ممنون داداش . ببخشید دیر شد

اره کفالت پدر 59 سال تمام گرفتم از چه چیزیش توضیح بدم ؟ از زمان به دستم رسیدن یا مراحل کار ؟
والا بعد از پر کردن دفترچه صفهات مربوط به کفالت مثل واکسن و استشهاد از فامیلها برگه تایید پزشک و ... رفتم **** وظیفه خوشحال خوشحال که تمام شد کارم بعد مسئولش لطف کرد و چند سری نامه بهم داد یکی رو باید میبردم محل تولد پدر و مادر و استعلام از تعداد فرزدان و احیانا ازدواجهای دیگه که اگه صبر کنی خودشون بفرستم ضرر کردی چون 1000 اتفاق ممکنه واسه نامه بیوفته . من با هر زحمتی بود خودم نامه پلمپ شدش رو واسه ارائه به **** وظیفه از ثبت احوال گرفتم بعد یه سری استشهاد دیگه هست از همسایه ها که کلانتری یه سرباز میفرسته از همسایه ها تحقیق میکنن در مورد تک فرزندی و تکرر ازدواج والدین و 2 قطعه عکس هم از پدر مشمول واسه تایید میبرید کلانتری بعد از تکمیل پرونده یه روز رو مشخص میکنن واسه اینکه به همراه پدر برید حوزه تا پدر رو هم ببینن و چد تا سوال میکنن که باید خیلی خونسرد جواب بدید چون رو جواب دادن حساس هستن نباید دست پاچه بشید نباید از کوره در برید حتی اول به من گفتن باید بری اموزشی پدرم گفت اشکال نداره و حتی انتخاب هم کردن واسم کجا برم من که داشتم کفری میشدم

در نهایت خودشونم گفتن واسه دیدن عکس العمل شما پرسیدیم
بعد از تایید میگن برو 1 تا2 ماه دیگه کارت میاد. 8-9 روز بعد از تکمیل پرونده در صورت نداشتن نقص میفرستن واسه صدور کارت که اگه از این مرحله رد شد دیگه جای نگرانی نیست و میتونید به فکر شیرینی دادن باشید

دقیقا بعد از 1 ماه که به صدور کارت معرفی شد کارت صادر میشه 10 تا 11 روز طول میکشه تحویل پست تهران داده بشه و تقریبا بعد از 10-12 روز هم در خونه تحویل میگیرید
خدایی روز اول که اومد اقدر ذوق کرده بودم که شیرینی پستچی رو یادم رفت قلب درد گرفتم بس که خوشحال بودم :lol: