• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام
من تا سطح IL2 یعنی کتاب 2B با متد top notch خوندم حالا موسسه به علت نداشت دانشجو برای top notch کتاب 3A مارو مجبور کرده با متد american files 3 در سطح 3َA در کلاس شرکت کنیم راستش من یه جلسه رفتم سر این کلاس اما اصلا خوشم نیامد به نظرم یه جورای زبان اکادمی درس میده تا مکالمه حالا ماندم چکار کنم برم یه موسسه دیکه بخونم یا همین رو ادامه بدم ممنون میشم راهنماییم کتید

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام
من تا سطح IL2 یعنی کتاب 2B با متد top notch خوندم حالا موسسه به علت نداشت دانشجو برای top notch کتاب 3A مارو مجبور کرده با متد american files 3 در سطح 3َA در کلاس شرکت کنیم راستش من یه جلسه رفتم سر این کلاس اما اصلا خوشم نیامد به نظرم یه جورای زبان اکادمی درس میده تا مکالمه حالا ماندم چکار کنم برم یه موسسه دیکه بخونم یا همین رو ادامه بدم ممنون میشم راهنماییم کتید

تمامی متدهای آموزش زبان رو دانشگاه های بزرگ دنیا طراحی کرده اند, خیلی تفاوتی نمی کنند, چرا مثلا متد 20 سال پیش توش واژه هایی مثل اینترنت و ایمیل و اینجور چیز ها نبود. ولی در متد های جدید مباحث روز هست. اما از نظر آموزش زبان همه متدها خوب هستند.

چیزی که یک آموزشگاه رو متمایز از آموزشگاه دیگه می کنه متد نیست! اگرچه متد جدید میتونه کمی انگیزه برای شما بیاره و شما رو مشتاق کنه, اما این استاد هست که به شما تدریس می کنه نه متد

همین مساله در مورد آموزشگاه صادق هست, مثلا ممکنه یک آموزشگاه فوق العاده معروف مثل کیش یا سفیر یا کانون در یک شعبه یک استاد بی سواد و درجه سه و چهار داشته باشه, و یک موسسه بی نام و نشون در یکی از کوچه های جنوب شهر یک استاد خیلی عالی در حد نیتیو داشته باشه.
از نظر عملکرد آموزشی, اون آموشگاه بی نام و نشون به خاطر استاد خوبش بهتر و موثر تر هست.

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
تمامی متدهای آموزش زبان رو دانشگاه های بزرگ دنیا طراحی کرده اند, خیلی تفاوتی نمی کنند, چرا مثلا متد 20 سال پیش توش واژه هایی مثل اینترنت و ایمیل و اینجور چیز ها نبود. ولی در متد های جدید مباحث روز هست. اما از نظر آموزش زبان همه متدها خوب هستند.

چیزی که یک آموزشگاه رو متمایز از آموزشگاه دیگه می کنه متد نیست! اگرچه متد جدید میتونه کمی انگیزه برای شما بیاره و شما رو مشتاق کنه, اما این استاد هست که به شما تدریس می کنه نه متد

همین مساله در مورد آموزشگاه صادق هست, مثلا ممکنه یک آموزشگاه فوق العاده معروف مثل کیش یا سفیر یا کانون در یک شعبه یک استاد بی سواد و درجه سه و چهار داشته باشه, و یک موسسه بی نام و نشون در یکی از کوچه های جنوب شهر یک استاد خیلی عالی در حد نیتیو داشته باشه.
از نظر عملکرد آموزشی, اون آموشگاه بی نام و نشون به خاطر استاد خوبش بهتر و موثر تر هست.

البته فکر نکنم اموزشگاه های خوب شهرت و اعتبار خودشونو با استاد درجه 3 4 زیر سوال ببرن و همین طور یه استاد در حد نیتیو پا نمیشه بره یه موسسه بی نام و نشان

خودشو جا کنه,بجای تدریس در یه موسسه معروف؟مگر اینکه بهش پول خوبی بدن...اینطور نیست؟

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
البته فکر نکنم اموزشگاه های خوب شهرت و اعتبار خودشونو با استاد درجه 3 4 زیر سوال ببرن و همین طور یه استاد در حد نیتیو پا نمیشه بره یه موسسه بی نام و نشان

خودشو جا کنه,بجای تدریس در یه موسسه معروف؟مگر اینکه بهش پول خوبی بدن...اینطور نیست؟

نه اینطور نیست. من با یکی از مدیر گروه های یکی از شعبه های شمال شهر سفیر, آشنا هستم. میگه اصلا استاد خوب گیر نمیاد, و تقاضای کلاس های جدید انقدر براشون بالاست که اینها تقریبا خیلی ها از همین اساتید درجه 3-4 رو جذب می کنند.

ضمن اینکه اکثر اینها اساتید رو (حتی اگر استاد Native-like باشه, مجبور می کنند که بیان و دوره های TTC یا Teacher Training Course رو با پرداخت هزینه بگذرونند و بعد اگر بخوان قبلوشون کنند. خوب معلومه که چنین چیزی به قبای استاد با تجربه بر می خوره و او نمیره واسه تدریس توی سفیر یا کیش بخواد دوره TTC رو بگذرونه)

مساله بعدی اینکه این آموزشگاه های به اصطلاح معتبر و با دیسیپلین مبلغ زیادی از حق التدریس استادان رو کم می کنند به بهونه اینکه اونها رو بیمه کنند. در حالی که شخص اگر یه کم تیز باشه, میفهمه که خودش با مبلغ کمتری میتونه به صورت آزاد خودش رو بیمه کنه.

حقیقت اینکه که استادای درست حسابی اصلا تو آموزشگاه های گروهی درس نمی دن, چه آموزشگاه معروف باشه چه نباشه, معمولا این استادهای Native like به صورت خصوصی تدریس می کنند و کارشون به حدی خوبه که خود دانشجوها اونها رو به همدیگه معرفی می کنند و اونها وقت سر خاروندن هم ندارند.

کلا این یه اصل نیست. و هر استادی در هر موسسه ای پیدا میشه. اما اینکه فکر کنید در موسسه معتبر میتونید استاد تاپ داشته باشید, مطمئن باشید اشتباهه.

من یک ترم در ئی زبان برای دوره پیشرفته استاد آمریکایی (که در دانشگاه ماساچوست دانشجوی رشته مطالعات خاورمیانه با گرایش زبان فارسی بود) استخدام کردم. ولی پرداخت ساعتی 20 دلار و دریافت پول کم از دانشجوی ایرانی برای موسسه صرفه اقتصادی نداشت, نتونستم با اون ادامه بدم, دانشجو رو هم نمی تونیم مجبور کنیم به صرف اینکه استاد آمریکایی هست بیاد به جای مثلا ترمی 60 تومان 160 تومان پرداخت کنه.

کلا در موسسات این استاتید هستند که میتونند دانشجو جذب کنند و یا دانشجو رو از موسسه فراری بدند, متد و برند موسسه اهمیت به مراتب کمتری دارند.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
کسی از دوستان اینجا مترجمی خونده ؟ منابع اصلی دانشگاهی برای رشته مترجمی زبان چیه ؟

ممنون از لطفتون

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
نه اینطور نیست. من با یکی از مدیر گروه های یکی از شعبه های شمال شهر سفیر, آشنا هستم. میگه اصلا استاد خوب گیر نمیاد, و تقاضای کلاس های جدید انقدر براشون بالاست که اینها تقریبا خیلی ها از همین اساتید درجه 3-4 رو جذب می کنند.

ضمن اینکه اکثر اینها اساتید رو (حتی اگر استاد Native-like باشه, مجبور می کنند که بیان و دوره های TTC یا Teacher Training Course رو با پرداخت هزینه بگذرونند و بعد اگر بخوان قبلوشون کنند. خوب معلومه که چنین چیزی به قبای استاد با تجربه بر می خوره و او نمیره واسه تدریس توی سفیر یا کیش بخواد دوره TTC رو بگذرونه)

مساله بعدی اینکه این آموزشگاه های به اصطلاح معتبر و با دیسیپلین مبلغ زیادی از حق التدریس استادان رو کم می کنند به بهونه اینکه اونها رو بیمه کنند. در حالی که شخص اگر یه کم تیز باشه, میفهمه که خودش با مبلغ کمتری میتونه به صورت آزاد خودش رو بیمه کنه.

حقیقت اینکه که استادای درست حسابی اصلا تو آموزشگاه های گروهی درس نمی دن, چه آموزشگاه معروف باشه چه نباشه, معمولا این استادهای Native like به صورت خصوصی تدریس می کنند و کارشون به حدی خوبه که خود دانشجوها اونها رو به همدیگه معرفی می کنند و اونها وقت سر خاروندن هم ندارند.

کلا این یه اصل نیست. و هر استادی در هر موسسه ای پیدا میشه. اما اینکه فکر کنید در موسسه معتبر میتونید استاد تاپ داشته باشید, مطمئن باشید اشتباهه.

من یک ترم در ئی زبان برای دوره پیشرفته استاد آمریکایی (که در دانشگاه ماساچوست دانشجوی رشته مطالعات خاورمیانه با گرایش زبان فارسی بود) استخدام کردم. ولی پرداخت ساعتی 20 دلار و دریافت پول کم از دانشجوی ایرانی برای موسسه صرفه اقتصادی نداشت, نتونستم با اون ادامه بدم, دانشجو رو هم نمی تونیم مجبور کنیم به صرف اینکه استاد آمریکایی هست بیاد به جای مثلا ترمی 60 تومان 160 تومان پرداخت کنه.

کلا در موسسات این استاتید هستند که میتونند دانشجو جذب کنند و یا دانشجو رو از موسسه فراری بدند, متد و برند موسسه اهمیت به مراتب کمتری دارند.

ضمن تاييد حرفاي اين دوستمون ميخواستم بگم متاسفانه اكثر اساتيد كه باهشون برخورد كردم خانمهاي هستند كه فقط واسه سرگرمي تدريس مي كنن و زياد حقوقش واسشون مهم نيست از طرفي موسسه ها براي اينكه دانشجو رو فراري ندن سعي ميكنن امتحانها رو راحت برگزار كنن تا همه قبول بشن و برن سطح بالاتر در نتيجه افرادي مثل من كه دوست دارن در هر سطحي چيز جديد ياد بگيري هر دفعه با همون دانشجواي بي سوادي كه ترم قبل هم سر كلاس بودن همكلاس ميشن . استاده هم هميشه سعي ميكنه يه جوري آرام حرف بزنه كه اونا هم متوجه بشن و خودتون بقيش رو بخونيد ....

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
یه سری از آموزشگاه های سنتی شیوه های دیگه ای هم استفاده می کنند برای حفظ دانشجوها, (استفاده از اساتید خانم خوش چهره در کلاس آقایون) و ادامه دادن 10-12 ترم با همان دانشجوها و همون استاد زیبا.

اما نباید از حق گذشت که در بین همین موسسات هم اساتیدی واقعا ارزشمند یافت می شن, که به زودی می فهمند که خودشون اگر خصوصی کار کنند بیشتر می تونند در بیارند.

کلا من به دوستانی که زبان می خواهند یاد بگیرند و دنبال موسسه خوب هستند همیشه پیشنهد می کنم که دنبال استاد خوب باشید و از دوستان خود بپرسید اگر فلان استاد خوب در فلان آموزشگاه تدریس می کرد, برای شما خوبه که به آون آموزشگاه برین و زبان یاد بگیرید. حالا اسم و برند اون آموزشگاه هر چه که هست باشد

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
خوب از كجا بفهميم كدوم استاد خوبه كه بگرديم دنبالش و موسسه مربوطه رو پيدا كنم ؟

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
خوب از كجا بفهميم كدوم استاد خوبه كه بگرديم دنبالش و موسسه مربوطه رو پيدا كنم ؟

نمیشه خیلی راحت, باید از دوستان و آشنایانتون سوال کنید.

در ایران Word of Mouth یا تبلیغات دهان به دهان خیلی موثر هست. مثلا, اگر دوست شما به شما بگه که فلان ساندویچی کارش درسته , شما حتما میرین و اون رو امتحان می کنید, اما اگر صد بار تبلیغش رو تو پیک برتر و این ور اونور ببینید شاید اونقدر تاثیر نکنه.

از دوستانتون سوال کنید و اگر کسی را میبینید که زبانش خیلی خوب هست و با لهجه خوبی صحیح صحبت می کنه ازش سوال کنید که چطور یاد گرفته و استادش کی بوده.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
روش xle چجوریه؟
کسی تا حالا کار کرده باهاش؟
این لینکشه : آموزش كامل زبان انگليسي با روش اعجاب انگيز ايكس
به نظرتون از روش نود روزه ی نصرت موثر تره؟

هیچ روش اعجاب انگیز و خارق العادی و جادویی و کلمه هایی از این دست در آموزش زبان وجود نداره. گول این واژه ها رو نخورید و پولتون رو دور نریزید. XLE یک پکیج خود آموز هست, نه بیشتر, اینکه استاد زنگ میزنه خونه شما و باهاتون انگلیسی حرف میزه متدی هست که هیچ جای دنیا همچین چیزی وجود نداره. از نظر اقتصادی برای موسسه نمیارزه که به استادهای تاپ برای این سیستم پول بده که زنگ بزنه خونه شاگرد با باهاش حرف بزنه, (رفع اشکل کنه)

ما قبلا یک مقاله در خصوص این تیپ آموزش ها در سایت ئی زبان گذاشته بودیم که نامی هم از XLC برده بودیم, و هر کس که در گوگل آموزش زبان به روش XLC رو سرچ می کرد به سایت ئی زبان و مقاله ما می رسید. بعد اینها اسم متدشون رو تغییر دادند و کردنش XLE .

ما هم ترجیح دادیم که مقاله ای که نوشته بودیم از سایت خودمون حذف کنیم.

آموزش زبان زمانی در بزرگسالان رخ می ده که در خود هوشیاری کامل Self-Consciousness و با ارتباط کامل استاد و دانشجو همراه باشه. تماس تلفنی استاد با دانشجو این ارتباط رو بوجود نمیاره و شما باید هفته ای سه روز سر کلاس درس باشین تا آموزش ببینید. (اینکه کلاس مجازی باشه یا واقعی بحث دیگری هست)

اما در کودکان زیر 9 سال به دلیل فعالیت بالای LAD (Language Acquisition Device)L در نیمکره چپ مغز اونها , فرایند آموزش زبان می تونه به صورت Unconscious (نا خودآگاه) و با ارتباط کسی که به زبان دیگر سخن می گوید, (لزوما نیاز نیست استاد باشد), اتفاق می افتد.

یعنی نیاز نیست که یک استاد به یک کودک قوانین گرامری زبان را بیاموزد. همین که کودک در معرض زبان قرار گیرد, مغز او , قوانین دستوری زبان را استخراج کرده و به مرور زمان اشتباهات را قوانین درست تشخیص داده و در مغز ذخیره می کند. این سیستم در بزرگسالان فعالیت بسیار کمی دارد و تقریبا از کار افتاده است برای همین بزرگسالان باید در خود هوشیاری کامل قوانین گرامری را مانند دستورات ریاضی و فیزیک بیاموزند.

این مثال را زدم تا گفته باشم که عناوینی مثل آموزش زبان در خواب از طریق امواجی که در ضمیر ناخودآگاه شما تاثیر میگذارد هم, چیزی نیست جز دروغ و حقه تبلیغاتی.

IT_Master

Registered User
لایک‌ها
23
اقا برنامه ای, کتابی چیزی هست که بشه باهاش مهارتهای speaking و listening رو به صورت خودآموز (نه کلاسی یا گروهی) یاد گرفت؟ من دو ماه بیشتر وقت ندارم (برا امتحان آیلس) و سطحم Intermediate هست. میخام برم تا دم دمای Advance.

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
اقا برنامه ای, کتابی چیزی هست که بشه باهاش مهارتهای speaking و listening رو به صورت خودآموز (نه کلاسی یا گروهی) یاد گرفت؟ من دو ماه بیشتر وقت ندارم (برا امتحان آیلس) و سطحم Intermediate هست. میخام برم تا دم دمای Advance.

سری کتابهای listing tacktics کتابهای خیلی خوبی واسه تقویت لیسینگ هست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام دوستان
من نیاز دارم خیلی فوری زبانمو به یه حد مطلوب برسونم
بهترین آموزشگاه تو تهران کجاس؟ بیشتر میخوام بتونم مکالمه کنم

یه آموزشگاه که کارش درست باشه ، کلاسای فشرده هم داشته باشه چون نمتونم از این دوره های 20 ترمه و هر ترم 3 ماه روبرم :دی

مهمترین نکته اینه که کلاس عصر داشته باشه مثلا 6 و 7 عصر چون روزا سر کارم
هزینه و ایناشم اگه میدونید بگید
ممنون

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان
من نیاز دارم خیلی فوری زبانمو به یه حد مطلوب برسونم
بهترین آموزشگاه تو تهران کجاس؟ بیشتر میخوام بتونم مکالمه کنم

یه آموزشگاه که کارش درست باشه ، کلاسای فشرده هم داشته باشه چون نمتونم از این دوره های 20 ترمه و هر ترم 3 ماه روبرم :دی

مهمترین نکته اینه که کلاس عصر داشته باشه مثلا 6 و 7 عصر چون روزا سر کارم
هزینه و ایناشم اگه میدونید بگید
ممنون

هیچ آموزشگاهی کارش درست نیست. اساتید آموزشگاه ها هستند که کارشان درست یا خراب است.
آموزشگاه هایی مثل سفیر با سیاست تشکیل دوره های TTC و تغییر استادان دانشجویان در هر ترم طوری عمل می کنند که آموزشگاه در دراز مدت جواب می دهد و شما در دراز مدت زبان یاد می گیرید, حتی اگر در این مدت چند استاد نه چندان خوب هم داشته باشید. وجود استاد های بهتر در ترم های دیگر آن ضعف را پوشش می دهد.
قبلا در این مورد مطالبی را نوشته ام. شما ممکن است در یک آموزشگاه غیر معروف یک استاد خوب پیدا کنید و برعکس.
فعلا آموزشگاه ها چون آخر سال هست, خیلی هاشون ترم جدید فشرده ندارند. برای سال جدید تو فکر باشید و یا برین سراغ خصوصی.

IT_Master

Registered User
لایک‌ها
23
اقا یه منبع خوب برای Speaking و Writing معرفی کنید لطفا (منظورم کتاب یا نرم افزاره).
سطحم pre-intermediate هست و میخام تا اوایل avdance برم. وقت هم زیاد ندارم حدود 40-50 روز!

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
2 هفته ای هست که موسسه پژوهش میرم با متد enghlish result
به شدت پشیمونم !! نه من که همه کسانی که میان اونجا راضی نیستن نه استادش به درد میخوره نه کتابش !!
کتابه انگار کتاب زبان عمومیه دانشگاس اصلا توش مکالمه نداره !!
خیف پول و وقت بعد از اینهمه گشتن آخرم اشتباه کردم واسه خودم متاسم :(

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
2 هفته ای هست که موسسه پژوهش میرم با متد enghlish result
به شدت پشیمونم !! نه من که همه کسانی که میان اونجا راضی نیستن نه استادش به درد میخوره نه کتابش !!
کتابه انگار کتاب زبان عمومیه دانشگاس اصلا توش مکالمه نداره !!
خیف پول و وقت بعد از اینهمه گشتن آخرم اشتباه کردم واسه خودم متاسم :(

یه چیز میگم نارحت نشو(شدی هم کم شو:D)ولی اخه رفیق به قول خودت اینهمه گشتی اخرش رفتی پژوهش

من اسمشو نشنیدم تا حالا چه برسه به اینکه اشناییت داشته باشم باهاش...این همه موسسه اسم در کرده

چرا این اخه(شایدم معروفه من نمیشناسم)...بعدشم ناراحتی نداره که بابا همش دو هفتس

جای اون کسایی باشی که وعده سرخرمن 6 ماهه بهشون میدن برای یادگیری کامل زبان

بعد جیبشونم قشنگ خالی میکنن چی کار مکینی؟؟؟

ترم بعد عوض کن موسستو...من خودم تو ستارخان موسسه گلدیس میرفتم راضی بودم تقریبا(بعضی استاداش واقعا خوبن)

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
100% عوض میکنم
دیروز رفتم موسسه که پارسال میرفتم رو دوباره پیدا کردم آحه جاش عوض شده بود و منم آدرس جدیدش رو نداشتم
قراره از فروردین برم همون قبلیه :)

!NUMB!

Registered User
لایک‌ها
20
درود .
من خودم که اصلن تهران نیستم , مشهد جای ِ خوب بخواید در خدمتم !
اما واسه ی ِ تهران , مامانم قطب میرفت خیلی راضی بود . ینی میکفت استاداش عالیَ‌ن . با اینکه زیاد نرفت ولی به نسبت من که اینهمه رفتم کلاس زبان خیلی زبانش پیشرفت کرد .
به جز اون هم هرمس هست که ظاهرن اساتیدش خیلی عالین . دختر خالم اونجا فرانسه تدریس میکنه و میگه سطح ِ استاداش خیلی بالاست و اکثرن علاوه بر مدرک چند سالی فرانسه , ارمریکا یا ایگلیس بودن . (البته این دخترخالم خودش مدرک نداره :دی) ولب خب خیلی تعریف میکرد از سطح ِ کلاساشُ اینا ! میدونم که کلاس ُ فیلم و کلاس بحث ِ آزاد و اینا هم داره که خیلی به یادگیری ِ سریع مکالمه کمک میکنه .

بالا