• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
توی گوگل سرچ کردم خیلی توضیح داشت و زیاد متوجه نشدم
فرق PBT و IBT چیه و کدومش بهتره؟

PBT تافل كتبي يا كاغذيه كه از قديم بوده و در اين آزمون چهار مهارت شنيداري(Listening) ساختار(Structure) و درك مطلب( Reading Comprehension) و نگارش(Writing) ارزيابي مي‌شند كه البته قسمت نگارش جداگانه حساب مي‌شه.

اما ‌iBT تافل اينترنتيه كه جديدترين روش برگزاري آزمون تافله، در اين امتحان بايد از با يك كامپيوتر و از طريق اينترنت به سوال ها جواب بدي.

در تافل اينترنتي قسمت گفتاري (Speaking) هم وجود داره ولي قسمت ساختار حذف شده. البته ساختار انگليسي به طور غير‌مستقيم توي ساير قسمت‌هاي اين آزمون ارزيابي مي شن.

هم چنين در قسمت شنيداري تافل اينترنتي سخنراني‌ها طولاني تر شدند و سوالات قسمت درك مطلب هم متنوع‌تر شده‌اند.

نمره‌ي تافل كتبي بين 310 تا 677 هست
نمره‌‌ي تافل اينترنتي بين 0 تا 120 هست

حالا بسته به توانايي هاي شما يكي از اين دو آزمون مناسبتونه.

اگه قدرته تايپتون خوبه و در مكالمه تسلط دارين قطعاٌ iBT بهتره براتون.

iBT= Internet Based Test
PBT= Paper Based Test

Last edited:

m9780d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من بخاطر نوع کارم (20 روز محل پروژه و 10 روز تهران استراحت) نمیتونم کلاس زبان برم اما علاقه زیادی به زبان دارم و در برنامه 4-5 سال آینده ام مهاجرت هست از همین باب میخوام زبانم قوی بشهاما:
قادر به حرف زدن درباره مسائل ساده زندگی و... هستم و بیشتر با خودم به انگلیسی حرف میزنم درباره کارهای ساده و... روزمره با خودم مکالمه میکنم:D گاهی اوقات شعرهای فارسی رو که گوش میدم واسه خودم به انگلیسی دشت و پا شکسته ترجمه میکنم و فیلم های خانوادگی و نه تخصصی رو با زیرنویس متوجه داستان و مکالمه ها میشم... اما خوب دایره کلماتم کم هست منابع کیش رو نگاه کردم دیدم total English هست و از طرفی تو خونه اینترچنج هم دارم اینترچنچ رو نگاه کردم کتاب آبی 2 رو تا حد زیای بلدم و لی بعضی چیزهاش رو نه...
با توجه به نکاتی که گفتم نظرتون چی هست؟؟؟ چه کتابی رو شروع کنم؟؟؟ آخه میخوام مواقع بیکاری کتاب هاش رو بخونم و لیسیننینگ و اسپیکینگ کنم.....خودم بدون آموزشگاه میخوام شروع کنم

در ضمن از بریتیش متنفرم و لحجه امریکایی دوست دارم:blush:

ممنون

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
با سلام
دوستان من بخاطر نوع کارم (20 روز محل پروژه و 10 روز تهران استراحت) نمیتونم کلاس زبان برم اما علاقه زیادی به زبان دارم و در برنامه 4-5 سال آینده ام مهاجرت هست از همین باب میخوام زبانم قوی بشهاما:
قادر به حرف زدن درباره مسائل ساده زندگی و... هستم و بیشتر با خودم به انگلیسی حرف میزنم درباره کارهای ساده و... روزمره با خودم مکالمه میکنم:D گاهی اوقات شعرهای فارسی رو که گوش میدم واسه خودم به انگلیسی دشت و پا شکسته ترجمه میکنم و فیلم های خانوادگی و نه تخصصی رو با زیرنویس متوجه داستان و مکالمه ها میشم... اما خوب دایره کلماتم کم هست منابع کیش رو نگاه کردم دیدم total English هست و از طرفی تو خونه اینترچنج هم دارم اینترچنچ رو نگاه کردم کتاب آبی 2 رو تا حد زیای بلدم و لی بعضی چیزهاش رو نه...
با توجه به نکاتی که گفتم نظرتون چی هست؟؟؟ چه کتابی رو شروع کنم؟؟؟ آخه میخوام مواقع بیکاری کتاب هاش رو بخونم و لیسیننینگ و اسپیکینگ کنم.....خودم بدون آموزشگاه میخوام شروع کنم

ممنون
عزیز بالاخره چه بخواهید چه نخواین با بریتیش سرکار دارید مثل آیلتس.البته فکر کنم.
چون مال خود انگلیس استرالیا هست.در ضمن اینکه شما کجا میخواهید مهاجرت کنید هم مهم هست.

Yasaman1111

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام

ممنون

از سايت www.livemocha.com براي يادگيري هر زباني استفاده كنين
بهترين سايت تو زمينه‌ي يادگيري زبانه و از هر نرم‌افزاري هم بهتره
براي يادگيري لغت هم مي‌تونيين از سايت http://quizlet.com استفاده كنين كه براي تمام لغات هر زباني فلش كارت داره

براي مكالمه هم خيلي راحت مي‌تونين يه نفر رو از طريق اسكايپ اد كنين تا با هم زبان حرف بزنين
فيلم زبان اصلي هم بدون هرگونه زيرنويس فارسي و انگليسي ببينين
و به جاي كتاب‌هاي Total English از كتاب‌هاي Top Notch استفاده كنين كه از بقيه‌ي سرترن
اگه هم دوست دارين يه لهجه‌ي آمريكايي خوب به دست بيارين كتاب American Accent Training رو بخرين كه خيلي عاليه

2008329553131277801.jpg

آموزش زبان دانشگاهي و اخبار
http://weblog.farhikhtegan.com

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
PBT تافل كتبي يا كاغذيه كه از قديم بوده و در اين آزمون چهار مهارت شنيداري(Listening) ساختار(Structure) و درك مطلب( Reading Comprehension) و نگارش(Writing) ارزيابي مي‌شند كه البته قسمت نگارش جداگانه حساب مي‌شه.

اما ‌iBT تافل اينترنتيه كه جديدترين روش برگزاري آزمون تافله، در اين امتحان بايد از با يك كامپيوتر و از طريق اينترنت به سوال ها جواب بدي.

در تافل اينترنتي قسمت گفتاري (Speaking) هم وجود داره ولي قسمت ساختار حذف شده. البته ساختار انگليسي به طور غير‌مستقيم توي ساير قسمت‌هاي اين آزمون ارزيابي مي شن.

هم چنين در قسمت شنيداري تافل اينترنتي سخنراني‌ها طولاني تر شدند و سوالات قسمت درك مطلب هم متنوع‌تر شده‌اند.

نمره‌ي تافل كتبي بين 310 تا 677 هست
نمره‌‌ي تافل اينترنتي بين 0 تا 120 هست

حالا بسته به توانايي هاي شما يكي از اين دو آزمون مناسبتونه.

اگه قدرته تايپتون خوبه و در مكالمه تسلط دارين قطعاٌ iBT بهتره براتون.

iBT= Internet Based Test
PBT= Paper Based Test

ممنون از توضیحات کامل
سر فصل های تاقل همینایی هست که در آدرس زیر نوشته؟
http://www.toefltest.ir/learnings/

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
کسی نیست پاسخ بده؟

بهترین منابع برای شروع تافل چیه؟
تو سایت اپلای برد هر کی یه منبعی معرفی کرده

ـو اون ادرسی که داده بودی من فقط بخش گرامر رو دیدم و چیز دیگه ای نبود.
اگر خودت میخای کار کنی یک کتاب هستن که واسه تافل بهترین انتخاب هست:

Barron's How to Prepare for the TOEFL

کلا واسه تافل انتشارات barron خیلی خوبه.

من نمی تونم تو این سایت ثبت نام کنم
ادرس ایمیل رو قبول نمی کنه
من 2 تا ادرس مختلف دادم هیچکدوم رو قبول نکرد

من همین الان با ای دی یاهو امتحان کردم مشکلی نداشت. شاید IP رو قبول نمی کنه

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
Barron's برای تافل تایید می شه. مختصر و مفیده و منم برای تست همین رو خوندم، البته ورژن های قدیمی ترش رو.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اخر تونستم ثبت نام کنم سایت فوق العاده ای هست !
همه مهارتها رو می تونی تقویت کنی !

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
Barron's برای تافل تایید می شه. مختصر و مفیده و منم برای تست همین رو خوندم، البته ورژن های قدیمی ترش رو.
اتفاقا اگه قدیمترها رو پیدا کنه بهتر !
نمیدونم چرا ولی کتابهای قدیمی ترش واقعا بهتر از کتابهای جدیدشن !

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اتفاقا اگه قدیمترها رو پیدا کنه بهتر !
نمیدونم چرا ولی کتابهای قدیمی ترش واقعا بهتر از کتابهای جدیدشن !

من این جدیدتره رو دیدم، درست خاطرم نیست، اما گرامرش چندان فرقی نمی کرد انگار. توی پایرت بی بود، از اون جا گرفتم، البته فقط پی دی اف. مهم هم همین گرامر خوبش هست که نه این قدر مثل لانگمن قواعد می گه که قاطی کنی، نه کم می گه که وسط کار بمونی. ولی خب جدیده رو به هر حال برای این قسمت speaking اش باید گرفت، زمان ما این قسمت نبود.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ممنون از دوستان بابت راهنمایی

یه سوال
نمره قبولی تافل چنده؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من این جدیدتره رو دیدم، درست خاطرم نیست، اما گرامرش چندان فرقی نمی کرد انگار. توی پایرت بی بود، از اون جا گرفتم، البته فقط پی دی اف. مهم هم همین گرامر خوبش هست که نه این قدر مثل لانگمن قواعد می گه که قاطی کنی، نه کم می گه که وسط کار بمونی. ولی خب جدیده رو به هر حال برای این قسمت speaking اش باید گرفت، زمان ما این قسمت نبود.

من نگاه جدیدا نکردم، البته لغتاشو مقایسه کردم با چاپ جدید، همونطور که شما گفتی تفاوت چندانی نداشت با کتاب من که تقریبا مال 13 یا 14 سال پیشه !

ممنون از دوستان بابت راهنمایی

یه سوال
نمره قبولی تافل چنده؟

بستگی داره واسه کجا و چه مقطعی باشه.
مال ایرانو نمیدونم.
ولی معمولا بین 400 تا 600 قابل قبوله.
واسه لیسانس بخوای بخونی بالای 450
واسه فوق بالای 550

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من نگاه جدیدا نکردم، البته لغتاشو مقایسه کردم با چاپ جدید، همونطور که شما گفتی تفاوت چندانی نداشت با کتاب من که تقریبا مال 13 یا 14 سال پیشه !

بستگی داره واسه کجا و چه مقطعی باشه.
مال ایرانو نمیدونم.
ولی معمولا بین 400 تا 600 قابل قبوله.
واسه لیسانس بخوای بخونی بالای 450
واسه فوق بالای 550
ممنون
برای مدرک نمیخوام
برای کارهای شخصی میخوام داشته باشم
تافل iBT چی؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ممنون
برای مدرک نمیخوام
برای کارهای شخصی میخوام داشته باشم
تافل iBT چی؟

تافل فقط برای دو سال معتبره. نمره قبولی هم معنی نمی ده. شما یه نمره می آری، در هر مقطعی بخوای شرکت کنی باید از یه حدی نمره ات بیشتر بشه.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تافل فقط برای دو سال معتبره. نمره قبولی هم معنی نمی ده. شما یه نمره می آری، در هر مقطعی بخوای شرکت کنی باید از یه حدی نمره ات بیشتر بشه.
پس مدرکی که حداقل اعتبار بیشتری داشته باشه کدومه؟

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
منظور از اعتبار چیه؟

ielts مطمئنا معتبر تره یعنی بیشتر جا ها قبولش می کنن
اگه منظور مدت اعتبار من نمیدونم دقیقا ایلتس چطوریه o.o

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

نمی دونم. ولی تا مجبور نشدید برای جایی استفاده کنید، بی خود پولتون رو حروم این امتحان ها نکنید. بعضی جاها مدرک خاصی می خوان. مثلا آمریکا فکر کنم فقط تافل بخواد و هر چی دیگه بدین سخت قبول کنه.

بالا