من قبول دارم ! این بازی نبود که استقلال کرد فلاکت بود ! خود من تا الان تمام کاستی ها رو منطقی قلمداد میکردم
ولی این چند بازی آخر تیم تمام معادلات و فرضها رو بهم زد !
یک مشت بازیکن و بی مسئولیت و بی تفاوت و بی غیرت ! بجز عزیز دل کاپیتان شیر فرهاد بهمراه کادر فنی که دانشی در حد جلبگ دریائی داره و اغلب بازیها رو تو نیمه مربیان واگذار میکنه :hmm:
فرزاد جان اون قسمت ابی رو خیلی باهات موافقم.
اما باید بگم بازیکنها فقط دو سه تاشون در حد خودشون هم نیستند و بقیه نهایت حدشون همینه.
مثلا من از امیر حسین خیلی بیشتر انتظار دارم ولی به نظرم سطح فوتبال رحمتی بیشتر از این نیست.
من الان سه فصل بود که پیش خودم فقط انتظار مظلومی رو برای نیمکت استقلال میکشیدم ولی الان میبینم که این ادم اون مربی ای که من میشناختم نیست. اون جسارت و شهامت رو دیگه نداره یا تو استقلال میترسه داشته باشه.
با همه علاقه شخصی ای که به این مربی داشتم ولی الان علت این نتایج رو فقط و فقط تفکرات مظلومی میدونم. حالا این بازی هیچی / چرا ما باید تو تهران جلو السد و سایپا و مس با دو تا هافبک دفاعی بازی کنیم؟ واسه چی دیشب ما هفت تا + گلر هشت عنصر دفاعی تو زمین داشتیم.
و خیلی چیزهای دیگه
بازیکنها یا در بند تفکرات مربی هستند و یا بیشتر از این نیستند. همین اندیشه ها و مصلحت اندیشی ها و کد خدا منشی ها باعث شد که جباری صداش دربیاد که چرا ارش با جنجال فیکس شده و ... و حالا تیم کلا تو لاکه.
من بازم میگم که این مربی رو دوست داشتم و دارم ولی نتایج اخیر استقلال فقط محصول تفکرات همراه ترس ایشون هست.