• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
درود
ضمن تأیید فرمایشات دوست عزیز کورش ، خواستم فقط عرض کنم اونطوری که بین دانش آموخته های آموزشگاههای مختلف دیدم ، اونهایی که تو کیش و یا تو سفیر درس خونده بودن ، وضعیت بهتری به نسبت بقیه داشتن البته این فقط نتیجه مشاهدات منه و هیچ تحقیق آماری در این زمینه فکر نمی کنم انجام شده باشه که بتونه جواب کاملا صحیحی به شما بده ، بهتره ضمن انجام پیشنهاد کورش عزیز از منابع دیگه هم پرس و جو کنین

ضمن تشکر از دوست خوبم پیمان عزیز این رو هم به فرمایشات ایشون اضافه کنم که اکثر آموزشگاههای خوب کارنامه دانشجویان سری های قبلی را در برد قرار می دهند به همراه برنامه هدفمند برای سری جدید.
امیدوارم که موفق باشید

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال از اساتید و اهل فن: بالاترین مدرک معتبری که می شه در زبان انگلیسی از طریق موسسه ها (منظورم غیر از دانشگاهه) گرفت چیه؟ اگه بگید از کجا و از چه موسسه ای باید اقدام کرد خیلی ممنون می شم.

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
من کانون زبان (ili) رو از بچگی میرفتم 7 8 سال پیشم تموم کردم . گرامر و لغتم واقعا هیچ مشکلی ندارم . ولی وقتی میخوام حرف بزنم حتی خیلی ساده فلج میشم . کجا برم به نظرتون که مکالممو را بندازه؟ .

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
من کانون زبان (ili) رو از بچگی میرفتم 7 8 سال پیشم تموم کردم . گرامر و لغتم واقعا هیچ مشکلی ندارم . ولی وقتی میخوام حرف بزنم حتی خیلی ساده فلج میشم . کجا برم به نظرتون که مکالممو را بندازه؟ .

درود
اگه منظورت اینه که کلاس و آموزشگاه بری من کیش یا سفیر رو پیشنهاد می کنم ، مخصوصا اگه گرامر و لغت هم مشکل نداشته باشی فکر کنم زودتر هم به نتیجه برسی
موفق باشی

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
درود
اگه منظورت اینه که کلاس و آموزشگاه بری من کیش یا سفیر رو پیشنهاد می کنم ، مخصوصا اگه گرامر و لغت هم مشکل نداشته باشی فکر کنم زودتر هم به نتیجه برسی
موفق باشی

ممنون از جوابتون . اینا کلاس مکالمه آزاد دارن؟ یا باید ترمیک برم؟ . امتحان تعیین سطحشون چجوریه؟ پایین نمی ندازن آدمو؟ .

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
ممنون از جوابتون . اینا کلاس مکالمه آزاد دارن؟ یا باید ترمیک برم؟ . امتحان تعیین سطحشون چجوریه؟ پایین نمی ندازن آدمو؟ .

درود
کلاس مکالمه نمیدونم چجوری منظورته ولی تو هر دوتا مؤسسه کلاسها یک coursebook دارن و سیلابس مشخص ، اونطوری نیست که مثلا بگن یالله بچه ها خوش اومدین دورهمی ، هر کی هر چی دوست داره بگه :)
ترمیک ( هر روز) میتونی بری و همچنین میتونی کلاسهای فشرده بری در سفیر که میشه سه روز در هفته و همچنین میتونی یک روز در هفته بری در کیش ، اگه منظورت از ترمیک همون کلاساییه که بالا توضیح دادم بله باید همون شکلی بری کلاسی به اسم فقط مکالمه آزاد فقط میتونه یه روش من در آوردی الکی باشه ( نه فقط به نظر من)
امتحان تعیین سطح هر دو مؤسسه یک اینترویو هست یعنی یک امتحان بسیار ساده speaking ، که از سؤالات ساده شروع میشه و به تدریج مشکل تر میشه ، مثلا اولش سؤالای present simple ، بعدش present continuous ، بعدش همینجوری تا به مشکل تر ، هر وقت که نتونستی پاسخ بدی ، مصاحبه کننده متوجه میشه که باید بری اون ترم مربوطه و اون مفهومیو که مشکل داری تو بیانش ، revise کنی .
مسلما اگه مصاحبه کننده آدم مریضی نباشه ... خیلی پایین نمیندازه طرفو :) ولی کلا دوست عزیز این یه سیاست آموزشگاه داری هست که مصاحبه شونده ها رو یک چند ترمی پایین قرار میدن و به این وسیله گرفتن چند ترم شهریه بیشتر از شما رو تضمین می کنن ، اما خوشبختانه این امکان( هم در کیش و هم در سفیر) وجود داره که شما میتونید با teacher خودتون صحبت کنید و بهش بگید که از بودن در این level راضی نیستید ، ایشون هم یک interview دیگه از شما به عمل میاره و یا اصلا اگه از perform شما خیلی راضی باشه مستقیما می فرستتتون به مراحل بالاتر
موفق باشید:)

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان یه سوال دارم در دوره های new interchange آیا روی گرامر هم کار میشه؟ چون من میخوام گرامر و مکالمه رو با هم یاد بگیرم این موسسه ای که میخوام برم (معرفت) کتابهای new interchange رو اموزش میده میخواستم ببینم رو گرامر هم به خوبی کار میکنند یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:happy:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام دوستان. من یه دوره آمادگی آزمون تافل هم شرکت کردم و تو اسکیل های reading و listening وضعیتم خوبه (54-55 می گیرم از دو تاش کلا). مشکلم تو اسکیل های پروداکتیو هست یعنی writing و speaking. پیشنهادتون برای تقویت اینها چیه؟ ترجیحا کلاسی چیزی باشه چون همت بلندم اجازه self study را بهم نمیده!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام دوستان یه سوال دارم در دوره های new interchange آیا روی گرامر هم کار میشه؟ چون من میخوام گرامر و مکالمه رو با هم یاد بگیرم این موسسه ای که میخوام برم (معرفت) کتابهای new interchange رو اموزش میده میخواستم ببینم رو گرامر هم به خوبی کار میکنند یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:happy:
سلام
بله.روي گرامر هم كار ميشه.من كه راضي بودم و خوب بود گرامرش...

سلام دوستان. من یه دوره آمادگی آزمون تافل هم شرکت کردم و تو اسکیل های reading و listening وضعیتم خوبه (54-55 می گیرم از دو تاش کلا). مشکلم تو اسکیل های پروداکتیو هست یعنی writing و speaking. پیشنهادتون برای تقویت اینها چیه؟ ترجیحا کلاسی چیزی باشه چون همت بلندم اجازه self study را بهم نمیده!
سلام.
والا به نظر من كتاب (داستان) انگليسي خوندن خيلي براي تقويت زبان خوبه.
چون يه جور هايي باعث ميشه كه بدونيد چه جوري بايد بنويسيد و با ديكته و اينا اشنا تر ميشيد.
Speaking هم من خودم فيلم رو بيشتر مپسندم.(بدون زير نويس)
هم صفاي فيلم رو ميبريد هم يه چيزي ياد ميگيريد :دي

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام.
والا به نظر من كتاب (داستان) انگليسي خوندن خيلي براي تقويت زبان خوبه.
چون يه جور هايي باعث ميشه كه بدونيد چه جوري بايد بنويسيد و با ديكته و اينا اشنا تر ميشيد.
Speaking هم من خودم فيلم رو بيشتر مپسندم.(بدون زير نويس)
هم صفاي فيلم رو ميبريد هم يه چيزي ياد ميگيريد :دي

ضمن تایید صحبت های Dark Hero عزیز این مطلب رو هم به صحبت های ایشان اضافه کنم که اگر بخواهید با فیلم speaking را تقویت کنید باید یک فیلم آکادمیک یا یک کارتون را انتخاب کنید و پس از اینکه یک بار دیدید در دفعات دیگر فیلم را تیکه تیکه ببینید و سریع خلاصه برداری کنید (در حد چند جمله) و بعد خلاصه ان قسمت فیلم را توضیح دهید (بهتر هست که صدای خودتان را ضبط کنید و دوباره به صدای خودتان گوش دهید).
موفق باشید

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
من یه سوال دارم
من هم tell me more رو دارم هم یه مجموعه ایرانی که روش نوشته مجموعه 14 ترم دانشگاه کمبریج که مثل tell me هست ولی فارسی توضیح داده
فیلم و .. پخش میکنه
به نظرتون کدوم بهتره
دوم اینکه tell me more دو تا لهجه داره آمریکایی و بریتانیایی کدوم رو توصیه میکنید با تشکر

passengershadow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موسسه خوب زبان تهران میتونید به من معرفی کنید؟
ممنون میشم.
:)

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
من یه سوال دارم
من هم tell me more رو دارم هم یه مجموعه ایرانی که روش نوشته مجموعه 14 ترم دانشگاه کمبریج که مثل tell me هست ولی فارسی توضیح داده
فیلم و .. پخش میکنه
به نظرتون کدوم بهتره
دوم اینکه tell me more دو تا لهجه داره آمریکایی و بریتانیایی کدوم رو توصیه میکنید با تشکر

این کاملا به توانایی شما بستگی دارد. اگر این توانایی را دارید که توضیحات و نکات گرامری و ... که به زبان انگلیسی داده می شود را متوجه شوید از مجموعه ای استفاده کنید که کاملا به زبان انگلیسی هست چون خود توضیحات هم نوعی تمرین برایتان خواهد بود در غیر این صورت برای شروع از مجموعه دوم استفاده کنید
در کلیت اگر توانایی خوبی دارید برای بهبود توانایی در thinking بهتر است از مجموعه کاملا انگلیسی استفاده کنید.
در مورد لهجه:
لهجه آمریکایی راحت تر هست (البته به نظر من) ولی اگر قصد شرکت در امتحان لهجه بریتانیایی را دارید برای رفتن به جاهایی مثل استرالیا که انتخابتان محدود خواهد بود
موفق باشید

Last edited:

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
موسسه خوب زبان تهران میتونید به من معرفی کنید؟
ممنون میشم.
:)

در هر موسسه معلم ترم یکی از اصلی ترین فاکتورهاست به همین دلیل کیش و سفیر حتی شعبه هایشان هم شرایط یکسانی ندارند. در مورد هر موسسه ای که تحقیق می کنید این را هم بپرسید که آیا هنوز معلمان خوبش هستند یا نه؟
موفق باشید

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
این کاملا به توانایی شما بستگی دارد. اگر این توانایی را دارید که توضیحات و نکات گرامری و ... که به زبان انگلیسی داده می شود را متوجه شوید از مجموعه ای استفاده کنید که کاملا به زبان انگلیسی هست چون خود توضیحات هم نوعی تمرین برایتان خواهد بود در غیر این صورت برای شروع از مجموعه دوم استفاده کنید
در کلیت اگر توانایی خوبی دارید برای بهبود توانایی در thinking بهتر است از مجموعه کاملا انگلیسی استفاده کنید.
در مورد لهجه:
لهجه آمریکایی راحت تر هست (البته به نظر من) ولی اگر قصد شرکت در امتحان لهجه بریتانیایی را دارید برای رفتن به جاهایی مثل استرالیا که انتخابتان محدود خواهد بود
موفق باشید
ممنون...

بالا