شدیدا منتظر جوابتون هستم حتی اسپم.
سلام.
راستش من امروز امتحان تعیین سطح دادم و همه جور فکری میکردم در مورد این امتحان به جز اینکه یه جقله بشینه روبروم و در مورد خودم ازم سوال بپرسه ، بعد هم با قواعدی که خودش اختراع کرده بهم نمره بده ، خدایی تمام سوالهاش هم جواب دادم اما میگن تو باید از دوره های e3 شروع کنی ( اون جوری که فهمیدم یعنی خیلی پایین) میگن به طور معمول دو سال طول میکشه اما اگه تو دوره های فشرده (گروهی) شرکت کنی یعنی هر ترم یک ماه اون وقت میتونی در عرض یک سال آیلتس بگیری ، حالا میخوام ببینم اینا راست میگن یا من گذاشتن سر کار ؟
ممنون
ممنون از توضیحات کامل ...با سلام
برای آموزشگاه کیش که می دانم به این صورت بود
2 ترم Starter
5 مقدماتی Elementary
4 ترم Pre-Intermediate
5 ترم Intermediate
5 ترم Upper Intermediate
شما الان ترم 5 هستید. یعنی ترم سوم Elementary هستید بنابراین شما 16 ترم دیگر دارید.
در روش اول شما هر سال 8 ترم را پاس می کنید و در روش دوم هر ترم را در مدت دو هفته تمام می کنید (البته بین هر دو مقطع یک مدت تعطیل هستید)
موفق و پیروز باشید
ممنون از توضیحات کامل ...
من خودم تدريس مكالمه زبان ميكنم و از كتاب هاي new interchange استفاده ميكنم . اگر در سطح ابتدايي هستيد از رنگ زرد و بعد قرمز و آبي و در نهايت سبز استفاده كنيد. و دوستاني كه سطح متوسط دارند كتاب 504 را فراموش نكند كه سرشار از لغات مفيد است.
اگر همراه اين كتاب ها از كتاب داستان هاي موجود در بازار هم استفاده كنيد دايره لغات شما افزوده مي شود.
البته براي موفقيت در هر كاري پشت كار و اراده حرف اول را مي زنند.
اين كتابها در بيشتر آموزشگاهاي معتبر در حال تدريس هستند و حتي رنگ سبز آن در مقطع دانشگاه. حتما از نوار همراه آنها استفاده كنيد و تكرار را فراموش نكنيد چون در بهبود لهجه شما معجزه مي كند.
موفق باشيد
من هم یه جورهایی مشکل شما رو داشتم اما خفیف تر . یعنی تو دانشگاه زبان تخصصی پاس میکردم مثل هلو . زبان تخصصی اون هم با اون لغات سخت و معانی پیچیدش اما برای امتحان تعیین سطح که رفتم آموزشگاه زبان از وسط های Intermediate قبول شدم . اوایل که حدود یک ماه پیش باشه خیلی به این مسیله اعتراض داشتم اما الان میبینم واقعا جایی که هستم حقمه چون زبان فقط حفظ کردن لغات سخت و گرفتن نمره های بالا نیست . ما متاسفانه تو دوران دبیرستان و دانشگاه مهمترین بخش زبان یعنی حرف زدن رو فراموش کردیم یعنی اگه درستش رو بگم یادمون ندادن.سلام
من دانشجوي ترم اخر زبان هستم معدلم الفه جزء نفرات برتر گروه هستم اما متاسفانه اعتماد بفسم صفر.مهمترين نگرانيم اينكه دارم فارغ التحصيل ميشم ولي بلد نيستم دو جمله درست حرف بزنم .ارزو م بود زبان بخونم عاشق زبانم.
اينطوري بگم مكالمه ام خوب نيست يا اينكه هنوز به خودم اعتماد ندارم كه ميتونم حرف بزنم.جزوهاي سر كلاسي از همه كاملتره وفيلم هم ميبينم ليسنينگم عاليه اما حرف نميزنم .خواهش ميكنم كمكم كنيد؟چكار كنم اعتماد بنفسم قوي بشه؟
سلام
من دانشجوي ترم اخر زبان هستم معدلم الفه جزء نفرات برتر گروه هستم اما متاسفانه اعتماد بفسم صفر.مهمترين نگرانيم اينكه دارم فارغ التحصيل ميشم ولي بلد نيستم دو جمله درست حرف بزنم .ارزو م بود زبان بخونم عاشق زبانم.
اينطوري بگم مكالمه ام خوب نيست يا اينكه هنوز به خودم اعتماد ندارم كه ميتونم حرف بزنم.جزوهاي سر كلاسي از همه كاملتره وفيلم هم ميبينم ليسنينگم عاليه اما حرف نميزنم .خواهش ميكنم كمكم كنيد؟چكار كنم اعتماد بنفسم قوي بشه؟
دوستان در مورد بهبود توانایی حرف زدنتون یه جا نشستن و به امید کلاس ها ی اموزشگاه بودن هیچ فیاده ای براتون نداره
باید شروع کنین با خودتون حرف بزنید. اره با خودتون. توی خونه یا هر جای دیگه ایده هاون رو سعی کنید به زبون بیارید و اگر نمیتونید از دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی که مثال هم دارند استفاده کنید. اولش سخته اما بعد از یه مدت راه میفتید.
در مورد موضوعاتی که مورد علاقه ات هم هست بازم حرف کم داری؟مرسي از پاسختون.
اره بايد خودم كار كنم حرف بزنم البته بعضي وقتا اين كارو ميكنم ولي اساسا مشكل من اينه كه من ادم كم حرفي هستم .ديروز بالاخره دلو زدم به دريا رفتم ديبيت وتعداد اقايون زياد بودن همه حرف ميزدن اما هيچ نظري به ذهنم نميرسيد كه بگم.ديگه از دست خودم خسته شدم.![]()
در مورد موضوعاتی که مورد علاقه ات هم هست بازم حرف کم داری؟
سلام.
رفقا کتاب راهنما برای آزمون آیلتس چی هست؟
سلام.
رفقا کتاب راهنما برای آزمون آیلتس چی هست؟
برای آموزش زبان به کدام اموزشگاه بروم![]()