چون CAE یه دوره خیلی پیشرفته ست و بیشتر زبان اموزا به این دوره نمیرسند تعداد اموزشگاه هایی که این دوره را دارند کمه. من شنیدم کیش داره. البته اگر بخوای اموزشگاه بری باید دوره های قبلی را حتما تو همون موسسه گذرونده باشی یا مدرکت دوره قبل را داشته باشی. امکان نداره بتونی تنها CAE را بخونی چون مثل ایلتس نیست که کتابهای سلف استادی داشته باشه. مثلا کتاباش سر فصل یه نوع رایتینگ را دارند و معلم باید اون رایتینگ را با اصلاعات خودش درس بده و به زبان اموزا سمپل بده. تمرینهای کتاباشم اغلب خیلی سطح بالا هستن و بیشتر teacher's book ندارند. راه سوم اینه که معلم بگیری. این جوری لازم نیست مدارک قبلی را داشته باشی یا دوره ی خاصی گذرونده باشی. اما باید سطح زبانت به اندازه یکی که FCE تموم کرده، باشه تا بتونی CAE بخونی. من خودم پیش یه معلم نیمه خصوصی میرفتم البته برای آیلتس و تو همین فروم باهاش اشنا شدم. برای ایلتس خوب بود و دیدم که مدرک و شاگردهای CAE, CPE داشت که مداوم میومدند و راضی بودن. تلفن تماسش 09354493324. از همه مهمتر این بود که خیلی با احترام و صمیمی با زبان اموزا رفتار میکرد. قیمت کلاسهاشم خویه. ترم اول یه مبلغ ثابتیه. اما از ترمها بعد شرایطی برای تخفیف میذاره مثلا برای هر جلسه سر وقت بری 2000 تومان برای ترم بعد تخفیف میگیری و چیزهای دیگه. اگر فعال باشی میتونی خیلی زیاد تخفیف بگیری.