• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلام عید رو تبریک میگم خیلی وقت بود به تاپیک سر نزده بودم خیلی هم البته اینجا فعالیت نکردم..................

کلا این فصل 1-2 دفعه استادیوم رفتم و حتی از تی وی هم بازی هارو خیلی ندیدم ولی این بازیهای جام باشگها رو دیدم به نظر من استقلال مشکلش علاوه بر اون ترسی که در تفکرات مظلومی محسوسه اینه که خیلی نمیتونه خودش رو باز تولید کنه و یک سیستم رو خوب تو زمین پیاده کنه یعنی مثلا اگر قرار باشه که تک مهاجم بازی کنیمو پلی میکر توپ بریزه پشت دفاع دیگه نمیتونیم این تاکتیک رو به مثلا نفوذ از کناره ها تغییر بدیم البته این مشکل تو بیشتر تیمهای ایرانی دیده میشه و به نوع تفکر بازیکنها هم برمیگرده که البته مثلا ذوب بد سیستم رو تغییر نمیده در طول مسابقه به شخصه حس میکنم استقلال باید در این شرایط یک دل تر عمل کنه و به مظلومی اعتماد کنه همین چون با این سیستم و این مدیریت و این بازیکنها خوب نتیجه گرفتن خیلی هم آسان نیست..............

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دیگه اعصاب ما رو خورد کرده این مظلومی :hmm:
آخه من نمی دونم چرا تو آزادی باید با 2 هافبک دفاعی بازی کنیم
بعد وسط زمین هیچ هافبک بازیساز نداریم و البته هوار هم اصلا نمی تونه این کار رو بکنه :eek:
بعد مبعلی باید روی نیمکت باشه :hmm:
کلا سیستمش همیشه یکی هست فقط بازیکن ها رو عوض می کنه :hmm:
یه بار سید صالحی بعد بازی بعد برهانی توی همون منطقه بازی بعد به جای شریفات باز هم در همون منطقه ماشالله که آشوبی و رحمتی هم همیشه ثابت ولی اگه عشق اش بکشه به جاش دسوزا رو می زاره باز از این بر شکوری
دیگه اعصاب برای ما نزاشته :hmm:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب بردیم :cool:
اما بازم میگم تیم هافبک بازیساز نداره و این رو هم توی نیمه اول دیدیم وقتی نیمه دوم مجیدی اومد عقبتر و وظیفه بازیسازی رو به عهده گرفت باز بهتر شد
بهترین های امروز برهانی و هوار ملا بودند
خوب بریم برای دربی :)
فقط یکم باید حواسمون جمع باشه پرسپولیس الان وضعیت خوبی نداره باید مواظب باشیم و یک برد خوب بگیریم ازش :)

kandishmk

Registered User
لایک‌ها
159
برد رو تبریک میگم گل دوم هم زیبا بود . ولی نیمه اول اصلا خوب نبودیم متاسفانه ولی در کل امیدوارم این برد روحیه بچه ها رو بیشتر کنه هم واسه داربی هم باقی فصل

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
برد رو تبرک میگم بازی خوبی بود ولی خوب پر از اشتباه خیلی ساده تر از این میشد برد..............

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بعد از گل اول تیم روحیه گرفت.قبلش خیلی ناامیدانه بازی میکردن
بازم خوبه سال رو با برد تموم کردیم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

تبریک میگم

فقط و فقط فرهاد مجیدی.
برد خوبی بود و این بار نبود سید باعث شد تا توپ رو هوا نره و از اون حرکات کند کنار زمین خبری نباشه و تمرکز بهتری روی حرکات شریفات باشه. همینطور هوار و فرهاد که عقب میومد بار بازی سازی رو خوب کشیدن. بازم بخاطر وجود دو هافبک دفاعی تیم گیر کرده بود ولی اینبار خیلی بهتر بودند. نصف این بازی رو جلو السد و مس و سایپا و النصر کرده بودیم هر چهار تارو میبردیم. بدون شک!!!

امیر حسین چند وقتیه قدر نیست و شل و ول شده. یه جورایی منتظری هم دیگه یه خط در میون نیست و دیگه کلا نیست. :blink:
محمدی هم خوبه که برگشته ولی امروز یه مقدار شانس هم داشتیم. چند تا صحنه خیلی اشتباه کرد ولی برای شروع دوباره خوب بود. روحیه داشت.
خوب شد که نترسیدیم و روانتر بازی کردیم. برای قبل دربی بدون ترس بودن خیلی مهم هست و بود و خوب شد بدون محروم میریم دربی.
نیمه دوم از بهترین بازیهای این فصل ما بود.
آرش پر اشتباه بود ولی خب دو گل خوب زد / خیلی خوب و البته چند تا نزد :دی

فرهاد پر کار ترین و مهمترین بازیکن در کسب برد بود.

عید رو هم به همه شما دوستان گل آبی دوست تبریک میگم. امید وارم یه سال فوتبالی خوب به رنگ آبی ببینیم و شما هم در کنار خانواده سلامت و موفق باشید.​

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
عید رو هم به همه دوستان تبریک میگم. امید وارم سال پربار و پر از نشاط در انتظارتون باشه

02.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
عید رو به تمام ابی دلان پی تی تبریک میگم
برد شیرینی بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به همه برو بچز استقلالی سال نو رو تبریک میگم

امیدوارم اگه قراره هر دو تیم در اسیا و لیگ گند بزنن مربیهاشون برن. هم دایی هم مظلومی

مظلومی باز بهتره

دایی که کلا چیزی بلد نیست. امیدوارم دربی رو ببازه شاید تیم رو ول کنه و بره

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک به اس اسی ها برد خوبی بود
عجب عیدی خوبی داد به ما ایولا
سال نو رو به تمام استقلالی ها تبریک میگم

thekoroush

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6
برد امروز رو به همه بچه ها تبریک میگم . سال نو بر همه آبی های انجمن مبارک باشه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
79412670580129934240.jpg

71162543261198095406.jpg

استقلال هم آخرین بازی سالش رو با برد پشت سر گذاشت ،
امید که این نتیجه رو تو 2 بازی پیش رو یه حساس آسیائی و لیگ هم تکرار کنه ..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم تبریک می گم برد خوبی بود , توی این بازی فرهاد عالی کار کرد و برهانی هم کمی گل زن شده بود :دی:D

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به همه آبی دلان ...
سال نو بر همه دوستان استقلالی مبارک ....

دلم برای این تایپیک تنگ شده یه مدت نبودم ... گرفتاریه دیگه کاریش نمیشه کرد ....

//

من هم برد استقلال رو مقابل صبا تبریک میگم ... برد خوب و روحیه بخشی بود برای بازی 10 فروردین ...

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سلام به همه آبی ها
با کمی تاخیر , سال نو بر همه ی دوستان عزیزم مبارک باشه

امیدوارم با برد توی دربی سال جدید رو تیممون خوب شروع کنه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود بر تمام آبی دلان عزیز
اینهم یه خبر در آستانه داربی ..

شايعه قهر پورحيدري و توصيه‌هاي مظلومي به آبي‌پوشان

A1029926.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال كه روز دهم فروردين ماه بايد در دربي 70 به مصاف پرسپوليس برود از ساعت 17 امروز در زمين صنايع دفاع ورزشگاه نوبنياد تمريناتش را پيگيري كرد. در اين تمرين منصور پورحيدري براي سومين روز متوالي حضور نداشت تا شايعه قهر او از استقلال جدي تر شود.پورحيدري نسبت به بازگشت جباري به تمرينات استقلال معترض است و به همين دليل در تمرينات سال جديد شركت نمي‌كند.

*مجتبي جباري تنها به دويدن دور زمين مشغول بود.اين بازيكن پس از جريمه توسط باشگاه به تمرينات استقلال بازگشته است.

*هوار ملا محمد هافبك عراقي استقلال در تمرين اين تيم غايب بود.اين بازيكن براي حضور در اردوي تيم ملي عراق به كشورش سفر كرده تا مقابل تيم ملي اروگوئه در ديدار دوستانه حضور پيدا كند.

*شاهرخ بياني و رضا حسن زاده امروز از نزديك نظاره‌گر تمرين آبي پوشان شدند.

*در تمرين روز گذشته و در جريان فوتبال درون تيمي عمران زاده با صادقي بر سر يك توپ به هوا برخواستند كه موجب آسيب ديدگي جزئي صادقي شد.اين مدافع امروز با چشماني متورم در تمرين امروز شركت كرد.

*پرويز مظلومي قبل از شروع كارهاي تاكتيكي با بازيكنان استقلال صحبت كرد و از آنها خواست روي ديدار آتي مقابل پرسپوليس تمركز كنند.

*حدود 20 نفر از هواداران استقلال با حضور در تمرين اين تيم به تشويق بازيكنان و كادر فني پرداختند.

*محمد محمدي و حسين ترابپور به همراه فرزندان خود در تمرين شركت كردند.

*دويدن دور زمين، كارهاي تاكتيكي و فوتبال در نيمي از زمين از جمله تمرينات امروز آبي پوشان بود.

*در اواخر تمرين مظلومي از برهاني، سيد صالحي و شريفات خواست تا تمرينات چارچوب شناسي انجام دهند.

تيم استقلال فردا در يك نوبت تمريناتش زا جهت آماده سازي براي ديدار مقابل پرسپوليس برگزار خواهد كرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه

تمرینات استقلال تا روز دربی بسته خواهد بود.
sm459.gif

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، با نظر کادر فنی تیم فوتبال استقلال ،تمرینات این تیم از فردا یکشنبه تا روز دهم فروردین ماه بدون حضور تماشاگران و اصحاب رسانه برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است تیم فوتبال استقلال از ساعت 17 روز چهارشنبه دهم فروردین به مصاف تیم فوتبال پرسپولیس خواهد رفت.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فتح الله زاده: جریمه مظلومی به خواست شخص مظلومی بود/ پرویزخان نخواهد، نمی گذاریم مجتبی تمرین کند
علی فتح الله زاده می گوید اسیر این حاشیه های خودساخته استقلال نمی شود.
sm459.gif

فتح الله زاده اتفاقات اخیر در تمرینات تیمش را خیلی مسائل بزرگی نمی داند و معتقد است این مسائل نمی تواند اثری روی روند کاری تیمش داشته باشد. مدیر استقلال در گفت و گویی با خبرآنلاین درباره اختلافات اخیر در این تیم و ماجرای قهر منصور پورحیدری می گوید:« من که مسافرت بودم و نمی دانم چه اتفاقی افتاده. فقط با من تماس گرفتند و گفتند منصورخان بعد از بخشش مجتبی با خبرآنلاین مصاحبه ای کرده و گفته دلگیر هستند. حالا باید ببینم چه مسائلی این وسط رد و بدل شده. به هر حال فقط می دانم که یکی دو روز اخیر ایشان سر تمرینات نرفتند.»

او درباره ماجرای حکم جریمه مجتبی جباری و بازگشت او به تمرینات استقلال می گوید:« بگذارید خیلی روشن بگویم که این حکم طبق نظر مستقیم شخص پرویزخان مظلومی اتفاق افتاد و اگر ایشان حکم را کافی ندانند باشگاه باز هم به مجتبی اجازه تمرین نمی دهد. قبل از عید بود که ایشان از باشگاه خواست برای حفظ آرامش تیم ، جلسه کمیته انضباطی مجتبی را برگزار کنیم تا بتواند با آرامش به فکر داربی باشد. قبل از این ما می خواستیم بعد از عید با مجتبی حرف بزنیم و کمیته انضباطی را برگزار کنیم .»

او ادامه می دهد:« در نشست انضباطی هم من حضور نداشتم. رئیس کمیته انضباطی تیم بود با نماینده باشگاه و شخص سرمربی تیم. خود آقای مظلومی بودند و رای جمعی شان جریمه 35 میلیونی بازیکن بود و بازگشتش به تمرینات تیم برای بازی کردن. حالا اینکه چه اتفاقاتی بعدش افتاده ، من در جریانش نیستم. البته اینجا استقلال است و ما به حاشیه های اینچنینی اش عادت داریم. خیلی ها هم سعی می کنند که به اختلافات دامن بزنند. شک نکنید اما مشکلی ایجاد نمی شود و ما خودمان حواس مان به تیم هست. انشاالله با یک شنست مشترک ، مشکلات حل می شود. درباره آقای پورحیدری هم باید اول حرف های شان را بشنوم تا اظهار نظر کنم چه اتفاقی می افتد.»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جلسه آشتی کنان استقلالی ها برگزار شد : پورحیدری بی خیال جباری شد!
منصور پورحیدری از فردا مجددا در تمرینات تیم استقلال شرکت خواهد کرد.
sm459.gif

منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال به همراه علی نظری جویباری قائم‌مقام این باشگاه که شایعاتی پیرامون قهر آنها از استقلال شنیده می‌شد صبح امروز پس از جلسه با سرپرست باشگاه استقلال به شایعات پایان دادند.
در این جلسه نظری، پورحیدری، امیری و فتح‌الله‌زاده در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال و هم‌چنین صحبت‌هایی که پورحیدری در مورد بازگشت مجتبی جباری به استقلال انجام داده بود بحث و تبادل‌نظر شد. منصور پورحیدری از فردا مجددا در تمرینات تیم استقلال شرکت خواهد کرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بررسی ترکیب احتمالی استقلال در مقابل تیم پیروزی در دربی 70 ...
sm459.gif

استقلال تهران در شرایطی مقابل پرسپولیس قرار خواهد گرفت که پرویز مظلومی در آستانه چند روز مانده به این دیدار برای چیدمان ترکیب اصلی تردیدهایی دارد.

محمد محمدی به احتمال فراوان درون دروازه خواهد ایستاد ولی وضعیت در خط دفاعی چندان مشخص نیست. اگر پژمان منتظری به عنوان مدافع راست بازی کند حنیف عمران‌زاده و امیرحسین صادقی دو مدافع میانی استقلال خواهند بود و از بین جواد شیرزاد و مهدی امیرآبادی یک نفر به عنوان دفاع چپ بازی خواهد کرد. البته اگر منتظری همراه با عمران‌زاده دو مدافع میانی استقلال باشند آن وقت شانس بازی کردن صادقی که از ناحیه سر هم مصدوم است کم خواهد شد. در این شرایط از بین هادی شکوری و مهدی امیرآبادی یک بازیکن به عنوان مدافع راست بازی خواهد کرد و شیرزاد هم در پست دفاع چپ به بازی گرفته خواهد شد.
استقلال که در این بازی به احتمال فراوان با سیستم از 1ـ3ـ2ـ4 به میدان خواهد رفت، در پست هافبک دفاعی از کیانوش رحمتی و فیلیپ آلوز استفاده خواهد کرد هر چند که شانس بازی کردن فرزاد آشوبی به جای آلوز وجود دارد. در فاز تهاجمی هم تردیدهایی برای مظلومی وجود دارد.
ایمان مبعلی به احتمال فراوان هافبک بازی‌ساز استقلال خواهد بود ولی حوارملامحمد جدی‌ترین گزینه برای جایگزینی او است. آرش برهانی و اسماعیل شریفات هم به عنوان دو مهاجم راست و چپ بازی می‌کند و فرهاد مجیدی هم در نوک خط حمله قرار خواهد گرفت. البته اگر سیدصالحی به عنوان مهاجم چپ در ترکیب ثابت قرار بگیرد اسماعیل شریفات از ترکیب بیرون خواهد رفت.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عمران زاده عامل غیبت احتمالی صادقی در دیدار استقلال - پیروزی !
صادقی برای دیدار با پیروزی شرایط مبهمی دارد
sm459.gif

امیرحسین صادقی مدافع استقلال به دلیل برخوردی که در تمرین با حنیف عمران‌زاده پیدا کرد از ناحیه ابرو دچار شکافتگی شد و حالا برای دیدار با پیروزی شرایط مبهمی دارد.
او در مورد وضعیت فعلی‌اش می‌گوید:« ابرویم پاره شده و چشم‌ام ورم کرده است. فعلا وضعیتم مبهم است و شرایط سرم اصلا خوب نیست. من درد دارم و شاید به این بازی نرسم. در ضمن فعلا خیلی سبک تمرین می‌کنم و بخیه‌هایم هم نکشیدم.»
او در پاسخ به این سوال که بابت وضعیت فعلی و احتمال از دست دادن دربی چه احساسی داری خاطرنشان می‌کند:« من امیدوار هستم که بازی کنم ولی واقعا هیچ چیز مشخص نیست. در زدن ضربات سر هم با این وضعیت مشکل دارم و باید ببینم پزشک تیم چه نظری خواهد داشت.»
صادقی در مورد این بازی حساس تأکید می‌کند:« هر دو تیم نیاز مبرمی به سه امتیاز دارند و من معتقدم استقلال بازی بسیار سختی دارد. ما به باخت پیروزی در بازی قبلی توجه نمی‌کنیم چون حساب دربی با همه بازی‌ها جدا است. مطمئنا کمترین اشتباه بیشترین امتیاز را به همراه خواهد داشت و امیدوارم ما تیم برنده باشیم.»
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg
97b1ae1f409849939bf4.jpg

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
میلاد میداودی با استقلال تمرین کرد

اولین تمرین میداودی بعد از سپری کردن دوران مصدومیت بدون مشکل و به خوبی انجام شد و کادر پزشکی باشگاه از وضعیت وی ابراز رضایت کرد

MiladMeydavodiii.jpg

سایت گل- میلاد میداودی با حضور در ورزشگاه نوبنیاد، تمرین انفرادی و نرم دوی را زیر نظر کادر فنی استقلال تهران آغاز کرد.

به گزارش سایت گل، ستاره استقلال تهران که روز بیست و سوم آذرماه سال گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، بعد از کسب بهبودی کامل و سپری کردن دوران نقاهت در زمین ورزشگاه نوبنیاد حاضر شد و اولین جلسه تمرین انفرادی را پشت سر گذاشت. میداودی ابتدا 25 دقیقه دوید و سپس به تمرینات کششی پرداخت.
ر طول دقایق تمرین میداودی، هواداران استقلالی حاضر در ورزشگاه نوبنیاد بارها این بازیکن را تشویق کرده و به وی روحیه دادند. اولین تمرین میداودی بعد از سپری کردن دوران مصدومیت بدون مشکل و به خوبی انجام شد و کادر پزشکی باشگاه از وضعیت وی ابراز رضایت کرد. در پایان تمرین امروز قرار شد که میداودی از فردا (دوشنبه) 40 دقیقه نرم دوی داشته باشد و بعد از آن تمرینات کششی را انجام دهد؛ ضمن اینکه فیزیوتراپی در کلینیک استقلال و آب درمانی در استخر نیز کماکان در برنامه روزانه آماده سازی این بازیکن قرار خواهد داشت.

میلاد میداودی بعد از سپری کردن تمرینات هوازی و کسب آمادگی بدنی قادر به همراهی استقلال در مسابقات رسمی خواهد شد.

:)
انشالله زودتر خوب بشه به روزهای اوجش برگرده :happy:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مصاخبه این علی نیکی رو دیدید؟

عجب رویی داره! میگه دوران اوج من پرسپولیس بوده!

ادم مونده به این موجود چی بگه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا