• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بی کفایت ها در یک نگاه :
البته کادر فنی و تعویضی های عزیز جاشون تو عکس خالی یه :eek:

aqg48b0zi2cmrwfhu24u.jpg

فایل های ضمیمه

• image_gallery.jpg
    image_gallery.jpg
    60.9 KB · نمایش ها: 3

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تیم به مظلومی باخت و بس. مظلومی یک مربی ترسوئه که مغزش به طور کامل نمی تونه در مواقع حساس درست فرمون بده. هیچ تاکتیکی نداره که به تیم بده و اصلاً نمیدونه تغییر تاکتیک یعنی چی ، یعنی اصلاً این کاره نیست.
شما همه بازیهای استقلال در لیگ رو هم که مرور کنید می بینید که بردها چه راحت با تساوی و باخت عوض شده همه بردهایی هم که داشتیم (حتی دربی) شانسی بوده. مظلومی تنها هدفش در هر بازی فقط گل نخوردنه که از عهده همون هم به خوبی بر نمیاد.

این آقا فقط به فکر توجیه کردنه. به همراه اون فتح الله زاده مدام شرایط اول فصل رو به رخ میکشه و با توجیه این که تیم دیر بسته شده و مشکلات بوده و ... پشت اینها خودشو قایم میکنه و میخواد خودش رو از زیر ضرب خارج کنه. کسی که خواب دستیاری و مشاوره در استقلال رو هم نمیدید و خودش رو به در و دیوار میکوبید تا مسئولیتی در باشگاه بهش بدن یه شبه شد سرمربی تیم!!!!!

مربی که میاد میگه هدف ما در لیگ کسب قهرمانی نیست و فقط کسب سهمیه است چه انتظاری میشه ازش داشت؟ وقتی که هدف قهرمانی باشه شاید تیم بتونه جزو سه تیم بالای جدول قرار بگیره در آخر فصل. اما وقتی هدف فقط بشه کسب سهمیه ، تیم نهم هم نمیشه.

بله ، همین آقای مظلومیه که روحیه جنگندگی ، پیروزی طلبی ، برتری خواهی ، همدلی ، رفاقت و نشاط در تیم رو از بین برده و به جاش ترس از نباختن و بزدلی و رخوت رو جایگزین کرده و تیم بزرگ استقلال رو در حد یک تیم معمولی پایین آورده.

نمیشه به بازیکنها زیاد ایراد گرفت . تیم های دیگه آرزوی داشتن خیلی از همینها رو دارن. هر چند که سید صالحی بعد از اون چند تا گلی که زد دیگه جوگیر شد و اونم انگار مغزش درست به پاهاش فرمون نمیده.

حرف برای گفتن خیلی زیاده ، فقط الان بگم که هیج امیدی به این تیم ترسو با کادر فنی معلولش نباید داشت.

فقط امیدوارم وضع از اینی که هست بدتر نشه . پرونده لیگ قهرمان که دیگه تقریباً برای استقلال بسته شد. در لیگ هم که اصطلاحاً مدتیه داریم از جیب میخوریم. اما بازیهای خیلی سختی هنوز مونده که اگه روند کنونی بخواد ادامه پیدا کنه تیم به همون جایگاه نهم که گفتم هم ممکنه سقوط کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا اینقدر نا امید نباشید

3 تا برد و 1 مساوی بگیره با 10 امتیاز امکان صعود داره

باید دید کادر فنی استقلال به خودش میاد یا نه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

متاسفانه سه امتیاز دیگه از دستمون پرید , وقتی یه مربی نتونه حاشیه های تیم رو جمع کنه بهتر از این نمی شه اگه همون روز اول با بی انظباتی های تیم مقابله می کرد الان جباری این صحبت ها رو نکرده بود که در چنین شرایط حساسی از دستش بدیم مگه این جباری در کل فصل چقدر مصدوم نیست که حالا هم که سالمه بازی نکنه؟ کلا تیم بد جوری خودش رو وا داده به یک گل قناعت می کنه و می ره توی دفاع !!!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا اینقدر نا امید نباشید

3 تا برد و 1 مساوی بگیره با 10 امتیاز امکان صعود داره

باید دید کادر فنی استقلال به خودش میاد یا نه

الان حرف بزنیم میگید که با وضعیت اول فصل همینم غنیمته و...

ولی به نظر من تمام دانش مظلومی همینه و دیگه به خود اومدنی وجود نداره!

وقتی به جای اینکه بازی ساز بخره هی میره مهاجم میخره..ولش کن!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
الان حرف بزنیم میگید که با وضعیت اول فصل همینم غنیمته و...
ولی به نظر من تمام دانش مظلومی همینه و دیگه به خود اومدنی وجود نداره!

من قبول دارم ! این بازی نبود که استقلال کرد فلاکت بود ! خود من تا الان تمام کاستی ها رو منطقی قلمداد میکردم
ولی این چند بازی آخر تیم تمام معادلات و فرضها رو بهم زد !

یک مشت بازیکن و بی مسئولیت و بی تفاوت و بی غیرت ! بجز عزیز دل کاپیتان شیر فرهاد بهمراه کادر فنی که دانشی در حد جلبگ دریائی داره و اغلب بازیها رو تو نیمه مربیان واگذار میکنه :hmm:

اصلا زبونم نمیچرخه نام آبی دل یا استقلال رو رو اینها بذارم :hmm:

خلاصه که الان اعصابم از دست تیم شدیدا شکر آبه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من قبول دارم ! این بازی نبود که استقلال کرد فلاکت بود ! خود من تا الان تمام کاستی ها رو منطقی قلمداد میکردم
ولی این چند بازی آخر تیم تمام معادلات و فرضها رو بهم زد !

یک مشت بازیکن و بی مسئولیت و بی تفاوت و بی غیرت ! بجز عزیز دل کاپیتان شیر فرهاد بهمراه کادر فنی که دانشی در حد جلبگ دریائی داره و اغلب بازیها رو تو نیمه مربیان واگذار میکنه :hmm:

فرزاد جان اون قسمت ابی رو خیلی باهات موافقم.

اما باید بگم بازیکنها فقط دو سه تاشون در حد خودشون هم نیستند و بقیه نهایت حدشون همینه.
مثلا من از امیر حسین خیلی بیشتر انتظار دارم ولی به نظرم سطح فوتبال رحمتی بیشتر از این نیست.

من الان سه فصل بود که پیش خودم فقط انتظار مظلومی رو برای نیمکت استقلال میکشیدم ولی الان میبینم که این ادم اون مربی ای که من میشناختم نیست. اون جسارت و شهامت رو دیگه نداره یا تو استقلال میترسه داشته باشه.

با همه علاقه شخصی ای که به این مربی داشتم ولی الان علت این نتایج رو فقط و فقط تفکرات مظلومی میدونم. حالا این بازی هیچی / چرا ما باید تو تهران جلو السد و سایپا و مس با دو تا هافبک دفاعی بازی کنیم؟ واسه چی دیشب ما هفت تا + گلر هشت عنصر دفاعی تو زمین داشتیم.
و خیلی چیزهای دیگه

بازیکنها یا در بند تفکرات مربی هستند و یا بیشتر از این نیستند. همین اندیشه ها و مصلحت اندیشی ها و کد خدا منشی ها باعث شد که جباری صداش دربیاد که چرا ارش با جنجال فیکس شده و ... و حالا تیم کلا تو لاکه.

من بازم میگم که این مربی رو دوست داشتم و دارم ولی نتایج اخیر استقلال فقط محصول تفکرات همراه ترس ایشون هست.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
با این بازیی که امسال استقلال داره میکنه انتظار صعود از گروه رو نباید داشت .......:(
اون از بازی تو تهران که به جای اینکه حمله کنه گل بیشتری بزنه مثل بازیهاش با پرسپولیس که گل میزنه میره تو دفاع رفت تو دفاع اینم از این بازی که به جز نیمه اول اصلآ حرفی برا گفتن نداشتیم.
واقعآ یک سری از بازیکنان اصلا در حد استقلال نیستن نظیر همین آشوبی و رحمتی .....

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
30دیقه از بازی رو دیدم فقط. البته امروز تو اخبار گلهایی که خورد رو دیدم.

خدا رو شکر که وحید داره بازی به بازی بهتر میشه. همینطوری ادامه بده عالیه :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
30دیقه از بازی رو دیدم فقط. البته امروز تو اخبار گلهایی که خورد رو دیدم.

خدا رو شکر که وحید داره بازی به بازی بهتر میشه. همینطوری ادامه بده عالیه :)

آره انشالله همین جوری ادامه بده بودن و نبودنش فرقی نداره !
یه وقت شوتی چیزی رو نگیره دستاش زخم میشه :hmm::hmm:
من موندم شما بازی رو ندیدی از کجا به این نتایج درخشان رسیدی ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جواد جان کلا با پستت موافقم ، من فکر کردم با گذشت زمان همه چی بهتر میشه و ایشون میتونه دانشش رو در اختیار تیم بذاره ، ولی هنوز که هنوزه دانشی از خودش بروز نداده ....... :(

فکر کنم سال دیگه دربی کسل کننده ای رو شاهد باشیم.

امیدوارم فقط همون کسل کننده باشه و نتیجه درب و داغونی به پرونده اس اس اضافه نکنه ... آقا پرویز ؟! یه جور معجزه ای چیزی ردیف کن مساوی رو بگیر قال و بکن ..... :hmm:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
متاسفانه واقعا معلوم نیست تیم یدفعه چش شد ! جدا برای من یخورده درکش سخته که تیمی که داشت قشنگ به خودش میومد یدفعه ای اینجوری بشه ؟! دقیقا از بازی با السد این سناریو شروع شد و همینجور هم انگاری ادامه داره ! یدفعه ای مظلومی با شروع بازی های اسیایی کپی برابر اصل مرفاوی پارسال اسیایی میشه ! (ترسو و سر درگم! ترسو به خاطر اونجوری فاجعه ترکیب چیدن تو ازادی و سر در گمی به خاطر از دست دادن بازی برده تو نیمه مربیان در زمین حریف..)

جدا برا من اینا یخورده درکش سخته .. نمیدونم واقعا چی میشه گفت جز افسوس ..

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

آره انشالله همین جوری ادامه بده بودن و نبودنش فرقی نداره !
یه وقت شوتی چیزی رو نگیره دستاش زخم میشه :hmm::hmm:
من موندم شما بازی رو ندیدی از کجا به این نتایج درخشان رسیدی ؟

همین که شما بازی رو دیدید و گلهایی که تقصیر طالب لو نبود رو گردن اون انداختید برای ما کافیست:)

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
دربی رو میبریم ایشالا. این تیم هرچیم باشه از این پرس پولیس بهتره...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
همین که شما بازی رو دیدید و گلهایی که تقصیر طالب لو نبود رو گردن اون انداختید برای ما کافیست:)

دوست عزیز چرا انقدر با تعصب برخورد میکنی ؟
چرا چشمات رو رو به حقیقت بستی ؟
من کی گفتم روی گل ها مقصر هست ؟

تو رو خدا بیاد گل بخوره مقصر هم باشه :blink:
همین که هیچ توپی که یکم دور از دستش باشه نمیگیره کافیه ...
دایواش همه 2 متریه ، 7 متر دروازس !

تو 1 سال اخیر شما بگو یک شوت گرفته باشه که 3 متر پریده باشه !

بازم میگم طالبلو به هیچ توپی نه نمیگه مگه اینکه بهش بخوره ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
norooz1390_500x314.jpg

میلاد بهاران خجسته باد
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای تمام دوستان آبی دل و سالی مملو از برد و قهرمانی برای "استقلال"

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سال نو مبارک دوستان !
انشالله موفق باشید در سال جدید :)

پس از جلسه كميته انضباطي اعلام شد:
جريمه 35 ميليون توماني جباري و حضور از سوم فروردين در تمرين

خبرگزاري فارس: كميته انضباطي باشگاه استقلال اعلام به جريمه 35 ميليون توماني مجتبي جباري كرد.

علي اميري معاون باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره جلسه كميته انضباطي مجتبي جباري اظهار داشت: امروز جلسه كميته انضباطي مجتبي جباري در باشگاه برگزار شد و پس از بررسي پرونده اين بازيكن اين كميته تصميم گرفت مجتبي جباري را مبلغ 35 ميليون تومان جريمه كند.
وي افزود: بر اساس تصميم كميته انضباطي همچنين جباري مؤظف است از سوم فروردين در تمرينات استقلال حضور پيدا كند.
معاون باشگاه استقلال در پاسخ به اين سؤال كه كميته انضباطي درباره بيژن كوشكي چه تصميمي گرفت، گفت: جلسه كميته انضباطي كوشكي ششم فروردين برگزار مي‌شود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم عید نوروز رو به همه دوستانم تبریک می گم و امیدوارم سال خوب و زیبایی داشته باشید.

norooz_1_pers.jpg

امیدوارم امروز برد خوبی رو کثب کنیم تا برای بازی با پرسپولیس تیم روحیه داشته باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا