• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
پس ایلتس هم 2 ساله...
همونطور که Amadea گفت تافل تو امریکا به دردر میخوره، اما تو کانادا و اروپا اکثرا ایلتس رو میخان

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نیست پاسخ بده؟

بهترین منابع برای شروع تافل چیه؟
تو سایت اپلای برد هر کی یه منبعی معرفی کرده

با سلام
همان طور که دوستان گفتند کتاب بارون کتاب خوبی برای تافل هست ولی کتابهای زیر هم کتابهای خوبی هستند که در ادامه می توانند مفید باشند

کتاب تافل انتشارات Longman
کتاب نمونه سئوالات تافل (ETS )
موفق باشید

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من دوباره با معضل زبان مواجه شدم!

تا سطح advanced خوندم... اما خب این چند سال دوری باعث شده ضعیف بشم، تافل یه ترم رفتم ولی خب به دردم نمیخوره، کلاسش که خیلی خسته کننده ست، مدرکش هم لازم ندارم... FCE هم یه ترم رفتم! خیلی برام سطح پایین بود... اونم به نوعی دیگه خسته کننده بود...

حالا با این اوصاف!! چی بخونم؟ میخوام یکم دامنه ی لغاتم بیشتر بشه + مکالمم در حالت قبل بمونه و افت نکنه...

یکی دو نفر CAE رو بهم پیشنهاد کردن... به نظرتون خوبه ؟

golaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر من که خیلی فکر خوبیه. هر چی بیشتر از انگلیسی دور باشی اونقدر عقبتر میفتی و زحمتت بیشتر هدر میره. ایلتس و تافل فقط به ادم فشار روحی وارد میکنند. یک دوره مثل CAE انگلیسیتو خیلی بهتر میکنه. بعد هم هیچ مدرکی نیست که بیخود باشه. وقتی مدرک میگیری استفادشم پیدا میکنی. من یکی از دوستام که FCE گرفته بود فکر کرد مدرک به درد نخوریه. انگلیسی خوندن ول کرد. بعد از یه سال تو سفارت بهش یه کار پیشنهاد کرده بودند که باید CAE داشت. فرصت به چه خوبی از دست داد. تازه مهم پیشرفت انگلیسیه. چرا به مدرک فکر میکنی. البته تو ایران الان آموزشگاههایی که این دوره را داشته باشند کمه. بیشترشون هم کیفیت خوبی ندارن. یه جا رو پیدا کن که کیفیت خوبی داشته باشه. مطمئن شو که معلمی که بهت میخواد درس بده خودش این امتحان داده باشه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
از نظر من که خیلی فکر خوبیه. هر چی بیشتر از انگلیسی دور باشی اونقدر عقبتر میفتی و زحمتت بیشتر هدر میره. ایلتس و تافل فقط به ادم فشار روحی وارد میکنند. یک دوره مثل CAE انگلیسیتو خیلی بهتر میکنه. بعد هم هیچ مدرکی نیست که بیخود باشه. وقتی مدرک میگیری استفادشم پیدا میکنی. من یکی از دوستام که FCE گرفته بود فکر کرد مدرک به درد نخوریه. انگلیسی خوندن ول کرد. بعد از یه سال تو سفارت بهش یه کار پیشنهاد کرده بودند که باید CAE داشت. فرصت به چه خوبی از دست داد. تازه مهم پیشرفت انگلیسیه. چرا به مدرک فکر میکنی. البته تو ایران الان آموزشگاههایی که این دوره را داشته باشند کمه. بیشترشون هم کیفیت خوبی ندارن. یه جا رو پیدا کن که کیفیت خوبی داشته باشه. مطمئن شو که معلمی که بهت میخواد درس بده خودش این امتحان داده باشه.
اتفاقا من اصلا به مدرکش کاری ندارم... اما خب تو آموزشگاه ها بعد از advanced دیگه همین دوره ها هست فقط...

ممنونم دوست عزیز ، حالا CAE رو میشه خوند یا باید کلاس رفت؟ جایی سراغ داری؟

و یه چیز دیگه... اگه FCE نخونی بری CAE که مشکلی نیست؟ دنبال هم که نیستن؟

golaram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون CAE یه دوره خیلی پیشرفته ست و بیشتر زبان اموزا به این دوره نمیرسند تعداد اموزشگاه هایی که این دوره را دارند کمه. من شنیدم کیش داره. البته اگر بخوای اموزشگاه بری باید دوره های قبلی را حتما تو همون موسسه گذرونده باشی یا مدرکت دوره قبل را داشته باشی. امکان نداره بتونی تنها CAE را بخونی چون مثل ایلتس نیست که کتابهای سلف استادی داشته باشه. مثلا کتاباش سر فصل یه نوع رایتینگ را دارند و معلم باید اون رایتینگ را با اصلاعات خودش درس بده و به زبان اموزا سمپل بده. تمرینهای کتاباشم اغلب خیلی سطح بالا هستن و بیشتر teacher's book ندارند. راه سوم اینه که معلم بگیری. این جوری لازم نیست مدارک قبلی را داشته باشی یا دوره ی خاصی گذرونده باشی. اما باید سطح زبانت به اندازه یکی که FCE تموم کرده، باشه تا بتونی CAE بخونی. من خودم پیش یه معلم نیمه خصوصی میرفتم البته برای آیلتس و تو همین فروم باهاش اشنا شدم. برای ایلتس خوب بود و دیدم که مدرک و شاگردهای CAE, CPE داشت که مداوم میومدند و راضی بودن. تلفن تماسش 09354493324. از همه مهمتر این بود که خیلی با احترام و صمیمی با زبان اموزا رفتار میکرد. قیمت کلاسهاشم خویه. ترم اول یه مبلغ ثابتیه. اما از ترمها بعد شرایطی برای تخفیف میذاره مثلا برای هر جلسه سر وقت بری 2000 تومان برای ترم بعد تخفیف میگیری و چیزهای دیگه. اگر فعال باشی میتونی خیلی زیاد تخفیف بگیری.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
میخوام دایر لغاتم بسیار قوی بشه ؟ چیکار کنم که تو حافظه بلند مدتم باقی بمونه ؟؟ نظر و پیشنهاد.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
از دوستان کسی با سایت openlearningcenter.com تجربه کاری داره؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
رايينگم خيلي ضعيفه چكار كنم؟
كسي كتاب خوب سراغ داره؟
همينطور سريال خوب واسه تقويت ليسنيگ چي سراغ داريد؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
میخوام دایر لغاتم بسیار قوی بشه ؟ چیکار کنم که تو حافظه بلند مدتم باقی بمونه ؟؟ نظر و پیشنهاد.

سلام
بهترین راه حفظ لغات مثلا روزی 2 تا 10 کلمه و استفاه از آن لغات و لغاتی که در روزهای پیش آموخته اید در تمرین نوشتاری و یا تمرین صحبت کردن هست. علاوه بر تقویت دایره لغتتان با این روش می توانید از لغات سطح بالا در صحبت کردنتان یا نوشتن استفاده کنید و در آزمون تافل نمره بالاتری را کسب نمایید.
موفق و پیروز باشید

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
رايينگم خيلي ضعيفه چكار كنم؟
كسي كتاب خوب سراغ داره؟
همينطور سريال خوب واسه تقويت ليسنيگ چي سراغ داريد؟

این مطلب کاملا بستگی به توانایی های دیگر شما دارد. اگر توانایی خوبی در reading دارید و اگر دایره لغت خوبی دارید، می توانید یک مطلب را بخوانید و آن را خلاصه کنید و آن خلاصه را در چند جمله بیان کنید مثلا ابتدا به این صورت باشد که این مطلب در مورد مثلا آب و هوا بود و ...
پس از مدتی سعی کنید تا کلیت متن را هم بیان کنید و ...
پس از مدتی سعی کنید تا جزییات متن را بیان کنید ...
سپس سعی کنید در مورد یک مطلب خاص چند سطر بنویسید و این کار را ارتقا دهید
موفق باشید

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از راهنمايتون در مورد سريال مناسب چي چيزي سراغ داريد؟
خيليها سريال فرزندز رو معرفي كردن نظرتون چيه؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنمايتون در مورد سريال مناسب چي چيزي سراغ داريد؟
خيليها سريال فرزندز رو معرفي كردن نظرتون چيه؟

خواهش می کنم دوست عزیزم
بله سریال Friends سریال خوبی برای آموزش زبان هست.
به طور کلی برای تقویت شنیداری یک روش به این صورت است که ابتدا با کتابهای آموزش شنیداری مانند Tactics for Listening شروع شود. بعد از اتمام آن کتابها، از فیلمها یا سریالهای مخصوص آموزش زبان مانند How do you do و ... استفاده شود. بعد از این مرحله از فیلمها یا سریالهایی که شخصیتهای فیلم افرادی آکادمیک هستند استفاده گردد. غیر از این سریالها از فیلمهای کنفرانس ها یا کلاسهای دانشگاه ها استفاده کنید که هم برای رشته تحصیلی تان مفید است و هم برای آموزش زبان.
موفق باشید

Last edited:

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان عزیز
من دارم برای کنکور سراسری زبان می خونم یعنی گروه ربان خارجی انگلیسی
دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا کتاب هایی که مفید هست رو بهم معرفی کنند

ناتاشا_اتاوا

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان عزیز
دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا کتاب هایی که مفید هست رو بهم معرفی کنند
گاج بهترینشه

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
سلام دوستان عزیز
زبان کنکور دکتر رضا کیاسالار
واقعا مفید و کاربردی هست
و برای کار های تخصصی تر شما تا جایی که برات امکان داره فیلم و سریال با زیرنویس انگلیسی ببین
کنکور زبان خارجه طوری نیست که با حفظیات بتونی به سوالاتش جواب بدی
بلکه باید درک کنی مطالب رو که اینم فقط از همین راهی که بهت میگم ممکنه

الفی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بهترین روش برایخ یادگیری لغات تخصصی چی هست . یه کتاب می خام مثل 504 اما تخصصی ؟

بالا