• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
سوء استفاده از اسم یک ورزش در تمام دنیا هست
فقط مربوط به ایران نمیشه
سمینار هم که در ایران زیاد انتظارش رو نمیشه داشت وضع اقتصاد و ...:

در کل موافقم حتی در خود ژاپن پس از مرگ O-sensei میبینیم که گرایش های دیگه ای مثل تومیکی- شین شین -KI و...به وجود اومده

سمینار آی کی دو سالی یکبار برگزار میشه که مسابقات هم جزو مراسم اصلیه

ولی عموما آخرین جمعه هر ماه یک استاژ فنی برگزار میشه که اساتید به مرور تکنیک و تذکر موارد فنی جدید می پردازند

اینم پایگاه اطلاع رسانیش:
http://iranaikido.persianblog.ir/

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
وضعیت آیکیدو به هنر های رزمی دیگه در ایران خیلی بهتره اما....... تو این سال ها موارد معکوسی متوجه شدم....

اما نمیشه گفت جایگاه خوبی داره وبه صورت حرفه و اصولی تمرین میشه ازجمله وضعیت ناقص سمینارهای فنی و ...........

میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید :eek:

اگر اوضاع خیلی کیشمیشی بود و نمیشه گفت پ.خ بده ;)

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
در کل موافقم حتی در خود ژاپن پس از مرگ O-sensei میبینیم که گرایش های دیگه ای مثل تومیکی- شین شین -KI و...به وجود اومده

سمینار آی کی دو سالی یکبار برگزار میشه که مسابقات هم جزو مراسم اصلیه

ولی عموما آخرین جمعه هر ماه یک استاژ فنی برگزار میشه که اساتید به مرور تکنیک و تذکر موارد فنی جدید می پردازند

اینم پایگاه اطلاع رسانیش:
http://iranaikido.persianblog.ir/

منظور استاد میلاد اینه که از کل کشور برای سمینار جمع بشن

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست من باید بگم در این مورد آیا در اکیناوا این واژه هست؟ ، چیزی به نام توده داریم یا این که در ایران درست کردن:p:cool:
چي بگم :eh: نميدونم. من فقط اسم توده را شنيده بودم ويه بنده خدايي گفت توده تمريني براي شكل دهي به استخوان ها است كه در كاراته تمرين مي شه. از هر كي پرسيدم نمي دونست. منم نمي دونم. به خاطر همين سوال پرسيدم.

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
salam dost man halet chetore ? omidvaram hamishe movafagh bashi

bezodi ye bashgahe ninjutsu na ( bujinkan) dar tehran rah midazam felan donbal karash hastam nesbat be bujinkan khayli khayli be ninjutsu nazdike

mamnon az hosn tavajoh shoma

سلام
ممنون
x-kan که نیست؟
چون فکر کنم بهترینشون همون bujinkan باشه
چیه؟خیلی باید جالب باشه
کلک نکنه با فوجیتا در تماسی کتاباش رو پیدا کردی;););)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
salam dost man khobi halet khobe ? omidvaram khob bashi

dar mored shekl dehi be ostekhan kalameye darim be name jono taisoo ke khayli shabih be kalame jonon taiso ya garm kardan badan be raveshe sonati hast

ama chizi az toode nafahmidam ke fek mikonam az kalame todoko omade bashe yani sakht

rasti in jomleye ke to emzat in payin to emzat gozashti manish chiye? mitoni in zabon ro berahati bekhoni

Целью боевых искусств боевых его является прогнозирование
سلام دوست من . ممنون از جوابي كه بهم دادي . دوست عزيز miladninja من تمام پست هاي شما را از اول تا آخر خوندم . خوشحالم كه يه نفر مثل شما پيدا شده و حقايقي را در مورد مدارك جعلي و افراد دروغگو بازگو كرده . اگر مي خواهي يه باشگاه نينجوتسو در تهران راه بندازي حتما آدرسشو بزار. اگه ميشه تفاوتشو با بوجينكان بگو.
(در مورد امضا بايد بگم كه معنيش اينه : هدف از هنر رزمي رسيدن به مرز پيش بيني است.) اين حرف از يه استاد و انسان خوبه كه زماني كه در مسكو دانشجو بودم بهمون مي گفت.

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست من . ممنون از جوابي كه بهم دادي . دوست عزيز miladninja من تمام پست هاي شما را از اول تا آخر خوندم . خوشحالم كه يه نفر مثل شما پيدا شده و حقايقي را در مورد مدارك جعلي و افراد دروغگو بازگو كرده . اگر مي خواهي يه باشگاه نينجوتسو در تهران راه بندازي حتما آدرسشو بزار. اگه ميشه تفاوتشو با بوجينكان بگو.
(در مورد امضا بايد بگم كه معنيش اينه : هدف از هنر رزمي رسيدن به مرز پيش بيني است.) اين حرف از يه استاد و انسان خوبه كه زماني كه در مسكو دانشجو بودم بهمون مي گفت.

اقا وارد این بحث نشو الان جنگ میشه
اون اقا هم مدرک رسمی گرفت دیگه 200 جا هم چاپش کرد دیگه نمیشه گفت دروغ
میلاد بحث فرد نمیکنه در مورد سبک ها بحث میکنه نظریه های خوبی هم داره

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
آقا سبک گوجوریو خیلی قویه ها

من و تو دیدی کلک
اسمت خیلی جالبه
گوجوریو در ایران وضعش عالیه سلیمان مهدیزاد بنیان گذارش هیشکی:D هم نمیتونه بگه مدرکش دروغه طرف چند سال ژاپن بوده فدراسیون کاراته ژاپن هم به عنوان رابط فقط اونو قبول داره
منم خیلی باهاش حال میکنم
کلا شاگردش بشی ضرر نمیکنی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من و تو دیدی کلک
اسمت خیلی جالبه
گوجوریو در ایران وضعش عالیه سلیمان مهدیزاد بنیان گذارش هیشکی:D هم نمیتونه بگه مدرکش دروغه طرف چند سال ژاپن بوده فدراسیون کاراته ژاپن هم به عنوان رابط فقط اونو قبول داره
منم خیلی باهاش حال میکنم
کلا شاگردش بشی ضرر نمیکنی

اخوی آدرس

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اقا وارد این بحث نشو الان جنگ میشه
اون اقا هم مدرک رسمی گرفت دیگه 200 جا هم چاپش کرد دیگه نمیشه گفت دروغ
میلاد بحث فرد نمیکنه در مورد سبک ها بحث میکنه نظریه های خوبی هم داره
حرف شما صحيح است. شرمنده:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
()
بله بانکی شینوبیدن : نینجوتسو کاواکامی

. البته همین هم نینجوتسو کاملی نیست ولی خیلی خیلی به نینجوتسو نزدیکه. و از بوجینکان خیلی بهتره و بوجینکان نقش یک مک دوجو تقلبی داره تو ژاپن.......................

بله بوجینکان فرق زیادی با نینجوتسو داره . اصلا بر خلاف همه که فکر میکنن نینجوتسو واقعی هست اما بوجینکان نینجوتسو نیست اگه خواستی واست مفصل بگم.

شما چی تمرین کردید؟

ممنون از حسن توجه شما و این جمله قشنگتون
ممنون از توضيحتون . اوايل وينگ چان كار مي كردم. بعد ها هم بوجينكان و بعد mma. الان هم كيوكشين ( ماتسوشيما ) كار مي كنم. خوشحال ميشم اگه بيشتر در مورد بانكي شينوبيدن : نينجوتسو كاواكامي توضيح بدين.

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

www.shinbukan.ir

خوبیش اینه که میدونی دیگه جایی که میری از این باشگاه های الکی نیست
میتونی شمشیر زنی هم تمرین کنی ای کی دو هم داره
این یکی از تنها اساتیدی است که من در ایران قبول دارم و بهترینشون
(چند تان به تعداد انگشتان دست:D)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
يه سوال اساسي دارم . تفاوت اساسي سبك هاي گوجوريو - وادوريو - شوتوكان - شيتوريو در چيه . لطفا خيلي ساده و شفاف توضيح بدين. ممنون

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
salam dost man
shoma bujinkan ro koja kar kardi? man khodam ham ghast daram modati kiyo koshin kar konam:rolleyes:
........................................
ravesh haye kandan zamin, sakht mavad atash za ,didan ajsam dar tariki,khord kardan mohrehaye gardan va nokha,nofoz be ghale,budo kai shodan to tamam selah , va.........sayere chizaye ke dar mored ninjutsu mishnavid

bujinkan:

beghol hatsumi madarek ostadesh takamatso to jange jahani dovom sokhte va takamatso hokmash ro khodesh ba dast khodesh neveshte ino hame to bujinkan midonan:lol:

............................................
13. be shive lebas poshidan bujinkan deghat konid motevajeh mishid az nahve rade bandi arm va..... daghighan mesl modern dojo ha hast dar sorati ke makatebi mesl shinto ryu va........ faghed arm va oslob hastan

vay khastam shod:lol:............................. mamnon az hosn tavajoh shoma
واقعا خسته نباشيد. تشكر . زحمت كشيديد. در مورد 4 سبك كاراته توي اينترنت هم سايت هاي فارسي و هم انگليسي را مطالعه كردم ولي كامل نبود. به هر حال ممنون . هر وقت كه كلاس هاي آموزش نينجوتسو را راه اندازي كرديد خواهشا آدرسشو بزاريد. :happy:

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
1. mazoram az seminare fani in chizi nist ke shoma fekr kardi khob fekr kon bebin seminare fani chiye va kiya azkoja miyan tosh sherkat mikonan

2. dar dojohaye jadid va modern aikido mosabeghe dare vagarna aikido mosabeghe nadare

3.kalame estaj dar iran kalame khobiye na seminar fani

4. menkio aghaye saghlo va......... az kojaye japonhast ke sata mak dojo ghyre vaghye aikido dar japon hast , kodomesh?d
5. khob be in web site ke gozashti deghat kon

1.اگر منظور شما دعوت از اساتید خارجی باشه خوب درسته تو این زمینه مشکلاتی وجود داره (داخلی و خارجی)
باید از طریق سازمان کارهای اداری (بوروکراسی) طی بشه تا اجازه ورود استاد ، برگزاری مراسم و گرفتن مجوز برای سالن و ... صادر بشه (مثل همیشه تو کشور ما حاشیه از اصل بیشتر وقت میگیره) بعد سازمان میگه امسال شما استاد رو بیارید ولی همه دوستان می دونند که استاد خوب (master) ساک ورزشی رونمیگیره روی کولش که ما تا اجازه بدیم فرداش اول وقت سر صبح تو فرودگاه حاضر بشه
مثلا من یادمه وقتی استاد هما (کانچو http://www.nippon-kan.org ) زمانی که برای بار دوم به ایران می خواست بیاد به خاطر رد تبلیغات ضد ایران خواست دو نفر از فدراسیون امریکا با خودش بیاره ولی چون ویزا صادر نشد خودش تنها اومد شاید اگر بار اولش بود این رفتار رو توهین تلقی می کرد و اصلا نمی اومد :(
2. مسابقات آی کی دو به صورت نمایش Demonstration اغلب برگزار میشه ولی بعضی جاها فایت دارن(امریکا)
3. موافقم شدیدللحن ;)
4. خوب متوجه نشدم چی شد :eek:
5. منظور شما کجاشه ؟

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
منظور استاد میلاد اینه که از کل کشور برای سمینار جمع بشن

در مراسم جمعه غیر از تهران از استانهای قم،مرکزی،گیلان،اصفهان،خراسان (اگه اشتباه نکرده باشم)،آذربایجان و دو-سه استان دیگه نمایندگان و هنرجویان حضور داشتند
ولی در کل باید بگم چون وضع یکسان در استانها حاکم نیست نمیشه یه نسخه برای همه پیچید
فکر کنم برای اکثر سبک ها این موضوع صادقه
امکانات در تهران ( استاد با سابقه،جزوات آموزشی،کتاب،فیلم و...) فراهم تره تا شهرستان ها

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
khob rasti nagofti koja bujinkan kar kardid

va kiyokoshin ro koja tamrin mikonaid ,man ghast daram ye modat kiyokoshin kar konam shoma jaye khobi sorgh darid

mamnon az hosn tavajoh shoma
در دوران جاهليتم بوجينكان كار ميكردم بگذريم:eek: كيوكشين را هم پيش شيهان آشوري (ماتسوشيما ) و شيهان وحيدي (ifk ) كار مي كنم. مطمئنا خودتون از مزايا و معايب كيوكشين آگاه هستيد ولي در كل تا حالا بهترين سبكي بوده كه كار كردم. موفق باشيد:happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ok

man ham ghast daram ba shihan ashori tamrinkonam mishe begid koja kelas dare va tamrin mide ? shoma khodeton koja tamrin mikonid mahale kare man meydan 7 tir hast nazdikam be mahale kelasesh? rasti man kiyokoshin ro khayli ghabol daram to iran hata az aikido ham bishtar dalilesh ham vase khodam roshane;) felan sokot mikonam
متاسفانه 2 ماه هست كه از ايشون خبر ندارم . 15 اسفند 89 بهم خبر دادن از رياست سبك ماتسوشيما استعفا دادن . در باشگاه هاي شهيد حسيني / باشگاه پرسيا / باشگاه عقيلي / با شگاه شهید چمران و يه زماني هم در كبكانيان مي توني پيداشون كني .:wacko: توي اين 2 ماه نتونستم برم باشگاه به خاطر همين ازشون خبر ندارم. شماره موبايلشو دارم ولي....... :(به هر حال از اول خرداد دوباره بايد برم. اگر دوست داري هر وقت خواستم برم خبرت مي كنم تا با هم بريم .:happy:
حالا چي شده يه دفه مي خواي بري كيوكشين‌؟
[

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
از دوستان محترم تقاضا مي شود اگر درباره "" آرامش فعال "" در هنرهاي رزمي و اينكه آيا آرامش فعال همون sumikiri هست يا نه ( يا به قول miladninja اصلا همچين لغتي در اوكيناوا وجود دارد) اگر مي دانيد بگوييد ما هم فيض ببريم.:cool:

بالا