• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
باکتری ها عموما زندگی انگلی دارن و فرصت طلب هستند.مثلا وقتی بدن جانداران مثل انسان در معرض هجوم ویروس قرار بگیره مثلا در بیماری ایدز. این خود ویروس نیست که سبب بیماری و در نهایت مرگ میشه بلکه این باکتری ها هستند که از ضعف سیستم ایمنی استفاده میکنند و در بدن رشد میکنند و آسیب میرسونند.مثلا بعد آلوده شدن بدن به ویروس ( مثل ایدز ) ساده ترین و کم خطرترین باکتری هم میتونه کشنده باشه.به همین دلیل خیلی از افراد HIV مثبت علاوه بر داروهای افزایش سیستم ایمنی بدن بهشون داروها و آنتی بیوتیک های وسیع طیفی برای مقابله با سل و... میدن.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بهنام جان راه مقابله با کک چیه؟

من الان 20 ساله دهنمو کک سرویس کرده. هربار میریم دهات میاد توی لباسمون و وقتی برمیگردیم خونه تا یکی دو هفته مهمونمونه و دهنمون رو صاف میکنه. هرچی هم دوا و سم و اینا خریدیم فایده نکرد :(

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
میتونه شک باشه.ضربه یا یه بیماری.کلا نگهداری پرندگان بخاطر انتقال خیلی از بیماری های ویروسی توصیه نمیشه دوستان.در مورد سوال هم خب باید معاینه میشد این مورد خاص بدون داشتن اطلاعات نمیتونم نظر بدم
والا پیش یه دکتر بردیمش یه نسخه نوشت 35 تومن گرفت ، حالا تو فکریم با این وضع بریم بیمه تکمیلیش کنیم تا بیش از این ما رو تو خرج ننداخته :D دقیقا چه اطلاعاتی میخواین تا بهتون بدم. دکترش گفت این درد مفصل هست و 2 تا آمپول و یه بسته قرص داد که با عموم که ایشونم دامپزشکن مشورت کردم گفت این بیشتر برای بی حس کردن دردش بوده تا از بین بردن اون.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
به سبب نوع زندگی,ساختار و حرکتی که دارند متاسفانه مقابله باهاش خیلی سخته.و تا الان راه مناسب و علمی من ندیدم.یه سری آزمایشات و تحقیقات روی برخی گیاهان صورت گرفته ولی از نظر من فعلا با واقعیت خیلی فاصله داره.بهترینش پاک سازی محیط و دام هست.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
والا پیش یه دکتر بردیمش یه نسخه نوشت 35 تومن گرفت ، حالا تو فکریم با این وضع بریم بیمه تکمیلیش کنیم تا بیش از این ما رو تو خرج ننداخته :D دقیقا چه اطلاعاتی میخواین تا بهتون بدم. دکترش گفت این درد مفصل هست و 2 تا آمپول و یه بسته قرص داد که با عموم که ایشونم دامپزشکن مشورت کردم گفت این بیشتر برای بی حس کردن دردش بوده تا از بین بردن اون.

خب بابا یه دامپزشک که دارید تو فامیل :دی.
اگه خواستی دارویی که تجویز کرده.رو به همراه دوز و مدت تجویز برام ارسال کن.در ضمن الان دیگه دارو مصرف میکنه یا نه؟ اگه مصرف نمیکنه خوب شده؟عموما باید مشکل برطرف بشه نه اینکه دارو بدن برای ضد درد.اگه دامپزشکی همچین کاری کرده باید دید تشخیصش چی بوده.ممکنه علاج نداشته و فقط خواسته کنترل کنه.تشخصیصش دقیقا چی بوده؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بهنام جان راه مقابله با کک چیه؟

من الان 20 ساله دهنمو کک سرویس کرده. هربار میریم دهات میاد توی لباسمون و وقتی برمیگردیم خونه تا یکی دو هفته مهمونمونه و دهنمون رو صاف میکنه. هرچی هم دوا و سم و اینا خریدیم فایده نکرد :(

یه دور خودتو آتیش بزنی کک ها هم میرن :)

black_19_night

Registered User
لایک‌ها
11
حیوون دست آموز خونگی چی یپشنهاد میدین؟

همستر پیشنهاد می کنم
470_hamster_000.jpg

hamster-bowl.jpg

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
بهنام جان ممنون از تاپیکت کل پستت هارو خوندم

اطلاعات مار رو که به مسعود توضیح دادی خوندم و جواب بعضی از سوالامو گرفتم یه چند تا سوال دیگه داشتم .

خودت پیشنهاد میکنی مار رو ؟ بیماری مشترک نداره ؟ چجوری باید نگه داری بشه غذا و ... چجوریاست ؟

با هواپیما میشه حیوون رو جابجا کرد ؟

Last edited:

full_hd

Registered User
لایک‌ها
24
از استارتر اجازه میخوام تا یه توضیح درباره ی همستر و نگهداریش بگم تا دوستانی که دوست دارن اطلاعاتشو داشته باشن .

همستر روسی داریم و سوری و یه نژاد دیگه هم هست که اسمش عجیب غریبه این همسترایی که تو ایران هستن تمکاما سوری هستن چون همستر روسی موهای تنش وز وزیه و پشمالو هستش .
برای نگهداری همستر من یه آکواریوم با سایز مناسب رو پیشنهاد می کنم و سعی کنید حداقل قسمتی از بالای آکواریوم رو با یه شیشه دیگه بپوشونید . و داخل آکواریوم رو حدود یک چهارم خاک آره ی نرم بریزید تا حالشو ببرن . چون همستر هیچوقت از کاسه یا لیوان آب نمیخوره پس سعی کنید یه آبخوریه آویز که به صورت غلطکی آب میده همستر میتونه با زبونش ازش آب بخوره مثل غلطک سر خودکار . اگه نمیتونین تهیه کنید و بهش آب برسونین سعی کنید برای تامین آب بدن همستر همیشه تکه ای هویج و یا سیب و کاهو رو بزارین براش . همستر نر یه زیر بدنش یه سوراخ داره که برای مدفوع و ... اما همستر نر دو سوراخ داره . اینجوری میتونین همستر هارو بشناسین .

حالا طریقه ی جفت گیری و مراقبت های موقع جفت گیری و نگهداری بچه ها رو هم میگم خدمتتون .

امیدوارم حالشو برده باشین . :D

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من یه جفت فنچ گرفتم الان حدود 40 روزی میشه، تخم نمیزاره
چی کارش کنم؟ :دی

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يه جفت مرغ محلي حنايي دارم حدود 6-7 ماهه... بالغ شدن... تخم ميزارن ولي كم... شنيدم ميگن اگه تو يه جاي تاريك بزاريد مرغ رو و دو بار در روز بوسيله لامپ فضا رو روشن و خاموش كنيد، مرغ فكر ميكنه شب شده و دوباره صبح شده و اينجوري ميشه روزي دوتا تخم بزاره
شما اطلاعاتي داري؟
:D:happy:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
بهنام جان سوال منو جا انداختی
نه جواب دادم :دی.ولی خب باید عرض کنم به سبب ساختار.زندگی و حرکت این موجود متاسفانه راه حل جامعی در دست نیست.بجز پاک سازی محیط و سم پاشی حیوانات و محیط.یه سری پیشنهادات استفاده ار گیاهان برای ساخت ترکیباتی جهت مقابله با کک هست که هنوز بطور کامل تایید نشده
بهنام جان ممنون از تاپیکت کل پستت هارو خوندم

اطلاعات مار رو که به مسعود توضیح دادی خوندم و جواب بعضی از سوالامو گرفتم یه چند تا سوال دیگه داشتم .

خودت پیشنهاد میکنی مار رو ؟ بیماری مشترک نداره ؟ چجوری باید نگه داری بشه غذا و ... چجوریاست ؟

با هواپیما میشه حیوون رو جابجا کرد ؟
بیماری مشترک داره.مثل سالمونلوز که البته از خیلی از خزندگان به انسان منتفل میشه.نگهداری هم و غذا دادن هم بستگی به نوع و نژاد و محل زندگی داره. در مورد جابجایی هم حتما باید با فرودگاه مبدا و مقصد هماهنگ کنید.
از استارتر اجازه میخوام تا یه توضیح درباره ی همستر و نگهداریش بگم تا دوستانی که دوست دارن اطلاعاتشو داشته باشن .

همستر روسی داریم و سوری و یه نژاد دیگه هم هست که اسمش عجیب غریبه این همسترایی که تو ایران هستن تمکاما سوری هستن چون همستر روسی موهای تنش وز وزیه و پشمالو هستش .
برای نگهداری همستر من یه آکواریوم با سایز مناسب رو پیشنهاد می کنم و سعی کنید حداقل قسمتی از بالای آکواریوم رو با یه شیشه دیگه بپوشونید . و داخل آکواریوم رو حدود یک چهارم خاک آره ی نرم بریزید تا حالشو ببرن . چون همستر هیچوقت از کاسه یا لیوان آب نمیخوره پس سعی کنید یه آبخوریه آویز که به صورت غلطکی آب میده همستر میتونه با زبونش ازش آب بخوره مثل غلطک سر خودکار . اگه نمیتونین تهیه کنید و بهش آب برسونین سعی کنید برای تامین آب بدن همستر همیشه تکه ای هویج و یا سیب و کاهو رو بزارین براش . همستر نر یه زیر بدنش یه سوراخ داره که برای مدفوع و ... اما همستر نر دو سوراخ داره . اینجوری میتونین همستر هارو بشناسین .

حالا طریقه ی جفت گیری و مراقبت های موقع جفت گیری و نگهداری بچه ها رو هم میگم خدمتتون .

امیدوارم حالشو برده باشین . :D
ممنون.یه بار در صفحات اولیه یه سری نکات رو عرض کردم.در کل پیشنهاد نمیکنم همستر نگهداری کنید.
سلام
من یه جفت فنچ گرفتم الان حدود 40 روزی میشه، تخم نمیزاره
چی کارش کنم؟ :دی
اطلاعات ناقصه.از کجا خریدید؟ سن و...
يه جفت مرغ محلي حنايي دارم حدود 6-7 ماهه... بالغ شدن... تخم ميزارن ولي كم... شنيدم ميگن اگه تو يه جاي تاريك بزاريد مرغ رو و دو بار در روز بوسيله لامپ فضا رو روشن و خاموش كنيد، مرغ فكر ميكنه شب شده و دوباره صبح شده و اينجوري ميشه روزي دوتا تخم بزاره
شما اطلاعاتي داري؟
:D:happy:

بله این کار در مرغ داری های صنعتی انجام میشه و حیوان رو شرطی میکنن.توضیح مفصلی داره که یه مقاله هم در موردش نوشتم اگر خواستید بیشتر توضیح میدم.

پ.ن : شرمنده امروز از صبح زود بیرون بودم وقت نشد زودتر جواب بدم:blush:

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
پیشی گربه از کجا پیدا کنم؟
دوتا داشتم شانسی بهم رسید. یکی سومش هم سیاه بود، ازش خوشم نیومد. راهکاری پیشنهاد دارید؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
سایت ها و مراکز فروش حیوانات اهلی هست.خودم خرید نکردم که بخوام جای خاصی رو پیشنهاد کنم و متاسفانه در حال حاضر ایران نیستم ولی یه سایت بود قبلا که نژآد ها و مشخصات رو مینوشت http://www.woofwoof.ir/ یه سر بزنید.در مورد هرکدوم سوالی داشتید بفرمایید در خدمتم

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان برای خرید و یا .. می تونید به این سایت مراجعه کنید

www.vetads.ir

بانک نیازمندیهای حیوانات خانگی هست و می تونید شماره و مشخصات فروشنده های انواع حیوانات و .. رو داخل این سایت پیدا کنید

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
من یه حیوون بی دردسر و کم سر و صدا میخوام.. چی پیشنهاد می کنین؟ زیاد کثیف کاری و اینا نداشته باشه...
همستر چطوره؟
اینجا

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دکتر بهنام این خرگوشا چرا اینجوری ان؟ :(

خرگوش نری که ما داریم 24 ساعته روی ماهرخ در حال تلنبه زدنه. بدجوری رو اعصابه. آخه هربار میریم توی حیاط باید این صحنه رو ببینیم؟ :(

بالا