درود ...
اول اینکه شرمسار محبت دوستان گلم در انجمن پرشین تولز هستم. بودن در این جمع برای من یک حس خوشایند مداومه که هر روز منو پای نت میکشونه...
بزرگترین امتیازی که در اینجا وجود داره و من بسیار از اون لذت میبرم، وجود حس احترام، مابین اعضاء انجمن و تاپیک هاش هست. زیاد طولانیش نمیکنم. غرض اینکه یک واژه ، بیانگر حس من از قرار گرفتن در جمع انتخاب شدگان بخش فوتبال هست و اونهم تقدیم به یکایک اعضاء فعال و غیر فعال اینجا :
سپاس ... :heart:
و اما اختصاصا ...
عاقبت چرخ روزگار گشت و گشت تا زمان انتخاب 3 کاربر برگزیده بخش فوتبال اونهم به انتخاب بقیه رفقا رسید
* و اما نفر دوم ، کسی که به قول ساسان از طلائی های نسل سوم پرشین تولزه ، کارش رو با گذاشتن عکسهای خاطره انگیز و قدیمی تو تاپیک پرسپولیس شروع کرد و کم کم حضور کلیش هم نماد بیشتری پیدا کرد تا اونجا که دوستان بخش رأی قابل توجهی رو بهش اختصاص دادن
این شما و این برنده توپ نقره
ARMF با 54 امتیاز ، به افتخارش ...
درود بر همه رفقای عزیز و گرامیم..
فرزاد عزیز... محبت شما همیشه شامل حال من بوده. شرمنده ام میکنی بزرگوار...
آقا تبریک به هر ۴ تاشون کارشون حرف نداره جالب انواع رنگهای پرچمها هم دیده میشه : ابی قرمز + قرمز رمی (عشق)
فرزاد و ساسان عزیز شما دو عزیز هم خسته نباشید
ایشالا همیشه به شادی از این انتخابات باشه

قربانتون
رفیق... هیچ رنگی بهتر از یکرنگی نیست، که تو داری ... سپاسگزارم
ممنونم عزیز...
مقام اول رو به جواد عزیز تبریک میگم
همچنین مقام دوم به علی (همیشه جایی که مقامی جامی هست یک میلانی حاضره) مقام سوم به اقا مجید ومقام چهارم هم به مدیر لایق تبریک عرض میکنم
پرچم میلان به دست تو افراشته باد نویدجان... برقرار باشی
سلام
من هم به دوستان تبریک میگم.
شما یکی از انتخابهای من بودید... به شما هم تبریک میگم و متقابلا از شما سپاسگزارم...
آقا مبارک باشه
جواد جان تبریک خیلی زیاد

ARMFعزیز تبریک

مجید جان مبارک باشه

حسام جان خیلی تبریک میگم
بقیه بچه ها هم مهرداد و j_2006 و bhrz و sara_joon و rudiger هم لایق بودند ولی بیشتر از 3 رای نمیشد داد دیگه

برای همه دوستان آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگیشان می کنم
ممنونم دوست من... من هم به نوبه خودم براتون بهترینها را آرزومندم...
به جواد عزيز از صميم قلب تبريك ميگم شديدا مستحقش بود:دي
به علي آقا و حسام( كه به هرحال به زد و بند و... دوم شده) تبريك ميگم:دي
از اينكه در رتبه ي پنجم قرار گرفتم هم شگفت زده شدم تا حدي! با اينكه در تاپيك ها زياد فعاليت ندارم برام جالب بود.
در كل كار جالب و زيبايي بود كه صورت گرفت.
ممنون از همه ي كسايي كه به من راي دادن. اميدوارم لايق بوده باشم:دي و از اينكه بالاتر از يك منچستري قرار گرفتم به خود مي بالم.
سال نو هم بر همه مبارك.
درود بر شما امیر عزیز ... قطعا جایگاه شما باتر از این هست ... فقط من نفهمیدم محتویات اون پرانتز شمال حال منم میشه یا نه؟ ...
سربلند باشی
تبریک میگم به هر 4 نفر
جواد چقدر با فاصله زیاد اول شده. ای ول داش جواد گل
سپاس منصور جان ... جواد حرف نداره، شک نکن ...
منم تبریک میگم به دوستان طلایی و نقره ای و برنزی

...
من فکر نمی کردم توی این لیست قرار بگیرم کلا

از کسانی که لطف کردن به من رای دادن صمیمانه تشکر میکنم .
خب یه طرفدار رئال، همه جا باید در صدر محفل باشه ... من هم از شما متشکرم ...
سلام دوستان
منم به دوستان گلم که انتخاب شدن تبریک می گم.
منم اصلا انتظار نداشتم بین این دوستان باشم و واقعا از تمامی کسانی که منو مورد لطف خودشون قرار دادن تشکر می کنم.:blush:
جواد عزیز، تبریک من رو بپذیر ... از لطفت بی نهایت ممنونم ...
تشکر از شما ...
من هم انتخاب دوست عزیزم .....علی ARMFرو به عنوان کاربر برتر و همچنین دیگر دوستان رو در این انجمن تبریک میگم........در ضمن امید وارم سال جدید سال پر بار تر و سرشار از موفقیت برای همه دوستان باشه
راستی علی جان ........هی تو فوقولاده ای.....قرمزته
امیر طلای بزرگ ... کاربر برگزیده سال 1389 در بخش موسیقی... ما هرچی از شما تشکر کنیم بازم جا داره... شرمنده کردی و ازت ممنونم ...
ولی علی دلم کو ! :دی
دوباره تبریک میگم به همه دوستان عزیزم
تو رو نمیدونم ...

ولی من " دلم پیشت بنده ... " :lol:
سلام به همگی
آقا من میخوام نطق کنم. اوهووم... یک .. دو... سه. صدا خوبه!!!؟
تبریک میگم به همه دوستان و علی الخصوص علی آقا / مجید جان و حسام عزیز و همینطور مهرداد و جواد و هر دو امیر و ... که مطمعنا و بدون تعارف از بهترینهای بخش هستند و خب دیگه مشخصه که از من برترند و هم پیشکسوت.
ارادتمند همه فوتبال دوستهای پی تی.
جواد جان... عزیزی ... و لایق بهترینها ... تبریکات صمیمانه من رو پذیرا باش ...
منم به 4 دوست عزیز تبرک میگم...:happy:
تشکر از شما ...
سلام خدمت دوستان
دوستان گلم جواد ، علی ، حسام ، مجید ، مهرداد ، امیر ، جواد ، بهروز و امیر عزیزم به همتون تبریک میگم و از زحماتی که در سال 89 برای این بخش کشیدید از همتون سپاسگزارم.

از سایر دوستانی هم که شاید به دلیل فعالیت کمتر جلوی چشم سایرین نبودند و کمتر رای آوردند بابت فعالیت مفید و تاثیر گذارشون خیلی خیلی ممنونم .
امیدوارم در سال 90 در کنار هم و با ایده های جدیدتر بخش پویا تری داشته باشیم.
شاد و پیروز باشید
ساسان گل ... بودن در کنار شما به تنهایی افتخاریه برای من... سپاس ویژه بابت همه زحماتی که در طول این مدت متحمل شدید...
با آرزوی موفقیت روز افزون و تبریک پیشاپیش بابت قدم نورسیده... ایام همیشه به کام ...
به داش جواد استقلالي مرد سال ورزش پي تي تبريك ميگم.
همچنين به علي اقا(armf) و مجيد جان كه به قول عادل بدون هيچ چشم داشتي تو تايپيك پيش بيني زحمت ميكشه.
و اقا حسام كه مقام سوم مشترك شدن
من هم از شما ممنونم میلاد عزیز ...
منم به هر 4 دوست گل و عزیز تبریک میگه که به حق هم به این عناوین رسیدند. به امید موفقیتهای بزرگتر تو زندگیشون
سپاسگزارم عزیز... شما هم موفق باشید ...
ابتدا به نفرات طلایی و نقره ای برنزی یک تبریک ویژه عرض می کنم
و تبریک دوم هم متعلق به تمامی دوستانی هست که در این رای گیری حتی یک رای تونستند بدست بیارند از زحمات همشون تشکر می کنم
و بالاخره تبریک سوم متعلق به تمامی اهالی بخش فوتبال و آرزوی اینکه سال آینده همگی سالم و سلامت باشند و با دلی خوش و فکری آزاد از فعالیتهای همشون در این بخش لذب ببریم و استفاده کنیم این هم یکی از ویژگی های فوتباله که میتونه اینطوری آدمهای مختلف با سلایق مختلف رو مثل دوستان صمیمی و همدل کنار هم جمع کنه
و اما یک تبریک خاص هم باید عرض کنم خدمت مدیران محترم بخش که واقعا حضورشون به همه ما انرژی میده
خوشحالم که یک ایتالیایی اصیل توپ طلا رو برد ( خوشم میاد هرجا جامی و توپی هست ایتالیا حرف اول رو میزنه )
همچنین خوشحالم که یک پرسپولیسی گرانقدر و فهیم توپ نقره رو بخودش اختصاص داد
درود ویژه ...
آشنایی با شما برای من غنیمتی بود در این انجمن... هم قدرت بیان، هم درک ویژه و هم استدلال درست... ممنونم که به من لطف دارید ...
به هر 4 دوست گلم تبریک میگم :heart: :happy:
بزرگواری حامد عزیز... ممنونم ...
اینجا لازمه یک بار دیگه به
جواد (JVD)،
حسام (H-C)،
مجید (harry_4553)،
مهرداد (mehrdad 201)،
جواد (j_2006)،
امیر(rudiger )،
بهروز (bhrzk) و
امیر (sara_joon) عزیز یکبار دیگه و بطور ویژه تبریک بگم. فعالیت این عزیزان، باعث رونق این بخش شده و قطعا بعد از این هم خواهد شد...
همه دوستان گل، امیدوارم پاینده باشید ... :happy: