• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب کاربران برگزیده سال 1389 تالار فوتبال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
تبریک میگم به هر 4 نفر
icon10.gif

پ.ن: فرزاد هم نشون داد استعداد مجری گری خوبی داره، آقا برای برنامه شب عید تشریف بیار :دی

amirgold

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من هم انتخاب دوست عزیزم .....علی ARMFرو به عنوان کاربر برتر و همچنین دیگر دوستان رو در این انجمن تبریک میگم........در ضمن امید وارم سال جدید سال پر بار تر و سرشار از موفقیت برای همه دوستان باشه

راستی علی جان ........هی تو فوقولاده ای.....قرمزته ;)

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
هم تیمی عزیزم ! :دی
ایشاالله شما رو در تاپیک تیم بیشتر ببینیم از این به بعد. مرسی.
در اولین فرصت که جو اونجارو نرمال دیدم حسام عزیز مزاحم میشم :)

من هم انتخاب دوست عزیزم .....علی ARMFرو به عنوان کاربر برتر و همچنین دیگر دوستان رو در این انجمن تبریک میگم........در ضمن امید وارم سال جدید سال پر بار تر و سرشار از موفقیت برای همه دوستان باشه

یعنی من درست میبینم این امیر طلاس اینجاس ؟ :cool:
علی‌ جون تو فوق العاده‌ای منم همین رو میگم ! ولی‌ علی‌ دلم کو ! :دی

دوباره تبریک میگم به همه دوستان عزیزم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همگی
آقا من میخوام نطق کنم. اوهووم... یک .. دو... سه. صدا خوبه!!!؟

خب ، آسمان بار امانت نتوانست کشید، قرعه کار بنام من دیوانه زدند

اول باید تشکر کنم از همه دوستانی که تو رای گیری شرکت کردند و از این کار استقبال کردند و خب عزیزانی هم که به من لطف داشتند ، منت گذاشتند. ارداتمند و ممنون هستم.

بازم سورپرایز شدم و البته شوکه. واقعیت اینه که برای اول شدنم انصافا شانسی قائل نبودم و تو حالت خوشبینانه فکر میکردم جزو سه تا بشم :دی حقیقت اینه که انتخاب بسیار سختی بود و من خودم برای رای دادن خیلی فکر کردم. خودم فکر میکردم که مجید / مهرداد/ جواد/ حسام .... و واقعا خیلی های دیگه بودند که لایق تر از من بودند ولی من با احترام به همه عزیزان و کسانی که نظر دادند تو این موقعیت بجای خیلی ها تشکر میکنم و فقط و فقط بگم که این لطف دوستان بوده و یه جورایی تحت شرایطی خاص قرار میگیرم که امیدوارم بتونم حافظ خوبی برای این لطف و عقیده شما باشم. فکر میکنم در قبال این موضوع احساس مسئولیت خاص و جدیدی رو دارم.

تبریک میگم به همه دوستان و علی الخصوص علی آقا / مجید جان و حسام عزیز و همینطور مهرداد و جواد و هر دو امیر و ... که مطمعنا و بدون تعارف از بهترینهای بخش هستند و خب دیگه مشخصه که از من برترند و هم پیشکسوت.

مثل همیشه امیدوارم که بتونیم برای هم دوستان و هم صحبتان خوبی باشیم و یک سال پر از مهربانی و دوستی رو به همراه موفقیت های فوتبالی کنار هم داشته باشیم. یه سال موفق فوتبالی با نام 1390 که پیشاپیش خدمتتون عرض تبریک و شاد باش دارم.

ارادتمند همه فوتبال دوستهای پی تی.

تند تند نوشتم / ببخشید اگه جمله ها مرتب نیست :دی

- از همه دوستانی که لطف داشتند و تبریک گفتند متقابلا تشکر میکنم و در پشت تشکر تک تک خدمت خواهم رسید.
- آخر سالی همه مشغله های روزهای آخر رو داریم و حضور ها یه خط در میون میشه. منم امروز نبودم و انگار خیلی دیر شده تا خدمت برسم واقعا ذوق زده شدم و البته یه جورایی هم شرمنده شدم. عذرخواهی بابت تاخیر
- از ساسان جان خان و کاپتن فرزاد هم ممنونم که این حرکت رو ترتیب دادند . ما خواستیم بگیم شما هم کابر برتر ماه بشید ولی خب شما این کارو ترتیب دادید. بهر حال دست بالای دست بسیار است :دی
- دیگه چیزی یادم نمیاد که بگم.

شاد باشید و عید ها پیشاپیش بی هپی. :)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
به اونایی که من رای دادم ، از آخر اول شدن . دی
127fs4730978.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مجددا درود
اینم اولین سری تشکرات من!
نامش با یونتوس و دل پیرو گره خورده ،

خوشحالم که از کاپتان یاد کردی. پرچم دار خوبی بودم براش :دی
بازم ممنون.

آقا تبریک به هر ۴ تاشون کارشون حرف نداره جالب انواع رنگهای پرچمها هم دیده میشه : ابی قرمز + قرمز رمی (عشق)

فرزاد و ساسان عزیز شما دو عزیز هم خسته نباشید
ایشالا همیشه به شادی از این انتخابات باشه :D
قربانتون

معین جان ممنون.
تا لحظه رفتن یه عالم عاشقت میشم. :cool:

تبریک به برندگان
confetti.gif

سپاسگذار آزاده جان
کم پیدایی شما!!!

مقام اول رو به جواد عزیز تبریک میگم
onesmiley2.gif
امیدوارم توی زندگی موفق باشین

نوید جان خیلی ممنون رفیق. شما هم موفق باشی عزیز
یووه ای و میلانی گوشت همو بخورن ، استخوان همو دور نمیندازند. امان از اون اقاهه با اون تیمش :دی:lol:

ما هم به همه برو بچز تبریک میگیم :) بخصوص به 4 برنده عزیز :)

ایشالله که سالی پر از خوشی و موفقیت و سلامتی در پیش رو داشته باشید

مهرادا جان شما بزرگواری
خیلی ممنون و منم برای شما سالی خوب و پر بار آرزو دارم.

سلام

من هم به دوستان تبریک میگم.

امیر جان تشکر.
کنار خانواده خوبت باشی همیشه و سلامت. تا هر روزت بهترین روزت باشه رفیق. :)

آقا مبارک باشه
جواد جان تبریک خیلی زیاد :)
ARMFعزیز تبریک :)
مجید جان مبارک باشه :)
حسام جان خیلی تبریک میگم :)

بقیه بچه ها هم مهرداد و j_2006 و bhrz و sara_joon و rudiger هم لایق بودند ولی بیشتر از 3 رای نمیشد داد دیگه :)
برای همه دوستان آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگیشان می کنم :)

فرامرز عزیز.
ممنون و سپاس خیلی زیاد :). شما هم موفق باشی.

به جواد عزيز از صميم قلب تبريك ميگم شديدا مستحقش بود:دي
به علي آقا و حسام( كه به هرحال به زد و بند و... دوم شده) تبريك ميگم:دي
از اينكه در رتبه ي پنجم قرار گرفتم هم شگفت زده شدم تا حدي! با اينكه در تاپيك ها زياد فعاليت ندارم برام جالب بود.
در كل كار جالب و زيبايي بود كه صورت گرفت.
ممنون از همه ي كسايي كه به من راي دادن. اميدوارم لايق بوده باشم:دي و از اينكه بالاتر از يك منچستري قرار گرفتم به خود مي بالم.
سال نو هم بر همه مبارك.

تو رو باید امسال برات آستین بالا بزنیم. با همون کسی که تو دروغ سیزده ات گفته بودی ( کنجکاوان باید مجله جدید رو دانلود کنند و بخوانند :دی)
امیر جان خیلی خیلی تشکر دارم و اسمایلی ذوق. مرسی همکار و رفیق.
سال نو شما هم مبارک.

تبریک میگم به هر 4 نفر

جواد چقدر با فاصله زیاد اول شده. ای ول داش جواد گل :D

منصور جان خیلی میخوامت . یه جورایی درگیرت شدم.
من مخلصم شمام و تشکر فراوان :cool:

سلام دوستان

منم به دوستان گلم که انتخاب شدن تبریک می گم.
4uboxsmiley.gif

منم اصلا انتظار نداشتم بین این دوستان باشم و واقعا از تمامی کسانی که منو مورد لطف خودشون قرار دادن تشکر می کنم.:blush:

وقتی دستام خالی باشه / وقتی باشم عاشق تو. ...فقط باید با صدای بلند داد بزنم من چقدر خوشحالم که رفیق خوبی مثل تو دارم. جواد عزیز.
خیلی تشکر و
شما خیلی اشتباه میکنی!!! که همچین انتظاری در مورد خودت نداشتی :دی

تبریک میگم به هر 4 نفر
icon10.gif

پ.ن: فرزاد هم نشون داد استعداد مجری گری خوبی داره، آقا برای برنامه شب عید تشریف بیار :دی

مخلص آقا
شما هم کم پیدا شدی :دی
فرزاد رو خوب اومدی. انگار واقعا رفته بود پشت تریبون // منم جو گیر کرد :دی

با تقلب از رو دست اقا معین :دی امیر جان از شما ممنونم و درگیر آواتارتم.
اگه سیاوش سر مربی باشه و یا رئیس باشگاه ، حتما شهرام یا کمکش هست و یا کاپتان تیم. :cool:

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
دوستان گلم جواد ، علی ، حسام ، مجید ، مهرداد ، امیر ، جواد ، بهروز و امیر عزیزم به همتون تبریک میگم و از زحماتی که در سال 89 برای این بخش کشیدید از همتون سپاسگزارم. :)
از سایر دوستانی هم که شاید به دلیل فعالیت کمتر جلوی چشم سایرین نبودند و کمتر رای آوردند بابت فعالیت مفید و تاثیر گذارشون خیلی خیلی ممنونم .
امیدوارم در سال 90 در کنار هم و با ایده های جدیدتر بخش پویا تری داشته باشیم.

شاد و پیروز باشید

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
به داش جواد استقلالي مرد سال ورزش پي تي تبريك ميگم.

همچنين به علي اقا(armf) و مجيد جان كه به قول عادل بدون هيچ چشم داشتي تو تايپيك پيش بيني زحمت ميكشه.
و اقا حسام كه مقام سوم مشترك شدن

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
منم به هر 4 دوست گل و عزیز تبریک میگه که به حق هم به این عناوین رسیدند. به امید موفقیتهای بزرگتر تو زندگیشون

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ابتدا به نفرات طلایی و نقره ای برنزی یک تبریک ویژه عرض می کنم
و تبریک دوم هم متعلق به تمامی دوستانی هست که در این رای گیری حتی یک رای تونستند بدست بیارند از زحمات همشون تشکر می کنم
و بالاخره تبریک سوم متعلق به تمامی اهالی بخش فوتبال و آرزوی اینکه سال آینده همگی سالم و سلامت باشند و با دلی خوش و فکری آزاد از فعالیتهای همشون در این بخش لذب ببریم و استفاده کنیم این هم یکی از ویژگی های فوتباله که میتونه اینطوری آدمهای مختلف با سلایق مختلف رو مثل دوستان صمیمی و همدل کنار هم جمع کنه

و اما یک تبریک خاص هم باید عرض کنم خدمت مدیران محترم بخش که واقعا حضورشون به همه ما انرژی میده

خوشحالم که یک ایتالیایی اصیل توپ طلا رو برد ( خوشم میاد هرجا جامی و توپی هست ایتالیا حرف اول رو میزنه )
همچنین خوشحالم که یک پرسپولیسی گرانقدر و فهیم توپ نقره رو بخودش اختصاص داد

این آخر سالی میخواستم همین جا یک چیزی بگم که خیلی وقته تو دلمه راستش من علیرغم اینکه از قدیمیهای این بخش بودم حتی قبل از اونکه فوتبال خودش یک بخش بشه بنا به دلایلی مدتها بود که فعالیت چندانی در بخش فوتبال و حتی تاپیک محبوبم لاجوردی پوشان بی همتا نداشتم اما تاثیرات مثبت دو نفر باعث شد که من دوباره به این جمع برگردم و در حد بضاعتم هرجند اندک و نه چندان مفید در این بخش فعالیت کنم و اون دو دوست عزیز کسانی نیستند بجز اول آقا ساسان گرامی که ظاهرا شنیدم قراره پدر بشند و از ته دل براش آرزو می کنم که فرزند سالم و سعادتمندی خدا بهش عطا کنه که اولین کسی که شاید میشه گفت ما رو در میان انبوه جمعیت و اون وسطای سیاهی لشکرها دید و توجهی نشون داد بدون شک ایشون بود و دوم هم دوست عزیزم jvd که هرچند مدت زیادی نیست خدمتشون ارادت پیدا کردم اما عمق این ارادت شاید به وسعت سالهای سال باشه بقول یک عزیز از دست رفته اینترنتی ( منظور کسانی که دیگه در دنیای وب گمشون کردیم و خبری ازشون نداریم) آرزوهاش رو براش آرزو می کنم

سال نو رو هم پیشاپیش به هم اهالی و دوستان بخش فوتبال تبریک میگم امیدوارم که سلامتی و سعادت رو توامان در سال آتی بدست بیارند( یه جورایی هم سالی هست که بوی فوتبال ازش میاد سال 90) متاسفانه در ایام عید سخت بتونم به اینترنت دسترسی پیدا کنم امیدوارم که به همتون خوش بگذره

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
براي تنوع نفرات دوم و سوم به اراء و نحوه راي گيري اعتراض كنن :دي.و بخوان دوباره باز شماري بشه شايد تحولي اتفاق افتاد.

شايدم من بن شدم:دي

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آقا ساسان گرامی که ظاهرا شنیدم قراره پدر بشند و از ته دل براش آرزو می کنم که فرزند سالم و سعادتمندی خدا بهش عطا کنه که اولین کسی که شاید میشه گفت ما رو در میان انبوه جمعیت و اون وسطای سیاهی لشکرها دید و توجهی نشون داد بدون شک ایشون بود و دوم هم دوست عزیزم jvd که هرچند مدت زیادی نیست خدمتشون ارادت پیدا کردم اما عمق این ارادت شاید به وسعت سالهای سال باشه بقول یک عزیز از دست رفته اینترنتی ( منظور کسانی که دیگه در دنیای وب گمشون کردیم و خبری ازشون نداریم) آرزوهاش رو براش آرزو می کنم

سال نو رو هم پیشاپیش به هم اهالی و دوستان بخش فوتبال تبریک میگم امیدوارم که سلامتی و سعادت رو توامان در سال آتی بدست بیارند( یه جورایی هم سالی هست که بوی فوتبال ازش میاد سال 90) متاسفانه در ایام عید سخت بتونم به اینترنت دسترسی پیدا کنم امیدوارم که به همتون خوش بگذره

روبی جان اول از همه بگم که داشتن دوستی مثل شما برای من افتخاره . این رو بدون غلو عرض می کنم ، شما خودت خوب هستی که انقدر من رو خوب می بینی . هر کاری من انجام دادم اول برای یک دوست بوده دوم هم انجام وظیفه بعنوان مدیر بخش واین شما بودی که با حضورت سر من و فاروم منت گذاشتی.

من فکر می کنم جواد عزیز هم احساسی مشابه من داشته باشه. سال نوت مبارک و بهت خوش بگذره. :)

پ.ن: از لطفت در خصوص فرزند دار شدنم هم خیلی خیلی سپاسگزارم

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همگی .

منم به 4 دوست عزیز تبرک میگم...:happy:

مرسی آنیتا جان. لطف داری.
لوس که نبود :دی
سلام خدمت دوستان
دوستان گلم جواد ، علی ، حسام ، مجید ، مهرداد ، امیر ، جواد ، بهروز و امیر عزیزم به همتون تبریک میگم و از زحماتی که در سال 89 برای این بخش کشیدید از همتون سپاسگزارم. :)
از سایر دوستانی هم که شاید به دلیل فعالیت کمتر جلوی چشم سایرین نبودند و کمتر رای آوردند بابت فعالیت مفید و تاثیر گذارشون خیلی خیلی ممنونم .

شاد و پیروز باشید

یس سر
منم از شما بخاطر زحماتتون برای بخش و البته ایجاد فضایی دوست داشتنی خیلی تشکر میکنم و امیدوارم سال جدید رو هم کنار هم عالی و به شادی طی کنیم.

ممنون آقا ساسان.

همچنين به علي اقا(armf) و مجيد جان كه به قول عادل بدون هيچ چشم داشتي تو تايپيك پيش بيني زحمت ميكشه.

مرسی میلاد جان. خیلی لطف داری شما.
منم دیشب میخواستم بگم ولی یادم رفته بود . واقعا زحمات مجید تو تاپیک پیش بینی و استقلال قابل توجه هست. همینطور حسام تو مجله.

منم به هر 4 دوست گل و عزیز تبریک میگه که به حق هم به این عناوین رسیدند. به امید موفقیتهای بزرگتر تو زندگیشون

خدا بگم اون گفتگوی آزاد رو چیکار کنه.
من خودم یه جورایی کم پیدایی شما و محسن رو از چشم اونجا میبینم :دی از منصور یاد بگیرید.

خیلی خیلی ممنون آرین جان. استقلالی دوست داشتنی!
یاد او آواتار مافیات بخیر که من خیلی باهاش حال میکردم. :دی بیشتر بیا !

و تبریک دوم هم متعلق به تمامی دوستانی هست که در این رای گیری حتی یک رای تونستند بدست بیارند از زحمات همشون تشکر می کنم
خوشحالم که یک ایتالیایی اصیل توپ طلا رو برد ( خوشم میاد هرجا جامی و توپی هست ایتالیا حرف اول رو میزنه )

این آخر سالی میخواستم همین جا یک چیزی بگم که خیلی وقته تو دلمه راستش من علیرغم اینکه از قدیمیهای این بخش بودم حتی قبل از اونکه فوتبال خودش یک بخش بشه بنا به دلایلی مدتها بود که فعالیت چندانی در بخش فوتبال و حتی تاپیک محبوبم لاجوردی پوشان بی همتا نداشتم اما تاثیرات مثبت دو نفر باعث شد که من دوباره به این جمع برگردم و در حد بضاعتم هرجند اندک و نه چندان مفید در این بخش فعالیت کنم و اون دو دوست عزیز کسانی نیستند بجز اول آقا ساسان گرامی که ظاهرا شنیدم قراره پدر بشند و از ته دل براش آرزو می کنم که فرزند سالم و سعادتمندی خدا بهش عطا کنه که اولین کسی که شاید میشه گفت ما رو در میان انبوه جمعیت و اون وسطای سیاهی لشکرها دید و توجهی نشون داد بدون شک ایشون بود و دوم هم دوست عزیزم jvd که هرچند مدت زیادی نیست خدمتشون ارادت پیدا کردم اما عمق این ارادت شاید به وسعت سالهای سال باشه بقول یک عزیز از دست رفته اینترنتی ( منظور کسانی که دیگه در دنیای وب گمشون کردیم و خبری ازشون نداریم) آرزوهاش رو براش آرزو می کنم

بشدت شرمنده میکنی و لطف داری شما.
علی جان از شما خیلی سپاسگذارم.
واقعا صحبتهای آقا ساسان درست و کامل هست و با شدت هر چه تمام تر تایید میشه و من تکرار نمیکنم دیگه. واقعا خوبی از خود شماست.
خیلی خوشحالم که شما کنارمون هستی و خوشحالم که بنیانگذار و استارتر قهرمانی لاجوردی در پی تی به من محبت دارند. منم واقعا کاری قابل یاد کردن انجام ندادم.
منم امیدوارم سال فوتبالی خوبی باشه. برای رشد فوتبالمون. برای یووه و برای ایتالیا.
سلامت و بر قرار باشی

براي تنوع نفرات دوم و سوم به اراء و نحوه راي گيري اعتراض كنن :دي.و بخوان دوباره باز شماري بشه شايد تحولي اتفاق افتاد.

شايدم من بن شدم:دي
میلاد جان قبلا بحثش شده و جناب رئیس خط مشی رو تعیین کردند. اینم اسنادش:دی

سلام خدمت دوستان

بی خیال امیر جان ، نهایتش نفر سوم میشه اول :D و نفر اول هم بن میشه ;)
شاد و پیروز باشید

صبح دیدم یه ون گ ارد ویجه سر کوچه پارک کرده. :lol::lol::lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازم سلام !

به لطف آقا حمید موزمار عناوین کاربران برتر سال هم مهیا شد

کاربر طلائی ، نقره ای و برنزی

بازم به همه شون و همه تون و همه مون ! تبریک میگم :happy:

پیشتاپیشت ! سال نو تون هم هپی و اینا .. :cool:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
به هر 4 دوست گلم تبریک میگم :heart: :happy:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

اول اینکه شرمسار محبت دوستان گلم در انجمن پرشین تولز هستم. بودن در این جمع برای من یک حس خوشایند مداومه که هر روز منو پای نت میکشونه...
بزرگترین امتیازی که در اینجا وجود داره و من بسیار از اون لذت میبرم، وجود حس احترام، مابین اعضاء انجمن و تاپیک هاش هست. زیاد طولانیش نمیکنم. غرض اینکه یک واژه ، بیانگر حس من از قرار گرفتن در جمع انتخاب شدگان بخش فوتبال هست و اونهم تقدیم به یکایک اعضاء فعال و غیر فعال اینجا : سپاس ... :heart:

و اما اختصاصا ...

عاقبت چرخ روزگار گشت و گشت تا زمان انتخاب 3 کاربر برگزیده بخش فوتبال اونهم به انتخاب بقیه رفقا رسید

* و اما نفر دوم ، کسی که به قول ساسان از طلائی های نسل سوم پرشین تولزه ، کارش رو با گذاشتن عکسهای خاطره انگیز و قدیمی تو تاپیک پرسپولیس شروع کرد و کم کم حضور کلیش هم نماد بیشتری پیدا کرد تا اونجا که دوستان بخش رأی قابل توجهی رو بهش اختصاص دادن

این شما و این برنده توپ نقره ARMF با 54 امتیاز ، به افتخارش ...

درود بر همه رفقای عزیز و گرامیم..

فرزاد عزیز... محبت شما همیشه شامل حال من بوده. شرمنده ام میکنی بزرگوار...

آقا تبریک به هر ۴ تاشون کارشون حرف نداره جالب انواع رنگهای پرچمها هم دیده میشه : ابی قرمز + قرمز رمی (عشق)

فرزاد و ساسان عزیز شما دو عزیز هم خسته نباشید
ایشالا همیشه به شادی از این انتخابات باشه :D
قربانتون

رفیق... هیچ رنگی بهتر از یکرنگی نیست، که تو داری ... سپاسگزارم

تبریک به برندگان
confetti.gif

ممنونم عزیز...

مقام اول رو به جواد عزیز تبریک میگم
onesmiley2.gif
همچنین مقام دوم به علی (همیشه جایی که مقامی جامی هست یک میلانی حاضره) مقام سوم به اقا مجید ومقام چهارم هم به مدیر لایق تبریک عرض میکنم
idolsmileyf.gif

پرچم میلان به دست تو افراشته باد نویدجان... برقرار باشی

سلام

من هم به دوستان تبریک میگم.

شما یکی از انتخابهای من بودید... به شما هم تبریک میگم و متقابلا از شما سپاسگزارم...

آقا مبارک باشه
جواد جان تبریک خیلی زیاد :)
ARMFعزیز تبریک :)
مجید جان مبارک باشه :)
حسام جان خیلی تبریک میگم :)

بقیه بچه ها هم مهرداد و j_2006 و bhrz و sara_joon و rudiger هم لایق بودند ولی بیشتر از 3 رای نمیشد داد دیگه :)
برای همه دوستان آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگیشان می کنم :)

ممنونم دوست من... من هم به نوبه خودم براتون بهترینها را آرزومندم...

به جواد عزيز از صميم قلب تبريك ميگم شديدا مستحقش بود:دي
به علي آقا و حسام( كه به هرحال به زد و بند و... دوم شده) تبريك ميگم:دي
از اينكه در رتبه ي پنجم قرار گرفتم هم شگفت زده شدم تا حدي! با اينكه در تاپيك ها زياد فعاليت ندارم برام جالب بود.
در كل كار جالب و زيبايي بود كه صورت گرفت.
ممنون از همه ي كسايي كه به من راي دادن. اميدوارم لايق بوده باشم:دي و از اينكه بالاتر از يك منچستري قرار گرفتم به خود مي بالم.
سال نو هم بر همه مبارك.

درود بر شما امیر عزیز ... قطعا جایگاه شما باتر از این هست ... فقط من نفهمیدم محتویات اون پرانتز شمال حال منم میشه یا نه؟ ... :D

سربلند باشی

تبریک میگم به هر 4 نفر

جواد چقدر با فاصله زیاد اول شده. ای ول داش جواد گل :D

سپاس منصور جان ... جواد حرف نداره، شک نکن ...

منم تبریک میگم به دوستان طلایی و نقره ای و برنزی :D ...

من فکر نمی کردم توی این لیست قرار بگیرم کلا :p از کسانی که لطف کردن به من رای دادن صمیمانه تشکر میکنم .

خب یه طرفدار رئال، همه جا باید در صدر محفل باشه ... من هم از شما متشکرم ...

سلام دوستان

منم به دوستان گلم که انتخاب شدن تبریک می گم.
4uboxsmiley.gif

منم اصلا انتظار نداشتم بین این دوستان باشم و واقعا از تمامی کسانی که منو مورد لطف خودشون قرار دادن تشکر می کنم.:blush:

جواد عزیز، تبریک من رو بپذیر ... از لطفت بی نهایت ممنونم ...

تبریک میگم به هر 4 نفر
icon10.gif

تشکر از شما ...

امیر طلای بزرگ ... کاربر برگزیده سال 1389 در بخش موسیقی... ما هرچی از شما تشکر کنیم بازم جا داره... شرمنده کردی و ازت ممنونم ...

ولی‌ علی‌ دلم کو ! :دی

دوباره تبریک میگم به همه دوستان عزیزم

تو رو نمیدونم ... :D ولی من " دلم پیشت بنده ... " :lol:

سلام به همگی
آقا من میخوام نطق کنم. اوهووم... یک .. دو... سه. صدا خوبه!!!؟

تبریک میگم به همه دوستان و علی الخصوص علی آقا / مجید جان و حسام عزیز و همینطور مهرداد و جواد و هر دو امیر و ... که مطمعنا و بدون تعارف از بهترینهای بخش هستند و خب دیگه مشخصه که از من برترند و هم پیشکسوت.

ارادتمند همه فوتبال دوستهای پی تی.

جواد جان... عزیزی ... و لایق بهترینها ... تبریکات صمیمانه من رو پذیرا باش ...

منم به 4 دوست عزیز تبرک میگم...:happy:

تشکر از شما ...

سلام خدمت دوستان

شاد و پیروز باشید

ساسان گل ... بودن در کنار شما به تنهایی افتخاریه برای من... سپاس ویژه بابت همه زحماتی که در طول این مدت متحمل شدید...

با آرزوی موفقیت روز افزون و تبریک پیشاپیش بابت قدم نورسیده... ایام همیشه به کام ...

من هم از شما ممنونم میلاد عزیز ...

سپاسگزارم عزیز... شما هم موفق باشید ...

و بالاخره تبریک سوم متعلق به تمامی اهالی بخش فوتبال و آرزوی اینکه سال آینده همگی سالم و سلامت باشند و با دلی خوش و فکری آزاد از فعالیتهای همشون در این بخش لذب ببریم و استفاده کنیم این هم یکی از ویژگی های فوتباله که میتونه اینطوری آدمهای مختلف با سلایق مختلف رو مثل دوستان صمیمی و همدل کنار هم جمع کنه

و اما یک تبریک خاص هم باید عرض کنم خدمت مدیران محترم بخش که واقعا حضورشون به همه ما انرژی میده

درود ویژه ...

آشنایی با شما برای من غنیمتی بود در این انجمن... هم قدرت بیان، هم درک ویژه و هم استدلال درست... ممنونم که به من لطف دارید ...

به هر 4 دوست گلم تبریک میگم :heart: :happy:

بزرگواری حامد عزیز... ممنونم ...

اینجا لازمه یک بار دیگه به جواد (JVD)، حسام (H-C)، مجید (harry_4553)، مهرداد (mehrdad 201)، جواد (j_2006)، امیر(rudiger )، بهروز (bhrzk) و امیر (sara_joon) عزیز یکبار دیگه و بطور ویژه تبریک بگم. فعالیت این عزیزان، باعث رونق این بخش شده و قطعا بعد از این هم خواهد شد...

همه دوستان گل، امیدوارم پاینده باشید ... :happy:

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینجا لازمه یک بار دیگه به جواد (JVD)، حسام (H-C)، مجید (harry_4553)، مهرداد (mehrdad 201)، جواد (j_2006)، امیر(rudiger )، بهروز (bhrzk) و امیر (sara_joon) عزیز یکبار دیگه و بطور ویژه تبریک بگم. فعالیت این عزیزان، باعث رونق این بخش شده و قطعا بعد از این هم خواهد شد...
يعني جدا اينقدر تاثير گذار بودم و نمي دونستم؟:دي

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
ممنون از همه دوستان و تشکر از همه کسانی که رای دادن به من.

همچنین تبریک به همه عزیزان.

این برای چی رزرو شده؟ :d

پ.ن : رنگ یوزرها هم عوض میشد قشنگ تر نمیشد؟

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
رفیق... هیچ رنگی بهتر از یکرنگی نیست، که تو داری ... سپاسگزارم

سلام علی‌ جون یک رنگ تر از تو تو عمرم ندیدم استاد من جلو شما گفتم یه تینج حساب میشم مرد بزرگ

راستی‌ علی‌ این مدال نقره تو کجاس :دی همه چرا طلا برنز ... دارن تو لقب نداری نکنه دوپینگ کرده بودی ازت گرفتن ؟:lol:

از همینجا هم سال نو رو به همه بچه‌های فوتبالی تبریک میگم ایشالا سالی‌ خوب داشته باشید همراه با پیروزی چه خودتون چه تیم هاتون;)

قربان همه

معین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا