سلام به همه
تمرینات استقلال تا روز دربی بسته خواهد بود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، با نظر کادر فنی تیم فوتبال استقلال ،تمرینات این تیم از فردا یکشنبه تا روز دهم فروردین ماه بدون حضور تماشاگران و اصحاب رسانه برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است تیم فوتبال استقلال از ساعت 17 روز چهارشنبه دهم فروردین به مصاف تیم فوتبال پرسپولیس خواهد رفت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فتح الله زاده: جریمه مظلومی به خواست شخص مظلومی بود/ پرویزخان نخواهد، نمی گذاریم مجتبی تمرین کند
علی فتح الله زاده می گوید اسیر این حاشیه های خودساخته استقلال نمی شود.
فتح الله زاده اتفاقات اخیر در تمرینات تیمش را خیلی مسائل بزرگی نمی داند و معتقد است این مسائل نمی تواند اثری روی روند کاری تیمش داشته باشد. مدیر استقلال در گفت و گویی با خبرآنلاین درباره اختلافات اخیر در این تیم و ماجرای قهر منصور پورحیدری می گوید:« من که مسافرت بودم و نمی دانم چه اتفاقی افتاده. فقط با من تماس گرفتند و گفتند منصورخان بعد از بخشش مجتبی با خبرآنلاین مصاحبه ای کرده و گفته دلگیر هستند. حالا باید ببینم چه مسائلی این وسط رد و بدل شده. به هر حال فقط می دانم که یکی دو روز اخیر ایشان سر تمرینات نرفتند.»
او درباره ماجرای حکم جریمه مجتبی جباری و بازگشت او به تمرینات استقلال می گوید:« بگذارید خیلی روشن بگویم که این حکم طبق نظر مستقیم شخص پرویزخان مظلومی اتفاق افتاد و اگر ایشان حکم را کافی ندانند باشگاه باز هم به مجتبی اجازه تمرین نمی دهد. قبل از عید بود که ایشان از باشگاه خواست برای حفظ آرامش تیم ، جلسه کمیته انضباطی مجتبی را برگزار کنیم تا بتواند با آرامش به فکر داربی باشد. قبل از این ما می خواستیم بعد از عید با مجتبی حرف بزنیم و کمیته انضباطی را برگزار کنیم .»
او ادامه می دهد:« در نشست انضباطی هم من حضور نداشتم. رئیس کمیته انضباطی تیم بود با نماینده باشگاه و شخص سرمربی تیم. خود آقای مظلومی بودند و رای جمعی شان جریمه 35 میلیونی بازیکن بود و بازگشتش به تمرینات تیم برای بازی کردن. حالا اینکه چه اتفاقاتی بعدش افتاده ، من در جریانش نیستم. البته اینجا استقلال است و ما به حاشیه های اینچنینی اش عادت داریم. خیلی ها هم سعی می کنند که به اختلافات دامن بزنند. شک نکنید اما مشکلی ایجاد نمی شود و ما خودمان حواس مان به تیم هست. انشاالله با یک شنست مشترک ، مشکلات حل می شود. درباره آقای پورحیدری هم باید اول حرف های شان را بشنوم تا اظهار نظر کنم چه اتفاقی می افتد.»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جلسه آشتی کنان استقلالی ها برگزار شد : پورحیدری بی خیال جباری شد!
منصور پورحیدری از فردا مجددا در تمرینات تیم استقلال شرکت خواهد کرد.
منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال به همراه علی نظری جویباری قائممقام این باشگاه که شایعاتی پیرامون قهر آنها از استقلال شنیده میشد صبح امروز پس از جلسه با سرپرست باشگاه استقلال به شایعات پایان دادند.
در این جلسه نظری، پورحیدری، امیری و فتحاللهزاده در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال و همچنین صحبتهایی که پورحیدری در مورد بازگشت مجتبی جباری به استقلال انجام داده بود بحث و تبادلنظر شد. منصور پورحیدری از فردا مجددا در تمرینات تیم استقلال شرکت خواهد کرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بررسی ترکیب احتمالی استقلال در مقابل تیم پیروزی در دربی 70 ...
استقلال تهران در شرایطی مقابل پرسپولیس قرار خواهد گرفت که پرویز مظلومی در آستانه چند روز مانده به این دیدار برای چیدمان ترکیب اصلی تردیدهایی دارد.
محمد محمدی به احتمال فراوان درون دروازه خواهد ایستاد ولی وضعیت در خط دفاعی چندان مشخص نیست. اگر پژمان منتظری به عنوان مدافع راست بازی کند حنیف عمرانزاده و امیرحسین صادقی دو مدافع میانی استقلال خواهند بود و از بین جواد شیرزاد و مهدی امیرآبادی یک نفر به عنوان دفاع چپ بازی خواهد کرد. البته اگر منتظری همراه با عمرانزاده دو مدافع میانی استقلال باشند آن وقت شانس بازی کردن صادقی که از ناحیه سر هم مصدوم است کم خواهد شد. در این شرایط از بین هادی شکوری و مهدی امیرآبادی یک بازیکن به عنوان مدافع راست بازی خواهد کرد و شیرزاد هم در پست دفاع چپ به بازی گرفته خواهد شد.
استقلال که در این بازی به احتمال فراوان با سیستم از 1ـ3ـ2ـ4 به میدان خواهد رفت، در پست هافبک دفاعی از کیانوش رحمتی و فیلیپ آلوز استفاده خواهد کرد هر چند که شانس بازی کردن فرزاد آشوبی به جای آلوز وجود دارد. در فاز تهاجمی هم تردیدهایی برای مظلومی وجود دارد.
ایمان مبعلی به احتمال فراوان هافبک بازیساز استقلال خواهد بود ولی حوارملامحمد جدیترین گزینه برای جایگزینی او است. آرش برهانی و اسماعیل شریفات هم به عنوان دو مهاجم راست و چپ بازی میکند و فرهاد مجیدی هم در نوک خط حمله قرار خواهد گرفت. البته اگر سیدصالحی به عنوان مهاجم چپ در ترکیب ثابت قرار بگیرد اسماعیل شریفات از ترکیب بیرون خواهد رفت.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عمران زاده عامل غیبت احتمالی صادقی در دیدار استقلال - پیروزی !
صادقی برای دیدار با پیروزی شرایط مبهمی دارد
امیرحسین صادقی مدافع استقلال به دلیل برخوردی که در تمرین با حنیف عمرانزاده پیدا کرد از ناحیه ابرو دچار شکافتگی شد و حالا برای دیدار با پیروزی شرایط مبهمی دارد.
او در مورد وضعیت فعلیاش میگوید:« ابرویم پاره شده و چشمام ورم کرده است. فعلا وضعیتم مبهم است و شرایط سرم اصلا خوب نیست. من درد دارم و شاید به این بازی نرسم. در ضمن فعلا خیلی سبک تمرین میکنم و بخیههایم هم نکشیدم.»
او در پاسخ به این سوال که بابت وضعیت فعلی و احتمال از دست دادن دربی چه احساسی داری خاطرنشان میکند:« من امیدوار هستم که بازی کنم ولی واقعا هیچ چیز مشخص نیست. در زدن ضربات سر هم با این وضعیت مشکل دارم و باید ببینم پزشک تیم چه نظری خواهد داشت.»
صادقی در مورد این بازی حساس تأکید میکند:« هر دو تیم نیاز مبرمی به سه امتیاز دارند و من معتقدم استقلال بازی بسیار سختی دارد. ما به باخت پیروزی در بازی قبلی توجه نمیکنیم چون حساب دربی با همه بازیها جدا است. مطمئنا کمترین اشتباه بیشترین امتیاز را به همراه خواهد داشت و امیدوارم ما تیم برنده باشیم.»
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------