• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
شدیدا منتظر جوابتون هستم حتی اسپم.
سلام.
راستش من امروز امتحان تعیین سطح دادم و همه جور فکری میکردم در مورد این امتحان به جز اینکه یه جقله بشینه روبروم و در مورد خودم ازم سوال بپرسه ، بعد هم با قواعدی که خودش اختراع کرده بهم نمره بده ، خدایی تمام سوالهاش هم جواب دادم اما میگن تو باید از دوره های e3 شروع کنی ( اون جوری که فهمیدم یعنی خیلی پایین) میگن به طور معمول دو سال طول میکشه اما اگه تو دوره های فشرده (گروهی) شرکت کنی یعنی هر ترم یک ماه اون وقت میتونی در عرض یک سال آیلتس بگیری ، حالا میخوام ببینم اینا راست میگن یا من گذاشتن سر کار ؟
ممنون

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
شدیدا منتظر جوابتون هستم حتی اسپم.
سلام.
راستش من امروز امتحان تعیین سطح دادم و همه جور فکری میکردم در مورد این امتحان به جز اینکه یه جقله بشینه روبروم و در مورد خودم ازم سوال بپرسه ، بعد هم با قواعدی که خودش اختراع کرده بهم نمره بده ، خدایی تمام سوالهاش هم جواب دادم اما میگن تو باید از دوره های e3 شروع کنی ( اون جوری که فهمیدم یعنی خیلی پایین) میگن به طور معمول دو سال طول میکشه اما اگه تو دوره های فشرده (گروهی) شرکت کنی یعنی هر ترم یک ماه اون وقت میتونی در عرض یک سال آیلتس بگیری ، حالا میخوام ببینم اینا راست میگن یا من گذاشتن سر کار ؟
ممنون

با سلام
برای آموزشگاه کیش که می دانم به این صورت بود
2 ترم Starter
5 مقدماتی Elementary
4 ترم Pre-Intermediate
5 ترم Intermediate
5 ترم Upper Intermediate

شما الان ترم 5 هستید. یعنی ترم سوم Elementary هستید بنابراین شما 16 ترم دیگر دارید.
در روش اول شما هر سال 8 ترم را پاس می کنید و در روش دوم هر ترم را در مدت دو هفته تمام می کنید (البته بین هر دو مقطع یک مدت تعطیل هستید)
موفق و پیروز باشید

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام
برای آموزشگاه کیش که می دانم به این صورت بود
2 ترم Starter
5 مقدماتی Elementary
4 ترم Pre-Intermediate
5 ترم Intermediate
5 ترم Upper Intermediate

شما الان ترم 5 هستید. یعنی ترم سوم Elementary هستید بنابراین شما 16 ترم دیگر دارید.
در روش اول شما هر سال 8 ترم را پاس می کنید و در روش دوم هر ترم را در مدت دو هفته تمام می کنید (البته بین هر دو مقطع یک مدت تعطیل هستید)
موفق و پیروز باشید
ممنون از توضیحات کامل ...

fariba90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم تدريس مكالمه زبان ميكنم و از كتاب هاي new interchange استفاده ميكنم . اگر در سطح ابتدايي هستيد از رنگ زرد و بعد قرمز و آبي و در نهايت سبز استفاده كنيد. و دوستاني كه سطح متوسط دارند كتاب 504 را فراموش نكند كه سرشار از لغات مفيد است.
اگر همراه اين كتاب ها از كتاب داستان هاي موجود در بازار هم استفاده كنيد دايره لغات شما افزوده مي شود.
البته براي موفقيت در هر كاري پشت كار و اراده حرف اول را مي زنند.
اين كتابها در بيشتر آموزشگاهاي معتبر در حال تدريس هستند و حتي رنگ سبز آن در مقطع دانشگاه. حتما از نوار همراه آنها استفاده كنيد و تكرار را فراموش نكنيد چون در بهبود لهجه شما معجزه مي كند.

موفق باشيد

سلام

من دانشجوي ترم اخر زبان هستم معدلم الفه جزء نفرات برتر گروه هستم اما متاسفانه اعتماد بفسم صفر.مهمترين نگرانيم اينكه دارم فارغ التحصيل ميشم ولي بلد نيستم دو جمله درست حرف بزنم .ارزو م بود زبان بخونم عاشق زبانم.
اينطوري بگم مكالمه ام خوب نيست يا اينكه هنوز به خودم اعتماد ندارم كه ميتونم حرف بزنم.جزوهاي سر كلاسي از همه كاملتره وفيلم هم ميبينم ليسنينگم عاليه اما حرف نميزنم .خواهش ميكنم كمكم كنيد؟چكار كنم اعتماد بنفسم قوي بشه؟

Last edited:

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

من دانشجوي ترم اخر زبان هستم معدلم الفه جزء نفرات برتر گروه هستم اما متاسفانه اعتماد بفسم صفر.مهمترين نگرانيم اينكه دارم فارغ التحصيل ميشم ولي بلد نيستم دو جمله درست حرف بزنم .ارزو م بود زبان بخونم عاشق زبانم.
اينطوري بگم مكالمه ام خوب نيست يا اينكه هنوز به خودم اعتماد ندارم كه ميتونم حرف بزنم.جزوهاي سر كلاسي از همه كاملتره وفيلم هم ميبينم ليسنينگم عاليه اما حرف نميزنم .خواهش ميكنم كمكم كنيد؟چكار كنم اعتماد بنفسم قوي بشه؟
من هم یه جورهایی مشکل شما رو داشتم اما خفیف تر . یعنی تو دانشگاه زبان تخصصی پاس میکردم مثل هلو . زبان تخصصی اون هم با اون لغات سخت و معانی پیچیدش اما برای امتحان تعیین سطح که رفتم آموزشگاه زبان از وسط های Intermediate قبول شدم . اوایل که حدود یک ماه پیش باشه خیلی به این مسیله اعتراض داشتم اما الان میبینم واقعا جایی که هستم حقمه چون زبان فقط حفظ کردن لغات سخت و گرفتن نمره های بالا نیست . ما متاسفانه تو دوران دبیرستان و دانشگاه مهمترین بخش زبان یعنی حرف زدن رو فراموش کردیم یعنی اگه درستش رو بگم یادمون ندادن.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام

منم همين مشكل رو دارم . :( اونروز رفته بودم كلاساي تاك شوي دانشگاه ، من اصلآ زبونم نمي چرخيد . دي مخصوصآ اينكه من رشتم مكانيك سيالاته و همه پسر هستن ولي تو كلاس همشون دختر بودن بيشتر باعث مي شد من كانفيدنسم رو از دست بدم . :( حالا اگه به جواب رسيدي به منم بگو

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان در مورد بهبود توانایی حرف زدنتون یه جا نشستن و به امید کلاس ها ی اموزشگاه بودن هیچ فیاده ای براتون نداره

باید شروع کنین با خودتون حرف بزنید. اره با خودتون. توی خونه یا هر جای دیگه ایده هاون رو سعی کنید به زبون بیارید و اگر نمیتونید از دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی که مثال هم دارند استفاده کنید. اولش سخته اما بعد از یه مدت راه میفتید.

webdev

Registered User
لایک‌ها
3
سفیر شعبه IELTSش فوق العاده هست. اینکه امتحان چند بشید بستگی به خودتون داره که چقدر می خونید و تمرین می کنید ولی اساتیدش به نظرم عالی هستن. تو شیش ترم دوره فشرده ای که اونجا رفتم فقط یک ترم اونم از دوره های Pre IELTSش بود که یه کم خسته کننده بود. البته بستگی هم داره کلاستون با چه استادی بیفته، برا همین یه خورده هم به شانس بستگی داره :D

fariba90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان در مورد بهبود توانایی حرف زدنتون یه جا نشستن و به امید کلاس ها ی اموزشگاه بودن هیچ فیاده ای براتون نداره

باید شروع کنین با خودتون حرف بزنید. اره با خودتون. توی خونه یا هر جای دیگه ایده هاون رو سعی کنید به زبون بیارید و اگر نمیتونید از دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی که مثال هم دارند استفاده کنید. اولش سخته اما بعد از یه مدت راه میفتید.

مرسي از پاسختون.
اره بايد خودم كار كنم حرف بزنم البته بعضي وقتا اين كارو ميكنم ولي اساسا مشكل من اينه كه من ادم كم حرفي هستم .ديروز بالاخره دلو زدم به دريا رفتم ديبيت وتعداد اقايون زياد بودن همه حرف ميزدن اما هيچ نظري به ذهنم نميرسيد كه بگم.ديگه از دست خودم خسته شدم.:(

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
movie با زیر نویس باعث میشه صحبت های محاوره ای رو یاد بگیرید...یعنی وقتی با یه انگلیسی زبان حرف بزنید میتونید راحتتر گفتگو کنید

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مرسي از پاسختون.
اره بايد خودم كار كنم حرف بزنم البته بعضي وقتا اين كارو ميكنم ولي اساسا مشكل من اينه كه من ادم كم حرفي هستم .ديروز بالاخره دلو زدم به دريا رفتم ديبيت وتعداد اقايون زياد بودن همه حرف ميزدن اما هيچ نظري به ذهنم نميرسيد كه بگم.ديگه از دست خودم خسته شدم.:(
در مورد موضوعاتی که مورد علاقه ات هم هست بازم حرف کم داری؟

sadraakbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد موضوعاتی که مورد علاقه ات هم هست بازم حرف کم داری؟

سلام به فریبا، ترک اونجر، امیر و بقیه ی دوستانی که با حرف زدن انگلیسی و اعتماد به نفس مشکل دارند.
من مدت طولانی که انگلیسی می خونم. تجربه ی آموزشگاها و معلمای مختلف دارم. یه معلم می شناسم که می تونه تمامه مشکلاتتون حل کنه. کلاسهای مکالمه داره که همراه با فیلم و موسیقی و داستان کوتاه هستند. باهاتون دو ساعت حرف می زنه و کمک می کنه صحبت کنید. کلاساش فوق العاده جذابه و جواب میده. بعد از چند ماه می بینی نه تنها تو انگلیسی بلکه تو فارسی هم پر حرف شدی. در ضمن لیسنیگتم خوب میشه. آنقدر خوش برخورده که بهت جرات حرف زدن میده. تجربه به من نشون داده که اگر تنها صد سال هم بشینی تو خونه کتاب یا فیلم با زیر نویس ببینی می بینی هیچ فرقی نکردی. قیمت کلاسا هم اقتصادی. ایمیلش میدم. بهتون زود جواب میده. [email protected] موفق باشی.
:lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام.

رفقا کتاب راهنما برای آزمون آیلتس چی هست؟

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
سلام.

رفقا کتاب راهنما برای آزمون آیلتس چی هست؟

درود
منظورتون از راهنما رو متوجه نمیشم ، آیا خودآموزی که به زبان فارسی توضیح داده شده باشه می خواهید؟ یا اینکه دنبال یک گزینه برای self study هستید و یا این که هرگونه coursebook دیگه ای کار شما رو راه میندازه؟

shabshab2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای آموزش زبان به کدام اموزشگاه بروم:(

sadraakbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای آموزش زبان به کدام اموزشگاه بروم:(

سلام. من کل عمرم رو روی زبان خوندن گذاشتم. به نظر من که آموزشگاه رفتن وقت تلف کردن و پول دور ریختنه. چون خیلی علاقه به زبان داشتم به آموزشگاههای مختلف رفتم. توشون آریانپور بد نبود ولی آنقدر به آدم استرس وارد میکنند ادم بیشتر از دو سه ماه نمیتونه ادامه بده. خلاصه بعد این آموزشگاهها یکی بهم پیشنهاد داد که کلاس نیمه خصوصی یه خانمه را برم بعد از اون به زبان خیلی علاقمند شدم و به نظرم تجربه عالی بود. من باهاش دو سال کلاس گرفتم و 2 تا هم همگروهی داشتم. البته به اندازه موسسه ها پول میدادیم نه بیشتر. کلاس جالب و نتیجه بخشی بود. خودش افیس داره. میتونید افیسی برید که نزدیک خونتونه. خواستید شماره بدم بهم بگید.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
توی گوگل سرچ کردم خیلی توضیح داشت و زیاد متوجه نشدم
فرق PBT و IBT چیه و کدومش بهتره؟

بالا