• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
نگران نباش یه کم طول میکشه...
دوستان کسی میدونه من چجوری میتونم واسه بیمارستان امریه بگیرم؟کارشناس علوم آزمایشگاهی دارم.

با سلام
برای بیمارستان را نمی دانم ولی به طور کلی برای گرفتن امریه اول باید یکی از پنج شرطی را که دوستان پیش از این گفتند را داشته باشید ( متاهل؛ معاف از رزم؛ خانواده ایثارگران؛ تحت پوشش بهزیستی؛ تحت پوشش کمیته امداد) اگر یکی از این موارد را داشتید درخواستتان را به اداره ای که می خواهید ارائه می دهید (حداقل 2 ماه قبل از اعزام) در صورتی که موافقت کردند می توانید امریه بگیرید
موفق باشید

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
بچه ها من یه سوال داشتم.من مادرم بیماری افسردگی دارد. چهار ساله که پیش پزشک میرود از سال 84 و قرص مصرف می کند.من امروز پیش بهزیستی رفتم و گفت اگر بیماری افسردگی مادرم به تشخیص پژشک حاد و مزمن باشد از نوع معلوایت به حساب می آیدو می تونم معاف بشم.این حرف تا چقدر صحیح است؟ البته مادرم قبلش یه دوریه چهار ساله در سال 75تا 79پیش پزشک می رفت که قطعش کرد. در ضمن مادرم 30 سال است سردد میگرنی دارد و گاهی اوقات این سردد انقدر شدید می شود که سه و چهار روز طول می کشه که باید بش سرم و آمپول بزنیم تا خوب بشه. آیا امیدی به گرفتن معافی هست؟
مرسی

با سلام
قوانین معافیت به دلیل کفالت را مطالعه کنید شاید بتوانید از یکی از آنها استفاده کنید. ولی با همین عنوان من در دفترچه ندیدم
بهتر است که به مرکز مشاوره سازمان وظیفه مراجعه کنید یا حداقل به پلیس +10 بروید
موفق باشید

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
کارت معافیتم همین الان تومد. سوالی داشتید در خدمتم :D

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از تغییر نکردن مدت زمان خدمت سربازی در سال 90 خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدت خدمت سربازی در سال آینده گفت: بنا بود مدت زمان خدمت سربازی در سال آینده تغییر کند اما به دلایلی این مدت سربازی تغییر نکرده و همان 18 ماه باقی ماند.

وی ادامه داد: این مدت زمان بر اساس وضعیت خدمت مشمولان متغیر است.

مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدمت در مناطق امنیتی و عملیاتی موجب کسر دو ماه از خدمت شده و همچنین خدمت در مناطق محروم یکماه از مدت زمان سربازی کسر می کند.

وی با اشاره به کاهش مدت زمان سربازی بر اساس میزان تحصیلات اظهار کرد: مشمولان لیسانی یک ماه، مشمولان فوق لیسانس دو ماه و مشمولان دکترا سه ماه کسر خدمت دریافت می کنند.

sevenstone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادرا سلام..

می‌خواستم ببینم کسی‌ تا حالا واسه بیماری ژنيكوماستي برای معافیت اقدام کرده؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
کارت معافیتم همین الان تومد. سوالی داشتید در خدمتم :D
مبارکه.کفالت گرفتی؟؟؟یه کم توضیح میدی واسه برو بچ؟؟
با سلام
برای بیمارستان را نمی دانم ولی به طور کلی برای گرفتن امریه اول باید یکی از پنج شرطی را که دوستان پیش از این گفتند را داشته باشید ( متاهل؛ معاف از رزم؛ خانواده ایثارگران؛ تحت پوشش بهزیستی؛ تحت پوشش کمیته امداد) اگر یکی از این موارد را داشتید درخواستتان را به اداره ای که می خواهید ارائه می دهید (حداقل 2 ماه قبل از اعزام) در صورتی که موافقت کردند می توانید امریه بگیرید
موفق باشید

ولله من چند تا از دوستام بدون هیچ یک از شرایط بالا همین ماه قبل تونستن امریه جهاد کشاورزی رو بگیرن.هیچ دردسری هم نداشت.
البته واسه بعضی جاها حق باشماست.اما جهاد کشاورزی فارغ التحصیلان کشاورزی رو راحت جذب میکنه.بیمارستانو نمیدونم:(

Last edited:

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان یک سوال از طرف یکی از دوستان دارم
یکی از دوستانم مادرش نارحتی اعصاب داشت رفت از طریق بهزیستی اقدام کرد فرستادنش تهران پیش پزشک مورد اعتمادشون اونجا معاینه کرد و با پرونده هایی که داشت از دکتر ها یه نامه زد به بهزیستی که این بیمار ویزیت شده و روانی مزمن تشخیص داده شده
حالا این بهزیستی گفته 20 فروردین بیاید تا جوابو بدیم
حالا میخوام بدونم جوابی که میدن چیه؟ باز باید برای **** وظیفه هم بریم؟ چند درصد امکان داره با این کارها معاف بشه این دوستمون؟
ایا مرحله دیگه ایی هم هست بعد از اینکه اونا جواب دادن؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از تغییر نکردن مدت زمان خدمت سربازی در سال 90 خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدت خدمت سربازی در سال آینده گفت: بنا بود مدت زمان خدمت سربازی در سال آینده تغییر کند اما به دلایلی این مدت سربازی تغییر نکرده و همان 18 ماه باقی ماند.

وی ادامه داد: این مدت زمان بر اساس وضعیت خدمت مشمولان متغیر است.

مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدمت در مناطق امنیتی و عملیاتی موجب کسر دو ماه از خدمت شده و همچنین خدمت در مناطق محروم یکماه از مدت زمان سربازی کسر می کند.

وی با اشاره به کاهش مدت زمان سربازی بر اساس میزان تحصیلات اظهار کرد: مشمولان لیسانی یک ماه، مشمولان فوق لیسانس دو ماه و مشمولان دکترا سه ماه کسر خدمت دریافت می کنند.

ممنون بخاطر خبر خوبتان

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
یکی از دوستانم مادرش نارحتی اعصاب داشت رفت از طریق بهزیستی اقدام کرد فرستادنش تهران پیش پزشک مورد اعتمادشون اونجا معاینه کرد و با پرونده هایی که داشت از دکتر ها یه نامه زد به بهزیستی که این بیمار ویزیت شده و روانی مزمن تشخیص داده شده
حالا میخوام بدونم جوابی که میدن چیه؟ باز باید برای **** وظیفه هم بریم؟ چند درصد امکان داره با این کارها معاف بشه این دوستمون؟

برای معافیت پزشکی که می دانم باید بعد از تایید پزشک مورد اعتماد به شورای پزشکی مراجعه کنید ولی برای معافیت کفالت را نمی دانم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
آقایوون حالا که برگ سپزم اومده می تونم اقدام کنم واسه معافیت از رزم:؟ 1 ماه و نیم دیگه وقت دارم
au.gif

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40

با این وضعیت و اگر نتونه از خودش مراقبت کنه و نیاز ه کفیل داشته باشه و برادر دیگه ای نداشته باشه و همینطور پدرشون هم در قید حیات نباشن احتمال معافیش هست

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
مبارکه.کفالت گرفتی؟؟؟یه کم توضیح میدی واسه برو بچ؟؟
(

ممنون داداش . ببخشید دیر شد :D
اره کفالت پدر 59 سال تمام گرفتم از چه چیزیش توضیح بدم ؟ از زمان به دستم رسیدن یا مراحل کار ؟
والا بعد از پر کردن دفترچه صفهات مربوط به کفالت مثل واکسن و استشهاد از فامیلها برگه تایید پزشک و ... رفتم **** وظیفه خوشحال خوشحال که تمام شد کارم بعد مسئولش لطف کرد و چند سری نامه بهم داد یکی رو باید میبردم محل تولد پدر و مادر و استعلام از تعداد فرزدان و احیانا ازدواجهای دیگه که اگه صبر کنی خودشون بفرستم ضرر کردی چون 1000 اتفاق ممکنه واسه نامه بیوفته . من با هر زحمتی بود خودم نامه پلمپ شدش رو واسه ارائه به **** وظیفه از ثبت احوال گرفتم بعد یه سری استشهاد دیگه هست از همسایه ها که کلانتری یه سرباز میفرسته از همسایه ها تحقیق میکنن در مورد تک فرزندی و تکرر ازدواج والدین و 2 قطعه عکس هم از پدر مشمول واسه تایید میبرید کلانتری بعد از تکمیل پرونده یه روز رو مشخص میکنن واسه اینکه به همراه پدر برید حوزه تا پدر رو هم ببینن و چد تا سوال میکنن که باید خیلی خونسرد جواب بدید چون رو جواب دادن حساس هستن نباید دست پاچه بشید نباید از کوره در برید حتی اول به من گفتن باید بری اموزشی پدرم گفت اشکال نداره و حتی انتخاب هم کردن واسم کجا برم من که داشتم کفری میشدم :(در نهایت خودشونم گفتن واسه دیدن عکس العمل شما پرسیدیم

بعد از تایید میگن برو 1 تا2 ماه دیگه کارت میاد. 8-9 روز بعد از تکمیل پرونده در صورت نداشتن نقص میفرستن واسه صدور کارت که اگه از این مرحله رد شد دیگه جای نگرانی نیست و میتونید به فکر شیرینی دادن باشید :D
دقیقا بعد از 1 ماه که به صدور کارت معرفی شد کارت صادر میشه 10 تا 11 روز طول میکشه تحویل پست تهران داده بشه و تقریبا بعد از 10-12 روز هم در خونه تحویل میگیرید
خدایی روز اول که اومد اقدر ذوق کرده بودم که شیرینی پستچی رو یادم رفت قلب درد گرفتم بس که خوشحال بودم :lol:

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
اره کفالت پدر 59 سال تمام گرفتم از چه چیزیش توضیح بدم ؟ از زمان به دستم رسیدن یا مراحل کار ؟
والا بعد از پر کردن دفترچه صفهات مربوط به کفالت مثل واکسن و استشهاد از فامیلها برگه تایید پزشک و ... رفتم **** وظیفه خوشحال خوشحال که تمام شد کارم بعد مسئولش لطف کرد و چند سری نامه بهم داد یکی رو باید میبردم محل تولد پدر و مادر و استعلام از تعداد فرزدان و احیانا ازدواجهای دیگه که اگه صبر کنی خودشون بفرستم ضرر کردی چون 1000 اتفاق ممکنه واسه نامه بیوفته . من با هر زحمتی بود خودم نامه پلمپ شدش رو واسه ارائه به **** وظیفه از ثبت احوال گرفتم بعد یه سری استشهاد دیگه هست از همسایه ها که کلانتری یه سرباز میفرسته از همسایه ها تحقیق میکنن در مورد تک فرزندی و تکرر ازدواج والدین و 2 قطعه عکس هم از پدر مشمول واسه تایید میبرید کلانتری بعد از تکمیل پرونده یه روز رو مشخص میکنن واسه اینکه به همراه پدر برید حوزه تا پدر رو هم ببینن و چد تا سوال میکنن که باید خیلی خونسرد جواب بدید چون رو جواب دادن حساس هستن نباید دست پاچه بشید نباید از کوره در برید حتی اول به من گفتن باید بری اموزشی پدرم گفت اشکال نداره و حتی انتخاب هم کردن واسم کجا برم من که داشتم کفری میشدم :(در نهایت خودشونم گفتن واسه دیدن عکس العمل شما پرسیدیم

بعد از تایید میگن برو 1 تا2 ماه دیگه کارت میاد. 8-9 روز بعد از تکمیل پرونده در صورت نداشتن نقص میفرستن واسه صدور کارت که اگه از این مرحله رد شد دیگه جای نگرانی نیست و میتونید به فکر شیرینی دادن باشید :D
دقیقا بعد از 1 ماه که به صدور کارت معرفی شد کارت صادر میشه 10 تا 11 روز طول میکشه تحویل پست تهران داده بشه و تقریبا بعد از 10-12 روز هم در خونه تحویل میگیرید
خدایی روز اول که اومد اقدر ذوق کرده بودم که شیرینی پستچی رو یادم رفت قلب درد گرفتم بس که خوشحال بودم :lol:

حاجی دمت گرم از توضیحاتت.ایشالله مبارکه
فقط یه سوال؟؟

من پسر بزرگم.اگه بابام 59 بشه انموقع داداش کوچیکم 16سالو 2ماهشه و من تنها فرزند بالای 18 هستم.معاف میشم؟؟؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
من 27 سالم هست و یک برادر که 29 سالشه و 2 خواهر که هر دو ازدواج کردن . پدرم هم 70 سالشه و من فرم امین بر آجز پدر رو دارم ! میتونم معاف بشم ؟در زمن 7 ماه خدمتم

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
با سلام به همگی

خواهش می کنم از همتون به سوال های من جواب بدین

کاره منم مثه همه لنگه

1 بنده پدر مادر و یکی از داداش هام فوت شدن و الان با خواهرم زندگی می کنم و یه برادر هم بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کرده
مدرکم لیسانسه و الان توی فراغت 6 ماهه هستم هیچ راهی هست واسه معافی؟

2 خوشبختانه واسه فرار از خدمت ارشد ازاد قبول شدم ولی چون مدرک لیسانسم یه مشکل کوچولو داشت الان ثبت نامم نکردن
و مسوول ثبت نام ارشد بهم گفت بعد از عید که مدرکت مشکلش حل شد می تونی بیای واسه ثبت نام حالا این سوال واسم پیش اومده که من 6 ماهه معافیت تحصیلیم فکر کنم 17 فروردین باشه(17 مهر اخرین درس لیسانسمو پاس کردم) اگه مثلا 20 فروردین برم واسه ثبت نام ارشد بهم گیر میدن؟ثبت نامم می کنن؟یا واسه همین چند روز بهم گیر میدن؟اخه مشکل مدرک لیسانسم ممکنه 2 3 هفته ای طول بکشه

پیشاپپیش مرسی بابت جواب هاتون
در مورد سوال دومتون:
شما همین الان دفترچه بفرست تا برات برگه اعزام بیاد و وقتی رفتی ثبت نام برگه اعزامو میدی اونا و اونا خودشون برگه رو میفرستن **** وظیفه و باطل میشه.اما اگه نفرستی احتمال زیاد چون 6ماههت تموم شده غایب حساب میشی و ثبت نامت نمیکنن.

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام به همگی

خواهش می کنم از همتون به سوال های من جواب بدین

کاره منم مثه همه لنگه

1 بنده پدر مادر و یکی از داداش هام فوت شدن و الان با خواهرم زندگی می کنم و یه برادر هم بزرگتر از خودم دارم که ازدواج کرده
مدرکم لیسانسه و الان توی فراغت 6 ماهه هستم هیچ راهی هست واسه معافی؟

2 خوشبختانه واسه فرار از خدمت ارشد ازاد قبول شدم ولی چون مدرک لیسانسم یه مشکل کوچولو داشت الان ثبت نامم نکردن
و مسوول ثبت نام ارشد بهم گفت بعد از عید که مدرکت مشکلش حل شد می تونی بیای واسه ثبت نام حالا این سوال واسم پیش اومده که من 6 ماهه معافیت تحصیلیم فکر کنم 17 فروردین باشه(17 مهر اخرین درس لیسانسمو پاس کردم) اگه مثلا 20 فروردین برم واسه ثبت نام ارشد بهم گیر میدن؟ثبت نامم می کنن؟یا واسه همین چند روز بهم گیر میدن؟اخه مشکل مدرک لیسانسم ممکنه 2 3 هفته ای طول بکشه

پیشاپپیش مرسی بابت جواب هاتون

در مورد سئوال اولتان هم برای کفالت خواهر می توانید درخواست دهید
موفق باشید

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد سئوال اولتان هم برای کفالت خواهر می توانید درخواست دهید
موفق باشید
من یه بار رفتم حوزه ولی بهم گفتن که چون برادر بزرگتر داری نمیشه
میشه از جایی مطمین شد؟
اخه اینا انگار با ادم دعوا دارن درست جواب نمی دن

orphic

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد سوال دومتون:
شما همین الان دفترچه بفرست تا برات برگه اعزام بیاد و وقتی رفتی ثبت نام برگه اعزامو میدی اونا و اونا خودشون برگه رو میفرستن **** وظیفه و باطل میشه.اما اگه نفرستی احتمال زیاد چون 6ماههت تموم شده غایب حساب میشی و ثبت نامت نمیکنن.
واقعا ازت ممنونم به خاطر زمانی که صرف کردی....
اقا من اصلا با سیستم آشنایی ندارم نمی دونم چی به چیه؟این برگه اعزام چیه؟
دفترچه فرستادن خیلی دنگ و فنگ داره؟
راستشو بخوای اصلا می ترسم دفترچه بفرستم یه موقع کارم واسه ثبت نام جور نشه بیان دم در دستگیرم کنن ببرنم
اصلا من از حوزه می ترسم.....
بعدش یه چیزی اگه احیانا برگه اعزام طول کشید و از تاریخ 6 ماه هم گذشته بود من به مسوول ثبت نام چی بگم؟
همین که بگم دفترچه فرستادم کافیه؟
توی لیست مدارک لازم واسه ثبت نام ارشد یکیشون این بود
مدرکی که وضعیت **** وظیفه فرد را مشخص می کند

واسه این به نظر شما چکار کنم؟
دفترچه بفرستم حل میشه؟
اگه دفترچه بفرستم دیگه مشمول نیستم؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
من یه بار رفتم حوزه ولی بهم گفتن که چون برادر بزرگتر داری نمیشه
میشه از جایی مطمین شد؟
اخه اینا انگار با ادم دعوا دارن درست جواب نمی دن

اگر حوزه به شما گفته که نمی شود پس قانون فعلی همین هست. دقیق ترین مرجع همان حوزه است.

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5

:mad:مگه سادیسم دارن که اینجوری طرفو میچزونن؟ مگه قانون نداره مملکت؟
شده مثل این گیت های ورود مسافرین جدیدی که در آلمان و چند کشور دیگه نصب شده که طرف رو بدون لباس نشون میده و هی بهش میگن دور خودت بچرخ، بعد اون پشت خودشون میخندن!!!!!
اصلا وقتی مدارک کامله برا چی دیگه پدر رو میخوان ازش سوال بپرسن . . . !

Last edited:
بالا