• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان خسته نباشید.
یه سوال داشتم: من دانش پذیر دانشگاه پیام نورم. و دارم کلاس هاشو میرم.اینجا هم تا مهر ماه گواهی تحصیلی نمیدن.18 فروردین سال 90 هم اعزامم.میتونم 3 ماه مرخصی بگیرم که کنکورمو بدم و تیر ماه برم خدمت؟ چیکار باید بکنم؟

خواهشا کمکم کنید
سلام

برو **** وظیفه شهرتون

بخش دایره اعزام

تاریخ اعزامت را عقب بنداز

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
سلام سه تا سوال داشتم

من الان حین خدمت هستم و اموزشی تموم شده و حدود 20 روز هستش توی یگان رفتم

یکی از سوالهام برای کسر خدمتی ویکی برای معافیت پزشکی هست

اول کسری :
یک قانونی بود قرار بوده تصویب بشه من ازدواج کردم پدر خانم من 24 ماه خدمتشو در منطقه جنگی و جبهه بوده وپسری هم نداره آیا من میتونم از کسر خدمت پدر زنم استفاده کنم

دوم اینکه در مورد معافیت پزشکی هستش

من خیلی وقته که دو تا زانوهام صدای شدیدی موقع نشستن یا بلند شدن میده گاهی هم درد میگیره در ضمن وقتی دست میزارم رو زانوم همزمان با صدا که میده یک چیزی هم احساس میکنم

آیا میشه این جوری معافیت پزشکی گرفت کسی تا حالا این طوری معاف شده ؟؟؟؟

و سوال سوم هم برای معافیت لاغر شدن بدن هستش

من قبل از اینکه بیام خدمت وزنم 75 کیلوگرم بودش قدمم هم 178 سانتیمتر بودش
الان وزن من رسیده روی 60 کیلو گرم آیا الان میشه با کم کردن وزن معافیت گرفت وزنم الان باید تا چقدر برسه تا بتونم معاف بشم و هچنین آیا حین خدمت میشه یا باید قبل از خدمت لاغر میکردم تا بتونم معافی بگیرم ؟؟؟

در ضمن من سه ما سنواتی اضافه خدمت هم دارم

Last edited:

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان يه سوالي داشتم.من از يه دكتري شنيدم كسي كه معذرت ميخوام يك خايه بيشتر نداشته باشه كلا معاف هست حقيقت داره؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام سه تا سوال داشتم

اول کسری :
یک قانونی بود قرار بوده تصویب بشه من ازدواج کردم پدر خانم من 24 ماه خدمتشو در منطقه جنگی و جبهه بوده وپسری هم نداره آیا من میتونم از کسر خدمت پدر زنم استفاده کنم
این قانون فعلا اجرا نشده

دوم اینکه در مورد معافیت پزشکی هستش

من خیلی وقته که دو تا زانوهام صدای شدیدی موقع نشستن یا بلند شدن میده گاهی هم درد میگیره در ضمن وقتی دست میزارم رو زانوم همزمان با صدا که میده یک چیزی هم احساس میکنم

آیا میشه این جوری معافیت پزشکی گرفت کسی تا حالا این طوری معاف شده ؟؟؟؟

اول باید تسخیص بدید بیماری شما چیه بعد با توجه به آئین نامه باید ببینید که قانون شامل شما میشه یا نه

و سوال سوم هم برای معافیت لاغر شدن بدن هستش

من قبل از اینکه بیام خدمت وزنم 75 کیلوگرم بودش قدمم هم 178 سانتیمتر بودش
الان وزن من رسیده روی 60 کیلو گرم آیا الان میشه با کم کردن وزن معافیت گرفت وزنم الان باید تا چقدر برسه تا بتونم معاف بشم و هچنین آیا حین خدمت میشه یا باید قبل از خدمت لاغر میکردم تا بتونم معافی بگیرم ؟؟؟

قانون قد و وزن فعلا اجرا نمیشه فقط در صورت مشکل غدد می تونید معافیت بگیرید

shahram.q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید.
یه سوال داشتم: من دانش پذیر دانشگاه پیام نورم. و دارم کلاس هاشو میرم.اینجا هم تا مهر ماه گواهی تحصیلی نمیدن.18 فروردین سال 90 هم اعزامم.میتونم 3 ماه مرخصی بگیرم که کنکورمو بدم و تیر ماه برم خدمت؟ چیکار باید بکنم؟
خواهشا کمکم کنید

ضمنا من قبلا دانشگاه بودم.دانشگاه دولتی ولی اخراج شدم:eek:

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
من متولد 70 هستم.دانشگا آزادم.ترم بهمن مرخصی گرفتم..الانم دارن مجدد واسه کنکور سراسری 90 ثبت نام میکنن.

من میتونم کنکور سراسری بدم بعد اگه قبول شدم از آزاد انصراف بدم و برم سراسری؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
برگ سبز من امروز اومد ... 90 روز اضافه خدمت :|

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

یه کم دیر اقدام کردم :/ ولی قبل از اینکه اقدام کنم از +10 پپرسیده بودم که غیبت خوردم یا نه اونا هم گفتن نه!
نمی شه بهشون بگم مریض بودم و اینا؟ اگه بگم بی جا هم نگفتم...
شایدم عفو خوردم :eek:

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه کم دیر اقدام کردم :/ ولی قبل از اینکه اقدام کنم از +10 پپرسیده بودم که غیبت خوردم یا نه اونا هم گفتن نه!

اگه خواستي اضافت رو در بياري بهم پخ بده يه نامه برات تنظيم كنم به احتمال خيلي زياد جواب ميده (براي چند نفر قبلا اينكارو كردم و جواب داده) ;)

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38

كي اقدام كردي ؟
فرجه 6 ماه فراغت تحصيلي داشتي ؟
چقدر مونده بود تمام بشه اقدام كردي ؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
كي اقدام كردي ؟
فرجه 6 ماه فراغت تحصيلي داشتي ؟
چقدر مونده بود تمام بشه اقدام كردي ؟

فرجه که تموم شده بود :دی
چون خودشون گفتن هنوز غیبت نخوردی گفتم شاید از دستشون در رفته باشه :>

arman bandari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان در مورد دو تا مساله نیاز به راهنمایی دارم لطفا راهنماییم کنید.اول اینکه برگ سبز من دو روز قبل برام اومده تاریخ اعزام رو اول تیر ماه زده.ولی محل آموزش رو نزده و موکول کرده به وقتی دیگر .چگونه از محل آموزشم اطلاع ÷یدا کنم؟ دوم اینکه من دانشجوی انصرافی هستم ولی در مقابل گزینه تحصیلات نوشته لیسانس غیر ÷زشکی(قبول)اسم رشته تحصیلیم رو هم نوشته .حالا سوالم اینه که آیا این یک روال طبیعه هستش یا اشتباه شده .اگر اشتباهی صورت گرفته آیا من باید اعلام کنم یا نه/کلا میشه با لیسانسه ها خدمت کنم!!

Last edited:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام دوستان در مورد دو تا مساله نیاز به راهنمایی دارم لطفا راهنماییم کنید.اول اینکه برگ سبز من دو روز قبل برام اومده تاریخ اعزام رو اول تیر ماه زده.ولی محل آموزش رو نزده و موکول کرده به وقتی دیگر .چگونه از محل آموزشم اطلاع ÷یدا کنم؟ دوم اینکه من دانشجوی انصرافی هستم ولی در مقابل گزینه تحصیلات نوشته لیسانس غیر ÷زشکی(قبول)اسم رشته تحصیلیم رو هم نوشته .حالا سوالم اینه که آیا این یک روال طبیعه هستش یا اشتباه شده .اگر اشتباهی صورت گرفته آیا من باید اعلام کنم یا نه/کلا میشه با لیسانسه ها خدمت کنم!!

محل رو توی برگه سفید می نویسن که ظاهرا یکی دو هفته قبل از تاریخ اعزام می آد.
مال منم همینجوریه .... بی خیال

kaka22_milan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من با توجه به سابقه جبهه و بسیج پدرم 516 روز معاف هستم. کلا 24 روز میمونه. آیا باید به غیر از این 24 روز، آموزشی هم برم؟ اگر باید برم **** برم یا ارتش؟ چه جوری میشه که بیفتم شهر خودم (تهران) ؟ نمیشه این 24 روز را معاف شوم؟ آخه من الان دانشجو کارشناسی هستم و 5 ترم را گذرانده ام. میخوام ببینم اگر میشه این 24 روز را هم معاف شون و مرخصی دانشگاهم کنسل شه و برگردم سر کلاس. در ضمن من تک پسر هستم و 4 سال سابقه ی بسیج عادی دارم.تاریخ اعزام من 18 اردیبهشت90 بود که انداختم 18 اسفند. یعنی 18 روز دیگه. ممنون میشم راهنماییم کنین. ببخشید که سوالاتم طولانی شد.

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
امروز صبح زود رفتم **** وظیفه میدون ****
سالن 3 اتاق 15
نوبت گرفتم و منتظر شدم

نوبتم که شد رفتم جلو و سلام و علیک کردم و برگه اعزامم رو نشون طرف دادم
گفتم من روز اخر فرجه ی ارسال مدارک اقدام کردم که تاریخ اعزامم دیر بیافته تا بتونم کنکور آخر اردیبهشت ارشد رو شرکت کنم
کلی هم هزینه کردم واسه کلاسای کنکور و الان برگه اعزامم اومده که باید اول اردیبهشت اعزام شم
الان اومدم اینجا شما لطف کنید یه دوره تاریخ اعزامم رو بندازید عقب تابتونم کنکور ارشد رو شرکت کنم

طرف اصلا به حرفامم گوش نمیداد و داشت با کامپیوتر ور می رفت که مشخصات منو وارد کنه
تا حرفام تموم شد دیدم برگه رو داد دستم و گفت برو به سلامت

گفتم تمدید کردید ؟
گفت آره برو تا ده روز برگه اعزام جدید میاد دم خونه
بعد دیدم زیر برگه ی اعزامم با خودکار نوشته اعزام تمدید شد به تاریخ 90/4/1
تشکر کردم و اومدم بیرون

به همین راحتی و بدون هیچ مشکلی یه دوره تمدید کردن

البته دم در که این مشاورا نشستن سوال کردم که آیا راحت تمدید میکنن یا نه ؟
زنه گفت بستگی به دوره داره که سرباز زیاد داشته باشن یا کم

ببخشید طولانی شد
خواستم دوستان که عین من استرس دارن واسه تمدید نگرانیشون برطرف بشه

تاریخ ثبت مدارک : 89/10/30
تاریخ صدور برگه اعزام : 89/11/06
تاریخ دریافت برگه اعزام توسط پست : 89/11/21
تاریخ اعزام به خدمت : 90/02/01

موفق باشید
یا علی

امروز بعد از حدود دو هفته برگه ی جدید تمدید شده اومد دم خونه
دقیقا این برگه سبز مثل برگه سبز اولی هستش
منتها وسطش به صورت اوریب نوشته " تمدید شد "

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من دفترچه پست کردم با تقاضای معافی پزشکی.
وقتی پست کردم پلیس +10 به من گفت 2 هفته دیگه جوابش میاد دم در خونه تا بری بیمارستان.
ولی 1 ماه شد هیچ خبری نشد. بعدش رفتم +10 پیگیری کنم گفتن برو میدون **** دیگه ما کارمونو انجام دادیم به ما مربوط نمیشه.
رفتم میدون ****. 3 بار رفتم اونجا پیگیری کردم. هر بار 3 ساعت معطل شدم. آخرش هیچ کدوم جواب درست و حسابی ندادن که هیچ برخورد زشت و توهین آمیزی هم با من کردن.
دیگه دیدم هر چی میرم اونجا فایده نداره فقط هدر دادن وقت و هزینه!

الان 2 ماه گذشته هنوز هیچ خبری نشده هیچ جوابی نیومده. دیگه نمی دونم چیکار کنم خسته شدم. زندگیم رو هواس هیچ کار نمی تونم بکنم.:(
لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم.
با تشکر از همه.

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان.
من دفترچه پست کردم با تقاضای معافی پزشکی.
وقتی پست کردم پلیس +110 به من گفت 2 هفته دیگه جوابش میاد دم در خونه تا بری بیمارستان.
ولی 1 ماه شد هیچ خبری نشد. بعدش رفتم +110 پیگیری کنم گفتن برو میدون **** دیگه ما کارمونو انجام دادیم به ما مربوط نمیشه.
رفتم میدون ****. 3 بار رفتم اونجا پیگیری کردم. هر بار 3 ساعت معطل شدم. آخرش هیچ کدوم جواب درست و حسابی ندادن که هیچ برخورد زشت و توهین آمیزی هم با من کردن.
دیگه دیدم هر چی میرم اونجا فایده نداره فقط هدر دادن وقت و هزینه!

الان 2 ماه گذشته هنوز هیچ خبری نشده هیچ جوابی نیومده. دیگه نمی دونم چیکار کنم خسته شدم. زندگیم رو هواس هیچ کار نمی تونم بکنم.:(
لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم.
با تشکر از همه.

سلام
باید به پلیس +10 بروید شماره ملی تان را و برگه ای که به شما داده اند را می گیرند و می گویند که الان نامه شما در کجاست از آنها بپرسید که نامه شما در چه وضعیتی هست و در پرونده برای شما چی درج شده. معرفی به حوزه یا ...
اگر آنها به شما جواب ندادند باید به دایره استعلامات مراجعه کنید
موفق باشید

Last edited:

hosssein20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معافیت شب ادراری چه شرایطی دارد همچنین در بيمارستان نیروهای مسلح چه ازمایشاتی برای صحت این مشکل می گیرند (چون در دفترچه نوشته شده به شرط اثبات در بیمارستانهای نیروهای مسلح)????

sevenstone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون سلام، من یک سوال فوری داشتم، من دارای ۱۴ ماه کسر خدمت هستم و غیبت هم خوردم و اینکه نمره چشمم ۸.۵ هست و دیپلم....امروز رفتم پلیس +۱۰ دفترچم که معافیت پزشکی‌ اقدام کردمو دادم همراه با نامه کسر خدمتم...بد به من گفتن نمی‌شه یا معافیت یا کسرخدمت یعنی‌ اعزام....من گفتم من باید بفرستم اگه معاف از رزم شدم و رفتم خدمت کسری داشته باشم گفت میتونی‌ از طریق یگان اقدام کنی‌ واسه کسر که البته ساله دیگه قانون تغییر میکنه و شاید کسری کم بشه یا قبول نکنن ...... آیا کسی‌ می‌دونه می‌شه با هم اقدام کرد یا نه؟!!یا راه دیگه؟ با تشکر :(:(

بالا