• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
من باز هم تاکید می کنم که برند آموزشگاه ها مثل ساندویچی های برندی نیست که کیفیت رو همیشه با خودش به همراه داشته باشه.
مثلا سفیر که خیلی هم شعبه داره, برای سود بیشتر با سرمایه بیشتر شعبه های بیشتر تاسیس می کنه, و مخاطبین بیشتری جذب می کنه ولی چه کسانی رو برای اساتید پذیرش می کنه؟ فکر می کنید کسانی که واقعا استاد باشند , برای ساعتی 4 یا 5 هزار تومان سفیر و بیمه میرند اونجا درس بدند؟ هر چقدر هم که کلاس های TTC برگزار کنند باز هم استاد باید استاد باشه تا آموزش کیفیت داشته باشه, این استاد می تونه توی یک موسسه معروف باشه یا تو یک موسسه بی نام و نشون.

استاد در آموزش مهمترین مساله هست, ضمن اینکه متد English Result هم متد خیلی خوبی هست.

استاد خوب رو سعی کنید با پرس و جو پیدا کنید, البته اساتید خوب گرون هستند.

مثلا شما برای این استاد آمریکایی ما که از آمریکا مستقیم توی کلاس ها درس میده, حاضرین چقدر پرداخت کنید؟

استاد آمریکایی ئی زبان

این خودش چون زبان فارسی می خونه, با فارسی بیگانه نیست, از دانشگاه ماساچوست آمریکا هست با لهجه تقریبا بوستونی (مثل لهجه جان اف کندی).

Speed UP

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان

يه سؤال داشتم ممنون میشم راهنماييم کنيد

من فيلمهايی که خيلی بهشون علاقه دارم رو اول يه بار با زير نويس فارسی میبينم

حالا میخوام زير نويس فارسی و خارجيشون کنار هم بزارم با نوت پد باز کنم و کنار هم قرار بدم...و بر اساس اونها تکرار و تمرين کنم و بتونم با جملات و معانی آنها آشنا بشم و بر اساس اونها جمله هاشون رو کامل بخونم و تکرار و تمرين کنم

به نظرتون اين کار میتونه مؤثر باشه برای يادگيری ؟

ممنون

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان

يه سؤال داشتم ممنون میشم راهنماييم کنيد

من فيلمهايی که خيلی بهشون علاقه دارم رو اول يه بار با زير نويس فارسی میبينم

حالا میخوام زير نويس فارسی و خارجيشون رو از اینترنت دانلود کنم و بر اساس اونها جمله هاشون رو کامل بخونم و تکرار و تمرين کنم

به نظرتون اين کار میتونه مؤثر باشه برای يادگيری ؟

ممنون

بله موثر که هست. ولی بهتر اینه که شما فیلم ها رو بدون زیرنویس و یا متن مشاهده کنید و سعی کنید که بشونید چیزهایی که می بینید رو. باید تفکیک پذیری ذهنتون را بالا ببرید Discrimination و بشونید که کجا کلمه ای تمام میشه و کلمه بعدی شروع میشه, اگر از اول با زیر نویس نگاه کنید تاثیری روی مهارت شنیداری شما نخواهد داشت. منظور زیر نویس انگلیسی هست.

استفاده از زیر نویس فارسی رو به هیچ وجه در هیچ شرایطی پیشنهاد نمی کنم. معملا ترجمه ها نادرست هست و نه تنها کمکی به شما نمی کنه بلکه ممکنه اطلاعات شما رو تخریب هم بکنه.

Speed UP

Registered User
لایک‌ها
7
بله موثر که هست. ولی بهتر اینه که شما فیلم ها رو بدون زیرنویس و یا متن مشاهده کنید و سعی کنید که بشونید چیزهایی که می بینید رو. باید تفکیک پذیری ذهنتون را بالا ببرید Discrimination و بشونید که کجا کلمه ای تمام میشه و کلمه بعدی شروع میشه, اگر از اول با زیر نویس نگاه کنید تاثیری روی مهارت شنیداری شما نخواهد داشت. منظور زیر نویس انگلیسی هست.

استفاده از زیر نویس فارسی رو به هیچ وجه در هیچ شرایطی پیشنهاد نمی کنم. معملا ترجمه ها نادرست هست و نه تنها کمکی به شما نمی کنه بلکه ممکنه اطلاعات شما رو تخریب هم بکنه.

با سپاس فراوان از شما دوست عزیز...

اگر قرار باشه فیلم رو بدون زیرنویس ببینیم اونقت ممکنه با جملات و کلمات بیشماری روبرو بشیم که معنی اونهارو نمیدونیم...اونوقت باید چیکار کرد ؟

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز...

اگر قرار باشه فیلم رو بدون زیرنویس ببینیم اونقت ممکنه با جملات و کلمات بیشماری روبرو بشیم که معنی اونهارو نمیدونیم...اونوقت باید چیکار کرد ؟

دقیقا به همین خاطر باید گوش بدین, تاکید می کنم بر روی کلمه گوش دادن و نه شنیدن !

وقتی که تونستین واژه های یک عبارت رو (جمله یا عبارت) از هم تفکیک کنید. اگر واژه ای بود که معنی اون رو نمی دونستید , اون واژه رو به طوری که میشنوید در برنامه Word تایپ کنید, و بعد املای درست اون کلمه رو پیدا می کنید اگر اشتباه باشه مشخص میکنه و واژه هایی که احتملا صحیح هست رو به شما میگه, اون واژه های صحیح رو توی جمله بزارین ببنین جواب می ده یا نه. باید تلاش زیاد کنید تا زبانتون خیلی قوی شه. در نهایت نهایت باز هم به زیر نویس مراجعه نکنین و فیلم رو با همین روال ادامه بدین , شاید ادامه داستان به شما کمک که واژه های قبلی رو بفهمین. ولی در آخر اگر باز متوجه نشدین به متن انگلیسی مراجعه کنید و اصلش رو پیدا کنید. مطمئن هستم در این صورت لذت خاصی خواهید برد از فعالیتهاتون.

ما تو ئی زبان دوره ترجمه نوار فیلم داریم و دقیقا با همین متد میریم جلو, و جالب این هست که هر جلسه 1 ساعت و نیمه تنها می رسید بر روی نهایتا 10 دقیقه از فیلم یا خبر کار کنیم. ولی اون 10 دقیقه واقعا کار می کنیم و حتی بر روی لهجه شخص, اینکه مثلا تو عصبانیت واژه ای رو بیان کرده یا .... هم کار می کنیم .

این شیوه , شیوه علمی هست.

اما اگر همینطوری با زیر نویس انگلیسی ببینید به هر حال تاثیر منفی نداره, مثبته . اما خیلی عالی هم نیست. و میشه با شیوه ای که من عرض کردم خیلی بهتر و آکادمیکتر کار کنید.

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.

به برنامه خوب برای آموزش لغت انگلیسی بهم معرفی می کنید؟ یه چیزی که حالت بازی باشه، برنامه خشکی نباشه. (برنامه میخوام نه وبسایت)

حجمش مهم نیست، لینک دانلود هم نیاز نیست، فقط اسم.

ممنون.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
چندتا موسسه خوب معرفی کنید برای آموزش زبان
تعریف قطب راوندی رو شنیدم فردا میرم یه سر بزنم ببینم آخر هفته هم کلاس داره یا نه
بیشتر کلاسهای پنج شنبه و جمعه مد نظرم هست

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
تو دو راهی عجیبی گیر کردم ، نمیدونم کلاس زبانُ بزارم زمین یا نه ؟! احساس میکنم برام مفید نیست ، هفته ای سه جلسه با همکلاسیهایی که از لهجه هیچکدوم سر در نمیارم ، با استادی که دم به دیقه تهدید به fail کردن میکنه ... هزینه کتاب ها ، رفت و آمد ، شهریه ... جور در نمیاد ! ... نمیدونم اگه بمونم خونه و بخونم برام مفیده ؟
امروز و فردا باید تصمیم بگیرم .

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
تو دو راهی عجیبی گیر کردم ، نمیدونم کلاس زبانُ بزارم زمین یا نه ؟! احساس میکنم برام مفید نیست ، هفته ای سه جلسه با همکلاسیهایی که از لهجه هیچکدوم سر در نمیارم ، با استادی که دم به دیقه تهدید به fail کردن میکنه ... هزینه کتاب ها ، رفت و آمد ، شهریه ... جور در نمیاد ! ... نمیدونم اگه بمونم خونه و بخونم برام مفیده ؟
امروز و فردا باید تصمیم بگیرم .
اونی که تهدید به fail میکنه خب کلاس داری بلد نیست.
ببین توی خونه میتونی بخونی و زبانت رو تقویت کنی اما بالاخره باید فن speaking هم دریابی و بنظرم باید توی محیطش قرار بگیری اگه واقعا فکر میکنی این موسسه با اساتیدش و کلاس هاش کفافت رو نمیدن خب آموزشگاهت رو عوض کن.:)
ولی بنا به تجربه میگم چون خیلی از این دست موارد دیدم درواقع هر چی دیدم همینجور شده:

ما ایرانی ها کارامون مثل معتادا هستش.هی میگیم از شنبه اول هفته و آخرش هم هیچی نمیشیم.تجربه ثابت کرده توی جوون های ایرانی که اکثرشون فقظ شوق و اشتیاق دارن نه انگیزه یه مدت به چیزی میچسبن و بعد ولش میکنن میگه دیگه حال نمیده.

شما اینو همیشه مدنظر داشته باش که هیچی توی دنیا مفتی بدست نمیاد باید تلاش کنی و عرق بریزی و پول هم خرج کنی تا به اون چیزی که حد مطلوب هست برسی.

کلاس زبان رو ول نکن.نهایتا اگه با سیستم اونجا جور نیستی موسسه ات رو عوض کن و برای زبان آموزی وقت بذار اونم هر روز نه یه روز درمیون.پشتکار اگه نداشته باشه آدم زود جا میزنه.

ضمنا دنبال فرار از fail شدن نباش که اگه اینکار رو بکنی بزرگترین خیانت رو در حق خودت کردی.اینه که خیلیا وقتی دوره زبان آموزیشون تموم میشه هنوز نمیتونن دو کلوم درس درمون حرف بزنن یا تست های زبان رو بزنن چون فقط مطالب رو حفظ کردن یا سر جلسه امتحان زبان موسسه شون تقلب کردن.

نه تنها شما بلکه همه باید یادشون باشه یه فوتبالیست تا زمین رو لمس نکنه که چه مزه ای میده و زمین نخوره فوتبالیست نمیشه.

شما هم اگه از ترس fail شدن بخوای ولش کنی رک بگم کلا هیچی نمیشی.(ببخشید که اینقدر رک میگم)...یه خورده وقت بذار و صبور باش.یه شبه هیچ آدمی به جایی نمیرسه

امیدوارم همیشه موفق باشی عزیز.:)

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
اونی که تهدید به fail میکنه خب کلاس داری بلد نیست.
ببین توی خونه میتونی بخونی و زبانت رو تقویت کنی اما بالاخره باید فن speaking هم دریابی و بنظرم باید توی محیطش قرار بگیری اگه واقعا فکر میکنی این موسسه با اساتیدش و کلاس هاش کفافت رو نمیدن خب آموزشگاهت رو عوض کن.:)
ولی بنا به تجربه میگم چون خیلی از این دست موارد دیدم درواقع هر چی دیدم همینجور شده:

ما ایرانی ها کارامون مثل معتادا هستش.هی میگیم از شنبه اول هفته و آخرش هم هیچی نمیشیم.تجربه ثابت کرده توی جوون های ایرانی که اکثرشون فقظ شوق و اشتیاق دارن نه انگیزه یه مدت به چیزی میچسبن و بعد ولش میکنن میگه دیگه حال نمیده.

شما اینو همیشه مدنظر داشته باش که هیچی توی دنیا مفتی بدست نمیاد باید تلاش کنی و عرق بریزی و پول هم خرج کنی تا به اون چیزی که حد مطلوب هست برسی.

کلاس زبان رو ول نکن.نهایتا اگه با سیستم اونجا جور نیستی موسسه ات رو عوض کن و برای زبان آموزی وقت بذار اونم هر روز نه یه روز درمیون.پشتکار اگه نداشته باشه آدم زود جا میزنه.

ضمنا دنبال فرار از fail شدن نباش که اگه اینکار رو بکنی بزرگترین خیانت رو در حق خودت کردی.اینه که خیلیا وقتی دوره زبان آموزیشون تموم میشه هنوز نمیتونن دو کلوم درس درمون حرف بزنن یا تست های زبان رو بزنن چون فقط مطالب رو حفظ کردن یا سر جلسه امتحان زبان موسسه شون تقلب کردن.

نه تنها شما بلکه همه باید یادشون باشه یه فوتبالیست تا زمین رو لمس نکنه که چه مزه ای میده و زمین نخوره فوتبالیست نمیشه.

شما هم اگه از ترس fail شدن بخوای ولش کنی رک بگم کلا هیچی نمیشی.(ببخشید که اینقدر رک میگم)...یه خورده وقت بذار و صبور باش.یه شبه هیچ آدمی به جایی نمیرسه

امیدوارم همیشه موفق باشی عزیز.:)
حرفات منطقیه دوست عزیز ، باید بیشتر فکر کنم ...
الان دو سه روزی میشه که این استاد گرامی کلاس رو تعطیل کرده رفته مسکو برای گردش و برای حدود ده دوازده روزی که نیست به اندازه سه ترم تکلیف داده به بچه ها (جالب اینجاست ایشون یکی از بهترین های این شهره)... این آموزشگاهی که میرم یکی از بهترین هاست و عوض کردنش دردی رو دوا نمیکنه متاسفانه ... یکی از بزرگترین ایرادهای کلاس های زبان در تمام آموزشگاه ها به نظرم این بوده که هیچ وقت سطح معلومات بچه ها یکی نیست ، یکی مثل بلبل حرف میزنه ، اون یکی عین ماست نگاه میکنه ... آخر ترم هم هر دو قبول میشن
زبان برای من یه نیازه ، میرم که یاد بگیرم ، چون یک بایدی وجود داره ، حرف قشنگی زدی (شوق و اشتیاق خالی) اما در مورد من صدق نمیکنه ، من سر کلاس همیشه پای بحث بودم اما سر کلاس این آدم به قول شما فقط میرم که fail نشم و این درست نیست .
بحث هزینه رو پیش کشیدی که خب اینم یکی از دلایل نرفتن منه . با درآمدی که من دارم زبان واقعا یک هزینه اضافه است .
حالا دو هفته بیشتر از این ترم نمونده تمومش کنیم ببینیم بعد چی میشه ... گاهی به خودم میگم داری تنبلی میکنی پسر ، تو که یه سال رفتی بقیش هم برو چشم به هم بزنی تمومه ... بعد به خودم میگم نه این دفعه بحث تنبلی نیست .
ممنون از وقتی که گذاشتی :)

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
سلام دوستان...

بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب.
من اگه بشه می خوام تو کوتاه ترین زمان ممکن یک مدرک معتبر زبان انگلیسی بگیرم ... یعنی کلا بتونم زبان انگلیسی رو کامل کامل یاد بگیرم.
در حال حاضر دانشجو هستم و وقت و انرژی خوب میتونم براش بذارم...

فقط یه سری سوال دارم که ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید در اختیارم بذارید...
معتبرترین مدارکی که همه جا قبولش داشته باشن چیا هستند ؟
سریع ترین راه واسه رسیدن به این هدف چیه ؟
چه آموزشگاهی و چه کتاب هایی و ...

پیشاپیش ممنون ...

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان...

من اگه بشه می خوام تو کوتاه ترین زمان ممکن یک مدرک معتبر زبان انگلیسی بگیرم ... یعنی کلا بتونم زبان انگلیسی رو کامل کامل یاد بگیرم.

هیچ راه سریع و تضمینی وجود نداره خیالت راحت
باید کلاس بری اونم 1 تا 2 سال

پیشاپیش ممنون ...

هیچ راه سریع و تضمینی وجودنداره باید کلاس بری و زحمت بکشی اون 1 تا 2 سال

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
هیچ راه سریع و تضمینی وجودنداره باید کلاس بری و زحمت بکشی اون 1 تا 2 سال

مشکلی با وقت گذاشتن و زحمت کشیدن ندارم .
میخوام بدونم از کجا شروع کنم که بهترین جواب رو بگیرم !
چه موسسه هایی پیشنهاد میشه ؟
ناگفته نماند که قبلا کانون زبان ایران یا همون ILI میرفتم...

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام به همه دوستان
شاید اینجا جاش نباشه ولی مناسب تر از اینجا پیدا نکردم
من مجوز اموزشگاه زبان گرفتم میخواستم بدونم از نظر شما کدوم موسسه اعتبار بالائی داره که برای دریافت نمایندگی اقدام کنم

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
مشکلی با وقت گذاشتن و زحمت کشیدن ندارم .
میخوام بدونم از کجا شروع کنم که بهترین جواب رو بگیرم !
چه موسسه هایی پیشنهاد میشه ؟
ناگفته نماند که قبلا کانون زبان ایران یا همون ILI میرفتم...

علامه قطب راوندی شنیدم آموزشگاه خوبیه

mahboube_mv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان...

من اگه بشه می خوام تو کوتاه ترین زمان ممکن یک مدرک معتبر آموزش زبان انگلیسی بگیرم ... یعنی کلا بتونم زبان انگلیسی رو کامل کامل یاد بگیرم.

پیشاپیش ممنون ...
با سلام.دوست عزیز سفیر آموزشگاه خوبیه و کلاسهای فشرده واسه آموزش زبان هم داره.به نظر من اول از اون شروع کن و در کنارشم از یک راه کمک آموزشی مثل نرم افزار میتونی استفاده کنی.نرم افزارآموزش زبان English For You واسه شروع خوبه.موفق باشی

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
کسی قطب راوند رفته ببنیم کلاساش چطوریه؟

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
سلام من گرامرم ضعیفه توو جمله بندی نمی دوونم از چه زمانی استفاده کنم چی کار کنم مشکلم حل شه؟؟؟

بالا