت از سطحش فاصله میداد و با یه ضربه هر 10 تا رو میشکست، در حالی که یه چارچوب هم بالای این 10 قطعه گذاشته بود و رفته بود توش و کمرش نزدیک به رکوع خم بود و از کمرش هم کمک نمیگرفت و فقط و فقط ضربه دست بود.
یا
یه مستند در مورد شائولین بود که راهب پیرمردی رو نشون میداد که روی انگشت سبابه ش بالانس وایمیساد!
در تمامی سبکها نمونه های خاص دیده میشه و این برمیگرده به درجه سخت کوشی هنرجو.
در کاراته بهش خیلی پرداخته میشده و این دلیل معروفیت کاراته کاها در شکستن اجسام سخته،به نوعی پیشرو بودن.
خیلی از همین کاراته کاهای سبکهای اوکیناوایی هم هستن که یه زوکی (مشت) میخورن از حال میرن،نمونه هاش رو زیاد دیدم.
توی انتخاب یه هنر رزمی باید از ایده آلیست بودن و آرمان گرائی پرهیز کرد و فرد فقط به علایقش فکر کنه و وقتی به هنر خاصی پیوست اونموقع آرمان گرا باشه و سعی کنه به اسطوره های اون رشته نزدیک بشه.
وگرنه شما از هر هنرجویی که یکی از سبکهای رزمی رو کار میکنه سوال کنی،نزدیک به یه کتاب در مورد کارهایی که بنیانگذارشون یا استادشون میکنه و بقیه عاجزن برات صحبت میکنه.
و این خاصیت هنرهای رزمیه که هر کدوم به مهارت خاصی نزدیک میشن و این به خاطر دلیل و فلسفه بوجود اومدن اون رشته ست، و این میتونه راهنمای خوبی برای انتخاب اون رشته باشه.

اوس
....

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام، ممنونم شما خوبی؟ :happy:

ممنون بابت توضیحات :rolleyes: دقیقاً همینطوره، توی ژاپن اصلاً خودش یه سبکه :happy:

در اصل و ژاپنی بودن جنسهاش شک نکن، یکی از بهترین فروشگاههای لوازم رزمی ژاپنه :happy: جنسهاش کیفیت بالایی دارن و مستقیماً از ژاپن فرستاده میشه. :rolleyes: خیلی از مشتری ها رو هم دیدم که ازجنسی که خریدن خیلی راضی بودن و از کیفیت و خدمات این فروشگاه راضی بودن :happy: مخصوصاً در قسمت شمشیرها و ای آی تو ها :f34r:

اگه خودت کارت اعتباری یا حساب پیپال داری که میتونی خرید کنی وگرنه :

یه راهش اینه که از افرادی که خرید های اینترنتی انجام میدن و بعد جنس رو به آدرستون میفرستن کمک بگیری. توی بخش فروشگاه همین پرشین تولز هستن افرادی که این کارها رو انجام میدن.

یه راه دیگه هم اینه که اگه مبلغ خریدت قابل توجه و بالاست از حدود 700 تومن به بالا، میتونی براشون از طریق صرافی ها پول ترنسفر کنی و سفارشتو ثبت کنی و اونها خودشون به آدرست بفرستن.

البته این فروشگاه، ایران رو توی لیستش نداره ولی از اونجایی که پست EMS داره پس حتماً میتونه به ایران بسته ارسال کنه. یه فروشگاه دیگه هم بود که ایران توی لیستش نبود ولی من وقتی ازشون پرسیدم که به ایران ارسال میکنن یا نه، جواب دادن که میشه و مشکلی در این باره وجود نداره و بعد ایران رو به لیست کشورهاشون اضافه کردن.
باز بهترین راه اینه که یه سوال ازشون بکنی از طریق ایمیل.

یه چیز دیگه اگه واقعاً خواستی خرید کنی، و سلاح سرد هم جزو خریدت هست حواست به گمرک امانات پستی هم باشه که از اونها هم آمار بگیری، حساب کتاب نداره... یه بار میگن مشکلی نداره برای ورود، یه بار میبینی گیر میدن.

بازم اگه کمکی بتونم بکنم در خدمتم. :happy:

دمت گرم داداش.
البته فعلا قصد خرید ندارم.
راستی اون کتابی رو که معرفی کردی وتو سایته میفروخت خودت گرفتی یانه؟
راستی هر ین چند تومن هست؟؟؟؟؟:)

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
bujinkan-ninja.blogfa.com
یا
ninja.dil.ir
خوشحال میشم سر بزنید

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
دمت گرم داداش.
البته فعلا قصد خرید ندارم.
راستی اون کتابی رو که معرفی کردی وتو سایته میفروخت خودت گرفتی یانه؟
راستی هر ین چند تومن هست؟؟؟؟؟:)

خواهش میکنم :rolleyes:

نه من خودم نخریدمش، اگه مربوط به شمشیر بود حتماً میخریدمش. هر ین حدود 13 تومنه یکم بالا و پایین.

sd70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ميشه راجب کيک بوکسينگ هم يه سري اطلاعات بدين؟

بعد اينکه ميخواستم ببينم در مقايسه با ورزش هايي مثل کاراته و کونگ فو چطوريه.

ممنون

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان ميشه راجب کيک بوکسينگ هم يه سري اطلاعات بدين؟

بعد اينکه ميخواستم ببينم در مقايسه با ورزش هايي مثل کاراته و کونگ فو چطوريه.

ممنون

ورزش خوبیه اگر علاقه مند باشی.
استاد خوب خیلی شرطه حتما اگر خواستین برید در مورد استادش و سازمانی که این رشته رو پشتیبانی میکنه تحقیق کنید چون چند سازمان در این مورد هستن که به طبع بعضیشون معتبرترن البته در مورد آموزش با هم تفاوتی نمیکنن.
ورزشهای امریکایی که صرفا جسمانی و از آموزه های روانی مثل ذن بهره ای ندارن با هر کسی جور نیست.
در عوض بعد از یه مدت تمرین و به اوج رسیدن لذت مخرب بودن رو تجربه میکنی.
در مقایسه با کاراته و کونگ فو،میشه گفت ورزشهای اصیل شرقی دارای روح هستند و فقط شما پرت کردن لقد و مشت رو یاد نمیگیری بلکه وارد یه مکتب میشی. به قول گیچین فوناکوشی پدر کاراته نوین:راه کاراته راه زندگی من است.
همه کس طلبه کاراته نیست،چون جدید نیست و آکروبات نداره و همینطور هیجان کار در ابتدا ریتم کندی داره و بعد از مشکی تازه کاراته رو شروع میکنی.
بر خلاف رشته های امریکایی در رشته های شرقی شما رفته رفته علاقه مند تر میشی و جذابیت کار برات میره بالا.
در رشته های امریکایی شما در نهایت یه فایتر هستی که چند تا ضربه محدود داری و از بین اونا یه دونه هم شگرد که تنها و تنها باید در این موارد تبحر و مهارت کسب کنی و اگر هفتاد سال هم کار کنی باز از نظر فنون و پیشرفته بودن جز در سرعت و قدرت با یه تازه وارد سه ماهه تفاوتی نمیکنی.

sd70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ورزش خوبیه اگر علاقه مند باشی.
استاد خوب خیلی شرطه حتما اگر خواستین برید در مورد استادش و سازمانی که این رشته رو پشتیبانی میکنه تحقیق کنید چون چند سازمان در این مورد هستن که به طبع بعضیشون معتبرترن البته در مورد آموزش با هم تفاوتی نمیکنن.
ورزشهای امریکایی که صرفا جسمانی و از آموزه های روانی مثل ذن بهره ای ندارن با هر کسی جور نیست.
در عوض بعد از یه مدت تمرین و به اوج رسیدن لذت مخرب بودن رو تجربه میکنی.
در مقایسه با کاراته و کونگ فو،میشه گفت ورزشهای اصیل شرقی دارای روح هستند و فقط شما پرت کردن لقد و مشت رو یاد نمیگیری بلکه وارد یه مکتب میشی. به قول گیچین فوناکوشی پدر کاراته نوین:راه کاراته راه زندگی من است.
همه کس طلبه کاراته نیست،چون جدید نیست و آکروبات نداره و همینطور هیجان کار در ابتدا ریتم کندی داره و بعد از مشکی تازه کاراته رو شروع میکنی.
بر خلاف رشته های امریکایی در رشته های شرقی شما رفته رفته علاقه مند تر میشی و جذابیت کار برات میره بالا.
در رشته های امریکایی شما در نهایت یه فایتر هستی که چند تا ضربه محدود داری و از بین اونا یه دونه هم شگرد که تنها و تنها باید در این موارد تبحر و مهارت کسب کنی و اگر هفتاد سال هم کار کنی باز از نظر فنون و پیشرفته بودن جز در سرعت و قدرت با یه تازه وارد سه ماهه تفاوتی نمیکنی.

ممنون دوست عزيز

-------------------------

يه سوال ديگه هم از دوستان داشتم. قراره با دو نفر ديگه بريم يه ورزش رزمي (کاراته يا کونگ فو. کيک بوکسينگ احتمالش کمتره). راستش من چند روزيه تحقيق ميکنم و اينا و به نظرم اومد که کونگ فو بيشتر حالت نمايشي داشت و به نسبت کاراته چندان کاربردي نبود البته اين نظريه که من بعد از ديدن فيلم هاي مبارزات و خوندن يه سري مطلب بهش رسيدم و ممکنه کاملا هم اشتباه باشه چون تا حالا هيچ ورزش رزمي اي رو کار نکردم.

حالا از دوستان با تجربه ميخواستم بپرسم که اونا نظرشون در مورد نظر من چيه؟ (من هي ميگم کاراته يکي از رفيقام هي ميگه کونگ فو. نه من ميتونم اونو قانع کنم نه اون منو :D )

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من خودم چند ساله رزمی کار میکنم تو نوجوونی تکواندو کار کردم و با چندسال تاخیر آی کی دو رو شروع کردم
اگر به فکر نمایشی بودن و این موضوعات باشی فقط تئاتره که نمایشی هست
در مورد فیلم و کلیپ هم باید بگم افرادی که تو فیلم بازی می کنن تجربه آموزش آکادمیک تو عرصه نمایش رو دارند
مثل تونی جا یا جکی چان یا جت لی پس بحث فیلم یه مقدار با واقعیت تفاوت داره
چون خیلی از فنون که در درگیری کاربردیه و ارزشمنده رو نمیشه تو فیلم نمایش داد. ( بار اکشن نداره یا مسائل فنی فیلم سازی ) :cool:
در مورد کلیپ هم باید گفت اون بنده خدایی که حرکات خیلی سنگین انجام میده یا بسیار روی یک فن خاص تمرکز و تمرین کرده یا یک MASTER به معنای واقعیه که درهر دو حالت یک معنی رو میده = تمرین+پشتکار+استاد خوب
ولی مهمترین اصل که دوستمون ذکر کرد مسأله علاقست
علاقه هر کسی هم بستگی به روحیات یا نیازهاش داره یکی عاشق مبارزس یکی آرامش یا تمرکز یا رینگ یا تناسب اندام
ولی بهترین کار مشاهده از نزدیکه بری تو یه باشگاه یک هفته کار کنی در مورد اهداف اون شاخه هم سوال کنی
وقتی بدونی چی می خوای اون موقع استاد هم پیدا میکنی

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من خودم چند ساله رزمی کار میکنم تو نوجوونی تکواندو کار کردم و با چندسال تاخیر آی کی دو رو شروع کردم
اگر به فکر نمایشی بودن و این موضوعات باشی فقط تئاتره که نمایشی هست
در مورد فیلم و کلیپ هم باید بگم افرادی که تو فیلم بازی می کنن تجربه آموزش آکادمیک تو عرصه نمایش رو دارند
مثل تونی جا یا جکی چان یا جت لی پس بحث فیلم یه مقدار با واقعیت تفاوت داره
چون خیلی از فنون که در درگیری کاربردیه و ارزشمنده رو نمیشه تو فیلم نمایش داد. ( بار اکشن نداره یا مسائل فنی فیلم سازی ) :cool:
در مورد کلیپ هم باید گفت اون بنده خدایی که حرکات خیلی سنگین انجام میده یا بسیار روی یک فن خاص تمرکز و تمرین کرده یا یک MASTER به معنای واقعیه که درهر دو حالت یک معنی رو میده = تمرین+پشتکار+استاد خوب
ولی مهمترین اصل که دوستمون ذکر کرد مسأله علاقست
علاقه هر کسی هم بستگی به روحیات یا نیازهاش داره یکی عاشق مبارزس یکی آرامش یا تمرکز یا رینگ یا تناسب اندام
ولی بهترین کار مشاهده از نزدیکه بری تو یه باشگاه یک هفته کار کنی در مورد اهداف اون شاخه هم سوال کنی
وقتی بدونی چی می خوای اون موقع استاد هم پیدا میکنی

بقیه اسم هایی که گفتید رو نمیدونم ولی جت لی تا جایی که میدونم تو معبد شائولین بوده و سبکهای زیادی رو کار کرده ولی درسته فیلم و کلیپ100% فرق داره با شرایط مختلف که در واقعیت هست . کلا با صحبتهات موافقم

بالا