سلام دوستان
يه سؤال داشتم ممنون میشم راهنماييم کنيد
من فيلمهايی که خيلی بهشون علاقه دارم رو اول يه بار با زير نويس فارسی میبينم
حالا میخوام زير نويس فارسی و خارجيشون رو از اینترنت دانلود کنم و بر اساس اونها جمله هاشون رو کامل بخونم و تکرار و تمرين کنم
به نظرتون اين کار میتونه مؤثر باشه برای يادگيری ؟
ممنون
بله موثر که هست. ولی بهتر اینه که شما فیلم ها رو بدون زیرنویس و یا متن مشاهده کنید و سعی کنید که بشونید چیزهایی که می بینید رو. باید تفکیک پذیری ذهنتون را بالا ببرید Discrimination و بشونید که کجا کلمه ای تمام میشه و کلمه بعدی شروع میشه, اگر از اول با زیر نویس نگاه کنید تاثیری روی مهارت شنیداری شما نخواهد داشت. منظور زیر نویس انگلیسی هست.
استفاده از زیر نویس فارسی رو به هیچ وجه در هیچ شرایطی پیشنهاد نمی کنم. معملا ترجمه ها نادرست هست و نه تنها کمکی به شما نمی کنه بلکه ممکنه اطلاعات شما رو تخریب هم بکنه.
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز...
اگر قرار باشه فیلم رو بدون زیرنویس ببینیم اونقت ممکنه با جملات و کلمات بیشماری روبرو بشیم که معنی اونهارو نمیدونیم...اونوقت باید چیکار کرد ؟
اونی که تهدید به fail میکنه خب کلاس داری بلد نیست.تو دو راهی عجیبی گیر کردم ، نمیدونم کلاس زبانُ بزارم زمین یا نه ؟! احساس میکنم برام مفید نیست ، هفته ای سه جلسه با همکلاسیهایی که از لهجه هیچکدوم سر در نمیارم ، با استادی که دم به دیقه تهدید به fail کردن میکنه ... هزینه کتاب ها ، رفت و آمد ، شهریه ... جور در نمیاد ! ... نمیدونم اگه بمونم خونه و بخونم برام مفیده ؟
امروز و فردا باید تصمیم بگیرم .
حرفات منطقیه دوست عزیز ، باید بیشتر فکر کنم ...اونی که تهدید به fail میکنه خب کلاس داری بلد نیست.
ببین توی خونه میتونی بخونی و زبانت رو تقویت کنی اما بالاخره باید فن speaking هم دریابی و بنظرم باید توی محیطش قرار بگیری اگه واقعا فکر میکنی این موسسه با اساتیدش و کلاس هاش کفافت رو نمیدن خب آموزشگاهت رو عوض کن.
ولی بنا به تجربه میگم چون خیلی از این دست موارد دیدم درواقع هر چی دیدم همینجور شده:
ما ایرانی ها کارامون مثل معتادا هستش.هی میگیم از شنبه اول هفته و آخرش هم هیچی نمیشیم.تجربه ثابت کرده توی جوون های ایرانی که اکثرشون فقظ شوق و اشتیاق دارن نه انگیزه یه مدت به چیزی میچسبن و بعد ولش میکنن میگه دیگه حال نمیده.
شما اینو همیشه مدنظر داشته باش که هیچی توی دنیا مفتی بدست نمیاد باید تلاش کنی و عرق بریزی و پول هم خرج کنی تا به اون چیزی که حد مطلوب هست برسی.
کلاس زبان رو ول نکن.نهایتا اگه با سیستم اونجا جور نیستی موسسه ات رو عوض کن و برای زبان آموزی وقت بذار اونم هر روز نه یه روز درمیون.پشتکار اگه نداشته باشه آدم زود جا میزنه.
ضمنا دنبال فرار از fail شدن نباش که اگه اینکار رو بکنی بزرگترین خیانت رو در حق خودت کردی.اینه که خیلیا وقتی دوره زبان آموزیشون تموم میشه هنوز نمیتونن دو کلوم درس درمون حرف بزنن یا تست های زبان رو بزنن چون فقط مطالب رو حفظ کردن یا سر جلسه امتحان زبان موسسه شون تقلب کردن.
نه تنها شما بلکه همه باید یادشون باشه یه فوتبالیست تا زمین رو لمس نکنه که چه مزه ای میده و زمین نخوره فوتبالیست نمیشه.
شما هم اگه از ترس fail شدن بخوای ولش کنی رک بگم کلا هیچی نمیشی.(ببخشید که اینقدر رک میگم)...یه خورده وقت بذار و صبور باش.یه شبه هیچ آدمی به جایی نمیرسه
امیدوارم همیشه موفق باشی عزیز.![]()
سلام دوستان...
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب.
من اگه بشه می خوام تو کوتاه ترین زمان ممکن یک مدرک معتبر زبان انگلیسی بگیرم ... یعنی کلا بتونم زبان انگلیسی رو کامل کامل یاد بگیرم.
در حال حاضر دانشجو هستم و وقت و انرژی خوب میتونم براش بذارم...
هیچ راه سریع و تضمینی وجود نداره خیالت راحت
باید کلاس بری اونم 1 تا 2 سال
فقط یه سری سوال دارم که ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بذارید...
معتبرترین مدارکی که همه جا قبولش داشته باشن چیا هستند ؟
سریع ترین راه واسه رسیدن به این هدف چیه ؟
چه آموزشگاهی و چه کتاب هایی و ...
پیشاپیش ممنون ...
هیچ راه سریع و تضمینی وجودنداره باید کلاس بری و زحمت بکشی اون 1 تا 2 سال
مشکلی با وقت گذاشتن و زحمت کشیدن ندارم .
میخوام بدونم از کجا شروع کنم که بهترین جواب رو بگیرم !
چه موسسه هایی پیشنهاد میشه ؟
ناگفته نماند که قبلا کانون زبان ایران یا همون ILI میرفتم...
با سلام.دوست عزیز سفیر آموزشگاه خوبیه و کلاسهای فشرده واسه آموزش زبان هم داره.به نظر من اول از اون شروع کن و در کنارشم از یک راه کمک آموزشی مثل نرم افزار میتونی استفاده کنی.نرم افزارآموزش زبان English For You واسه شروع خوبه.موفق باشیسلام دوستان...
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب.
من اگه بشه می خوام تو کوتاه ترین زمان ممکن یک مدرک معتبر آموزش زبان انگلیسی بگیرم ... یعنی کلا بتونم زبان انگلیسی رو کامل کامل یاد بگیرم.
در حال حاضر دانشجو هستم و وقت و انرژی خوب میتونم براش بذارم...
فقط یه سری سوال دارم که ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بذارید...
معتبرترین مدارکی که همه جا قبولش داشته باشن چیا هستند ؟
سریع ترین راه واسه رسیدن به این هدف چیه ؟
چه آموزشگاهی و چه کتاب هایی و ...
پیشاپیش ممنون ...
کسی قطب راوند رفته ببنیم کلاساش چطوریه؟